Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

günaydın kızlar dün gece doğum kontrol hapına başladım ilk günden başım dön dön yatağı zor bulup yattım valla , inşallah kistlerimi eritir amin amin

günaydın inşallah eriyip gider kurtulursun kistinden...bende kulanmıştım doğum kntr hapi ama bendeki nasıl bünyeyse etkileri pek olmamıştı

günaydın kızlar dün klmon bitti ve 2 gündür kısıklarım baş ağrısı gibi ağrıyor..(( alıştım artık ağrımasına ağrımayınca fark eder oldum

günayddııınn kuşlar nasılsınız bakalım bugün ben çok bitkinim bugün bahar yorgunlugu herhalde kalkmak çok zor gelio yaa bide her cumartesi git doktora ufff 9da alabildim rndvuyu bide kalk git artık eşime kalk demeye utanıorum 1 saatlik yol 7,5ta kalkmam lazımdoktorla iice görüşüyüm bakalım ankarada 4 tane hastane arastırdım tobb etü,akay, güven ve anatolia hepsinede muayene olacam artık bugün rüyamda tahlil yaptırıorum nasılsa bebeğin kalp atışları çıkıomuş ne alakaysa diorum olamaz ben hamile deilim diyorum artık ne kadar bilinçaltımıza girmişse rüyalarda bile tahliller bebekler

merhaba kızlar
dün adetimin 13.günüydü ve yumurtalar için kontrole gittim
11.günü 11mm ve 13mm olan yumurtalar dün 16mm ve 15mm olmuştu
doktor güzel ama biraz yavaş ilerliyor dedi ama gelişiyor dedi
cumartesi gel bida bakalım dedi yarın inş daha güzel şeyler söyler

bu arada sat 12 mayıstı dünde yumurtlama günüm başladı 5 gün
ve biz dün ilk denemeyi yaptık hayali bile çok güzelmiş
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
ilişkiden sonra gebelik ne kadar zaman sonra belli olur acaba
şimdi ilk deneme ya cok acemiyiz bu konuda..

hakkında hayırlı olsun arkadaşım...klomen ve çatlatma iğnesi kullandın mı yoksa doğal yolla mı hamile kalmaya çalışıyorsun...

genellikle ilişkiden 15 gün snra kanda belli olabailir olmayadabilir kişiden kişiye değişiyor..şimdi bunları düşünmeyi bırak ve anın tadını çıkar derim ben...

ne geliyorsa başımıza devamlı odaklanıp kalmamızdan geliyor zaten.:))

inşallah en kısa zamanda hamiş hbrini alırız

selam arkadaslar aranizda yeniyim ve bisiler sormak istiyorum deneyimlerinizden yararlanarak.
öncelikle ben 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim bebegim gelismedi. 2 senede anca hamile kalabilmistim. ama iki yil hic doktora gitmedim acikcasi, simdi kürtajdan sonra benim adetlerimde cok azalma oldu hic yok gibi bisi. sade wc de pihtilar halinde ve peceteye silince geliyo. bi kac aydir ugrasiyorum düzeltmek icin. doktorumu degistirdim. hormon testinde testasteron yüksek cikti. simdi önemli olan doktor bebek istedigim icin bana CLOMIPHEN "arcana" adinda ilac verdi bunu adetin 3. günü basla 3gün kullangünde iki defa dedi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. adetin 14. gününde duphaston kullanmami söyledi günde bir defa 10 gün. extra olarak GLUCOPHAGE adli ilacu verdi. bide dostinex verdi haftada yarim tablet.( prolaktin yüksekti gecen ay 19a kadar düsürdüm bu ilaci ondan vermis oldugunu düsünüyorum)
acaba sizce dogru bi yöntem mi suanda bu ilaclar. bide ben dün hafif kanamami gördüm yani adetimi diyim henüz camasarimi bile kirletcek kadar degil yani. dünü ben birinci gün sayip ilaca yarinmi baslicam pazr günümü. bana yardimci olan lütfen yanlis yapmak istemiyorum. 6 aydir cok stres yapti bu durum bende.

günaydın.. bende klomen kullandım mayıs 5 de başladım 10 mayısda bitirdim,bendede agrı yaptı ama rahatsız edicek kadar olmadı..reglime 4 gün var dayanamıycak kadar sag kasıgımda bir agrı var,,,sana çatlatma ignesi verdimi dr bana vermedi acaba çatlamadımı ve agrı mı yapıyo diye düşünüyorum

