sabah 5 te namaz a kalktım tuvalete gittim birde ne göreyim kahverengi şekilde akıntım ama nasıl bildiğiniz kahve hemen eşimi çağırdım korkma dedi bişey olmaz ALLAHIN izniyle tabi bende uyku falan yokk saat 7 oldu 7:15 oldu 7:30 oldu zaman geçmiyo birtürlü neyse kalktım bende artık giyindim doktora gittim oda 9:30 gibi geliyo gelir gelmez beni aldı muayeneye baktı inceledi kese daha görünmeyecek kadar küçük nerdeyse bezelye tanesi kadar o da ekranda yani şuan için korkacak bişey yok yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama biz işimizi riske etmeyelim dedi kan tahlili istedi tekrar saat 12 de çıkacak sonuç ama ne biliyim içim buruk çok ağladım hıçkıra hıçkıra ama rahatladım ağlayınca kızlar dua edin bana ve bebişime çok ihtiyacım var şuanda kahverengi akıntım hala devam ediyor hiç kesilmedi birde belim ağrıyor inşallah korktuğum şey başıma gelmez öptüm hepinizi..
sabah 5 te namaz a kalktım tuvalete gittim birde ne göreyim kahverengi şekilde akıntım ama nasıl bildiğiniz kahve hemen eşimi çağırdım korkma dedi bişey olmaz ALLAHIN izniyle tabi bende uyku falan yokk saat 7 oldu 7:15 oldu 7:30 oldu zaman geçmiyo birtürlü neyse kalktım bende artık giyindim doktora gittim oda 9:30 gibi geliyo gelir gelmez beni aldı muayeneye baktı inceledi kese daha görünmeyecek kadar küçük nerdeyse bezelye tanesi kadar o da ekranda yani şuan için korkacak bişey yok yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama biz işimizi riske etmeyelim dedi kan tahlili istedi tekrar saat 12 de çıkacak sonuç ama ne biliyim içim buruk çok ağladım hıçkıra hıçkıra ama rahatladım ağlayınca kızlar dua edin bana ve bebişime çok ihtiyacım var şuanda kahverengi akıntım hala devam ediyor hiç kesilmedi birde belim ağrıyor inşallah korktuğum şey başıma gelmez öptüm hepinizi..
neden umudun yok ki ? belki bu ay igne vurur ...
bizim için umut hep var biz istediğimiz sürece!!!!
he bak senle aynıyız..
iyi bir doktor bulmak o kadar zor ki..
herkes başından savmanın peşinde..
yumurtanın çatlayacağı zaman eşmle ayrıyız farklı yerlede olmak zorundayız..(( doktora söyledim ona göre bişeyler yapalım ama dedi belli olmaz dedi yumurtanın gelişimine dedi o yüden umudum yok başka birşey değil
yumurtanın çatlayacağı zaman eşmle ayrıyız farklı yerlede olmak zorundayız..(( doktora söyledim ona göre bişeyler yapalım ama dedi belli olmaz dedi yumurtanın gelişimine dedi o yüden umudum yok başka birşey değil
hımss anladım
bi yolunu bulup bir araya gelemezmisiniz?eşin nerde?
yumurtlamadan kaç gün sonra gelicek ki?
heralde senin doktor da 3. gün ve günde 2 tane dediğine göre hızlandıracak yumurtlaka ve catlamayı?
Biyologcum, hayırlısını isteyelim sıkma kendini bu kadar. Hep diyorum Rabbımın bizim için düşündüğü birşeyler muhakkak var. Hiç birşey sebebsiz değil ki. En azından sağlığımız yerinde eşimizi seviyoruz, mutluyuz. Beterin beteri var. Umutsuz olmayalım. Umutsuzluk, şeytandandır. Canım sende PKO varmıdyı? Doktorum bide daha kolay hamile kalabilmem için zayıflamamı söyliyor. Dün DUKAN diyetine başladım. :)
neler çektiğini sen daha iyi bilirsin canım dışardan konuşması kolay tabi.. ama en baştan beri biliyorum hep ço araştırdın kendini korkuttun ondan diyorum.
neyse geçti gitti .. dediğin gibi şimdi tedavi sırasında.. günaha girmiyorumdur inşallah ama
Benimki sebepsiz filan ya Allah ım diyorum bişey bi hormon yüksek olsaydıda onu düşürürsem hamile kalacagımı bilrseydim diyorum ona göre tedavi olurdum biterdi ama hastalık istenmez tabi Allah kimseye vermesinde..
