Günaydınlar. Nasılsınız kızlar? Moreller nasıll? Benim klomen ve iğnemde son tedavimdi şimdiki aşama rahim rontgeni ama beni çekinmek istemiyorum. Doktor rahim rontgeninden sonra önümüze net bir tablo koyucaz ve ona göre tedaviye devam edicez dedi.. Sanki herşeey bitmiş gibi konuştum halaa adet günümü beklemekteyim her ay gibi kasıklarımda sızılar çekilmeler,mide bulantısı var ama psikolojik. O kadar berbat bir durumdaydım ki tam ortadayım %50 var , %50 yok gibi geliyorBugun iğneden sonra 11 günüm kan vercem ya artk duramıyorum çatlıcam bi şimdi veriyim diyorum sonuç net çıkmazsa bide 15 den sonra adet gunum ayın sonunda beklemeye hal yok inanın Dua edin kızlarr, rahim rontgeni bir yana ara vermeyi düşünüyorum tedaviye. Çünkü kendimi maf ettim.
ben bu gün dr gittim rahim temiz yumurtalarm varmiş en büyüğü 13 mm korunma dedi 12 günümdeyim acaba büyürmü
selam kızlar yazdıklarınızı okudum ve bana cok tanıdık geldı.oncelıkle sunu soylıyım ben cooook uzun tedavıler gordum.2 tane endometrıozıs amelıyatı,1 tane rahım hıstereskopı amelıyatı.1 tup bebek ve sonuc negatıftı.heray bır ümit ya bebek varsa dıye evde kaplumbaga gıbı yurudum.yatagımı bıle toplamadım yumurtlama gunlerımden sonra.bu arada 2 doktor ayrı ayrı takıp edıyor benı.yumurta takıbıne gıttıgım son ay doktorumun bırı hıc yumurta yok.bır tane var oda buyumuyor dedı.ben eve gıttım delı gıbı temızlık yaptım. dedık acaba erken menepozamı gırıyorum.klomene baslıcaz dedı.eve geldım delı gıbı temızlık yaptım.3 gun yorgunluktan bacaklarım agrıdı.ve ben takvımı ılk kez kontrol etmedım.ılk kez erken gebelık belırtılerıne bakmadım(zaten ezberlemıstım:)ve kızlar ben hamıle kalmısım farkında degıldım.yumurtam gec catlıyor sanıyorduk her aykı takıpte megerse benım cok erken catlıyormus.kımsenın aklına gelmedı.karnımda sankı aynı reglı olacakmısım gıbı bır hıs vardı.hatta anneme ben bıraz yatıyım reglı oluyorum dedım.ayaklarım usumustu ve uyku bastırdı.ne gelen var ne gıden megerse yıllardır hayalını kurdugum bebegım varmıs.20.haftamdayım birazor gecırıyorum bebegın esı assagıda.Dıyecegım okı hersey Allahtan.sız elınızden gelenı yapın.ılaclarınızı ıcın ama hep dua edin.Allah ol dedımı olur unutmayın.her bebegın gelecegı bır vakıt saat var unutmayın.ıyı haberlerınız ıcın dualarım sızınle.sızde bana edın sag saglım kucagıma zamanında alayım bebegımı.
merhaba kızlar yarın dr gidiyorum aslında adet olunca gel dedi bana , bu ay kist oluştu kisti yok etmek için doğum kontrol hapı verdi bende hap yerine 10 gün soğan kürü yaptım bugünde 11 gün gidip bir baktırayım diyorum erimişmi :) zaten küçüktü 2 cm erimiştir heraldi
erimiştir zaten biz farkında olmadan devamlı kist oluşuyormuş adete olmaya başladığımızdan beri bu adetle sökülüp gidiyormuş...inşallah eriyip gittiğini göreceksin
inşallah canım bende öyle düşünüyorum ve soğan kürüne de çok inanıyorum sağol içimi rahatlattin :)
ben bu gün dr gittim rahim temiz yumurtalarm varmiş en büyüğü 13 mm korunma dedi 12 günümdeyim acaba büyürmü
canım benim nerelerdesin sen yaaa ne zamandırda yoktun ama sende haklısın belli bir zamandan sonra hep aynı anlatacak bişey olmuyor..ben avrımm seddacımmm hamılelık nasıl gıdıyooo
canım saglıkla kucagına alırsın ınsallahhh bende sık sık gırcem bu topıge ıslerımı toparladım cunkuu
bıze dua et seddacım unutma bızlerıı
hayırlısı allahtan canım üzülmek yok,yılmak yok unutma rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsin canım..Canlarım yine olmadıAşılamanın 14. günü bugün kırmızılar göründü. Hayırlısı diyorum...
