ben kalamdım ama kaln çok dene valla , benim 2 ay önce çok fazla yumurtalarım olmuştu gene soğan yaptım bir adet oldum bir adet oldum ve yumurtalarım hepsi kist olmadan atıldı dr dediki hayret ne kadar hızlı atılmış tertemiz dedi,sonra adet olmadım yaptım gene hemen adetim geldi inşallah kistimide eritiyordur olurmu olur soğan çocukları :))
amin inşallah.... neden %20 şans verdi ki başka bir sorun yoktur inşallah
hayır yok hormon tahlilerim normal sıkıntı yok dedi
sadece yumurtalar tembel oldugu için ben bu ilacı kullandım
sanırım o ilk deneme için dedi...
eriyordur merak etme zaten çok küçüktü...daha önceden de eritmişsin süper valla çuvalla eve soğan almak lazım..:)))
dua edin bana büyüsün yumurtacıklar sorunsuz olsun inşallah bebeklerimiz hepimizin
hiçbirinizi tanımasamda derdimiz,sıkıntımız,isteklerimiz aynı
persembe günü kontrolden sonra gelirim yazarım size
sonrada denemelere başlarız nasipse
Allahım dualarımızı kabul etsin...
üzülme hayırlısını istede bak insanlar hamile kalıyor bebek ölüyor kürtaj olmak zorundalar onların durumu daha zor allahım herkese bizede yardım etsin sabır versin çok şükür halimize
ağlama ağladıkca ağlayasın gelir...zaman o kadar çabuk geçecek ki 2. ayın klomeni bitmiş olacak bak benim öyle oldu 2 gün sonra 2. ayımın klomeni de bitiyor..:))) herşeyin hayırlısı versin rabbim
:)) vaay bee ne uzunn yazmışım kızlar ama maşallah ben yokken bayaa bayaaa hareketlenmiş topikk :))
kızlar bu ay 2. klomeni kullanışım ve kısıklarımda inanılmaz ağrı var..ilk seferde bu kadar ağrımamıştı... böyle olan var mı aranızda
canım endişende haklısın
aglamışsın bak atmışsındır içinden hüznü ..
hadi toparlan yerleşmedir o hem
kuzusu geldi annesine bırakmaz öyle kolay kolay daha 9 ay var gelmesn
suanda hasta olmasam namaz kılar yasin okurdum senin için ama 4. günüm bugün.
canım senin kaçıncı günün sen benden 3 -4 gün öndesin sanırım
benim daha 2. günüm bi agrm yok ama eminim olcak :)
kontrolün ne zamandı?
öğleden sonra doktora gittim kan tahlili çıkmıştı beta hcg 414 çıktı perşembe tekrar edicez testi ama keseyi gördü küçücük resmen nokta gibi 4 gün rapor verdi şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum eşimde sağolsun çok yardımcı oluyor hiçbir iş yaptırmıyor ALLAH razı olsun progetan verdi bana hemen etki gösterdi ilaç kanamam durdu biraz ağrım var ama çok değil anlıycanız bende bebişimde şimdilik iyiyiz şu mübarek gecelerde RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inşalllah sizin kucaklarınız en kısa zamanda dolsun öpüyorum hepinizi
canım çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kere razı olsun hepinizden şuanda iyiyim kanamam durdu progetan verdi doktor tabi 4 günde rapor yatıyorum şimdi ayakalarımı uzattım
bugün 3. ilacımı içtim perşembe son ilacı içicem pazartesi de kontrol var...ayaklarımı üşüttüm sanırım o yüzden de ağrıyor olabilir...donuyorum sanki battaniye altında oturuyorum
nasılsınız benim dengem bozuldu ya bu ay 2 defa adet oldum umarım kistimde gidiyordur
yerleşme kanaması olabilir
ayrıca dün test yaptım demişsin bebek yerleşmeyince betahcg salgılanmaz ve doğal olarak testte çıkmaz.
hele ki adete 8 gün kala hiç bi testte çıkmaz kanda bile.
bekle bi kaç gün kesilirse kana gidersinn ama çok gelirse doktoruna danışmalısın
Benim arkadaşımında geçen başına geldi. Adetine 10 gün vardı onunda. Doktora gitti muayene oldu. Korkulacak birşey yok demiş dr. İnş. seninki yerleşme kanamasıdır. Test için çok erken. İdrarı geçtim kan için bile çok erken canım. Rahat ol ve biliyorum beklemek zor ama test falan yapmadan adet gününü bekle.
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır...ne olur ne olmaz dikkat et sen...birde kırmızı mı geldi yoksa başka renkte mi
Hm:s Doğrudur ama bu yerleşme kanaması değil galiba hem durmadı hemde çok geliyor. Afffffffffff
Yani adet kanamasımıymış. Öyle normal bir şekilde mi gelmiş? Doğrudur. Ben Mayıs 10da çatlatma iğnesi vuruldum akşamı kahverengi çamur gibi kan geldi doktor normaldir dedi. Ama bu seferki öyle değil kırmızı.Beklemekk gerçekten çok zor. Çok üzgünüm sanırım adet oldum. Ama ilk defa erken oluyorum:/
Sanmıyorum canım hiç sanmıyorum. Çok üzgünüm, çok çok.. Kırmızıydı canım ya hemde hiç durmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?