Kizlar purugen diye igne badlAdimm..aranuzda kullanan varmila
selam kızlar
benim kist 9 cm olmuş günde 3 cm büyüyor. yarın yada cuma kan belli olacak. o zamana kadar patlamaz değil mi??? 9 cm anormal değilmi?? böyle bir şey yaşayan yada duyan varmı??
yok tatlım yaaa o nerden çıktıkiiii tüplerini neden alsınlar senin.sadeece sana yumurtlama ilacı verilecek yumurtaların uyarılacak sonra çatlatılıp senden alınacak ve eşinin spermiyle labaratuar ortamında döllendirilecek.sağlıklı olan iki yada üç bilmiyorum senin rahmine yerleştirilecek.tüplerle hiç işleri olmayacak yani.
kızllaaarr bide bişe aklıma takılıo tüp bebekte illa tüpler alınıo mu ki,bide tüpler alındı dielim tüp bebek tutmadı nolcak normal yoldan tüpsüz hamile kalınıomu,bizim tanıdık vardı tüp bebek yaptırdı 4tane oğluşu oldu arkasına 1 yıl sonra kendiliğinden 1 oğluşu daha oldu etti 5:)ama acaba onun tüpler alınmışmıydı?çok aklıma takılıo:44::44::44::44::93:
kızllaaarr bide bişe aklıma takılıo tüp bebekte illa tüpler alınıo mu ki,bide tüpler alındı dielim tüp bebek tutmadı nolcak normal yoldan tüpsüz hamile kalınıomu,bizim tanıdık vardı tüp bebek yaptırdı 4tane oğluşu oldu arkasına 1 yıl sonra kendiliğinden 1 oğluşu daha oldu etti 5:)ama acaba onun tüpler alınmışmıydı?çok aklıma takılıo:44::44::44::44::93:
yok tatlım yaaa o nerden çıktıkiiii tüplerini neden alsınlar senin.sadeece sana yumurtlama ilacı verilecek yumurtaların uyarılacak sonra çatlatılıp senden alınacak ve eşinin spermiyle labaratuar ortamında döllendirilecek.sağlıklı olan iki yada üç bilmiyorum senin rahmine yerleştirilecek.tüplerle hiç işleri olmayacak yani.
peki bizim yumurtalarımızı ameliyatlamı alıyorlar içerden arkadasım
inşallah temizlenmiştir seninde canım.basit kistse korkma gidiyormuş kendiliğinden.
benimde öyleymiş basit dedi aama adetle gitmemiş.
peki kızlar bişey sorcam doktorlar kist yada yumurtayı nasıl ayırt ediyorlar.
şimdi ben adetin 6.günü gittim ama doktora 5.günüm dedim oda baktı baktı 9mm kistin var dedi.
ya kist değilse yumurtaysa diyorum.çünkü bu kist 2 3 ay öncesinden vardı bende 1 ay hap kullandım gitsin diye.2ayda bekledim.
selam kızlar
benim kist 9 cm olmuş günde 3 cm büyüyor. yarın yada cuma kan belli olacak. o zamana kadar patlamaz değil mi??? 9 cm anormal değilmi?? böyle bir şey yaşayan yada duyan varmı??
Kizlar purugen diye igne badlAdimm..aranuzda kullanan varmila
canım benim kist klomen yüzünden oldu 55mm boyutlarında bişeydi yani öle cm falan değildi 1ay doğum kontrol hapı kullan dedi doktor bana sonra gel dedi tabi ben doktorldan bıktığım için gitmedim.2ay kendi haline bıraktım 1 ayda hap derken 3 ay sonra doktora gittim baktı klomenmi verceksiniz dedim hayır kistin küçülmüş ama gitmemiş dedi.9mm kadar inmiş bu adetle gider devam çalışmalara dedi gönderdi.zaten kist çok büyük değilse gebeliğe engel değilmiş.hadi ya 3 ay bekledinmi ne hapı kullandın 3 ayda çok zaman ya of of küçük yerde kaldık başlayamadık tedaviye şimdide habire birşey allahım san çok şükür genede dr buldurdun bize yarın yazarım gitmişmi gitmemişmi
cnm okuduğuma göre tüpler açılmayacak gibi ise eğer tüp bebeğide engelleyip dış gebelik yapıomuş yada bebek kapalı tüplerde döllenip sıkışıp kalıomuş almak zorunda kalıolarmış bilmiorum kafam karışıo aldılar nasıl olcak almasalar nasıl olcak en iisi cumartesi kendi doktoruma gidip iice sorayım valla aklım karıştı:44::44:
canım benim kist klomen yüzünden oldu 55mm boyutlarında bişeydi yani öle cm falan değildi 1ay doğum kontrol hapı kullan dedi doktor bana sonra gel dedi tabi ben doktorldan bıktığım için gitmedim.2ay kendi haline bıraktım 1 ayda hap derken 3 ay sonra doktora gittim baktı klomenmi verceksiniz dedim hayır kistin küçülmüş ama gitmemiş dedi.9mm kadar inmiş bu adetle gider devam çalışmalara dedi gönderdi.zaten kist çok büyük değilse gebeliğe engel değilmiş.
hım benimkide 21mm civarında ben diyorum 2 cm diye 21 mm 2 cm denk geliyor o yüzden o zaman doğum kontrol hapıyla gecek çok şükür içim rahatladı yarın gideceğim dr bakalım ne diyecek teşekkürler
peki sen rahim filmi çektirmeden mi kullandın klomenleri.aslında bi çok doktor öncesinde film çektrirp sonra klomen veriyor yani benim öyle oldu.
kesinlikle çektir ve onun stresinden kurtul derim ben.umudunu yitirme çünkü böyle erken adetlerin sonrası bebiş derler bende olmadı ama kimbilir belki sende olur.
Hayır, 4 defa kullandım klomen 2 ay normal 2 ay ovitrelle iğne vuruldum. Bencede ilk önce rahim rontgeni yapılmalıydı. Boşu boşuna yıpratıyorlar insanı. Bana dio rahim rontgeni çekin ona göre net bir tablo çıkarıcaz ve tedaviye öyle devam edicez. Elbette istiyorum ama hakikaten hiç iyi şeyler duymadım :) Umarım öyle olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?