hayırlısı olsun inş. rabbim sevdiklerimizi ayırmasın yanımızdan onların desteğide olmasada inan zor..doktordan geldim kızlar kist oluşmamış iyi dedi doktor...tekrar klomen tedavisine başlıcaz dedi..tmm dedim dogal olarak...hayırlısı bakalım bu ay yeni umutlar...pc oyunu gibi level level ilerliyoruz bakalım...pazar günü başlıyorum klomene..:))) prolaktin hormonum 30 çıkmıştı geçen ay onun için bir daha ilaç kullanacakmıyım dedim hayr gerek yok zaten çok düşükdü dedi...:)) sonra eşimle eskişehirin altını üstüne gitirdik kitap aldım kitabımı büyük bir mutlulukla okucam kızlar....allahıma şükürler olsun beni seven ailem ve eşim var...
canımmm nasılsın amiiinn amiiinn rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. dualarım hep sizlerleherkese hayırlı cumalar hamişler ALLAH kucaklarınıza almayı nasip etsin biz geride kalanlarada en kısa zamanda hayırlı haber nasip ettt aminnn
korkma canım yaaa bazı arkadaşlarımız çok kolay diyor bazılarıda senin gibi ölmüş ölmüş dirilmiş ama sen birazda psikolojik korktuğundan fenalara girmişsin aşağıda yazıcamgünaydın kızlar yaa benim moralim çok bozuk randevu için aradım hastaneyi aldım randevu kendi doktorum anestezi verirler demişti ama sordum rahim filmi için,vermioruz doktorumuz pek önermio dediler yaa ben napacam çok korkuyorum yaa(onu doktorla görüşürsünüz dedi ama yaa kabul etmezse baska özel hastanede yok mecbur haftaiçi başka ile gidecem oofff allahım sen bize yardım et çıkış yolu göster bide adet bitiminizin ertesi günü olsun dedi benim bugün 5. günüm ama sabaha kadar hiç bişe gelmemiş akşam banyo yapcam olurmu ki Rabbim sen sabır ver Allahım sen sesimizi duy şu mübarek günlerde yarabbim derman ver bize nolursun :18::18:hepinize hayırlı cumalar..
canımm hadi hayırlısı inşallaah haberdar et bizi unutma sakın inş. senden güzel haberler alırız.bende ignelerime basladim menopur diye bir igne gunde 1 kez vuruluyorum sali gunu yumurtaliklarima bakacak dr tamamsa artik asilama gununu soyler ama buyuk ihtimalle haftaya asilama olurum insallah guzel haberler veririm arkadaslar size bu igneden kullanan arkadaslar varmi kac tane yumurtaniz oldu igne kalitelimi hic bir fikrim yok dr. yazdi verdi korkuyorum yumurtalarim buyumez diye buyumezse kimbilir 2. asilama 4,5 ay sonra olur sistem yavas isliyor buralarda yaaa :26:
dün kızım markete gitmiş kaynımın kızıyla ve diyer kaynımın oğluyla kaynimın oğlu içeriden girinçe kızım anne bak abi kardeşine danino almış benim kardeşim yok bende kendime aldım kaynar sular döküldü başımdan ALLAHIM ne olur kızıma kardeş nasip et
hayırlı olsun canım , inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsinkızlar dayanamadım gittim doktora zaten sabah sağlık ocapındaki hemşirelerden bi güzel fırça yedim niye bu kadar sık kan veriyorun diye yok 2.bebeğe ne gerek varmış niye yapıyosun sanki ona sorucam çocuk yaparken bazen insanlar çok densiz olabiliyo canımı sıktı zaten neyse doktora gittim doktorum beni görünce yüzünde güller açtı hayırlı olsun dedi çok sevindi oda kan tahlillerime baktı gayet güzel yükselmiş dış gebeliği düşündürecek bişey yok dedi çok şükür sonra beni karında muayene etti şuanda bişey göremeyiz ama rahim duvarına bakalım dedi kalınlığı gayet iyi çıktı 28 mayısta tekrar çağırdı o zaman keseyi görürüz inşallah dedi valla gayet keyifliyim şuanda RABBİm sizede en en en en en en en en en en en kısa zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu canım arkadaşlarım benim. öpüyorum hepinizi..
