Amin canım inşallah çok teşekkür ederim..
tamam yumurtalarım büyüyo doğru ama doktor bana 36.saatte ilişki dedi ve daha sonra gün aşırı ilişki dedi...bu ağrı yumurtalarımın çatlamadıgınımı gösteriyo acaba canım ya ?
günaydınn dünyanın annelik duygusunu rüyalrında tatmış en güzel,en cefakar,en duacı anneleri hepinizin kandili mübarek olsun rabbim gücümüze güç katsın inşallah şu mübarek 3 aylar bize umut ışığı olsun rabbim zekeriya a.s mı mucizesiyle müjdelendirdiği gibi hz.meryem'e cebrail a.s ile isasını müjdelediği gibi bizide çok bekletmeden yavrularımızla müjdelesin.yavrularımızda vatana millete Allaha bağlı sağlıklı evlatlar olarak yetişsinler inşallah.hepinizi öpüyorum Allah hepimizin dualrını Efendimiz Hz. Muhammet S.a.v yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah....
çatlatma inesi vurundun mu peki...telaşlanma kendiliğinden olması gerek şeyi ilaçla yaptığımız için ağrıyor
günaydınn dünyanın annelik duygusunu rüyalrında tatmış en güzel,en cefakar,en duacı anneleri hepinizin kandili mübarek olsun rabbim gücümüze güç katsın inşallah şu mübarek 3 aylar bize umut ışığı olsun rabbim zekeriya a.s mı mucizesiyle müjdelendirdiği gibi hz.meryem'e cebrail a.s ile isasını müjdelediği gibi bizide çok bekletmeden yavrularımızla müjdelesin.yavrularımızda vatana millete Allaha bağlı sağlıklı evlatlar olarak yetişsinler inşallah.hepinizi öpüyorum Allah hepimizin dualrını Efendimiz Hz. Muhammet S.a.v yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah....
evet canım çatlatma iğnesini salı sabah vurduk..üzerinden 36 saat geçti ve ilişki oldu...36 saat geçince çatlamış olması gerekmiyormu ?
ama eğer çatladıysada bu ağrı hala neden devam ediyo..valla çok perişan haldeyim canım ya,kötü bişey olucak diye
çatlatma inesini vurunduğun içinde oluyor bu acılar yarına geçer merak etme benimde şiddetli olarak 1 gün olmuştu doktor normal dedi....az önce de dediğim gibi biz doğal yolla olması gereken şeyi yapay yolla hormonla yaptığımız için bu acılar...hem stres de yapma rahat olmaya çalış takılıp kalma acılarına..imkanın varsa yürüyüş yap rahatlatır
İnşallah geçer canım ya..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...çalışıyorum yürüyüş yapamam bugün,zaten kımıldamayınca biraz ağrım geçer gibi oldu..Rabbim güç kuvvet veriri inşallah..
birşey daha sorabilirmiyim canım..seninde ağrın olmuş ya peki çatladığını hissetmişmiydin sen:26: bende çok az bi akıntı oldu o kadara
İnşallah geçer canım ya..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...çalışıyorum yürüyüş yapamam bugün,zaten kımıldamayınca biraz ağrım geçer gibi oldu..Rabbim güç kuvvet veriri inşallah..
birşey daha sorabilirmiyim canım..seninde ağrın olmuş ya peki çatladığını hissetmişmiydin sen:26: bende çok az bi akıntı oldu o kadara
cnmcım korkma ağrı olması ii bişe yumurta gelişip incelmeye başladığı zaman ve sonrasında çatlarken o ağrı normal bendede her ay oluo ağrıo sonra geçince biliorum ben çatladı 1 gün sürüo hatta doktorumda gülüo çatladı diyince profesyonel oldun dio:))elleme ağrısın yani yaa gelişmesede ağrımasaydı Allah korusun
amiinn cnmamin..ne güzel duadır bu rabbim tüm dualarını kabul etsin bu mübarek günde... içim açıldı valla
günaydın cnm ağlayın die sölemedim umut olsun içeriniz ferahlasın die yazdım bi anda içimden döküldü bu dua bende anlamadım...amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnçok güzel duaymış gözyaşlarıma hakim olamadım.. zaten bugünlerde çok sulugöz oldum günaydınnnn bu arada kızlaaaarrrrr
Amin canım Amin..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah..kandilimiz mübarek olsun
zaten doktorlar yanlarına yardımcı alırken bizim forumlara göz atsın doktor kadar biliyor olduk
kızlar kanal d doktorlar programında kist ameliyatını anlatıyorlar...
çocuksuz çiftlere tüp bebek müjdesi diyor
cnm izle benim içinde tüp bebek olayını en fazlada ben izleyemiorum işteyim
hımmm o lanet kimde yokki.bende de var dedi doktor gerçi benim hiçbişeyim pko olduğunu göstermemesine rağmen var dedi görünümde bi kaç kist.sonra soğan suyu yaptım yeniden gittim yok dedi falan.herneyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh bu mübarek günde herkesin gönlündeki yakın zamanda kabul olsun herkesin kandili şimdiden mübarek olsunn.
zaten doktorlar yanlarına yardımcı alırken bizim forumlara göz atsın doktor kadar biliyor olduk
Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
ALLAH Teâlâ Receb ayında hasenatı kat kat eder. Bu ayda 1 gün oruç tutan, 1 yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün tutana Cennetin 8 kapısı açılır. 10 gün tutana, ALLAH teâlâ istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, Geçmiş günahların af oldu der. ALLAH Teâlâ Nuh aleyhisselamı Recebde gemiye bindirdi. O da, Receb ayını oruçlu geçirip oradakilere oruç tutmalarını emretti.
Hadis-i Şerif Taberani
Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.
İbn-i Asâkir
Kızlar hakikaten çok özel bir ay içindeyiz bol bol dua edip elimizden geldiğince oruç tutalım. Rabbım şüphesiz dualara karşılık verendir.. Inşaallah, Rabbım bu günlerin hürmetine dualarımızı kabul buyurur.
Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“ALLAH Teâlâ Receb ayında hasenatı kat kat eder. Bu ayda 1 gün oruç tutan, 1 yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün tutana Cennetin 8 kapısı açılır. 10 gün tutana, ALLAH teâlâ istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların af oldu” der. ALLAH Teâlâ Nuh aleyhisselamı Receb’de gemiye bindirdi. O da, Receb ayını oruçlu geçirip oradakilere oruç tutmalarını emretti.”
Hadis-i Şerif Taberani
Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.
İbn-i Asâkir
Kızlar hakikaten çok özel bir ay içindeyiz bol bol dua edip elimizden geldiğince oruç tutalım. Rabbım şüphesiz dualara karşılık verendir.. Inşaallah, Rabbım bu günlerin hürmetine dualarımızı kabul buyurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?