Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bugün 12 itibariyle klomenimi bitirdim..:))) ne çabuk geçiyor vakit bu sayfaya gelip klomenle ilgili bilgi toplamaya çalıştığın dün gibi ama 1,5 ay olmuş..:)))

bugün etkilendiğim bir olayı anlatıcam

sabah trt gülben programında kadın doğum uzmanı vardı...arayanlardan biri 36 yaşında ilk gebeliğini yaşıyormuş o da zar zor gebe kalmış gebeliği sırasında birtakım sorunlar çıkmış rahim ağzı yetmezliği diye bir hastalığı çıkmış ve bundan dolayı erken doğum olmuş...1 gün küvezde yaşamış ve açiğer yetmezliği sonucu melek olmuş..((
ve doğum yaptığı için sütü geliyormuş...hergün sütünü sağmak zorunda kalıyormuş....

çok etkilendim ve halime şükrettim böyle bir olayı kaldıramazdım sanırım...neden dememek neden aramamak lazım herşeye...gördüğüm kadarıyla burdaki hemen hemen herkes inançlı...rabbim bizi böyle sınıyor ne zaman sınanmamız bitecek o zaman çocuğumuz olacak...doktora her gittiğimde neden olmuyor diyorum olmaması için neden yok diyor...o zaman geriye tevekkül etmek kalıyor...

bu mübarek üç aylarda rabbim herkesin duasını kabul etsin...allahım bizi daha kötü dertlerle sınama...kandiliniz mubarek olsun hanımlar

Derdimi seviyorum.. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.. Sevilen çekmesin de neylesin.."

Hz.Mevlana..

kızlar sizinle paylaşmak istedim bu sözü

şimdi anatolia tüp bebek merkezini aradım ameliyat için sordum doktor muayene etmeden direkt ameliyat etmez önce gelip muayene olmanız lazım dedi muayene 270 liraymış labaroskopide 5000tlmiş kurumlarla anlaşması yokmuş ama ben özel sandığa tabii olduğum için bizim kurum bi kısmını karşılıo bunun ben normalde özel muayenehaneyede gitsem faturasıyla gelip paramı alıyorum kurumumdan şimdi sorucam sağlık işlerine bu ameliyatı karsılıyomu die en az 7-8bini bulur bunun bi 5000inini karşılasa kurumum yeter.ama kararsız kaldım napım die
ameliyatı olduk açılmazsa nolcak hadi bide tüp bebek derlerse o kadar çok gelir belimi büker

Valla canimm esin cok dogru diyorrr..hemen ne oldu tup falan bak daha sen igne bile kullanmamisin ben nisanda gonal f kullandim..asilama oldum tutmadi simdi purugeon ignevkullaniyorum yine asilama olucam sen bu asamalari gecmeden drekt tup olmaz sansini dene yinede tupte ama oda yuzde yuz sonuc vermiyo sonrasi hayal kirikli olmasin en azindan tutmazsa tup yapariz diye kendimize teselli veriyoz ..anatolya duydum iyi diyende var cok paragoz diyende valla. canim ne fiyim benim ankarada gitmedim doktor kalmadi suan ztb. var ankarada devlet hastanesi cok i ilgileniyolar q

cnm benim yumurtlamamda bi problem yokki en az 3-4 yumurtam oluo ve çatlıo her ay ama işte tüp kapalı olunca başka şans kalmıo iğne vurunsamda sperm yumurtaya ulaşmayınca olmuo işte o yüzden ya ameliyat olcam açılsın die yookk açılmıcak gibiyse zaten tüp yapcaklar iğneli bi tedavisi yokki tüp tıkanıklığınında

slm herkeze aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteyi takip eden biri olarak ...... 5 subat"ta 14 haftalık gebeliğim dr kontrolunde kalbinin durdugunu ögrendik çok kötü bir deneyim allah kimselere yaşatmasın,,,,,,, kürtajla sonlandırlıldı,,,otopsi sonucunda hiç bir sey bulunamadı bizden kaynaklı bir sebeb olmadıgı söylendi hayırlısı böyleymiş dedik elden başka bir şey gelmiyor..dr umuzun 2 ay sonra çalışmalara başlıyabilirsiniz dedi biz riske atmamak için 3 ay yaptık bekleme süresini,kürtajdan sonra ilk regliden sonra kontrole gelirsin bakalım tekrar yumurtalıklarana dedi kontrol amaçlı hiç bir sorun yok dedi ,ben ikiz gebelik çok istiyorum bunun için bir şey yapabilirmiyiz dedim ,çogul gebelik hiç bir dr tevsiye edicegi bir şey degildir bir çok riski vardır dedi ama sen istiyosan olur tabiki ailede varmı ikiz gebelik anne tarafında evet var dedim o zaman ihtimal de artıyo dedi sevindim :) annemin teyzesinin ikiz çocukları var ,ikiz gebelik geni anne tarafından geçiyormuş bunu bilmiyordum,,,senin yumurtalrında sorun yok sana sadece klomen diye bir ilaç vericem fazla zorlamaya gerek yok yumurta rezervini azaltmamızada gerek yok yok sen zaten hamile kalabiliyorsun reglinin 5 günü başlıycaksın sabah ve aksam aynı saatlerde içiçeksin dedi tamam dedim ve ayrıldık dr un yanından,mayıs 1 de regli oldum ilacı içtim sol kasıgımda hala agrı var 10-15 mayısda ovulasyon günümdü
o günlerde ilişki olmasına çok özen gösterdim,,, akıntı oldu onunda yardımıyla yumurtamın çatladıgını anladım umarım yanılmadım,,,, ve inşallah iki yumurta oluşmusdur ve ikiside catlayıp bebişler olmuşdur,,,,, önceki gebeligimdede sag kasıgımda agrı vardı reglime 2 gün kala test yapmışdım ve pozitifdi,,inşallah bu agrıda onun habercisidir 29 unda regli olmam gerekiyo inşallah olmam ve ikiz olaraka gercekleşir :)

