benimde prolaktin değerim yüksekti 1 ayda hallettim...klomen ilk kullandığım ay ilk kntr de 14 çıkmıştı 2 gün sonra gidince 21 çıkmıştı büyüdüler yani stres yapma büyürler...pazartesi gübü benimde kntr var bakalım büyümüşler mi benim yumoşlar
inşallah canım büyürlerde bu kadar emek stres boşa gitmez ya seninkiler çatlamadımı daha
hayırlısı olsun canım iğneyi ne zaman vurunacaksın dedi peki bende adetimin 13. günü gidicem doktora da bana iğneyi vurun dicek mi acaba..((
yumoşlar büyümüşse vurdurur canım
hayırlısı olsun canım iğneyi ne zaman vurunacaksın dedi peki bende adetimin 13. günü gidicem doktora da bana iğneyi vurun dicek mi acaba..((
ikinci ayımdayım klomenimle ve dün bitti ilacım pazartesi gidicem bakalım ne alemdeler
senle aynı zamnda bitmiş klomenlerimiz canım adetimin 5 günü başladım dün bitti daha büyümemiş dedi ama pazartesi gel dedi o zman ne diyecek acabaikinci ayımdayım klomenimle ve dün bitti ilacım pazartesi gidicem bakalım ne alemdeler
tatlım yarım saat önce kocişim vurdu iğnemi.bazı doktorlar istiyo iğne vurdurmayı bazıları gerek görmüyo.sonunda bebiş olsun da farketmez valla.
senle aynı zamnda bitmiş klomenlerimiz canım adetimin 5 günü başladım dün bitti daha büyümemiş dedi ama pazartesi gel dedi o zman ne diyecek acaba
nisan 1986 sen ben pazartesi ne olcak bakalım 3 de aynı zamnda kullanmışız
hayırlı zamanda hayırlısını versin mevlam hepimize
klomenciler günaydın.nasılsınız bakalım daha gelen giden olmamış buraya.nerelerdesiniz yahuuuu.kızlar yaaaa ben çok heyecanlıyım.kendime engel olamıyorum.bu ay tam gaz çalışıyorum bebiş için.günde 5-6 tane incir yiyorum.klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum.soğan kürü uyguladım.ateş ölçme yöntemini uyguluyorum.ilişki günlerini takip edioruz.ooooooooooooooo çok yoğunum.her an aklımda.dualarınızı eksik etmeyin nolur.inşallah cümlemizin bu ay göbüşleri bebişle dolar.
oo maşallah valla bende evde olsam neler yapıcam da çalışınca o kadar zor geliyorki yapmak..
incir + havuc kürü yapmak istiyorum ama yapamıyorum vakit olmadıgı için....
bukadar seye valla olması lazım artık
geçen ay benimde eşim vurdu doktorum kendin de vurabilirsin diyince eşim gönüllü oldu..:)) hadi hayırlısı olsun bakalım..:))
bende kendimden bahsedeyim.
bugün gittim kontrole 9. günüm...
boyutları gayet güzel
3 tane büyük yumurta var en güzeli 1 tane var ondan umutluyıuz bakalım...
Salı günü yeniden gidicem o gün igne olup olmayacagına karar verecek..
ama eger igne yapmazsa benim umudum yok cünkü olmuyo daha önce 3 ay kullandım olmadı igneden sonra hamile kaldım
neden bu kadar bekletiyo doktorlar yaaa offffff
ben de çalışıyorum canım.hemde hemşireyim.nöbetlerim oluyo.eşim de nöbetli işte çalıştığı için bazen denk bile gelmiyoruz.ama bi şekilde ayarlıyorum kendimi ne yapayım.artık gerçekten istiyorum yaaaa
gelecek_se canım doktor geçen ayy bana da çok umutlu konuştu 4 tane yumurtan var bi tanesinden biri olur dedi.çatlatma iğnesi de yaptı ama malesef olmadı.nasip değilmiş.biz bi de ilişki günlerinden 2sini kaçırdık ya ondan oldu sanırım. inşallah hepimizin bu ay göbüşü dola,yüzü güler.
rabbim gönlümüze razı olanı hakkımıza hayırlı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?