Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

cnmsın yaa çok saol bu ay denicem bakalım pek umudum yok ama iice arastırıp ii bi dktr bulmam lazım ameliyatımıda biran önce olmam lazım diorumki ameliyat olum ertesi ay hemen asılama yaptırım işimi şansa bırakmayım 3 ay deneyim olmazsa tüp bebek yaptırırım kışın diorum.bende en azından umutlandım ameliyattan sonra olurum hamiş die

huhuuu ben geldiiimm
ben elibeses yani :)) en son nickimi değiştirmiştim..
neyse...

zaman çabuk gecti.. bugün doktora gittim
tabiki yine klomen verdi.
bu defa günde 2 tane içicem ve 3. günümde başlattı..
cumartesi günü kontrole gidicem
belki çalatma ignesi verir.
Bu defa eski doktoruma gittim ...

bir sürü minnoşum var
ama boyutları küçük küçük. bi tane vardı kocaman... diger doktor büyük bile demişti bu küçük diyor ben anlamadım kafam allak bullak oldu yaaa:44:

of canım ya zor gecmiş kontrol süresi ama bence de kendni kastıgın için öyle görünmüş olabilir.
keşke biraz rahat olsaydın nolucak azıcık acı cekiceksin ( tamam cok olabilir ama deger be canım) dogum yaparken nasıl acı çekiyolar keşke kendini hazırlayıp gitseydin
belkide bişeyin yok ama ne diyim şimdi... ben şahsen hiç bişeyden korkmuyorum eger sonunda bebeğim saglıkla gelecekse her acıya gözümü kulagımı tıkadım...
güçlü olmamız lazım..

bi an ben yazdım sandım:)
aynı seyleri yaşadım bende hemen olur sandım
tedaviden 4 ay sonra ( ki en son ay catlatma ignesi olmak zorunda kaldım ) hamilelik oldu ama bebeğim gelişmedi ve kürtaj oldum.
İnşallah sen şanslısındır hemen gelir bebeğin..
ben aradan 10 ay gectikten sonra yenidne tedaviye başladım bakalım nolucak
Allah sonumuzu hayır etsin..

Son düzenleme:

hoşgeldin tekrar o zaman... bende 2. kez klomene başladım..:)) yeni ay yeni umutlar oldu desene...inşallah yumoşların kocaman olur

hoşgeldin tekrar o zaman... bende 2. kez klomene başladım..:)) yeni ay yeni umutlar oldu desene...inşallah yumoşların kocaman olur

Hoşbulduuukkkk güle güle de gideriz inşallahhh
canım günaydın :))
valla bende öyle ama gecen aykini pek saymıyorum 2 bucuk tane içmiştim sadece o salak doktor yüzünden...
buay bu doktor hem 3. günü başlıcaksın hemde günde 2 tane içiceksin dedi yaaa ne garip dimi???
sen günde kaç tane içiyorsun?

Son düzenleme:

benim ilk ayda şimdiki ayda günde 2 tane adetimin 3. günü dedi...benim bundan önceki doktorum 1.5 yıl gittiğim klomeni söylemedi bile..( boşu boşuna bekledim...ay inşallah bu ay hamiş oluruz ama bu ay hiçççç umudum yok nedense

günaydın kızlar nasılsınız şimdi istanbul ve ankarada olanlar iyi hastane ve doktor arıyorum labaroskopi için bana yardım edin olur mu bekliyorum yorumlarınızı önerilerinizi ii bi doktora yaptırmak istiyorum riske atmak istemiorum kendimi:44::44:

umudun yok ya bu ay olurmuş "sürpriz" dermiş bebiş "hiç beklemiyordun dimi beni" dermiş. inşallah güzel haberler alırız. geçmişte bir arkadaş yazmış gebe değilim diye bir sürü temizlik yapmış sallamamış aslında hamileymiş. şu kafaları boşaltmayı bir başarsak gerisi gelecekte. hadi hayırlısı bakalım.

günaydın tatlım... ben oraları bilmem ama çok iyi araştır acele etmeden çünkü artık doktorada hastaneyede güvenilmiyor. tam emin olmadan yaptırma. allah yardımcın olsun en iyi doktoru bulasın inşallah.

selam canım inşallah cumartesi günü senin minnoşlar olur kocaman yumoş. dualarım seninle canım. bende cumartesi muhtemelen ameliyat olacam. inşallah sonuçlar temiz çıkarda sadece kisti ve kitleyi alırlar. bana dua edin. şu an en çok buna ihtiyacım var.

