lselam kızlar merhaba..bende bu ay ilk defa klomen kullandım ilaç bittikten sonra bugün doktora gittim yumurtaların gelişmiş..gayet güzel her hangi bi sorun yok dedi..iğne verdi ovitrelle diye..
bunu vurun 36 saat sonra ilişki dedi..sonrasındada hep gün aşırı olmalıymış..Allahım inşallah bu ay nasip eder.
siz bişey sormak istiyorum ben yumurta çatlamadan önce yapılan cinsel ilişkiyle çocuk oluyor zannediyordum ama doktorum şimdi böyle dediğine göre yumurta çatladıktan sonramı ilişki yapmak lazım...
birde benim yumurtalarım baya ağrıyo kızlar ya
canım sıkma kendini daha 11 gün olmuş daha belli değil adet gününü bekle bence hemen umutsuzluğa kapılma. yine negatif çıksa bile yapacak birşey yok. en iyi ilaç tevekkül ben çareyi onda buldum
l
A.s Evt 3gün ilişki diyor doktorlar. Bende istenildiği zaman hamile kalınılabiliyor herhangi bir gün diye biliyordum:) Spermin süresi 1 yumurtanın 2 hamile kalabileceğimiz sadece 3 gün. Bu benim 4klomen kullanışım 2 iğne. Ama olmadııAllahımm sen bize yardım et İğneyi vurulduysan eğer ağrı yapabilir bazı kadınlar şiddetli derecede hissedermiş yumurtalıklarının çatladıklarını.
okudum ve bir daha okudum aaahh bee canım o psikoloji ile gidersen hayatının en kötü gününü yaşarsın tabii..Kendini öyle şartlandırmışsın acıyacak anestezili olmalı die ama olmuş bitmiş sonunda çok şükür ve sonucu görmüş olduk hep birliktee..Tüplerin tıkalıymış çook üzüldümm şoooook oldumm bunca uğraş boşa gitti hep (
Bir arkadaşımız yazmış burda laparoskopi yapıolar açılsın die tüpler araştırmadan umutsuzluğa kapılma dr. konuşmadımı senle bundan sonra şöle böle birr yol izleyelim die canım yaa
Dr. ne dio bu duruma ?? Sen ne düşünüyorsun canım??
sedacım cnm yaa evet hayatımın en berbat günü bugün raporu aldım şuan elimde inan nutkum tutuldu derler ya öle oldum biri bişe sölüo duymuorum bile her iki tüpümde tıkalıymış doktora aradım meşgul telf şimdi bi daha arıcam ameliyat der herhalde bilmiorum sedaa çok kötüyüm bu kadar umut heves bekleyiş ve yıkılış boşunaymış dokmayacak ağzı dikili bi keseyi doldurmaya çalışmışız 11 ay git gel yıprandığıma mı yanayım yoksa aldığım ilaçlara mı rabbim bu günü aratmasın ama moralmen yıkıldım diebilirim(
çok sağol canım cevabın için..
bu sabah doktor gittim iğneyi verdi yarın sabahtan vurulucam daha iğneyi vurulmadım yani..ama yumurtalarım büyüdüğü için filan heralde baya ağrı var kasıklarımda.
bana 3 gün ilişki demedi ama canım iğneyi vurul 36.saatte ilişki ve sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi benimde kafam karıştı canım...
bu arada sende test yapmışsın canım hemen üzülme daha erken belkide daha belli olmamıştır.
Rica ederim canım belkide. Hm :s 3 gün deniliyor genelde sen iğneyi vurulduğun günden başla ne olur olmaz:) Genelde 2gün çatlamış oluyor ve tutuyor inş. hamile kalırsın canım. Hm doktorun vursaydı daha iyiydi aslında..
