Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ahh cnm olsun bidaha yazsaydın:))ikinci tuzlukta benim oturuom sitede gördüğün gibi

alemsin kız varyaaa rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ben inanıyorum birgün olacak maşallahınız var bugün ama Böyle motivasyon dolu olmanız sevindirdi beni valla
Benişm iyi gidiyor bu ara kasık sancılarım söz konusu ama iyiyim çok şükür onun dışında bebeğimize ufaktan başladık bişeler almaya 8.e giricem bu hafta çünkü..Yeni eleman aldık zaten onunla uğraştığımdan giremiyorum ona öğrettiğim için sürekli çalışma halindeyiz ve nete takılamıyorum çok fazla kızlar yaa Ama burdayım arada girerim yine

Canim esine bisi diyemiycemde..kac yasindasin

cnm eşin konusunda pek fikrim yok ama düşük olabilir çünkü 20milyonun altında düşük die biliorum tabii yanlışta olabilir emin deilim bi araştır benim eşiminki 75 milyn cıkmıştı doktor normal bi problem yok demişti fshde biliosun pcole alakalı bi hormon lh fsh oranı 3ten büyükse pco var diolar doktorlar

diorum ki gelim hem akayda hem anatoliada muayene olum raporu çıkarttırım sağlık işlerine sunuyum sonra bekleyim karşılıosa gelim anatoliada yaptırım

bencede canım ıkısınede l muayene doktorların ılgısıne alakasınada bak..
cunku bu surecte kı doktorla arkadas gıbı olman gerekıyorr umursamayan bı doktor yada sorunu hemen gecıstıren bı doktorsa salla gıtsın bende arastırım burda onlarada bakarsın ama su ıkı secenek gercekten ankarada ıyı bırer merkez hastane

canım yasını sordum ama hala ayzmadın su yuzden sordum fsh ve yas onemlı..
ben 27 yasındayım ve fsh 9,47 ıdı bu ne demek oluyo sukı sen ben gıbı kadınalr klomen olmadan ıgne olmadan kolay kolay yumurta ıstenen boyuta gelmez dmek oluyo..pko demıs duruselcım ama yalnıs dıycek uzulerek pco polıkıstık over hastalıgı adet duzensızlı asırı kılo tuylenme gıbı sorunalr yasayıpta hamıle kalamayan yumurtalarda kıstlerın olustugu bı hastalık bızde ıse kıst olusuyo ama onemlı dgl her normal kadında olusan gıbı ...
yumurtamız var ama buyumesını engelleyen beyındekı hıpfez bezının salgıladıgı hormon az.genelde streslı ınsanlarda oluyoo..
morelın yuksek tutcaksın herseyı kafana takmıycaksın...
kendını ehrseye hazırlıklı tut tek doktora gıtme bı ıkı doktora gıt tedavıne basla amh hormonunu olctur cunkue rken menepoza gırme durumumuz bıle olabılıyoo...
canım genelde asılama yada tup tedavısı bızım ıcın buyuk bı sans bol ıncır ye dua et yolun acık olsun 2 yıldır zorlu bı surec gecırıyorumm kendını alıstırr .
ben alsıtırmadımdan arastırmada aypmadım..
ama sana verılen klomen buyutur yumurtanı korkma benım klomende 3 tane yumrutam avrdı ıgnelerdede 4 tane olusmustuu

bugün rahatım niye işyerindekilere yavaştan söledim ben ameliyat olcam tüplerim tıkalı die o beni inanırmısın bi rahatlattı sanki üzerimden baskı kalktı..OHH BEE HERKESE SÖLÜYESİM VAR NE BU SAKLA SAKLA SANIRSIN KÖTÜ Bİ KABAHAT İŞLEDİM

bugün rahatım niye işyerindekilere yavaştan söledim ben ameliyat olcam tüplerim tıkalı die o beni inanırmısın bi rahatlattı sanki üzerimden baskı kalktı..OHH BEE HERKESE SÖLÜYESİM VAR NE BU SAKLA SAKLA SANIRSIN KÖTÜ Bİ KABAHAT İŞLEDİM

İyi yaptin canimicin rahatlamistir...

Cok tsk ederm cvp icin..

Merhaba kızlar gittim doktora kist oluşmamış. İşte sıramın gelmesini beklerken kapıda 2 tane bayan var benm en nefret ettiğim şey özel sorular sorulması. Ya sen kimsin senin ne haddine ki gelmiş bana sen nerden geldin.. Ailen burdamı çok enterasan nasıl bırakıp geldin. Eşin nerde çalışıyor vakıfta memur dedim bende 3sene çalıştım orda falan , eşinin ismi ne soyadı ne.. Sanki tanış,ahbab çıkıcaksınız. Sinirlerimi bozdu yaa:s Dedm gidicez burdan falan dio ailesi izin veriyor mu ki. Sananee ya sananee.. Zaten eşimle gittiğimizde çok saçma bi soru sormuştu eşime sinir olmuştum şimide böyle yapmas canımı çok sıktı. Dengesizler nefret ediyorum burdakilerden ya

Son düzenleme:
Arkadasim cok tsk ederm cok guzel cevaplamissin.. Cok yardimci olfun, is yerinde olfugum icin hemen giremedm.. Yasim 28.. Moralim cok bozuk ama Allahtan gelen.. Sanirm zor bi surec bizi bekliyor.. Napalim, tevekkul.. Dr nasil bi yol izkicek, kac yumurtam olacak gorelim bakalim.. Bu mubarek gunde Allah yardimcimiz olsun, tez zmnda hayirlisiyla bebeklerimize kavusalim..

güzel haber kist oluşmaması peki neden erken gelmiş onunla ilgili birşey söyledi mi yada prolaktin hormonunla ilgili...yabancı olduğunu anlıyorlar sanki bende farklı şehirlerde yaşadın hep eşimin işi yüzünden...özellikle sağlık ocağı yada hastanelerde onlardan olmadığını anlayınca başlıyorlar sülalene kadar sormaya...ben o yüzden yüzyüze gelmemeye çalışıyorum insanlarla ya da birşey sorarlarsa bilmiyorum diyip geçiştiriyorum...:))

kızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller RABBİM dualarınızı kabul etsin bana bir yardım edin lütfen çünkü bugün çok şaşkınım salı günü doktora gitmiştim kanamam var diye orda hastenede beta hcg yaptırdım 414 çıkmıştı bugün gittim tekrar yaptırdım doktor 2 gün sonra gel tekrarlayalım demişti kaç çıksa iyi 2687,71 inanabiliyormusunuz çok şaşkınım ağzım açık kaldım sonucu görünce dedimki labaratuarda çalışanlara ben 2 gün önce yaptırdım 414 çıktı şimdi nasıl bu sonuç çıkar onlarda sağolsun tekrar kan testi yaptılar sonuç yine aynı doktor da muayene etmek istedi keseyi gördü çok küçük daha 3,89mm olmuş ama ikiz gebelik olabilir dedi keseyi tek gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir dedi çünkü değer çok artmış dedi ben aslında mol gebelikten şüphelenmiştim ama doktor yok öyle birşey dedi rahat ol büyük ihtimalle tek yumurta ikizi gibi dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları için bakacak şuanda gerçekten çok şaşkınım acaba gerçekten ikizim olabilirmi??????????????????

ayyyy çok güzel bir haber...allahım sen nelere kadirsin ikizler geliyor belkide...inşallah rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...
çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…