kızlar günaydınn birazdan doktora gidicem bugünde istenilen büyüklüğe gelmemişse yumurtalar tedavi iptal olcak napim haayırlısı neyse o olsun artık geldiğimde yazarım

bende okudum o yazıyı ama elde değil ki kafayı boşaltmak unuttum diyorum sonra öyle birşey sana hatırlatıyor ki bakmışsın hiç unutmamışsın zaten....çatlama iğnesinin vurulacağı zamanlar eşimle ayrıyız doktora da söyledim olmazsa bırakalım bu ay dedim o da eşimle olamayacağım tarihlere baktı ona göre başlattı klomeni iğneyide ona göre vurduracak sanırım...o yüzden hiç ama hiç umudum yok bende bu şans varken yumurtalarım biz ayrıyken çatlar..((

bende okudum o yazıyı ama elde değil ki kafayı boşaltmak unuttum diyorum sonra öyle birşey sana hatırlatıyor ki bakmışsın hiç unutmamışsın zaten....çatlama iğnesinin vurulacağı zamanlar eşimle ayrıyız doktora da söyledim olmazsa bırakalım bu ay dedim o da eşimle olamayacağım tarihlere baktı ona göre başlattı klomeni iğneyide ona göre vurduracak sanırım...o yüzden hiç ama hiç umudum yok bende bu şans varken yumurtalarım biz ayrıyken çatlar..((

neden umudun yok ki ? belki bu ay igne vurur ...
bizim için umut hep var biz istediğimiz sürece!!!!
he bak senle aynıyız..

iyi bir doktor bulmak o kadar zor ki..
herkes başından savmanın peşinde..

neler çektiğini sen daha iyi bilirsin canım dışardan konuşması kolay tabi.. ama en baştan beri biliyorum hep ço araştırdın kendini korkuttun ondan diyorum.
neyse geçti gitti .. dediğin gibi şimdi tedavi sırasında.. günaha girmiyorumdur inşallah ama
Benimki sebepsiz filan ya Allah ım diyorum bişey bi hormon yüksek olsaydıda onu düşürürsem hamile kalacagımı bilrseydim diyorum ona göre tedavi olurdum biterdi ama hastalık istenmez tabi Allah kimseye vermesinde..
Bazen öyle canımız acıyor ki ne dediğimizi bilmiyoruz Allah bizi affetsin...

canım Allah yardımcın olsun. Merak etme hallolur herşeyin bir başlangıcı var senin içinde bir başlangıc olsun inşallah...

benim yumoşlar büyücek eminim : ) ama çatlamıcaklar

Derdi veren Rabbim Dermanını da ver İnşallah...

kızlar günaydınn birazdan doktora gidicem bugünde istenilen büyüklüğe gelmemişse yumurtalar tedavi iptal olcak napim haayırlısı neyse o olsun artık geldiğimde yazarım

Günaydın canım...
inşallah büyümüşlerdir ilk kez mi kullandın bu ay?

sabah 5 te namaz a kalktım tuvalete gittim birde ne göreyim kahverengi şekilde akıntım ama nasıl bildiğiniz kahve hemen eşimi çağırdım korkma dedi bişey olmaz ALLAHIN izniyle tabi bende uyku falan yokk saat 7 oldu 7:15 oldu 7:30 oldu zaman geçmiyo birtürlü neyse kalktım bende artık giyindim doktora gittim oda 9:30 gibi geliyo gelir gelmez beni aldı muayeneye baktı inceledi kese daha görünmeyecek kadar küçük nerdeyse bezelye tanesi kadar o da ekranda yani şuan için korkacak bişey yok yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama biz işimizi riske etmeyelim dedi kan tahlili istedi tekrar saat 12 de çıkacak sonuç ama ne biliyim içim buruk çok ağladım hıçkıra hıçkıra ama rahatladım ağlayınca kızlar dua edin bana ve bebişime çok ihtiyacım var şuanda kahverengi akıntım hala devam ediyor hiç kesilmedi birde belim ağrıyor inşallah korktuğum şey başıma gelmez öptüm hepinizi..

canm ALLAHN izniyle biey olmaz bol bol dua edecen dinlenecen yorma kendini bizim dualarmz seninle canmmm

canım hemen aklına kötü birşey getirme inşallah bebeğinde sende iyisinizdir rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…