Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

eriyordur merak etme zaten çok küçüktü...daha önceden de eritmişsin süper valla çuvalla eve soğan almak lazım..:)))

eriyordur merak etme zaten çok küçüktü...daha önceden de eritmişsin süper valla çuvalla eve soğan almak lazım..:)))

:)) sorma ya habire bakkaldan soğan alıyorum ,birde zamanı geçiyormuş bulmak zor oluyor , bakkaldan habire beyaz soğan al yenge o iyi değil diyor :) kocam geldi ben kaçtım kızlar öpüyorum sizi

Son düzenleme:
kızlar bu ay 2. klomeni kullanışım ve kısıklarımda inanılmaz ağrı var..ilk seferde bu kadar ağrımamıştı... böyle olan var mı aranızda

dua edin bana büyüsün yumurtacıklar sorunsuz olsun inşallah bebeklerimiz hepimizin

hiçbirinizi tanımasamda derdimiz,sıkıntımız,isteklerimiz aynı

persembe günü kontrolden sonra gelirim yazarım size

sonrada denemelere başlarız nasipse

Allahım dualarımızı kabul etsin...

Son düzenleme:

aminnn inşallah güzel haberler getirirsin bizlere...

üzülme hayırlısını istede bak insanlar hamile kalıyor bebek ölüyor kürtaj olmak zorundalar onların durumu daha zor allahım herkese bizede yardım etsin sabır versin çok şükür halimize

öyle canım çok şükür halimize .. ama işte insanın elinde değil üzülüyor yarın normale dönerim herzaman ilk gün böyle üzülürüm

ağlama ağladıkca ağlayasın gelir...zaman o kadar çabuk geçecek ki 2. ayın klomeni bitmiş olacak bak benim öyle oldu 2 gün sonra 2. ayımın klomeni de bitiyor..:))) herşeyin hayırlısı versin rabbim

bu ay klomen yok.. bana doktor 1 ay ara olucak dedi:44: sonraki ay gel dedii:26:

:)) vaay bee ne uzunn yazmışım kızlar ama maşallah ben yokken bayaa bayaaa hareketlenmiş topikk :))

seddacım senı gormek ne guzell buralarda:)))
hamiş hamiş bıze yazııyosun bızı unutmuyosunnn ne mutlu bıze....
Canım benım bu ay devlet hastanesıne gıttım bılıyosun hep ozellere gıdıyoudm suan bana prugeon dıye bı ıgne verdı sanrıım asılama olucakkk..
ılk asılamam tutmamıstıı ama zoeldeydı burda devlette tup olması ıcın seıl bastan alıyosun allahtan klomenle baslatmadılar rahım fılmımd eolunca ıslerım hızla ılerledıı devlet o kadarda kkorktum gıbı dglmış herke ıyı davrandı herhalde bebişimiz olmuyo dıye onlarda bıze bagırmaya kıyamıyolar:))
her neyse canım kısa ve ozz bırazda sen abhset ne yapıyosun ıymısnn ısı bıraktınmı yerıne elemen bulabıldınızmı

kızlar bu ay 2. klomeni kullanışım ve kısıklarımda inanılmaz ağrı var..ilk seferde bu kadar ağrımamıştı... böyle olan var mı aranızda

canım senin kaçıncı günün sen benden 3 -4 gün öndesin sanırım
benim daha 2. günüm bi agrm yok ama eminim olcak :)

kontrolün ne zamandı?

canım çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kere razı olsun hepinizden şuanda iyiyim kanamam durdu progetan verdi doktor tabi 4 günde rapor yatıyorum şimdi ayakalarımı uzattım

öğleden sonra doktora gittim kan tahlili çıkmıştı beta hcg 414 çıktı perşembe tekrar edicez testi ama keseyi gördü küçücük resmen nokta gibi 4 gün rapor verdi şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum eşimde sağolsun çok yardımcı oluyor hiçbir iş yaptırmıyor ALLAH razı olsun progetan verdi bana hemen etki gösterdi ilaç kanamam durdu biraz ağrım var ama çok değil anlıycanız bende bebişimde şimdilik iyiyiz şu mübarek gecelerde RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inşalllah sizin kucaklarınız en kısa zamanda dolsun öpüyorum hepinizi

canım senin kaçıncı günün sen benden 3 -4 gün öndesin sanırım
benim daha 2. günüm bi agrm yok ama eminim olcak :)

kontrolün ne zamandı?

bugün 3. ilacımı içtim perşembe son ilacı içicem pazartesi de kontrol var...ayaklarımı üşüttüm sanırım o yüzden de ağrıyor olabilir...donuyorum sanki battaniye altında oturuyorum

yat dinlen su almaya bile kalkmamaya çalış...ne yapıcaksın bizim minik kuzular nazlanarak geliyor böyle..:)))

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyoo acaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26:

canım çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kere razı olsun hepinizden şuanda iyiyim kanamam durdu progetan verdi doktor tabi 4 günde rapor yatıyorum şimdi ayakalarımı uzattım

canım cok gecmiş olsun
kanamalar olabilir normal şeyler progestan işe yarar aman kalkma boşver senin hamişliğinde böyle gecsin bi kaç ay
hatta 9 ay boyunca yatanı biliyorum ben

bugün 3. ilacımı içtim perşembe son ilacı içicem pazartesi de kontrol var...ayaklarımı üşüttüm sanırım o yüzden de ağrıyor olabilir...donuyorum sanki battaniye altında oturuyorum

hımss anladım ay aynı zamanda gidiyoruz inşallah aynı zamanda hamile kalırıs yaaaa

benimde cuma günü son içicem ama benim kontrolüm cumartesi günü olcak ..
Allah allah bana da Ateş basıyo kızzz
niye böyleyiz acaba...

nasılsınız benim dengem bozuldu ya bu ay 2 defa adet oldum umarım kistimde gidiyordur

inşallah canım kisttendir belkide..
hayatımda bir kez benimde 15 gün sonra olmuştu adetim çok şaşırmıştım
sonra bi daha hiç olmadı ...

ya tam çalışma zamanı böyle olması can sıkıyo ama olsun kist olmasında..

inşallah beraber hamiş oluruz ne güzel olur...yarın son ilacımı içicem bende ama pazartesi çağırdı git gel zor oluyor farklı bir şehirde doktorum o yüzden yumoşlar biraz daha gelişsin diye geç çağırdı herhalde...allahım şu mübarek üç aylarda duy sesimizi içimizdeki yangını söndür

Hm:s Doğrudur ama bu yerleşme kanaması değil galiba hem durmadı hemde çok geliyor. Afffffffffff

Yani adet kanamasımıymış. Öyle normal bir şekilde mi gelmiş? Doğrudur. Ben Mayıs 10da çatlatma iğnesi vuruldum akşamı kahverengi çamur gibi kan geldi doktor normaldir dedi. Ama bu seferki öyle değil kırmızı. Beklemekk gerçekten çok zor. Çok üzgünüm sanırım adet oldum. Ama ilk defa erken oluyorum:/

ayy inşallah yerleşme kanamasıdır...ne olur ne olmaz dikkat et sen...birde kırmızı mı geldi yoksa başka renkte mi

Sanmıyorum canım hiç sanmıyorum. Çok üzgünüm, çok çok.. Kırmızıydı canım ya hemde hiç durmadı.

üzülme canım kısmet değilmiş demek ki vardır bunda da bir hayır...doktoruna gittin mi peki bir görün derim ben adetine daha 8 gün vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…