Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

üzülme canım kısmet değilmiş demek ki vardır bunda da bir hayır...doktoruna gittin mi peki bir görün derim ben adetine daha 8 gün vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Öyle muhakkak. Şimdi ki aşama rahim röntgeni çektirmek ama ben istemiyorum. Doktora adetimin 3 günü gidiyordum hep kist var mı falan die bakıyordu yarın gidicem inş. Belki bu gunde giderim belli olmaz:) Evt 8gün var canım ..Ben diyorum ki Dostinex kullandım ya o yüzden mi böyle oldu acaba?

Benimde öyle:) 20 kg fazlam var. 65 olsam varya boyda var 1.70 fıstık gibi olurum vallahi:) Eşim zaten çok kıskanç o şekilde artk balkona bile çıkarmaz o da varr
Canım ya ama ben maf oldum bilyiormusun ilk atak evresinde sadece protein ürünlerini yiyebiliyorsun ya bugun 3 günüm 3 gündür açım ve gram oynama yok tartılmadım ama sağlımdan olcam die korkuyorum. Ya sütten,yumurtadan,etden,peynirden hepsinden tiksindim kokusuna bile tahammül edemiyorum. Ben bu diyeti yürütemicem sanırım metobolizmam alt üst oldu. Karatay diyeti varmış şimdi ona bakıyorum.

bende doxtinex kullandım adetin 2 gün geçikti sadece doktor 2-3 gün olabileceğini söylemiş zaten...şöyle de birşey var prolaktin adet döngümüzüde bozduğu için şimdi düzene girmiş adet dönemide yaşıyor olabilirsin...ihmal etme git mutlaka doktora

inşallah gider 20 kilolar da varsın eşim kıskansın..:)) değerimizi daha da iyi anlarlar o zaman..:)) ben kendim yapıyorum diyeti daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çalışıyorum... diyet günlüklerinde de topik açtım yazıp duruyorum orda rahatlıyorum en azından

Hm :s 2-3 gün nerde 8 gün nerde. Belki de .. Evt bi gideyim bakalım ne dicek doktor.

Hehe:) Bencede. Hm, ya bende burda çok kilo aldm .. Istanbuldayken az yağlı, az tuzlu az salçalı yani dikkat ederdim .. Yine iyi yerdim ama hareket vardı. Buda evde durduğum için sanırım böyle oldu. Eşim alışmış, lahmacun, kebab , pide, ağır yağlı yemekler yemeğe hep benden onları istiyo ee mecbur yapıyoruz o yerken ben nasıl bakıyım yani:)) O yüzden bu halde geldim:) Hm, iyi etmişsin canım inş. bir an evvel veririrz bu kiloları..

Son düzenleme:

bende bi keresinde ayda iki kez adet olmuştum hemde 12gün arayla ama ondan bir ay önce bende dostinex kullanmıştım ve aynı zamanda soğan kürü yapmıştım.
belkide dostinex bunu yapıyor olabilir.yada yumurtlaman olmadıysa adet erken gelmiştir.bunun gibi bi çok neden sıralarız ama en doğrusunu doktorun söyler

Amin Canım
bi gecsede şu hastalık kuran okumaya başlasam Dua etmediğim hergün vijdan azabı cekiyorum sanki suçluluk duyyorum...
bu akşam abdest alırım artık inşallah...

zaten bugünlerde yemek yemek bile istemiyorum kilo vermişim 52-53 tüm bugün tartıldım giyinik filan 50 bile değildiii zaten diyolar zayıflandın sen diye ben fark etmiyordum ama gercekten zayıflamışım
dertten hasta olcam valla.. ince hastalıga tutulur muyuz sizce biz böyle düşüne düşüne....:44:

Evt belkide bende tedaviye başladığımda 20snde adet olmuştum klomeni 4 aydır kullanıyorum her ay geçiktirdi 30una çıktı en son. Belkide bakalım yarın gidicem doktora. O değilde o kadar ümitliydimki bu ay kesin var bebek diyordum olmadı. Sanrım benm tüplerim tıkalıı. :85:

cnm bence soğan kürüdür bunu yapan çünkü ben dostinexi nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ama hiçç böle bişe başıma gelmedi soğan kürü içini temizlio bence o yüzdendostinex 2-3 gün saptırabilio ilk zamanlar sonra prolaktin dengelenince başka problem yoksa günü gününe adet olunuo

benimde iştahım açıldı zaten kapalı değildi salma kendini öyle toparlan...suçluluk duyma bak yarın kandil inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

benimde iştahım açıldı zaten kapalı değildi salma kendini öyle toparlan...suçluluk duyma bak yarın kandil inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

bende iştahı kesilenlerdenim kızlar yaa dün eşim bi dilim pideyi zorla yedirdi aksam cnm hiç bişe istemio tartılmadım ama zayıfladım farkediyorum işyerimde benim dışımdaki tüm bayanlar rejim yapıo ben zzayıflıom,ama dertten yani şu rahim filminden sonra zaten 3 gündür hastayım ateşleniyorum bugün biraz düzeldim işte kendime geldim üzüntüden oldu sanırım

peki sen rahim filmi çektirmeden mi kullandın klomenleri.aslında bi çok doktor öncesinde film çektrirp sonra klomen veriyor yani benim öyle oldu.
kesinlikle çektir ve onun stresinden kurtul derim ben.umudunu yitirme çünkü böyle erken adetlerin sonrası bebiş derler bende olmadı ama kimbilir belki sende olur.

