Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Senin adına sevindim canım yaa. İnş. tek yumurta ikizidir. Bir isterken iki tane ne mutlu sana.

inşallah sağlıkla sıhatle olurlar sağ salim kucağına gelsinler :)

ayyyy çok güzel bir haber...allahım sen nelere kadirsin ikizler geliyor belkide...inşallah rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...
çok sevindim senin adına

harbıdennn ıkızın olabılır ne guzel ıkızım olsun dıyodun cok veındım canımmm hayırlı ugurluu olsunnn sonucu 4 gozle beklıyoruzz

Ayyyyyyyy ne güzelll :) Inşaallah ikizdirr:) Çok sevindim canımmm. Rabbım çok büyükk sende ikiz istiyordun hepp.

AYYY CNM YAA İNŞALLAH YAA BEN HEP DEMİYORMUYUM BİŞEYİ 40 KERE SÖLEYİNCE GERÇEK OLUO DİE RABBİM SENİN DUALARINI KABUL ETTİ DARISI BAŞIMIZA

meraba kızlar klomen kullandım 5 gün yarın doktora gideceğim muayenemi alttanmı yoksa ultrasonlamı yaparlar yardımcı olurmusunuz

peki yumurtaların büyüdüğünü ben anlaya bilirmiyim acaba bende hiç bir acısı sızı yok merak için deyim

yumurtalar büyürken ağrı olmaz genelde canım çatlarken az bi ağrı olur ama zaten senin bilmene gerk kalmıycak çünkü doktorun sana söyleyecek.kaç mm olduğunu falan.
gerekli görürse çatlatmak için iğne verir yada kendiliğinden çatlaması için bişey vermez.

meraba kızlar klomen kullandım 5 gün yarın doktora gideceğim muayenemi alttanmı yoksa ultrasonlamı yaparlar yardımcı olurmusunuz

canım bende seninle aynı durumdayım.bende 5 gün klomen içtim.yarın da yumurtalara bakmak için çağırdı.inşallah güzl haberlerle geliriz... haberleşelim ve dulaşalım inşallah.

canım bende seninle aynı durumdayım.bende 5 gün klomen içtim.yarın da yumurtalara bakmak için çağırdı.inşallah güzl haberlerle geliriz... haberleşelim ve dulaşalım inşallah.

allah şu mubarek günde ikimiznde kollarını boş çevirmez bu ay inşallah
haberleşelim yarın ben polikst hastasıy buda benim yumurtalıklarımı biraz zor çalışmasına neden oluyormuş

allah şu mubarek günde ikimiznde kollarını boş çevirmez bu ay inşallah
haberleşelim yarın ben polikst hastasıy buda benim yumurtalıklarımı biraz zor çalışmasına neden oluyormuş
aynen canım.bende var o zıkkımdan.11 aydır deniyoz daha denk getiremedik bakalım.nasibimizde ne zaman varsa o zaman göreceğiz.inşallah bu ay hepimizin yüzü güler.yarın haberleşiriz.
bu ay değişik şeyler de denedim.soğan kürü uyguluyorum.3 gün içtim daha 12 gün var.ben ateş de ölçüyorum ama nasıl yorumlanır bilmiyorum.bakalım neler olacak.bunca emek boşa gitmez inşallah.

günaydın kızlar dün gece doğum kontrol hapına başladım ilk günden başım dön dön yatağı zor bulup yattım valla , inşallah kistlerimi eritir amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…