Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ayy inşallah yerleşme kanamasıdır...ne olur ne olmaz dikkat et sen...birde kırmızı mı geldi yoksa başka renkte mi

kızlar netim yoktu şimdi açtim beni durumuma ne diyorsunuz

merhaba ikizim olsun nasıl oldun yaz bize merak ettim ,

kızlar bende dr az önce geldim kist olmuştu bu bana doğum kontrol hapı vermişti ben onun yerine soğan kürü yapıyordum ya ,bugün dedim ilaç bana yan etki yapıyor izniniz olursa kesmek istiyorum dedim 15 tamamla kes dedi (ilaçı kullanmıyorum) muayene oldum pembe pembe lekenlenmen varmı dedi evet dedim kistin duruyor ama adetle gider dedi iyi dedi giyindim çıktım birşey aktı şimdi evde baktım bayağı adetim geliyor nasıl açıklayacam bunu dr umarım durur ilaçı hiç kullanmadım ya dr soğan kürü yapıyorum diyemedim onun içmiyim ilaçı falan dedim dr soğan kür desem sinirlenir

Son düzenleme:
kızlarr bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkınca kan testi verdim ama maalesef bebek yok klomenle ilk denememizdi olmadı.. kısmet değilmiş..adtte tam gelemedi silince peçeteye geliyo sadece off bari adet olaydımda başlayayım saymaya günleri :26:

hayırlısı olsun canım üzülme , benim durumunda karıştı bugün

üzülme canım bak ilk denemeymiş üzülme...hayırlısı buymuş demek ki

doktora söylesen köpürür ne soğanıymış neden geldin bana der...söyleme soğanı ama adet olduğunu bildirmeni istediyse adet oldum de bence...soğan kürünü hep böyle diyorlar içinde ne varsa söküp atıyor diye...olmazsa bir daha ki ay bende yapayım

köpürmek ne kelime keser beni işte onun için kullanmadığım ilaçı bırakayım dedim ya ,
ama nasıl açılayacam doğum kontrol hapı kullanırken erken adet olunurmu tam adet gibi değil kirli kirli akıntı bakalım yarın çoğalacakmı eğer çoğalırsa mecburen gidecem ay ne yapayım ne biliyim ben dr hanım adet oldum geldim derim acaba kistmi eridi ama sabah vardı içime o ultrasonu soktu ya tetikledimi acaba yap canım kesinlikle ilaçlar yüzünamile kaldı adetim geçikince yaptım ben hemen adet oldum dr ilaç verecekti ama soğan çözdü birçok insan tek soğan kürünü yapıp hemen hamile kalıyor dene bence

Son düzenleme:
ağlayıp ağlayıp oturuyorum elimden ne gelirki kismet tabii Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah ...

üzülme hayırlısını istede bak insanlar hamile kalıyor bebek ölüyor kürtaj olmak zorundalar onların durumu daha zor allahım herkese bizede yardım etsin sabır versin çok şükür halimize

belkide kistin akıp gidiyordur ve böyle adet gibi kan gelecektir...doktorda altdan muane ettiyse o da zorlamış olabilir... yarın ki durumuna bak eger hala geliyorsa söyle doktora adet oldum dersin ilaca rağmen olamaz derse almayı unuttuğum zamanlarda olmuş olabilir dersin..:)))) aklıma bu geldi şimdi..:)) ben de doktoruma yalan söylüyorum (eşimle ilgili) ne olacak bu halim benim napim ama ya :)))

iyi akşamlar arkadaşlar
ben geçen günde gelmiştim
aranızda çok olamasamda buraya gelmek rahatlatıyor beni

klomeni pazar günü akşam sonuncusunu içip bitirdim
bir gün mola verdim
bugun kontrolum vardı
13 mm ve 11 mm iki tane yumurtam oluşmuş
doktorum persembe günü tekrar gel bakalım dedi

sizce iyimi bu durum ve ben bir yıldır evliyim klomeni ilk kez kullandım ve henüz hiç denemedik bebek için ilk denememiz bu ay olucak

allahım kimseyi evlatsız bırakmasın hepimizin duasını kabul etsin inş

Son düzenleme:
ağlayıp ağlayıp oturuyorum elimden ne gelirki kismet tabii Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah ...

ağlama ağladıkca ağlayasın gelir...zaman o kadar çabuk geçecek ki 2. ayın klomeni bitmiş olacak bak benim öyle oldu 2 gün sonra 2. ayımın klomeni de bitiyor..:))) herşeyin hayırlısı versin rabbim

arkadaşımda öyle diyor aleti itince kistine değmiştir o akıyordur diyor kist olup soğan kürü yapanlar hep böyle oluyormuş evet bekliyim bakalım olursam ben ne bileyim dr hanım oldu derim zaten benim garip bir bünyem var ilaça çok tepki veriyor biliyor beni :) sende en kısa zamnda dene bence soğanı ilkdefa yalan söyledim ilaçın kaçın günündesin dedi mırın kırın ettim 9 başlamıştım falan diye zaten çocuk olmuyor birde doğum kontrol hapı içmem ben ya aman napalım beyaz yalan bunlar :)))

Son düzenleme:

ilk kontrolündeyse bu rakamlar gayet güzel bir daha gittiğinde 21 olmuş olurlar istenilen boyuta gelmiş olur yani...darısı benim yumurtaların başına

tedavin hayırlı olsun canım allahım çok ugraştırmasın, biyologa katılıyorum

Son düzenleme:

bir dahaki aya kesin denicem kim denediyse memnun kaldım diyor...soğanla hamile kalırmışız aman yarabbim sen nelere kadirsin...soğan cücüklerimiz olurmuş bir sürü..:))))

gerçekten mi çok sevindim

darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah doktorum %20 sans verdi ama cok kapılmamam için sanırım

diğer kontorulum persembe 2 gunde o kadar buyur ınsallah
ilk kontrolündeyse bu rakamlar gayet güzel bir daha gittiğinde 21 olmuş olurlar istenilen boyuta gelmiş olur yani...darısı benim yumurtaların başına

gerçekten mi çok sevindim

darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah doktorum %20 sans verdi ama cok kapılmamam için sanırım

diğer kontorulum persembe 2 gunde o kadar buyur ınsallah

amin inşallah.... neden %20 şans verdi ki başka bir sorun yoktur inşallah

bir dahaki aya kesin denicem kim denediyse memnun kaldım diyor...soğanla hamile kalırmışız aman yarabbim sen nelere kadirsin...soğan cücüklerimiz olurmuş bir sürü..:))))

ben kalamadım ama kalan çok , benim 2 ay önce çok fazla yumurtalarım olmuştu soğan yaptım bir adet oldum bir adet oldum ve yumurtalarım hepsi kist olmadan atıldı dr dediki hayret ne kadar hızlı atılmış tertemiz dedi,sonra adet olmadım yaptım hemen adetim geldi inşallah kistimide eritiyordur olurmu olur soğan çocukları :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…