Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Evt yerleşme sırasında kan gelebiliyormuş. Doktorunuzda sorun olmadığını söylemiş. Üzülmeyin inş. birşey olmayacak Rabbımın izniyle. Dualarımız sizinlee..:) Kızlar bir arkadaştan duydum Meryem suresi okumuş sürekli halis bir niyetle kalpten hamile kalmış.:) Meryem süresinin mealine bakın bir isterseniz. Çok güzel Bende başlıcam okumaya. Ama ben 4kez kullandım klomen 2 çatlatma iğnesi. Olmadı bence benim tüplerim tıkalı :s

sen yapman gereki yapmışsın ve doktora gitmişsin...şimdi yapman gereken tek şey sırtı üstü yatıp dinlenmen..bak bugün 3 aylara girdik duanı eksik etme..dualrım seninle inşalla bir sorun çıkmayacak

hımss anladım
bi yolunu bulup bir araya gelemezmisiniz?eşin nerde?
yumurtlamadan kaç gün sonra gelicek ki?

heralde senin doktor da 3. gün ve günde 2 tane dediğine göre hızlandıracak yumurtlaka ve catlamayı?

canım endişende haklısın
aglamışsın bak atmışsındır içinden hüznü ..
hadi toparlan yerleşmedir o hem
kuzusu geldi annesine bırakmaz öyle kolay kolay daha 9 ay var gelmesn

suanda hasta olmasam namaz kılar yasin okurdum senin için ama 4. günüm bugün.

hımss anladım
bi yolunu bulup bir araya gelemezmisiniz?eşin nerde?
yumurtlamadan kaç gün sonra gelicek ki?

heralde senin doktor da 3. gün ve günde 2 tane dediğine göre hızlandıracak yumurtlaka ve catlamayı?

eşim öğretmen ve o tarilerde seminerde şehir dışında olmak zorunda..( doktora bana adetimin 3. günübaşlıcaksın dedi bende durumumu anlatınca 3 gün geç başlattı ilaca pazartesi kontrol var bakıcaz yumurtaya eşimin elmesine çatlatmayı düşünüyor yumşumu..:))) çok ters oldu sonrasında yaz tatili hep bir yerledeyiz bana eylül yolu görünecek..((

Biyologcum, hayırlısını isteyelim sıkma kendini bu kadar. Hep diyorum Rabbımın bizim için düşündüğü birşeyler muhakkak var. Hiç birşey sebebsiz değil ki. En azından sağlığımız yerinde eşimizi seviyoruz, mutluyuz. Beterin beteri var. Umutsuz olmayalım. Umutsuzluk, şeytandandır. Canım sende PKO varmıdyı? Doktorum bide daha kolay hamile kalabilmem için zayıflamamı söyliyor. Dün DUKAN diyetine başladım. :)

bende hep öyle diyorum beterin beteri var diyorum şükrediyorum hayatıma...hayatıma baktığım zaman aslda çocuğa kadar o kadar çok derdim va ki....mesela ben troid hastasıyım ve 20 kil aldım.(( doktorum bana da zayıfla dedi doğal olarak bende elimden geldiğinde diyet spor uğraşıyorum işte...

pko yok canım her değerim normal sorun yok diyorlar...en sevindirici kısım da burasa zaten

üye olduğun dukan diyetiyle ilgili topik var mı yoksa kendi caban la mı bişeyler yapıyorsun

Son düzenleme:
merhaba ikizim olsun nasıl oldun yaz bize merak ettim ,

kızlar bende dr az önce geldim kist olmuştu bu bana doğum kontrol hapı vermişti ben onun yerine soğan kürü yapıyordum ya ,bugün dedim ilaç bana yan etki yapıyor izniniz olursa kesmek istiyorum dedim 15 tamamla kes dedi (ilaçı kullanmıyorum) muayene oldum pembe pembe lekenlenmen varmı dedi evet dedim kistin duruyor ama adetle gider dedi iyi dedi giyindim çıktım birşey aktı şimdi evde baktım bayağı adetim geliyor nasıl açıklayacam bunu dr umarım durur

