Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çatlatma inesi vurundun mu peki...telaşlanma kendiliğinden olması gerek şeyi ilaçla yaptığımız için ağrıyor

amin..ne güzel duadır bu rabbim tüm dualarını kabul etsin bu mübarek günde... içim açıldı valla

çatlatma inesi vurundun mu peki...telaşlanma kendiliğinden olması gerek şeyi ilaçla yaptığımız için ağrıyor

evet canım çatlatma iğnesini salı sabah vurduk..üzerinden 36 saat geçti ve ilişki oldu...36 saat geçince çatlamış olması gerekmiyormu ?

ama eğer çatladıysada bu ağrı hala neden devam ediyo..valla çok perişan haldeyim canım ya,kötü bişey olucak diye

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn çok güzel duaymış gözyaşlarıma hakim olamadım.. zaten bugünlerde çok sulugöz oldum günaydınnnn bu arada kızlaaaarrrrr

Amin canım Amin..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah..kandilimiz mübarek olsun

çatlatma inesini vurunduğun içinde oluyor bu acılar yarına geçer merak etme benimde şiddetli olarak 1 gün olmuştu doktor normal dedi....az önce de dediğim gibi biz doğal yolla olması gereken şeyi yapay yolla hormonla yaptığımız için bu acılar...hem stres de yapma rahat olmaya çalış takılıp kalma acılarına..imkanın varsa yürüyüş yap rahatlatır

İnşallah geçer canım ya..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...çalışıyorum yürüyüş yapamam bugün,zaten kımıldamayınca biraz ağrım geçer gibi oldu..Rabbim güç kuvvet veriri inşallah..

birşey daha sorabilirmiyim canım..seninde ağrın olmuş ya peki çatladığını hissetmişmiydin sen:26: bende çok az bi akıntı oldu o kadara

benim normal de de akıntım çok olur ama iğneden sonrayla ağrıyla beraber gelen akıntı çok farklıydı o zaman çatlamıştı diye düşündüm...

cnmcım korkma ağrı olması ii bişe yumurta gelişip incelmeye başladığı zaman ve sonrasında çatlarken o ağrı normal bendede her ay oluo ağrıo sonra geçince biliorum ben çatladı 1 gün sürüo hatta doktorumda gülüo çatladı diyince profesyonel oldun dio:))elleme ağrısın yani yaa gelişmesede ağrımasaydı Allah korusun

zaten doktorlar yanlarına yardımcı alırken bizim forumlara göz atsın doktor kadar biliyor olduk

amin..ne güzel duadır bu rabbim tüm dualarını kabul etsin bu mübarek günde... içim açıldı valla
amiinn cnm
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn çok güzel duaymış gözyaşlarıma hakim olamadım.. zaten bugünlerde çok sulugöz oldum günaydınnnn bu arada kızlaaaarrrrr
günaydın cnm ağlayın die sölemedim umut olsun içeriniz ferahlasın die yazdım bi anda içimden döküldü bu dua bende anlamadım...
Amin canım Amin..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah..kandilimiz mübarek olsun

amin cnm

zaten doktorlar yanlarına yardımcı alırken bizim forumlara göz atsın doktor kadar biliyor olduk

valla yaa ben yanındakilerden iddia ediyorum daha çok biliyorum

Oh ne güzel PKO yoksa daha kolay hamile kalırsın inş. Sıkma canını Allah büyüktür. Aminn inşaallah, amin amin amin. Bol bol dua edelim bu mübarek günlerde.. Ayrıca bu klomen tedavisini daha fazla uzatmadan aşılamaya geçmen iyi fikir. Inş. ilk aşılamada Rabbım nasip eder canım.

Kızlar bu gun doktora gidicem kist var mı die hiç olmadı bende olunca noluyo ki:S nası tedavi uygulanıyor?

Son düzenleme:
Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“ALLAH Teâlâ Receb ayında hasenatı kat kat eder. Bu ayda 1 gün oruç tutan, 1 yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün tutana Cennetin 8 kapısı açılır. 10 gün tutana, ALLAH teâlâ istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların af oldu” der. ALLAH Teâlâ Nuh aleyhisselamı Receb’de gemiye bindirdi. O da, Receb ayını oruçlu geçirip oradakilere oruç tutmalarını emretti.”

Hadis-i Şerif Taberani

Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.

İbn-i Asâkir

Kızlar hakikaten çok özel bir ay içindeyiz bol bol dua edip elimizden geldiğince oruç tutalım. Rabbım şüphesiz dualara karşılık verendir.. Inşaallah, Rabbım bu günlerin hürmetine dualarımızı kabul buyurur.

Son düzenleme:

inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder...allahım bize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et

Amin

Allah tüm bebek isteyenlere sağlıklı,hayırlı güzel evletler nasip etsin.Bu gece çok önemli bende hem kendim hem de benim gibi anne olmak için çırpınan herkes için dua edeceğim.Bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum ama göbekten vuruldu salı gününden beri çok sancım var ama buna katlanmak zorundayız çünkü hamile kaldığımızda bundan daha fazlasını yaşayacağız sanırım :) Allahım bu mübarek günün hürmetine dileklerimiz kabul eder inşallah Kandiliniz mübarek olsun.

kızlar dr geldim kist erimemiş , bu ay bekleyelim dedi mayısta haziranada boş benim için ya aman kandiliniz mübarek olsun allahım tüm dualarınızı kabul etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…