Ayyyyyyyy ne güzelll :) Inşaallah ikizdirr:) Çok sevindim canımmm. Rabbım çok büyükk sende ikiz istiyordun hepp.
AYYY CNM YAA İNŞALLAH YAA BEN HEP DEMİYORMUYUM BİŞEYİ 40 KERE SÖLEYİNCE GERÇEK OLUO DİERABBİM SENİN DUALARINI KABUL ETTİ DARISI BAŞIMIZA
günaydın kızlar dün gece doğum kontrol hapına başladım ilk günden başım dön dön yatağı zor bulup yattım valla , inşallah kistlerimi eritir amin amin
merhaba kızlar
dün adetimin 13.günüydü ve yumurtalar için kontrole gittim
11.günü 11mm ve 13mm olan yumurtalar dün 16mm ve 15mm olmuştu
doktor güzel ama biraz yavaş ilerliyor dedi ama gelişiyor dedi
cumartesi gel bida bakalım dedi yarın inş daha güzel şeyler söyler
bu arada sat 12 mayıstı dünde yumurtlama günüm başladı 5 gün
ve biz dün ilk denemeyi yaptık hayali bile çok güzelmiş
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
ilişkiden sonra gebelik ne kadar zaman sonra belli olur acaba
şimdi ilk deneme ya cok acemiyiz bu konuda..
selam arkadaslar aranizda yeniyim ve bisiler sormak istiyorum deneyimlerinizden yararlanarak.
öncelikle ben 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim bebegim gelismedi. 2 senede anca hamile kalabilmistim. ama iki yil hic doktora gitmedim acikcasi, simdi kürtajdan sonra benim adetlerimde cok azalma oldu hic yok gibi bisi. sade wc de pihtilar halinde ve peceteye silince geliyo. bi kac aydir ugrasiyorum düzeltmek icin. doktorumu degistirdim. hormon testinde testasteron yüksek cikti. simdi önemli olan doktor bebek istedigim icin bana CLOMIPHEN "arcana" adinda ilac verdi bunu adetin 3. günü basla 3gün kullangünde iki defa dedi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. adetin 14. gününde duphaston kullanmami söyledi günde bir defa 10 gün. extra olarak GLUCOPHAGE adli ilacu verdi. bide dostinex verdi haftada yarim tablet.( prolaktin yüksekti gecen ay 19a kadar düsürdüm bu ilaci ondan vermis oldugunu düsünüyorum)
acaba sizce dogru bi yöntem mi suanda bu ilaclar. bide ben dün hafif kanamami gördüm yani adetimi diyim henüz camasarimi bile kirletcek kadar degil yani. dünü ben birinci gün sayip ilaca yarinmi baslicam pazr günümü. bana yardimci olan lütfen yanlis yapmak istemiyorum. 6 aydir cok stres yapti bu durum bende.
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...kan ilk geldiği gün peçeteye dahi olsa 1. gündür... adetinin böyle az az gelmesinin sebeplerinden biri de prolaktin hormonunun yüksek oması ilaçlarını imal etme sakın...bende doxtinex kullandım ve adetlerim düzene girdi.. duphastonu bende 3 ay kullandım adetlerini düzene sokmak için verilmiş bir ilaç bu ilacı kullanırken hamile kalan bir sürü insan var...diğer dediğin ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok...inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın...sana tek tavsiyem stres yapma ne olur rahat olmaya çalış elinden geldiğince
tesekkür ederim bilgilendirmen icin ben dostinex i bi ay önce kullanmistim o zaman prolatin 26 idi haftada ceyrek aliyordum ama bunu ilk gittigim doktor vermisti. iki ay haftada ceyrek kullandim ama ilac bitiminde hala adetim düzelmedi. doktorumu degistirdim ve yine hormon testi yaptirdim prolaktin 19 olmus. ben yurtdisindayim. bu clomiphen denilen ilac türkiyede klomifen diye geciyo sanirim. ama herkes klomifen sitrat kullaniyo benim ilacta arcana yazio acaba ayni mi diye merak ettim. bu konuda pek bilgim yokta.
verdigin bilgiler icin tekrar tesekkür ederim
kızlar cvp yazcak kimse yokmu bana
meraba kızlar dün biten klomen hapımın ardından bugün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı ve prolaktinim 9 kadar düşmüş şuan hormonların normal birde yumurtalara baktı şuan 2 yumurta var pazartesi gel tekrar bakalım dedi acaba büyecekmi kızlar benim yumurtalar ya bugün klomenin kullanalı 6 gün oldu adetim den bu güne 10 gün geçti sizce normalmi daha büyümeme olması
slm bende şimdi geldim doktordan.adetin 12 günündeyim.vajinal ultrasonla baktı.2 tane bitarafta 3 tane bi tarafta var dedi.
en büyüğü 19.8 mm miş.diğerlerinin de büyüklüğü ona yakınmış.bakalım ovitrelle verdi vurdur dedi.36 saat sonrasında ve ondan sonraki gece de ilişki dedi.ben de pazartesi gidiyorum kontrole.bakalım herşeyimiz aynı. inşallah bu ay aynı zamanda hamile kalırız.tabi burada kaderdaş tüm arkadaşlarımızla birlikte.
inşallah canım hep beraber bu ay bebişler olur canım ama benim pazartesiye kadar büyürmü acaba yumurtalar bak ne güzel senin 19 muş bana olursa bunlar ikiz olabilir dedi şaşırdım
slm bende şimdi geldim doktordan.adetin 12 günündeyim.vajinal ultrasonla baktı.2 tane bitarafta 3 tane bi tarafta var dedi.
en büyüğü 19.8 mm miş.diğerlerinin de büyüklüğü ona yakınmış.bakalım ovitrelle verdi vurdur dedi.36 saat sonrasında ve ondan sonraki gece de ilişki dedi.ben de pazartesi gidiyorum kontrole.bakalım herşeyimiz aynı. inşallah bu ay aynı zamanda hamile kalırız.tabi burada kaderdaş tüm arkadaşlarımızla birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?