canım bir türlü yazmak nasip olmadı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canının bu denli çok yanmasına gerçekten çok üzüldüm ama en azından artık sorunun ne olduğunu bilmene daha çok sevindim ne yalan söyliyim canım benim bundan yapacağın tekşey tüplerin le ilgili tedavini yaptırmak olsun canım ayrıca bende bir kaç kişiden duymuştum rahim filmi çekildikten sonra hemen hamile kalmışlardı bakarsın mevlam sanada nasip eder çektiğin acıları unutursun bitanem artık üzülme lütfen hepsi geçti gitti sen şimdi geleceği düşün öpüyorum seni kendine dikkat et
canlarımm hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim nisbhr cnm senindemi ilkinde tüplerin tıkalı çıkmıştı cnm çok kastım tabii kendimi nasıl acıo yaa o mengene gibi şeyin acısını geçtim havayla ilacı verince artık çığlığı bastım yaaarabbim kimsenin basına vermesin bu dert çok zor yaa aptal doktor o kadar ısrar etmese çekinmicektim gerizekalı yaa.bide bişe sorcam banyo filan yapma demedi bildgm kadarıyla banyo yapmamam lazım 1-2 gün demi.daha bide dioki manyak tüpler tıkalı biraz daha uğrasımmı 2 kere verdi ilacı bi 2 kere daha vercek asla dedim.sonra o zaman bekle dedi yarım saat sonra bidaha çekin rontgeni dedi karından sadece bekledim o çekildi.canlarım yaa eşim geldiki yanıma bembeyaz olmuş dioki kaçtane ayetel kürsi okudum bilemedim dio :18::18:
iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
1 yıllık evliyim
bebek düşünmeye başladık önceden önlem almak amacıyla doktora gittik
en buyuk amacım folık asite başlamak bide hormonlarıma baktırmaktı
hemen folik asite başladım bir aydır kullanıyorum
adetimin 3.günü hormonlarıma bakıldı hepsi gayet normal hiç bir sıkıntı yok dedi
ama yumurtalarda biraz tembellik varmış
klomen başladım adetimin 5.günü bugun sondan bir öncekini içtim
yarın bitiyor
salı günüde kontrolüm var
çok büyük bir sıkıntımı acaba bilemiyorum
doktor sorun olmadıgını soyledi ama içime kurt düştü
birde ben bu ay kullandım ya bu ilacı hemen ilk deneme olması gerekiyor mu
yoksa önümüzdeki ayda etkisini sürdürüyormu yada bir kutu daha mı kullanıcam arkadaşlar?
huhuuu ben geldiiimm
ben elibeses yani :)) en son nickimi değiştirmiştim..
neyse...
zaman çabuk gecti.. bugün doktora gittim
tabiki yine klomen verdi.
bu defa günde 2 tane içicem ve 3. günümde başlattı..
cumartesi günü kontrole gidicem
belki çalatma ignesi verir.
Bu defa eski doktoruma gittim ...
bir sürü minnoşum var
ama boyutları küçük küçük. bi tane vardı kocaman... diger doktor büyük bile demişti bu küçük diyor ben anlamadım kafam allak bullak oldu yaaa:44:
hoşgeldin tekrar o zaman... bende 2. kez klomene başladım..:)) yeni ay yeni umutlar oldu desene...inşallah yumoşların kocaman olur
Hoşbulduuukkkk güle güle de gideriz inşallahhh
canım günaydın :))
valla bende öyle ama gecen aykini pek saymıyorum 2 bucuk tane içmiştim sadece o salak doktor yüzünden...
buay bu doktor hem 3. günü başlıcaksın hemde günde 2 tane içiceksin dedi yaaa ne garip dimi???
sen günde kaç tane içiyorsun?
of canım ya zor gecmiş kontrol süresi ama bence de kendni kastıgın için öyle görünmüş olabilir.
keşke biraz rahat olsaydın nolucak azıcık acı cekiceksin ( tamam cok olabilir ama deger be canım) dogum yaparken nasıl acı çekiyolar keşke kendini hazırlayıp gitseydin
belkide bişeyin yok ama ne diyim şimdi... ben şahsen hiç bişeyden korkmuyorum eger sonunda bebeğim saglıkla gelecekse her acıya gözümü kulagımı tıkadım...
güçlü olmamız lazım..
güçlü olmamız lazım evet cnm ama öle olmuo her zaman kendimi hazırlasamda aleti soktu falan sıktım dişimi ama o ilacın ağrısı insanı felç edio sen inşallah çekinmek zorunda kalmazsın ama çok kötü cnm yaa.şimdi ameliyat için uğrasıorum işte hayırlısı olsun en azından sorunun ne oldugunu anladım o yönden rahatladım.
benim ilk ayda şimdiki ayda günde 2 tane adetimin 3. günü dedi...benim bundan önceki doktorum 1.5 yıl gittiğim klomeni söylemedi bile..( boşu boşuna bekledim...ay inşallah bu ay hamiş oluruz ama bu ay hiçççç umudum yok nedense
günaydın kızlar nasılsınız şimdi istanbul ve ankarada olanlar iyi hastane ve doktor arıyorum labaroskopi için bana yardım edin olur mu bekliyorum yorumlarınızı önerilerinizi ii bi doktora yaptırmak istiyorum riske atmak istemiorum kendimi:44::44:
huhuuu ben geldiiimm
ben elibeses yani :)) en son nickimi değiştirmiştim..
neyse...
zaman çabuk gecti.. bugün doktora gittim
tabiki yine klomen verdi.
bu defa günde 2 tane içicem ve 3. günümde başlattı..
cumartesi günü kontrole gidicem
belki çalatma ignesi verir.
