Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ve bana cok tanıdık geldı.oncelıkle sunu soylıyım ben cooook uzun tedavıler gordum.2 tane endometrıozıs amelıyatı,1 tane rahım hıstereskopı amelıyatı.1 tup bebek ve sonuc negatıftı.heray bır ümit ya bebek varsa dıye evde kaplumbaga gıbı yurudum.yatagımı bıle toplamadım yumurtlama gunlerımden sonra.bu arada 2 doktor ayrı ayrı takıp edıyor benı.yumurta takıbıne gıttıgım son ay doktorumun bırı hıc yumurta yok.bır tane var oda buyumuyor dedı.ben eve gıttım delı gıbı temızlık yaptım. dedık acaba erken menepozamı gırıyorum.klomene baslıcaz dedı.eve geldım delı gıbı temızlık yaptım.3 gun yorgunluktan bacaklarım agrıdı.ve ben takvımı ılk kez kontrol etmedım.ılk kez erken gebelık belırtılerıne bakmadım(zaten ezberlemıstım:)ve kızlar ben hamıle kalmısım farkında degıldım.yumurtam gec catlıyor sanıyorduk her aykı takıpte megerse benım cok erken catlıyormus.kımsenın aklına gelmedı.karnımda sankı aynı reglı olacakmısım gıbı bır hıs vardı.hatta anneme ben bıraz yatıyım reglı oluyorum dedım.ayaklarım usumustu ve uyku bastırdı.ne gelen var ne gıden megerse yıllardır hayalını kurdugum bebegım varmıs.20.haftamdayım birazor gecırıyorum bebegın esı assagıda.Dıyecegım okı hersey Allahtan.sız elınızden gelenı yapın.ılaclarınızı ıcın ama hep dua edin.Allah ol dedımı olur unutmayın.her bebegın gelecegı bır vakıt saat var unutmayın.ıyı haberlerınız ıcın dualarım sızınle.sızde bana edın sag saglım kucagıma zamanında alayım bebegımı.

merhaba kızlar yarın dr gidiyorum aslında adet olunca gel dedi bana , bu ay kist oluştu kisti yok etmek için doğum kontrol hapı verdi bende hap yerine 10 gün soğan kürü yaptım bugünde 11 gün gidip bir baktırayım diyorum erimişmi :) zaten küçüktü 2 cm erimiştir heraldi

adet günün gelmeden yapma stres...git baktır kanda eger için rahat edecekse en azından acabalarından kurtulursun...dualrım seninle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

allah sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin....yıllarca uraşan herkesin ortak cümlesi sanırım ne zaman unuttum o zaman hamile kaldığımı öğrendimççço zaman allaha başka türlü dua da edicez bizim aklımızdan bebek isteme düşüncesini yok et yoksa olmayacak bu iş..:))

erimiştir zaten biz farkında olmadan devamlı kist oluşuyormuş adete olmaya başladığımızdan beri bu adetle sökülüp gidiyormuş...inşallah eriyip gittiğini göreceksin

inşallah canım bende öyle düşünüyorum ve soğan kürüne de çok inanıyorum sağol içimi rahatlattin :)

bu ay da eger gebe kalamazsam yazın bende soğan kürü ve incir kürünü beraber yapıcam bunları yapıp hamile kalanlar varmış...bakalım bu ay da geçsin yazın tedaviyi mecburen bırakıcam

ben bu gün dr gittim rahim temiz yumurtalarm varmiş en büyüğü 13 mm korunma dedi 12 günümdeyim acaba büyürmü

büyür canım ALLAHın izniyle merak etme sen benim 11.günde 12 mm di geç büyüdü yumoşum ama tam büyüdü çok şükür benim doktorum demiştiki kendini öyle bir güne şartlama özellikle sabahları ilişkide bulunun canım inşallah bu ay tutar