klomen kullanıp çatlatma ignesi olmadan sonuç alan varmı aranızda

Durusel senin isten izin alma furumunun yokmu bak benim dedim hastane bunu bi gunde on dkda yapar ve bedava ssk var dimi ust komsumm oldu bu lakoroskopiyi suan hamile idi yeni dogurdu resmen paragozler ozel hicbisi ihtimamda yoktur cunku ben cok ozellere para yedirdim

tabi cnm var sosyal güvencem ssk deilim ben özel emekli sandığına tabiiyim yani özel dişciye bile gitsem karşılıo kurumum ama söz konusu infertilite olunca düşünüorum karşılıolar mı die

cansucum hangi hastane senin dediğin doktorun adı neymiş tüpü tıkalıydı üst komşununda cnm yaa civar illerdede var hastaneler ama ben illa ankara olsun ii bi hastane olsun istiyorum

tabi cnm var sosyal güvencem ssk deilim ben özel emekli sandığına tabiiyim yani özel dişciye bile gitsem karşılıo kurumum ama söz konusu infertilite olunca düşünüorum karşılıolar mı die

Karsilarlarrr. canim ankarada guven hastAnesi var. bide akay hAstanesinde. tolga ecemis ara hastaneyi randevunu al zaten ozel sigortalisin oder ..sana detayli anlatim yapAr tolga beyyy

kızlaaaaarr okadar okudum ettim geçmişi herkese cvplar yazdıım neler neleeer sen sistemden çık otomatik bütün yazdıklarım gitttiii deli oldum ve bir dahada yazmadım nasılsınız bakalım??

Duruselcimm senin yumurta buyudumu buyumedimi sorununda yok..ne guzel ameliyattan sonra hamile kalirsin..sevin bacim sevin... ankara gelirsen goruselim bak ciddiyim misafirim olun

Duruselcimm senin yumurta buyudumu buyumedimi sorununda yok..ne guzel ameliyattan sonra hamile kalirsin..sevin bacim sevin... ankara gelirsen goruselim bak ciddiyim misafirim olun

ahh cnmm inşallah kalırım yaa ne bilim şimdi aradım sağlık işlerini doktor bi ön rapor hazırlamalı dio onu bize suncaksınız bizde ona göre karşılar karşılamaz dicez diolar,inşallah görüşelim cnm sen hangi semttesin?

kızlaaaaarr okadar okudum ettim geçmişi herkese cvplar yazdıım neler neleeer sen sistemden çık otomatik bütün yazdıklarım gitttiii deli oldum ve bir dahada yazmadım nasılsınız bakalım??

ahh cnm olsun bidaha yazsaydın:))ikinci tuzlukta benim oturuom sitede gördüğün gibi

sedaa bacım sen maşşallah üstümüze ikinci yapacan doğurup biz cansuyla hala buralardayızhahahah napıon bitanem nasıl gidio bebişe alışverişe başladın mı yavastan yerine buldukları elemanı çalıştırıon mu?

Canim ben mavi gol tarafinda oturuyorum..neye karar verdin

Merhaba arkadaslar.. Oncelikle herkesin kandili mubarek olsun.. Ben de bu ay klomene basliyorum.. Aslinda adamakilli bu 3. Ayimiz, ama dr klomen verdi; cunku FSH hormonum gecen ay 8.07 bu ay da 8.27 cikti. Eger boyle cikmasaydi en az 6 ay baslamazdim dedi, catlatma ignesi de olacakmisim.. Sok oldum.. Dogal yolla daha adamakilli denemeden klo
En vermesi beni sasirtti, ciddi bi sorun mu acaba??? Dr. Un vardir bi bildiho dedim.. Bu arada esimin de spermi 1ml 16.4 milyon.. Fusuk sanirm.. Bi yorum yapsaniz cok ihtiyacm car..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…