Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

l

A.s Evt 3gün ilişki diyor doktorlar. Bende istenildiği zaman hamile kalınılabiliyor herhangi bir gün diye biliyordum:) Spermin süresi 1 yumurtanın 2 hamile kalabileceğimiz sadece 3 gün. Bu benim 4klomen kullanışım 2 iğne. Ama olmadıı Allahımm sen bize yardım et İğneyi vurulduysan eğer ağrı yapabilir bazı kadınlar şiddetli derecede hissedermiş yumurtalıklarının çatladıklarını.

canım sıkma kendini daha 11 gün olmuş daha belli değil adet gününü bekle bence hemen umutsuzluğa kapılma. yine negatif çıksa bile yapacak birşey yok. en iyi ilaç tevekkül ben çareyi onda buldum

Eminmisiniz daha belli olmaz mı Ama amaaaaaa çıkmasınnnnnnnn dayanamıyorum çünküü ben..

çok sağol canım cevabın için..

bu sabah doktor gittim iğneyi verdi yarın sabahtan vurulucam daha iğneyi vurulmadım yani..ama yumurtalarım büyüdüğü için filan heralde baya ağrı var kasıklarımda.

bana 3 gün ilişki demedi ama canım iğneyi vurul 36.saatte ilişki ve sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi benimde kafam karıştı canım...

bu arada sende test yapmışsın canım hemen üzülme daha erken belkide daha belli olmamıştır.

Canımm Allah beterinden saklasın. Tüplerin tıkalı olması herşeyin bittiği anlamına mı geliyorr lütfenn üzülme artk. Ben inanıyorum ya en kısa zamanda hayırlı haberlerini alıcaz. Ya ben bu doktorları anlamıyorum. Ilkte neden direk rahim röntgeni istemiyorlar. Insanı yıpratıyorlar yok yere maddi manevi. 11ay diyorsun dile kolay.

Rica ederim canım belkide. Hm :s 3 gün deniliyor genelde sen iğneyi vurulduğun günden başla ne olur olmaz:) Genelde 2gün çatlamış oluyor ve tutuyor inş. hamile kalırsın canım. Hm doktorun vursaydı daha iyiydi aslında..

Evt ya o kadar kötü olduum ki sonuçu görünce inş. erkendir ve belli olmamıştırr

Son düzenleme:

benim eşim sağlıkçı canım doktorumla konuştum koldan vurun dedi..Amin canım Amin inşallah ya..Allah tüm isteyenlere nasip etsin banada nasip etsin inşallah..

bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda hepimiz anne olucaz inşallah canım üzülme lütfen

canım dur bakalım daha bekle çok erken 4 günde neler neler değişir sen bile inanamazsın canım zaten bebeğin rahim içine yerleşmesi 7 ila 10 gün sürüyormuş ondan sonra beta hcg hormonu salgılamaya başlıyomuş bence biraz daha bekle kırmızıları görene kadar umut var :))

Hm,doğrudur canım. Inş. hayırlısı olur hamile kalırsın bu ay:) Aminnnn inş. Umarım,

canım sen yinede işi sağlama al her gün dene iğneden hemen sonra bile yap 36 saat bekleme boşuna yumurtalıklarında ağrı olu rnormal benimde çok ağrım olmuştu bu arada çocuğun olması için yumurtanın mutlaka çatlaması lazım canım :))

Teşekkür ederim :)

İnşallah Allah en kısa zamanda dileklerimiz kabul eder.Bugün doktor kontrolüm var inşallah yumurta oluşmuştur.Geçen ay yumurta vardı 11. günde kontrole gittiğimde yumurtanın 13mm olduğu söylenmişti 4 gün sonra gittiğimde yumurta küçülmüş dedi doktorum bu ay aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.Bugün doktora gideceğim için çok gerginim

Son düzenleme:

iğne vurulduktan hemen sonra ilişki zarar filan olmazmı kızlar ya :26: ay kafam çok karıştı ya..Allahım bi yol göster ne olursun herşeyin hayırlısı olur inşallah...

demek ben yanlış biliyordum bende yumurta çatlamadan önce ugrasıyordum hep bi doğruyu daha öğrendik

canım moralini hiç bozma o geçen aydı bu ay yeni bi ay :) inşallah kocaman bi yumurtan olmuştur canım

:) inşallah arkadaşım senin içinde hayırlısı olur ve en kısa sürede güzel haberini alırız ben daha çatlatma iğnesine başlamadığım için o süreç hakkında bilgim yok bende sizlerden öğreneceğim :) .Nekadar zor işler bunlar.eşimde çift taraflı varikosel var bitkisel birçok şeyle sperm kalitesini arttırdık şimdi de benim yumurtlama düzensizliğim çıktıişin kötü tarafı varikosel gittikçe büyüyor bu süreçte çocuk olmazsa ameliyet olması gerekecek 6 ay da onu bekleyeceğiz oldumu 3 sene offff yoruldum artık.Ama bu aydan umutlanmak için kendimi zorluyorum

bu ay da eger gebe kalamazsam yazın bende soğan kürü ve incir kürünü beraber yapıcam bunları yapıp hamile kalanlar varmış...bakalım bu ay da geçsin yazın tedaviyi mecburen bırakıcam

tabi canım yap benle beraber saraçoğlunun kürlerini kullananlar hamile kaldı bende kürlerin faydasını gördüm ,dene kesinlikle yarın sonucu yazarım

yok canım ne zararı olacak sen merak etme sen işini sağlama al ilişkiden sonra hemen kalma mümkünse sabaha kadar yat kalçanın altına yastık koy bu arada bol bol incir ye canım çok faydasını görürsün inşallah RABBİM dualarımızı kabul ederde dileyen tüm arkadaşlarımın kucakları dolar

canım bir türlü yazmak nasip olmadı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canının bu denli çok yanmasına gerçekten çok üzüldüm ama en azından artık sorunun ne olduğunu bilmene daha çok sevindim ne yalan söyliyim canım benim bundan yapacağın tekşey tüplerin le ilgili tedavini yaptırmak olsun canım ayrıca bende bir kaç kişiden duymuştum rahim filmi çekildikten sonra hemen hamile kalmışlardı bakarsın mevlam sanada nasip eder çektiğin acıları unutursun bitanem artık üzülme lütfen hepsi geçti gitti sen şimdi geleceği düşün öpüyorum seni kendine dikkat et

amin canım amin inşallah :)

tamam full ilişki ozaman :) kalkmıycam canım yatacam artık valla..ayaklarımıda duvara dikicem öylede bekliycem

Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bizide anne yapar inşallah

Son düzenleme:

aklında olmasa bile insanlar her an hatırlatabiliyor...neyse allahdan umut kesilmez

dur bakalım daha adet gününe var hemen üzülme...adet gününü bekle eger olmazsan(inşallah olmazsın) bir daha yaptırırsın

hoşgeldin..hiç gerilme burdaki herkes seninle aynı dertde o yüzden rahat ol...bizi bizden başkası anlamaz zaten...stres yaptıkça daha da kötü yapıyoruz vucudumuzu rahat olmaya bak..(gerçi sana diyorum ama ben de her ay gerginim)...inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…