Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

şuna bak yaaa resmen kobay faresine döndük.denmediğimiz şey kalmadı.ne duyduysam uyguladım ben de.
bir sürü dua okuyorum.içim biraz öyle rahatlıyo.sonuçta rabbim dualarımı duyuyor ve o hayırlı zamanda verecek diyorum.nasip ne zamansa.rabbim çok aratmaz inşallah.

canım inşallah.ama dur daha bakalım ortada bişey yok hemen karartma içini.inşallah ikimiz de bu ay gülenlerden oluruz.rabbim hayırlısını nasip etsin.

senin bat ne zaman.

canım inşallah.ama dur daha bakalım ortada bişey yok hemen karartma içini.inşallah ikimiz de bu ay gülenlerden oluruz.rabbim hayırlısını nasip etsin.

senin bat ne zaman.

hayırlısı canım ben tedaviye yeniden başladım artık ne zaman gelir bilmiyorum
o yüzden stresli değilim yani de bilmiyorum igne olmadan olmaz gibi geliyor
tecrubelerimden doollayııııı

benim bat ne zaman bilmiyorum ki
heralde 18 haziran filan olur..

daha çalışmalar bile başlamadı yumurta büyüyoz Allah ım yaaaaaaa

Canım ben cıkıyorum pazartesi görürüm yazını
cok öptümmmm

senden umutluyuummmmm

ben çıkıyorum canlarım.malum namaz vakti.yemek hazırlama zamanı ve temizlik yapma günü.işim çoooook.hemen bitireyim de akşama halvetteyiiiimm

bugün kontrolüm vardı
2 gün önce yumurtalarım 15mm ve 16mm di
şimdi 18mm ve 22mm olmuş
doktor çok güzel dedi
kendide çatlayabilir ama ben garanti olması açısından çatlama iğnesi vericem dedi
hemen kolumdan vurundum
ve 3 gün boyunca ilişki dedi
çok umutluydu
bide progestan verdi sabah akşam günde 2 kez içicem 10 gün
inşallah 12 haziranda adet olmammmm

çıkmadık candan umutkesilmezmiş çalşmalara devam işte... doktorum bana da anlattı o iğneleri o yüzden o.. ile başlayan çatlatma iğnesine rapor çıkartmadı bu tedaviyle gebe kalamazsan o zaman çkartırım raporu dedi o iğnenin maliyeti 1000 tl imiş rapor çıkartınca devlet yarısını karşılıyormuş bende o yüzden şimdi çatlatma iğnesini parayla alıyorum 70 tl bayııdım geçen ay bu ay bakalım ne olacak... allah dünyaya getirdiği her canlının rızkını verirmiş o yüzden allah bizi çaresiz bırakmaz gibi geliyor

selam kızlar neler yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor çalışmalar... kısıklarımda sanki patlayacak birşeyler var gibi ağrıyor yada gaz sancısı çözemedim...stres yaptım sanırım ya yumurtalar büyümediyse..oysa bünyem ilaçlara çok güzel tepki veriri doktorların 6 ayda düzelir ilaçla dedikleri 1 ayda düzelir ama..(( hava kaalı bende kasvetli oldum sanırım...pazartesi yumoş kontrolüm var bakalım neler olacak...

inşallah herşeyin hayırlısı olur canım senin içinde herkes içinde

bende 10 ay önce 2 aylık evliyken nasılsa olur diyordum cocugum korunarak yumurtaları tembellestırdım
ah bilsem ilk gün denerdim çok pişman oldum

hayırlısıyla güzel şeyler duyarız birbirimizden inş

selam arkadaşlar,
Ben ilk seferde günde 2 klomen, toplamda 5 gün kullandım.12. gün 3 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarındaydı, çatlatma iğnesi vuruldum, hamile kalamadım.

2. seferde günde 1 klomen aldım, doktor 2 tane al demesine rağmen. Yine 5 gün kullandım. Bu sefer adetin 12. günü 2 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarında, tekrar çatlatma iğnesi ve tekrar hamile kalamadım.

Bu ilaçlar beni çok etkilediği için bu ay hiç ilaç kullanmamaya karar verdim. İlaçsız adetin 14. günü 16 mm boyutlarında 1 yumurta oluştu. 2 gün sonra 20 mm boyutlarına ulaşır dedi. 2 gün sonra çalışmalara başlıyacağım. 2 gün sonra adetin 16. günü oluyor. Zaten ben 30 günde bir adet olduğum için 16,17. gün yumurtlama zamanım. Bakalım ne olacak ?

Çok zor kızlar, bu ilaç ve iğne insanın psikolojisini bayağı etkiliyor, hormon yüklüyorlar tabi, en azından bende böyle, inşallah sizler zorlanmıyorsunuzdur.

Allah hepinizin gönlünün muradını versin.Aminnnn...

hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim...hormon yüklenmesinden dolayı dengemiz bozuldu ama ne yapalım elimizden gelen birşey yok dua edip doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok...inşallah iyi haberlerini alırız

ah sorma evliliğimiz il aylarında istemedik 5-6 ay korunduk..( pişmanım ama yapılacak birşey yok...inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz

canım raporla 7 tl ye neden almıyorsun

canım raporla 7 tl ye neden almıyorsun

bundan sonraki aşamadaki iğneyi raporla alabilmen için rapor çıkartmıyorum sana dedi eger çıkartırsak 1000tl olan iğneye rapor yazamam dedi eşim devlet memuru ve devlet 3 hak veriyormuş bu iğneye ve basit olanı kendi paranızla alın dedi tmm dedik bizde

canım hepimiz o hatayı yaptık emin ol bilseydik korunurmuyduk hiç ah ah

allah allah hangi iğneymiş o bize direk rapor çıkardı puregon iğneyede ovitrelleyede klomenide devlet karşılıyor zaten

Son düzenleme:
allah allah hangi iğneymiş o bize direk rapor çıkardı puregon iğneyede ovitrelleyede klomenide devalt karşılıyor zaten

bilmiyorum canım ne iğnesi ama komşumda o doktora gidiyor 5 yıl önce 250 tl vermişler o iğneye yarısını devlet ödemiş...klomeni reçeteye yazdı zaten çatlatma iğnesini normal aldım..( doktorum burdaki en iyi doktor ve hastasını hep kollar o yüzden güveniyorum bende...

gidince adını sorarmısın merak etim doğrusu valla ne iyi bizim dr herşeyin pahalısını yazıyor doğum kontrol hapını bile

gidince adını sorarmısın merak etim doğrusu valla ne iyi bizim dr herşeyin pahalısını yazıyor doğum kontrol hapını bile

tamam canım unutmazsam sorarım mutlaka..doktorun yanına girince altdan muane olunca bir an önce çıkıp wc girme isteği oluyor bende muaneden önce ne sorarsam o oluyor..:)))

benim doktor herşeyi anlatıyor şu ilaç pahalı ama işine yarıyor al yada 2 ilaç var biri pahalı diğeri ucuz ikiside aynı işi yapıyor ucuzu al falan diye..şimdilik iyi gidiyoruz bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…