canım benim nerelerdesin sen yaaa ne zamandırda yoktun ama sende haklısın belli bir zamandan sonra hep aynı anlatacak bişey olmuyor..
Gördüğün gibi eskilerden kimse kalmadı neredeyse ,hayırlısı olsun inş. aşılama düşünüyordun araştırma falan yapıodun ne oldu durum nedir sende canım ?
Dualarım hep sizlerle
Canlarım yine olmadı Aşılamanın 14. günü bugün kırmızılar göründü. Hayırlısı diyorum...
hayırlısı allahtan canım üzülmek yok,yılmak yok unutma rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsin canım..
hayırlısı olsun inş. rabbim sevdiklerimizi ayırmasın yanımızdan onların desteğide olmasada inan zor..
herkese hayırlı cumalar hamişler ALLAH kucaklarınıza almayı nasip etsin biz geride kalanlarada en kısa zamanda hayırlı haber nasip ettt aminnn
canımmm nasılsın amiiinn amiiinn rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. dualarım hep sizlerle
korkma canım yaaa bazı arkadaşlarımız çok kolay diyor bazılarıda senin gibi ölmüş ölmüş dirilmiş ama sen birazda psikolojik korktuğundan fenalara girmişsin aşağıda yazıcam
canımm hadi hayırlısı inşallaah haberdar et bizi unutma sakın inş. senden güzel haberler alırız.
canımm uzun bir aradan sonra hüsran olsada bir adım yaşadın inş. gerisi sağ salim ve sağlıkla gelir inş. en kısa zamanda olur lütfen topla kendini rabbim dualarını kabul etsin inş.
hayırlı olsun canım , inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
( ne diyimki denilebilecek tüm tesellileri arkadaşları yazmış canım..Kafanı dinle toplarlan biraz hiçde kızmayız çünkü öyle iyi anlıyoruzki seni rabbim dualarını kabul etsin inş. üzülme umutlarını tüketme herşeyin hayırlısı inş. canım..
süper en azından beynini başka şeylere verebilmişsin canım rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inş.. amiinn
okudum ve bir daha okudum aaahh bee canım o psikoloji ile gidersen hayatının en kötü gününü yaşarsın tabii ..Kendini öyle şartlandırmışsın acıyacak anestezili olmalı die ama olmuş bitmiş sonunda çok şükür ve sonucu görmüş olduk hep birliktee..Tüplerin tıkalıymış çook üzüldümm şoooook oldumm bunca uğraş boşa gitti hep (
Bir arkadaşımız yazmış burda laparoskopi yapıolar açılsın die tüpler araştırmadan umutsuzluğa kapılma dr. konuşmadımı senle bundan sonra şöle böle birr yol izleyelim die canım yaa
Dr. ne dio bu duruma ?? Sen ne düşünüyorsun canım??

:)) vaay bee ne uzunn yazmışım kızlar ama maşallah ben yokken bayaa bayaaa hareketlenmiş topikk :))

:))))banada sureklı kafandan at bak olur dıyolardı.sınır oluyodum.nereye atıyosun dıyodum kendıme her dakıka aklımda:)ama haklılarmıs:)bana doktorum bu ay hıc yumurtan yok demıstı ben mecburen atmıstım kafamdan.

Kızlarrrr , test yaptırdım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 11 günüm .. Sonuç negatif Beta hcg : 1.55 Offff, eşime söylemek istemiyorum çok üzülücek Adet günümden sonra birdahamı yaptırsam :S yada 15 gün?

selam kızlar merhaba..bende bu ay ilk defa klomen kullandım ilaç bittikten sonra bugün doktora gittim yumurtaların gelişmiş..gayet güzel her hangi bi sorun yok dedi..iğne verdi ovitrelle diye..

bunu vurun 36 saat sonra ilişki dedi..sonrasındada hep gün aşırı olmalıymış..Allahım inşallah bu ay nasip eder.

siz bişey sormak istiyorum ben yumurta çatlamadan önce yapılan cinsel ilişkiyle çocuk oluyor zannediyordum ama doktorum şimdi böyle dediğine göre yumurta çatladıktan sonramı ilişki yapmak lazım...

birde benim yumurtalarım baya ağrıyo kızlar ya

slm Arkadaşlar

Ben aranıza yeni katıldım,bende sürekli kadınlar kulübünü takip ediyorum ancak 1 yıldır bir türlü cesaret edip aranıza katılamadım çünkü nezaman,bebeğimin neden olmadığı ve bunun hakkında serfettiğim çabaları anlattığımda gözyaşlarıma hakim olamıyorum şunada bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için bu aşamalar beni çok hassaslaştırdı.Klomene 15 mayıs da başladım 19 mayıs da bitti ve bugün 10.günüm yumurta kontrolü üçün kontrole gideceğim.Çok gerginim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hoşgeldin arkadasım merhaba..

aynı bende senin gibi ilk defa bu ay başladım klomen kullandım bugün 10.günümdü doktor kontrole gittim iğne verdi bakalım artık nasip kısmet herşey..

