kızlar dr geldim kist erimemiş , bu ay bekleyelim dedi mayısta haziranada boş benim için ya aman kandiliniz mübarek olsun allahım tüm dualarınızı kabul etsin
slm cnm naber o neymiş cnm klomenle aynı işlevi mi görüo acaba?ben kullanmadım.bende bugün ankarada anatolia tüp bebek merkezini araştırdım ameliyat olmak için sen ankaradaydın demi cnm yaa nasılki orası doktoru hakan bey varmış prof ve çoookk başarılı hiç kötü yorum okumadım arasam mı acaba diorum eşimde dioki tüp bebek merkezi tüpleri açmadan hemen tüp bebek yapalım derlerse olmaz sansımızı aza düşürmeyelim dio ne diosun cnm karar veremedim
Valla canimm esin cok dogru diyorrr..hemen ne oldu tup falan bak daha sen igne bile kullanmamisin ben nisanda gonal f kullandim..asilama oldum tutmadi simdi purugeon ignevkullaniyorum yine asilama olucam sen bu asamalari gecmeden drekt tup olmaz sansini dene yinede tupte ama oda yuzde yuz sonuc vermiyo sonrasi hayal kirikli olmasin en azindan tutmazsa tup yapariz diye kendimize teselli veriyoz ..anatolya duydum iyi diyende var cok paragoz diyende valla. canim ne fiyim benim ankarada gitmedim doktor kalmadi suan ztb. var ankarada devlet hastanesi cok i ilgileniyolar q
şimdi anatolia tüp bebek merkezini aradım ameliyat için sordum doktor muayene etmeden direkt ameliyat etmez önce gelip muayene olmanız lazım dedi muayene 270 liraymış labaroskopide 5000tlmiş kurumlarla anlaşması yokmuş ama ben özel sandığa tabii olduğum için bizim kurum bi kısmını karşılıo bunun ben normalde özel muayenehaneyede gitsem faturasıyla gelip paramı alıyorum kurumumdan şimdi sorucam sağlık işlerine bu ameliyatı karsılıyomu die en az 7-8bini bulur bunun bi 5000inini karşılasa kurumum yeter.ama kararsız kaldım napım die
ameliyatı olduk açılmazsa nolcak hadi bide tüp bebek derlerse o kadar çok gelir belimi büker
Durusel senin isten izin alma furumunun yokmu bak benim dedim hastane bunu bi gunde on dkda yapar ve bedava ssk var dimi ust komsumm oldu bu lakoroskopiyi suan hamile idi yeni dogurdu resmen paragozler ozel hicbisi ihtimamda yoktur cunku ben cok ozellere para yedirdim
tabi cnm var sosyal güvencem ssk deilim ben özel emekli sandığına tabiiyim yani özel dişciye bile gitsem karşılıo kurumum ama söz konusu infertilite olunca düşünüorum karşılıolar mı die
Duruselcimm senin yumurta buyudumu buyumedimi sorununda yok..ne guzel ameliyattan sonra hamile kalirsin..sevin bacim sevin...ankara gelirsen goruselim bak ciddiyim misafirim olun
kızlaaaaarrokadar okudum ettim geçmişi herkese cvplar yazdıım neler neleeer sen sistemden çık otomatik bütün yazdıklarım gitttiii deli oldum ve bir dahada yazmadım nasılsınız bakalım??
ahh cnmm inşallah kalırım yaa ne bilim şimdi aradım sağlık işlerini doktor bi ön rapor hazırlamalı dio onu bize suncaksınız bizde ona göre karşılar karşılamaz dicez diolar,inşallah görüşelim cnm sen hangi semttesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?