Bazen öyle canımız acıyor ki ne dediğimizi bilmiyoruz Allah bizi affetsin...
cnm öle tabii bende kastım kendimi aylardır korktum hep çekinmekten erteledim ama geçti bitti şimdi doktor araştırıorum hepiniz bi göz kulak olunda ii bi doktor bulayım bi tane buldum aslında ahmet göçmen ama üsküdar araştırma hastanesi ve sema hastanes,nde diolar semaya gidim diorum ama ordada doktorun ismi yok bu adam labaroskobiyle tüp ameliyatını ilk yapan dktrmuş.seninde inşallah bi dermanın vardır cnm rabbim büyük
bende hep öyle diyorum beterin beteri var diyorum şükrediyorum hayatıma...hayatıma baktığım zaman aslda çocuğa kadar o kadar çok derdim va ki....mesela ben troid hastasıyım ve 20 kil aldım.(( doktorum bana da zayıfla dedi doğal olarak bende elimden geldiğinde diyet spor uğraşıyorum işte...
pko yok canım her değerim normal sorun yok diyorlar...en sevindirici kısım da burasa zaten
üye olduğun dukan diyetiyle ilgili topik var mı yoksa kendi caban la mı bişeyler yapıyorsun
hayırlısı allahtan canım üzülmek yok,yılmak yok unutma rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsin canım..
Kızlarrrrrrrr, adetime 8 gün var ama kan geldi adet kanamasımı acaba :S Yoksa bebek oldu yerleşme kanamasımı olduysa dün test yaptım çıkardı değil mi? Ama ben hayatımda hiç erken adet olmadım :s o zaman niye kan geldi. Bir iki damlada değil baya varŞaşkınım :s Of,uf,poff
Kızlarrrrrrrr, adetime 8 gün var ama kan geldi adet kanamasımı acaba :S Yoksa bebek oldu yerleşme kanamasımı olduysa dün test yaptım çıkardı değil mi? Ama ben hayatımda hiç erken adet olmadım :s o zaman niye kan geldi. Bir iki damlada değil baya varŞaşkınım :s Of,uf,poff
kızlar benim bu ayki tedavim iptal oldu sizler inş. mutlu haberlerinizi alırsınız ben başından biliyodum böyle olcağını eşimede söylemiştim yumurtlama sorunu olan bi insana günde 1 tane klomen kullandırılırmı saçma sapan iş yapıyolaar üzgünüm ama elimdende bişey gelmez bide diyoki bazen yumurtlar geç çatlayabiliyo siz genede iki günde bi ilişkiye girin 15 gün sonra adet olmassan gel test yapalım diyo adetde olmıcam hamilede
Öyle bazen bende diyorum sanki herşey yolunda çocuk olmuyor. Dediğiniz gibi dert çok. Rabbım iyi etsin. Çok,çok geçmiş olsn. Bende insilün direnci ve PKO var bende o sebebten dolayı feci derecede kilo aldım. 1senede 15 kiloÇok şükür PKO yokmuş dert edilcek fazlada birşey yok aslında hamile kalırsın sen inş. ) Burda bir topik var arada yazıyom ama genelde muhabbet ediyorlar.
Ben bu siteden takip ediyorum şuan. dukan diyeti tarifleri
Müthiş tarifler var. Yulaf kepeği şart, kitabıda alsan iyi olur ama burda bulamadım 2 günüm ama çok zorlanıyorum acıkmıyorum ama ilk atak evresi sadece Protein tüketiliyor. Süt,yumurta,peynir.yoğurt,et,balık, çay ve kahve şekersiz. 1,5 yemek kaşığıda yulaf krep fln yapabiliyorsun.. Bu atak evresini 7 ila 10 gun arasında yapıyosun obezite olanlar 10 gun falan yapıyorlarmış. Sonra diğer evrelere geçiyorlarmış. 2ayda 20kg veren bile var. Kararlıyım ben zayıflıcam başka yolu yok. Ama şimdiden saydıklarımın hepsinden tiksindim yiyemiyorum midem almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?