Bu defa eski doktoruma gittim ...
bir sürü minnoşum var
ama boyutları küçük küçük. bi tane vardı kocaman... diger doktor büyük bile demişti bu küçük diyor ben anlamadım kafam allak bullak oldu yaaa:44:
umudun yok ya bu ay olurmuş "sürpriz" dermiş bebiş "hiç beklemiyordun dimi beni" dermiş. inşallah güzel haberler alırız. geçmişte bir arkadaş yazmış gebe değilim diye bir sürü temizlik yapmış sallamamış aslında hamileymiş. şu kafaları boşaltmayı bir başarsak gerisi gelecekte. hadi hayırlısı bakalım.
umudun yok ya bu ay olurmuş "sürpriz" dermiş bebiş "hiç beklemiyordun dimi beni" dermiş. inşallah güzel haberler alırız. geçmişte bir arkadaş yazmış gebe değilim diye bir sürü temizlik yapmış sallamamış aslında hamileymiş. şu kafaları boşaltmayı bir başarsak gerisi gelecekte. hadi hayırlısı bakalım.
kızlar günaydınn birazdan doktora gidicem bugünde istenilen büyüklüğe gelmemişse yumurtalar tedavi iptal olcak napim haayırlısı neyse o olsun artık geldiğimde yazarım
benim ilk ayda şimdiki ayda günde 2 tane adetimin 3. günü dedi...benim bundan önceki doktorum 1.5 yıl gittiğim klomeni söylemedi bile..( boşu boşuna bekledim...ay inşallah bu ay hamiş oluruz ama bu ay hiçççç umudum yok nedense
güçlü olmamız lazım evet cnm ama öle olmuo her zaman kendimi hazırlasamda aleti soktu falan sıktım dişimi ama o ilacın ağrısı insanı felç edio sen inşallah çekinmek zorunda kalmazsın ama çok kötü cnm yaa.şimdi ameliyat için uğrasıorum işte hayırlısı olsun en azından sorunun ne oldugunu anladım o yönden rahatladım.
selam canım inşallah cumartesi günü senin minnoşlar olur kocaman yumoş. dualarım seninle canım. bende cumartesi muhtemelen ameliyat olacam. inşallah sonuçlar temiz çıkarda sadece kisti ve kitleyi alırlar. bana dua edin. şu an en çok buna ihtiyacım var.
kızlar günaydınn birazdan doktora gidicem bugünde istenilen büyüklüğe gelmemişse yumurtalar tedavi iptal olcak napim haayırlısı neyse o olsun artık geldiğimde yazarım
sabah 5 te namaz a kalktım tuvalete gittim birde ne göreyim kahverengi şekilde akıntım ama nasıl bildiğiniz kahve hemen eşimi çağırdım korkma dedi bişey olmaz ALLAHIN izniyle tabi bende uyku falan yokk saat 7 oldu 7:15 oldu 7:30 oldu zaman geçmiyo birtürlü neyse kalktım bende artık giyindim doktora gittim oda 9:30 gibi geliyo gelir gelmez beni aldı muayeneye baktı inceledi kese daha görünmeyecek kadar küçük nerdeyse bezelye tanesi kadar o da ekranda yani şuan için korkacak bişey yok yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama biz işimizi riske etmeyelim dedi kan tahlili istedi tekrar saat 12 de çıkacak sonuç ama ne biliyim içim buruk çok ağladım hıçkıra hıçkıra ama rahatladım ağlayınca kızlar dua edin bana ve bebişime çok ihtiyacım var şuanda kahverengi akıntım hala devam ediyor hiç kesilmedi birde belim ağrıyor inşallah korktuğum şey başıma gelmez öptüm hepinizi..
canm ALLAHN izniyle biey olmaz bol bol dua edecen dinlenecen yorma kendini bizim dualarmz seninle canmmm
sabah 5 te namaz a kalktım tuvalete gittim birde ne göreyim kahverengi şekilde akıntım ama nasıl bildiğiniz kahve hemen eşimi çağırdım korkma dedi bişey olmaz ALLAHIN izniyle tabi bende uyku falan yokk saat 7 oldu 7:15 oldu 7:30 oldu zaman geçmiyo birtürlü neyse kalktım bende artık giyindim doktora gittim oda 9:30 gibi geliyo gelir gelmez beni aldı muayeneye baktı inceledi kese daha görünmeyecek kadar küçük nerdeyse bezelye tanesi kadar o da ekranda yani şuan için korkacak bişey yok yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama biz işimizi riske etmeyelim dedi kan tahlili istedi tekrar saat 12 de çıkacak sonuç ama ne biliyim içim buruk çok ağladım hıçkıra hıçkıra ama rahatladım ağlayınca kızlar dua edin bana ve bebişime çok ihtiyacım var şuanda kahverengi akıntım hala devam ediyor hiç kesilmedi birde belim ağrıyor inşallah korktuğum şey başıma gelmez öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?