evet canım haklı olabilirsin çünkü benim daha önce görünümde pko var demişti doktor ve o kısa adet olduğum zaman resmen simsiyah ve çok acaip kan kaybı yaşadım.
daha sonra doktora gittiğimde kist falan görünmedi belkide soğanla temizlendi yani büyük ihtimal öyle.
ben ilk prolaktin testimi adetin 21.günü yatırdım ve 66 çıktı ama bende hiç belirtisi yoktu her ay düzenli adetlerim vardı ve yumurtlamamda güzel çıkmıştı aynı gün progesteron testi yapılmıştı ve progesteron 19,6 prolaktin 66 çıktı doktor belki gebeliktendir dedi ama testte bişey çıkmadı.

benimde cnm hatırlamıorum ilk kaç çıktıığını ama sonra dostineksi bıraktım tekrar yükseldi 29 oldu onda bile adetimi geciktirdi yani bendede tüm hormonlar normal o yüksekti işte şimdi bıraktırdı doktor dostineksi ama ben haftada yarım alıorum gizli gizli tekrar yükselebilio die benim progesteron 60larda çıkıo rahim kalınlığına göre oluo ya oda , başka bi doktora gitmiştim rahim ince senin dedi kendi doktoruma dedin böle dedi die progesteronu 60 olanın rahmi nasıl ince olur dedide rahatladım.cnm valla profesör oldum dün işyerinde arkadasım doktora gitmiş adet düzensizliği tüğlenmeden getir bakım tahlillere dedim anlarmısın dedi tabbiii anlarım dedim lh/fsh nin normali 3 filan oluo yüksekse pco oluo yaa baktım bunun oran 9 dedim sen pco sin ayyy nası bildin doktorda öle dedi içimden dedim kzıım ben profesyonel oldum:)

evet yaaa bu çok kötü bi durum bende aynısını yapıyorum kendi kendime millete teşhis koyuyorumm aaa nerden biliosun diyorlar
ama kk saolsun birde araştırmacı ruhumuz birde çektiklerimiz saolsun bizi ne hale getirdi
keşke bu konuda cahil olaydımmm bişey bilmeseydimm.ozaman daha kolay olurdu.
ama bunu bilmiyordum yani progesteron testi rahim kalınlığını mı belirliyor ben hep yumurtlama testi diye biliyordum.
yaşasın bilmediğim bişey varmışşş

nisbhr kullanıcısından alıntı

bende bi keresinde ayda iki kez adet olmuştum hemde 12gün arayla ama ondan bir ay önce bende dostinex kullanmıştım ve aynı zamanda soğan kürü yapmıştım.
belkide dostinex bunu yapıyor olabilir.yada yumurtlaman olmadıysa adet erken gelmiştir.bunun gibi bi çok neden sıralarız ama en doğrusunu doktorun söyler

canım soğan kürü kesinlikle adet olmanı sağlıyor , bende hep uygulamışımdır yanlız bu defa kistimi eritmedi yarın tekrar gidecem dr bakalım erimişmi inşallah erimiştirde tedaviye başlar bu ay boş geçmişti

Son düzenleme:

evet soğan temizlemiştir umarım bendede yarın temizlenmiş olur

inşallah temizlenmiştir seninde canım.basit kistse korkma gidiyormuş kendiliğinden.
benimde öyleymiş basit dedi aama adetle gitmemiş.
peki kızlar bişey sorcam doktorlar kist yada yumurtayı nasıl ayırt ediyorlar.
şimdi ben adetin 6.günü gittim ama doktora 5.günüm dedim oda baktı baktı 9mm kistin var dedi.
ya kist değilse yumurtaysa diyorum.çünkü bu kist 2 3 ay öncesinden vardı bende 1 ay hap kullandım gitsin diye.2ayda bekledim.

Son düzenleme:
selam kızlar
benim kist 9 cm olmuş günde 3 cm büyüyor. yarın yada cuma kan belli olacak. o zamana kadar patlamaz değil mi??? 9 cm anormal değilmi?? böyle bir şey yaşayan yada duyan varmı??

benim doktorum öle demişti cnm bende bilmiodum ama dediki normal yumurtlama olduktan sonra rahim belli derecede kalınlaşmaya başlar ki gebelik olunca tutunsun die iste progesteron hormonu bu işe yarıo progestan hapıda aynı işlevi görüo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…