Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallah canım büyürlerde bu kadar emek stres boşa gitmez ya seninkiler çatlamadımı daha

tatlım yarım saat önce kocişim vurdu iğnemi.bazı doktorlar istiyo iğne vurdurmayı bazıları gerek görmüyo.sonunda bebiş olsun da farketmez valla.

geçen ay benimde eşim vurdu doktorum kendin de vurabilirsin diyince eşim gönüllü oldu..:)) hadi hayırlısı olsun bakalım..:))

senle aynı zamnda bitmiş klomenlerimiz canım adetimin 5 günü başladım dün bitti daha büyümemiş dedi ama pazartesi gel dedi o zman ne diyecek acaba

ilk ay yumurtam büyüdü çatladı da ama olmadı..( çok stresliydik geçen ay pek bişey olamadı..( inşallah bu ay rabbim nasip ederde hamiş oluruz...desene pazartesi büyük gün bakarsın beraberde hamiş oluruz..:))

klomenciler günaydın.nasılsınız bakalım daha gelen giden olmamış buraya.nerelerdesiniz yahuuuu.kızlar yaaaa ben çok heyecanlıyım.kendime engel olamıyorum.bu ay tam gaz çalışıyorum bebiş için.günde 5-6 tane incir yiyorum.klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum.soğan kürü uyguladım.ateş ölçme yöntemini uyguluyorum.ilişki günlerini takip edioruz.ooooooooooooooo çok yoğunum.her an aklımda.dualarınızı eksik etmeyin nolur.inşallah cümlemizin bu ay göbüşleri bebişle dolar.

oo maşallah valla bende evde olsam neler yapıcam da çalışınca o kadar zor geliyorki yapmak..
incir + havuc kürü yapmak istiyorum ama yapamıyorum vakit olmadıgı için....

bukadar seye valla olması lazım artık

bende kendimden bahsedeyim.
bugün gittim kontrole 9. günüm...
boyutları gayet güzel
3 tane büyük yumurta var en güzeli 1 tane var ondan umutluyıuz bakalım...
Salı günü yeniden gidicem o gün igne olup olmayacagına karar verecek..
ama eger igne yapmazsa benim umudum yok cünkü olmuyo daha önce 3 ay kullandım olmadı igneden sonra hamile kaldım
neden bu kadar bekletiyo doktorlar yaaa offffff

ben de çalışıyorum canım.hemde hemşireyim.nöbetlerim oluyo.eşim de nöbetli işte çalıştığı için bazen denk bile gelmiyoruz.ama bi şekilde ayarlıyorum kendimi ne yapayım.artık gerçekten istiyorum yaaaa

geçen ay benimde eşim vurdu doktorum kendin de vurabilirsin diyince eşim gönüllü oldu..:)) hadi hayırlısı olsun bakalım..:))

canım benim önceki hamileliğim de igne oldugum ay olmamıştı sonraki ay hiç bişey kullanmadan hamile kalmıştım
senin için bu ay daha umutlu canım hadi hayırlısı...

zaten hiç hissetmiyosun ya cok ince bi igne..

gecen ay bu doktoruma gitseydim keşke başka doktora gittim 1 ay kaybettim off sinir bişey yaaaaa...

canım ben bugün doktoruma sordum bu yumurta tembelliğinin tek tedavisi klomen mi diye...
evet ama eger sonuc olmazsa daha agır igneler var ve fiyat olarak cok pahalı dedi..
napıcaz bilmiyorum...

gelecek_se canım doktor geçen ayy bana da çok umutlu konuştu 4 tane yumurtan var bi tanesinden biri olur dedi.çatlatma iğnesi de yaptı ama malesef olmadı.nasip değilmiş.biz bi de ilişki günlerinden 2sini kaçırdık ya ondan oldu sanırım. inşallah hepimizin bu ay göbüşü dola,yüzü güler.

rabbim gönlümüze razı olanı hakkımıza hayırlı eylesin

bende bu ay gecti artık sonraki ay yaparım diyorum off erteleye erteleye zaten bi hal olduk....
ne güzel yapabiliyorsun..
valla eve çuvalla incir alıcam heeeee sonunda
gecen 2 ay cok yedim günde 4-5 tane belkide daha fazla ama kür yapmak lazım heralde..

inşallah işe yarar canım yaaa ahh ahhh
bende bu ay süt buharını yapayım riskli günlerde bakalım : ))))

canım ben zaten umutlu değilim deyince doktor öyle deme güzel yumurtaların filan dedi belkide beni yatıştırmak için bilmiyorum aman napayım alıştık artık

diyorum ya senin bu ay daha umutlu zaten ignedensonraki aylar kendi kendine olma ihtimali cok yüksek ...
keşke gecen ay bende igne olsaydım
ben igne olmadan hamile kalamıcam bence öyle hissediyorum..

hadi umudumuz sensin bu ay : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…