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...kan ilk geldiği gün peçeteye dahi olsa 1. gündür... adetinin böyle az az gelmesinin sebeplerinden biri de prolaktin hormonunun yüksek oması ilaçlarını imal etme sakın...bende doxtinex kullandım ve adetlerim düzene girdi.. duphastonu bende 3 ay kullandım adetlerini düzene sokmak için verilmiş bir ilaç bu ilacı kullanırken hamile kalan bir sürü insan var...diğer dediğin ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok...inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın...sana tek tavsiyem stres yapma ne olur rahat olmaya çalış elinden geldiğince

tesekkür ederim bilgilendirmen icin ben dostinex i bi ay önce kullanmistim o zaman prolatin 26 idi haftada ceyrek aliyordum ama bunu ilk gittigim doktor vermisti. iki ay haftada ceyrek kullandim ama ilac bitiminde hala adetim düzelmedi. doktorumu degistirdim ve yine hormon testi yaptirdim prolaktin 19 olmus. ben yurtdisindayim. bu clomiphen denilen ilac türkiyede klomifen diye geciyo sanirim. ama herkes klomifen sitrat kullaniyo benim ilacta arcana yazio acaba ayni mi diye merak ettim. bu konuda pek bilgim yokta.
verdigin bilgiler icin tekrar tesekkür ederim

rica ederim benim prolaktin değerim 30 du doktor ilacımı haftada 2 kere almamı söyledi ve 1 ayda düştü... klomen olsa senin dediğin diğer ilaç bu ilaçta yumurtaları geliştirmek büyütmak için verilen bir ilaç ve bu ilacı verdiği zaman doktor yumurta takibi yapıyor istenilen boyuta gelincede çatlatma iğnesi veriyorlar döllenmeyi sağlamak için ama bazı doktorlar ilk denemelerde çatlatma iğnesi vermeyebiliyorda...

meraba kızlar dün biten klomen hapımın ardından bugün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı ve prolaktinim 9 kadar düşmüş şuan hormonların normal birde yumurtalara baktı şuan 2 yumurta var pazartesi gel tekrar bakalım dedi acaba büyecekmi kızlar benim yumurtalar ya bugün klomenin kullanalı 6 gün oldu adetim den bu güne 10 gün geçti sizce normalmi daha büyümeme olması

kızlar cvp yazcak kimse yokmu bana

tatlım prolaktinle ilgili bir bilgim yok nedenle yazamıyorum deneyimli arkadaşlar yazlar birazdan, klomen kullanımında herkesin büyesi farklı canım kimininki hemen büyüyor kiminki büyümüyor stres yapmaki büyüsünler

Son düzenleme:

slm bende şimdi geldim doktordan.adetin 12 günündeyim.vajinal ultrasonla baktı.2 tane bitarafta 3 tane bi tarafta var dedi.
en büyüğü 19.8 mm miş.diğerlerinin de büyüklüğü ona yakınmış.bakalım ovitrelle verdi vurdur dedi.36 saat sonrasında ve ondan sonraki gece de ilişki dedi.ben de pazartesi gidiyorum kontrole.bakalım herşeyimiz aynı. inşallah bu ay aynı zamanda hamile kalırız.tabi burada kaderdaş tüm arkadaşlarımızla birlikte.

inşallah canım hep beraber bu ay bebişler olur canım ama benim pazartesiye kadar büyürmü acaba yumurtalar bak ne güzel senin 19 muş bana olursa bunlar ikiz olabilir dedi şaşırdım

inşallah canım hep beraber bu ay bebişler olur canım ama benim pazartesiye kadar büyürmü acaba yumurtalar bak ne güzel senin 19 muş bana olursa bunlar ikiz olabilir dedi şaşırdım

benimde prolaktin değerim yüksekti 1 ayda hallettim...klomen ilk kullandığım ay ilk kntr de 14 çıkmıştı 2 gün sonra gidince 21 çıkmıştı büyüdüler yani stres yapma büyürler...pazartesi gübü benimde kntr var bakalım büyümüşler mi benim yumoşlar

hayırlısı olsun canım iğneyi ne zaman vurunacaksın dedi peki bende adetimin 13. günü gidicem doktora da bana iğneyi vurun dicek mi acaba..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…