evet kızlar son umudumda elimden uçtuuu gitti . sonuç 0 altında çıkmış . belirti yoktu zaten umudumda fazla yoktu ne şok oldum ne bir damla göz yaşı benim rüyalarım çıkar sevdecim hatırlıyorsan negatifi görmüştüm zaten hazırlıklıydım . allahtan hep hayırlısını diledim. demmekki hayırlısı buymuş . eşime tel açtım sonucu söyledim aşkım benim biz profesyoneliz önümüzdeki maçlara bakarız diyor . kızlar regl oldugunuz sürece ve yumoşlarınız oldugu sürece umudunuzu kaybetmeyin ama bu süre içindede kendinizi kahredip yıpratmayın topigin tecrübeli elemanı olarak söylüyorum . bir süre bebek konularından uzak kalacagım umarım beni affedersiniz. inşallah tez zamanda önce burdaki arkadaşlarım sonra tüm isteyenler en yakın zamanda bebişlerine kavuşur . bu güne kadar olan paylaşımlar ve arkadaşlıklar için çok teşekür ederim . sizleri çok sevdim . ara sıra girerim yinede . sevdecim canım ecelf cim canım ve ismini yazamadıgım diger arkadaşlar kendinize iyi bakın canım güzel haberlerinizi okumak dilegiyle uzun birsüre hoşçakalın kalbim dualarım sizinle.öpüldünüz.
süper en azından beynini başka şeylere verebilmişsin canım rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inş.. amiinnselam kızlar nasılsınız hamile olan arkadaşlar varmı bilmiyorum geçmişi inceleyemedim çünkü. varsada eğer hayırlı olsun sağlık sıhhatle kucaklarına alırlar inşallah. ben artık tamamen sildim çocuğu bazen çevremdeki çocukları görünce şükrediyorum olmadığına. bu aralar spora verdim kendimi. tam 3 kilo verdim sıkı bir şekilde 76 kilodayım kendimi daha mutlu hissediyorum artık vücudumda çocuktan başka bişey bana ağırlık yapmamalı diye düşündüm.hedef 70-72 anne olamadım ama hala oldum 2 hafta önce yengem sürekli bana özenmiş heralde kuzum aynı ben isteyen tüm akadaşlarıma Rabbim tez zamanda hayırlı cici bici evlatlar versin inşallah
slm kızlar nasılsınız ben hiiççç ii deilim berbatım bugün gittim rahim filmine kendimi o kadar şartlandırmıştım ki anesteziye doktora dedim anestezi yoksa bende çekinmem dedim ama aldı beni yarım saat dil döktü 30 senedir 2 hastaya anestezi verdim biri şizofrendi hiiiççç acımıcak dedi tamam deyiverdim ama içimi zaten geceden korku almıştı migrenim tuttu o denli.derken aldılar beni odaya doktor konuşturuo beni soru filan soruo ama nerde çalışıorsunuz dio onu bile 3 dk düşündüm neyse batikondan sonra basladı o mengene gibi şeyleri sokmaya valla acımıo diyen arkadasları tebrik ediyorum iki hemşire ellerimi tuttu artık hala yazarken gözlerim doluo böle bi acı yok yok yani ben hiiçç ameliyat bile olmadım hiç dikiş atılmamış bi insanım resmen 26 senelik hayatımın en kötü günüydü neyse doktor baktı geldi tıkalı tüpler dedi zaten o arada ben acıdan ağlıorum buda üstüne tuzu biberi oldu,biraz daha zorlayımmı tıkalı çünkü dedi hayırrrr aslaaa dedimm o ilacın acısı o aletin acısı çekinmeyen arkadasları korkutmak gibi olmasın bi daha çekineceksemde mecbur kalırsam yani, asla anestezili çekinmem tıkalı büyük ihtimal ordanda bi yıkıma uğradım çoookk moralim bozuk kızlar ben napıcam şimdi yaa diyorum yumurtam 3 er 5 er gelişio çatlıo nie olmuo demekki bundanmış şimdi bundan sonra ne yol izlenecek bilmiorum tıkalı olunca direk tüp bebek die biliorum ama doktor sen bu ay korunma bi şansını dene dedi ama umudum herşeyim kırıldı kızlar kötüyüm yani