Evt yao kadar kötü olduum ki sonuçu görünce inş. erkendir ve belli olmamıştırr
Kızlarrrr , test yaptırdım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 11 günüm .. Sonuç negatifBeta hcg : 1.55 Offff, eşime söylemek istemiyorum çok üzülücek Adet günümden sonra birdahamı yaptırsam :S yada 15 gün?
benim eşim sağlıkçı canım doktorumla konuştum koldan vurun dedi..Amin canım Amin inşallah ya..Allah tüm isteyenlere nasip etsin banada nasip etsin inşallah..
bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda hepimiz anne olucaz inşallah canım üzülme lütfen
selam kızlar merhaba..bende bu ay ilk defa klomen kullandım ilaç bittikten sonra bugün doktora gittim yumurtaların gelişmiş..gayet güzel her hangi bi sorun yok dedi..iğne verdi ovitrelle diye..
bunu vurun 36 saat sonra ilişki dedi..sonrasındada hep gün aşırı olmalıymış..Allahım inşallah bu ay nasip eder.
siz bişey sormak istiyorum ben yumurta çatlamadan önce yapılan cinsel ilişkiyle çocuk oluyor zannediyordum ama doktorum şimdi böyle dediğine göre yumurta çatladıktan sonramı ilişki yapmak lazım...
birde benim yumurtalarım baya ağrıyo kızlar ya
canım sen yinede işi sağlama al her gün dene iğneden hemen sonra bile yap 36 saat bekleme boşuna yumurtalıklarında ağrı olu rnormal benimde çok ağrım olmuştu bu arada çocuğun olması için yumurtanın mutlaka çatlaması lazım canım :))
Teşekkür ederim :)
İnşallah Allah en kısa zamanda dileklerimiz kabul eder.Bugün doktor kontrolüm var inşallah yumurta oluşmuştur.Geçen ay yumurta vardı 11. günde kontrole gittiğimde yumurtanın 13mm olduğu söylenmişti 4 gün sonra gittiğimde yumurta küçülmüş dedi doktorumbu ay aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.Bugün doktora gideceğim için çok gerginim
iğne vurulduktan hemen sonra ilişki zarar filan olmazmı kızlar ya :26: ay kafam çok karıştı ya..Allahım bi yol göster ne olursun herşeyin hayırlısı olur inşallah...
demek ben yanlış biliyordum bende yumurta çatlamadan önce ugrasıyordum hepbi doğruyu daha öğrendik
canım moralini hiç bozma o geçen aydı bu ay yeni bi ay :) inşallah kocaman bi yumurtan olmuştur canım
bu ay da eger gebe kalamazsam yazın bende soğan kürü ve incir kürünü beraber yapıcam bunları yapıp hamile kalanlar varmış...bakalım bu ay da geçsin yazın tedaviyi mecburen bırakıcam
iğne vurulduktan hemen sonra ilişki zarar filan olmazmı kızlar ya :26: ay kafam çok karıştı ya..Allahım bi yol göster ne olursun herşeyin hayırlısı olur inşallah...
demek ben yanlış biliyordum bende yumurta çatlamadan önce ugrasıyordum hepbi doğruyu daha öğrendik
canım moralini hiç bozma o geçen aydı bu ay yeni bi ay :) inşallah kocaman bi yumurtan olmuştur canım
yok canım ne zararı olacak sen merak etme sen işini sağlama al ilişkiden sonra hemen kalma mümkünse sabaha kadar yat kalçanın altına yastık koy bu arada bol bol incir ye canım çok faydasını görürsün inşallah RABBİM dualarımızı kabul ederde dileyen tüm arkadaşlarımın kucakları dolar
tabi canım yap benle beraber saraçoğlunun kürlerini kullananlar hamile kaldı bende kürlerin faydasını gördüm ,dene kesinlikle yarın sonucu yazarım
:))))banada sureklı kafandan at bak olur dıyolardı.sınır oluyodum.nereye atıyosun dıyodum kendıme her dakıka aklımda:)ama haklılarmıs:)bana doktorum bu ay hıc yumurtan yok demıstı ben mecburen atmıstım kafamdan.
Kızlarrrr , test yaptırdım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 11 günüm .. Sonuç negatifBeta hcg : 1.55 Offff, eşime söylemek istemiyorum çok üzülücek Adet günümden sonra birdahamı yaptırsam :S yada 15 gün?
slm Arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım,bende sürekli kadınlar kulübünü takip ediyorum ancak 1 yıldır bir türlü cesaret edip aranıza katılamadımçünkü nezaman,bebeğimin neden olmadığı ve bunun hakkında serfettiğim çabaları anlattığımda gözyaşlarıma hakim olamıyorum şunada bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için bu aşamalar beni çok hassaslaştırdı.Klomene 15 mayıs da başladım 19 mayıs da bitti ve bugün 10.günüm yumurta kontrolü üçün kontrole gideceğim.Çok gerginim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?