Allahım inşallah bizlerede nasip eder..

selam canım arkadaşlarım benim. 2 günde ne kadar hareket olmuş topiğimizde geçmişi okumaktan ancak yazmaya fırsat buldum.
duruselcim çok geçmiş olsun canım hsg çok sancılı geçmiş. canım allahım onunla kurtarmış olsun beterinden saklasın . tüplerin için üzülme açma yöntemleride varmış. en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun ona göre tedavini uygularsın. neden nasıl sorularını sorup kafayı yemekten daha iyi bir durum teşhisi bilmek bence. dua ediyorum hepimiz için allah yardımcımız olsun.
bende durum kritik. benim kist 6 cm olmuş ve hızla büyümeye devam ediyor. 2 günde 4 cm büyümüş. doktor görünce çok şaşırdı. hemen almak lazım dedi ama kan ve mr sonuçlarını bekleyecek. orada belli olurmuş iyimi kötümü diye. aslında yarın olacaktım ameliyat ama hastane için hiç iyi şeyler söylemediler ameliyat hanesinde çiğ köfte partileri yapılmış falan bende başka doktora gittim. sağolsun doktor bizi aydınlattı eşimlede görüştü. şu anda kan sonucunu bekliyoruz istanbula göndereceklermiş oradan gelecekmiş. valla annemler falan dağıldılar ama ben iyiyim allahım sabrını veriyor galiba şükürler olsun rabbime. o yüzden kızlar herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyormuş bebek büyütelim derken kist büyütüyoruz:)))

okudum ve bir daha okudum aaahh bee canım o psikoloji ile gidersen hayatının en kötü gününü yaşarsın tabii ..Kendini öyle şartlandırmışsın acıyacak anestezili olmalı die ama olmuş bitmiş sonunda çok şükür ve sonucu görmüş olduk hep birliktee..Tüplerin tıkalıymış çook üzüldümm şoooook oldumm bunca uğraş boşa gitti hep (
Bir arkadaşımız yazmış burda laparoskopi yapıolar açılsın die tüpler araştırmadan umutsuzluğa kapılma dr. konuşmadımı senle bundan sonra şöle böle birr yol izleyelim die canım yaa
Dr. ne dio bu duruma ?? Sen ne düşünüyorsun canım??

sedacım cnm yaa evet hayatımın en berbat günü bugün raporu aldım şuan elimde inan nutkum tutuldu derler ya öle oldum biri bişe sölüo duymuorum bile her iki tüpümde tıkalıymış doktora aradım meşgul telf şimdi bi daha arıcam ameliyat der herhalde bilmiorum sedaa çok kötüyüm bu kadar umut heves bekleyiş ve yıkılış boşunaymış dokmayacak ağzı dikili bi keseyi doldurmaya çalışmışız 11 ay git gel yıprandığıma mı yanayım yoksa aldığım ilaçlara mı rabbim bu günü aratmasın ama moralmen yıkıldım diebilirim(

saol cnmcım sanada çok geçmiş olsun inşallah rabbim şifanı verir kistler erir kaybolur gider şuan işyerindeyim inan gözyaşlarım içime sel olup akıo zor tutuyorum boğazımda bir düğüm var sanki sabır ve tevekkülden başka elden bişe gelmio tabii rabbim büyük inan bende hepimiz için dua ediyorum senin içinde ayrı dua ediyorum Allahım kurtarsın inşallah

canım sıkma kendini daha 11 gün olmuş daha belli değil adet gününü bekle bence hemen umutsuzluğa kapılma. yine negatif çıksa bile yapacak birşey yok. en iyi ilaç tevekkül ben çareyi onda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…