Kızlarrrrrrrr, adetime 8 gün var ama kan geldi adet kanamasımı acaba :S Yoksa bebek oldu yerleşme kanamasımı olduysa dün test yaptım çıkardı değil mi? Ama ben hayatımda hiç erken adet olmadım :s o zaman niye kan geldi. Bir iki damlada değil baya varŞaşkınım :s Of,uf,poff
kızlarr bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkınca kan testi verdim ama maalesef bebek yokklomenle ilk denememizdi olmadı.. kısmet değilmiş..adtte tam gelemedi silince peçeteye geliyo sadece off bari adet olaydımda başlayayım saymaya günleri :26:
kızlarr bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkınca kan testi verdim ama maalesef bebek yokklomenle ilk denememizdi olmadı.. kısmet değilmiş..adtte tam gelemedi silince peçeteye geliyo sadece off bari adet olaydımda başlayayım saymaya günleri :26:
kızlar netim yoktu şimdi açtim beni durumuma ne diyorsunuz
merhaba ikizim olsun nasıl oldun yaz bize merak ettim ,
kızlar bende dr az önce geldim kist olmuştu bu bana doğum kontrol hapı vermişti ben onun yerine soğan kürü yapıyordum ya ,bugün dedim ilaç bana yan etki yapıyor izniniz olursa kesmek istiyorum dedim 15 tamamla kes dedi (ilaçı kullanmıyorum) muayene oldum pembe pembe lekenlenmen varmı dedi evet dedim kistin duruyor ama adetle gider dedi iyi dedi giyindim çıktım birşey aktı şimdi evde baktım bayağı adetim geliyor nasıl açıklayacam bunu dr umarım durur ilaçı hiç kullanmadım ya dr soğan kürü yapıyorum diyemedim onun içmiyim ilaçı falan dedim dr soğan kür desem sinirlenir
üzülme canım bak ilk denemeymiş üzülme...hayırlısı buymuş demek ki
hayırlısı olsun canım üzülme , benim durumunda karıştı bugün
doktora söylesen köpürür ne soğanıymış neden geldin bana der...söyleme soğanı ama adet olduğunu bildirmeni istediyse adet oldum de bence...soğan kürünü hep böyle diyorlar içinde ne varsa söküp atıyor diye...olmazsa bir daha ki ay bende yapayım
ağlayıp ağlayıp oturuyorum elimden ne gelirki kismet tabii Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah ...
köpürmek ne kelime keser beni işte onun için kullanmadığım ilaçı bırakayım dedim ya ,ama nasıl açılayacam doğum kontrol hapı kullanırken erken adet olunurmu tam adet gibi değil kirli kirli akıntı bakalım yarın çoğalacakmı eğer çoğalırsa mecburen gidecem ay ne yapayım ne biliyim ben dr hanım adet oldum geldim derim acaba kistmi eridi ama sabah vardı içime o ultrasonu soktu ya tetikledimi acaba
ağlayıp ağlayıp oturuyorum elimden ne gelirki kismet tabii Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah ...
belkide kistin akıp gidiyordur ve böyle adet gibi kan gelecektir...doktorda altdan muane ettiyse o da zorlamış olabilir... yarın ki durumuna bak eger hala geliyorsa söyle doktora adet oldum dersin ilaca rağmen olamaz derse almayı unuttuğum zamanlarda olmuş olabilir dersin..:)))) aklıma bu geldi şimdi..:)) ben de doktoruma yalan söylüyorum (eşimle ilgili) ne olacak bu halim benim napim ama ya :)))
iyi akşamlar arkadaşlar
ben geçen günde gelmiştim
aranızda çok olamasamda buraya gelmek rahatlatıyor beni
klomeni pazar günü akşam sonuncusunu içip bitirdim
bir gün mola verdim
bugun kontrolum vardı
13 mm ve 11 mm iki tane yumurtam oluşmuş
doktorum persembe günü tekrar gel bakalım dedi
sizce iyimi bu durum ve ben bir yıldır evliyim klomeni ilk kez kullandım ve henüz hiç denemedik bebek için ilk denememiz bu ay olucak
iyi akşamlar arkadaşlar
ben geçen günde gelmiştim
aranızda çok olamasamda buraya gelmek rahatlatıyor beni
klomeni pazar günü akşam sonuncusunu içip bitirdim
bir gün mola verdim
bugun kontrolum vardı
13 mm ve 11 mm iki tane yumurtam oluşmuş
doktorum persembe günü tekrar gel bakalım dedi
sizce iyimi bu durum ve ben bir yıldır evliyim klomeni ilk kez kullandım ve henüz hiç denemedik bebek için ilk denememiz bu ay olucak
allahım kimseyi evlatsız bırakmasın hepimizin duasını kabul etsin inş
arkadaşımda öyle diyor aleti itince kistine değmiştir o akıyordur diyor kist olup soğan kürü yapanlar hep böyle oluyormuş evet bekliyim bakalım olursam ben ne bileyim dr hanım oldu derim zaten benim garip bir bünyem var ilaça çok tepki veriyor biliyor beni :) sende en kısa zamnda dene bence soğanı
ilk kontrolündeyse bu rakamlar gayet güzel bir daha gittiğinde 21 olmuş olurlar istenilen boyuta gelmiş olur yani...darısı benim yumurtaların başına
gerçekten mi çok sevindim
darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah doktorum %20 sans verdi ama cok kapılmamam için sanırım
diğer kontorulum persembe 2 gunde o kadar buyur ınsallah
bir dahaki aya kesin denicem kim denediyse memnun kaldım diyor...soğanla hamile kalırmışız aman yarabbim sen nelere kadirsin...soğan cücüklerimiz olurmuş bir sürü..:))))
tedavin hayırlı olsun canım allahım çok ugraştırmasın, biyologa katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?