Son düzenleme:

cnm nasılsın çookk geçmiş olsun inşallah bişe yoktur yerleşme kanamasıdır Allah büyük aldıysan sonucu yaz bize merak ettik

kızlar benim bu ayki tedavim iptal oldu sizler inş. mutlu haberlerinizi alırsınız ben başından biliyodum böyle olcağını eşimede söylemiştim yumurtlama sorunu olan bi insana günde 1 tane klomen kullandırılırmı saçma sapan iş yapıyolaar üzgünüm ama elimdende bişey gelmez bide diyoki bazen yumurtlar geç çatlayabiliyo siz genede iki günde bi ilişkiye girin 15 gün sonra adet olmassan gel test yapalım diyo adetde olmıcam hamilede

Öyle bazen bende diyorum sanki herşey yolunda çocuk olmuyor. Dediğiniz gibi dert çok. Rabbım iyi etsin. Çok,çok geçmiş olsn. Bende insilün direnci ve PKO var bende o sebebten dolayı feci derecede kilo aldım. 1senede 15 kilo Çok şükür PKO yokmuş dert edilcek fazlada birşey yok aslında hamile kalırsın sen inş.) Burda bir topik var arada yazıyom ama genelde muhabbet ediyorlar.

Ben bu siteden takip ediyorum şuan. http://dukandiyetim.blogspot.com/

Müthiş tarifler var. Yulaf kepeği şart, kitabıda alsan iyi olur ama burda bulamadım 2 günüm ama çok zorlanıyorum acıkmıyorum ama ilk atak evresi sadece Protein tüketiliyor. Süt,yumurta,peynir.yoğurt,et,balık, çay ve kahve şekersiz. 1,5 yemek kaşığıda yulaf krep fln yapabiliyorsun.. Bu atak evresini 7 ila 10 gun arasında yapıyosun obezite olanlar 10 gun falan yapıyorlarmış. Sonra diğer evrelere geçiyorlarmış. 2ayda 20kg veren bile var. Kararlıyım ben zayıflıcam başka yolu yok. Ama şimdiden saydıklarımın hepsinden tiksindim yiyemiyorum midem almıyo

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr, adetime 8 gün var ama kan geldi adet kanamasımı acaba :S Yoksa bebek oldu yerleşme kanamasımı olduysa dün test yaptım çıkardı değil mi? Ama ben hayatımda hiç erken adet olmadım :s o zaman niye kan geldi. Bir iki damlada değil baya var Şaşkınım :s Of,uf,poff

hayırlısı allahtan canım üzülmek yok,yılmak yok unutma rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsin canım..

Sağol canım. Evet üzülmekte yılmakta yok. Bir kaç ay dinlenmedeyim. Sonra hayırlısıyla ikinci aşılama. Seninde az kalmış canım. Nasıl geçiyor hamilelik.

yerleşme kanaması olabilir
ayrıca dün test yaptım demişsin bebek yerleşmeyince betahcg salgılanmaz ve doğal olarak testte çıkmaz.
hele ki adete 8 gün kala hiç bi testte çıkmaz kanda bile.
bekle bi kaç gün kesilirse kana gidersinn ama çok gelirse doktoruna danışmalısın

Canım dualarımız seninle. Korkma Allahın izniyle hiçbişey olmaz. Yerleşme kanamasıdır. Doktorun gerekli görürse progestan falan verir. Rahat ol.

Benim arkadaşımında geçen başına geldi. Adetine 10 gün vardı onunda. Doktora gitti muayene oldu. Korkulacak birşey yok demiş dr. İnş. seninki yerleşme kanamasıdır. Test için çok erken. İdrarı geçtim kan için bile çok erken canım. Rahat ol ve biliyorum beklemek zor ama test falan yapmadan adet gününü bekle.

hayırlısı olsun canım allahdan umut kesilmez...sana bağlı bişey değil hem doktorunun hatası

kitabını internetten sipariş vericem bende inşallah zayıflarım amacım 1 yılda düzenli kilo verip bir daha ki yaza dolabımı baştan yaratmak..:))) nasılsa hamişde kalamıyorum bari kilo vermeye kafa yorayım zaten zor veriyorum troidden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…