kızlar gunaydın.dün eşime spermiyogram testi yaptırdık ve inanamayacaksınız ama sonuç olarak ölü yada canlı sperme rastlanmadı yazıyor.bu ne demek çok moralimiz bozuldu.yani az olsa yada canlı olan olmasa anlarım ama çokgarip geldi bize bu sonuç.bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz çok şaşkınız
öncelikle günaydın vee mutlu yıllar.Bende klomen kullandım bu ay + çatlatma iğnesi o günler ovu.testleri pozitifti ayrıca uzayan akıntıda vardı.Bana da dr um 2 güzel yumurtan var demişti.Benim merak ettiğim nokta çatlatma iğnesi 2 sinide çatlatabilir mi?Ya da yumurtalardan biri kiste dönüstüyse diğeri döllenebilir mi? Ben kiste dönüştüğünü düsünüyorum ağrım var( zaten arada çıkıp kaybolan bi çikolata kistim var) cnm hadi güzel hbrlerini bekliyorum benim bugün 24.günümBu ay 2. klomen kullanışımdı ve doktor 13. günde çağırdı. Aslında 11. günümde çağırıyordu ama hafta sonuna geldiği için bu ay biraz geç kaldık. Gittiğim zaman rahimde sıvı gördü ve yumurtlama gerçekleşmiş dedi. Zaten 11. gün kahverengi akıntım olmuştu ki bu yumurtlamanın gerçekleştiğinin bir işaretiymiş. Neyse sağ yumurtalığımda bir yumurta daha vardı ve 17 mm'di. Yani bu ay iki kere yumurtluyormuşum ve bu bazı kadınlarda olan bir şeymiş. Sanırım benimli klomenin etkisiyle oldu. 2 gün sonra bir daha çağırdı ve yumurtam 21 mm olmuştu, bu ay çatlatma iğnesi yapmadı ve ilişki günlerini önerdi. Şimdi 2. yumurtlama için çalışıyoruz. Burada size de yazmak istedim klomen ile ayda birden fazla yumurtlama olabiliyor, bu ilacı kullananlara siklus boyunca 2-3 günde bir çalışmaya devam etmelerini öneririm. Ayrıca erken yumurtlama da yapabiliyor, benim yumurtlamam 9. yada 10. günde oldu sanırım. Neyse ki o hafta 2 kere de olsa eşimle birlikte olmuştuk yani şansımız devam ediyor. Şunu anladım ki klomen kullanıyorsanız rutin yumurtlama günlerinizi baz almayacaksınız, erken yada geç olabiliyor hatta iki kere bile olabiliyor.
öncelikle günaydın vee mutlu yıllar.Bende klomen kullandım bu ay + çatlatma iğnesi o günler ovu.testleri pozitifti ayrıca uzayan akıntıda vardı.Bana da dr um 2 güzel yumurtan var demişti.Benim merak ettiğim nokta çatlatma iğnesi 2 sinide çatlatabilir mi?Ya da yumurtalardan biri kiste dönüstüyse diğeri döllenebilir mi? Ben kiste dönüştüğünü düsünüyorum ağrım var( zaten arada çıkıp kaybolan bi çikolata kistim var) cnm hadi güzel hbrlerini bekliyorum benim bugün 24.günüm
arkadaşlar 2 si çatlayınca ikiz mi oluurne güzel bende önce klomen kullandım aşılama oldum şimdi iğne yapınıyorum salı yumurta var mı bakacaklar :)
mrb arkadaşlar..10-15 gündür şehir dışındaydım ailemin yanında o yüzden girememiştim ınternete..son baktığımdan itibaren bütün yazıları okudum..öncelikle herkese iyi seneler diliyorum..hamile arkadaşları tebrik ederim..hamile kalamayan (ben gibi:)) arkadaşlara da tez zamanda bebiş dilerim Allah'tan..
ben geçen ay ilk defa klomen kullanmıştım..tek yumurtam olmuştu 18 mm ve çatlamıştı ama hamile kalamadım biliyosunuz..bu ay 2.defa klomen içtim..solda 2 tane 24 ve 26 mm yumurtam oluşmuş..duyunca çok şaşırdım..çünkü 26 mm büyük geldi bana..hatta dr 26 mm dediğinde aaa çok büyük değil mi bu yumurta dr bey dedim adam güldü :)) zararı olur mu dedim büyük yumurtanın yanii döllenmeyi olumsuz etkiler mi dedim yok etkilemez dedi..çatlatma iğnesi oldum..bakalım bu ay nolcak..sabırla beklicem..
bu arada rahim ağzı yaram ve iltihabım vardı..3 ayrı ve iyi dr a göründüm..ne iltihap ne yara kalmamış..demek ki rahim ağzı yarası kapanabiliyor..bu ay ümitliyim bakalım..içimi ferah tutup sabırla beklicem adet geçmesini..
bu arada 24 - 26 mm yumurta çatlatma iğnesi ile çatlar mı diye aklıma takılıyor çatlatma iğnesi vuruldum ama..çatlar dimi :44: yeterince kistim var üstüne 3 mm lik 2 kistim daha olmasın da Allah korusun..
benim geçen ay 14. gün yumurtam 26mm oldu doktor ya çatlamış ya da çatlamak üzere dedi o ay pregesteronum 20.16 çıktı yani çatladı ama olmadı inşallah senin olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?