allah sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin....yıllarca uraşan herkesin ortak cümlesi sanırım ne zaman unuttum o zaman hamile kaldığımı öğrendimççço zaman allaha başka türlü dua da edicez bizim aklımızdan bebek isteme düşüncesini yok et yoksa olmayacak bu iş..:))
slm Arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım,bende sürekli kadınlar kulübünü takip ediyorum ancak 1 yıldır bir türlü cesaret edip aranıza katılamadımçünkü nezaman,bebeğimin neden olmadığı ve bunun hakkında serfettiğim çabaları anlattığımda gözyaşlarıma hakim olamıyorum şunada bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için bu aşamalar beni çok hassaslaştırdı.Klomene 15 mayıs da başladım 19 mayıs da bitti ve bugün 10.günüm yumurta kontrolü üçün kontrole gideceğim.Çok gerginim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
saol cnmcım sanada çok geçmiş olsun inşallah rabbim şifanı verir kistler erir kaybolur gider şuan işyerindeyim inan gözyaşlarım içime sel olup akıo zor tutuyorum boğazımda bir düğüm var sanki sabır ve tevekkülden başka elden bişe gelmio tabii rabbim büyük inan bende hepimiz için dua ediyorum senin içinde ayrı dua ediyorum Allahım kurtarsın inşallahselam canım arkadaşlarım benim. 2 günde ne kadar hareket olmuş topiğimizde geçmişi okumaktan ancak yazmaya fırsat buldum.
duruselcim çok geçmiş olsun canım hsg çok sancılı geçmiş. canım allahım onunla kurtarmış olsun beterinden saklasın . tüplerin için üzülme açma yöntemleride varmış. en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun ona göre tedavini uygularsın. neden nasıl sorularını sorup kafayı yemekten daha iyi bir durum teşhisi bilmek bence. dua ediyorum hepimiz için allah yardımcımız olsun.
bende durum kritik. benim kist 6 cm olmuş ve hızla büyümeye devam ediyor. 2 günde 4 cm büyümüş. doktor görünce çok şaşırdı. hemen almak lazım dedi ama kan ve mr sonuçlarını bekleyecek. orada belli olurmuş iyimi kötümü diye. aslında yarın olacaktım ameliyat ama hastane için hiç iyi şeyler söylemediler ameliyat hanesinde çiğ köfte partileri yapılmış falan bende başka doktora gittim. sağolsun doktor bizi aydınlattı eşimlede görüştü. şu anda kan sonucunu bekliyoruz istanbula göndereceklermiş oradan gelecekmiş. valla annemler falan dağıldılar ama ben iyiyim allahım sabrını veriyor galiba şükürler olsun rabbime. o yüzden kızlar herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyormuş bebek büyütelim derken kist büyütüyoruz:)))
Kızlarrrr , test yaptırdım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 11 günüm .. Sonuç negatifBeta hcg : 1.55 Offff, eşime söylemek istemiyorum çok üzülücek Adet günümden sonra birdahamı yaptırsam :S yada 15 gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?