bende bu ay gecti artık sonraki ay yaparım diyorum off erteleye erteleye zaten bi hal olduk....
ne güzel yapabiliyorsun..
valla eve çuvalla incir alıcam heeeee sonunda
gecen 2 ay cok yedim günde 4-5 tane belkide daha fazla ama kür yapmak lazım heralde..
inşallah işe yarar canım yaaa ahh ahhh
bende bu ay süt buharını yapayım riskli günlerde bakalım : ))))
canım ben zaten umutlu değilim deyince doktor öyle deme güzel yumurtaların filan dedi belkide beni yatıştırmak için bilmiyorum aman napayım alıştık artık
diyorum ya senin bu ay daha umutlu zaten ignedensonraki aylar kendi kendine olma ihtimali cok yüksek ...
keşke gecen ay bende igne olsaydım
ben igne olmadan hamile kalamıcam bence öyle hissediyorum..
hadi umudumuz sensin bu ay : )))
canım inşallah.ama dur daha bakalım ortada bişey yok hemen karartma içini.inşallah ikimiz de bu ay gülenlerden oluruz.rabbim hayırlısını nasip etsin.
senin bat ne zaman.
canım benim önceki hamileliğim de igne oldugum ay olmamıştı sonraki ay hiç bişey kullanmadan hamile kalmıştım
senin için bu ay daha umutlu canım hadi hayırlısı...
zaten hiç hissetmiyosun ya cok ince bi igne..
gecen ay bu doktoruma gitseydim keşke başka doktora gittim 1 ay kaybettim off sinir bişey yaaaaa...
canım ben bugün doktoruma sordum bu yumurta tembelliğinin tek tedavisi klomen mi diye...
evet ama eger sonuc olmazsa daha agır igneler var ve fiyat olarak cok pahalı dedi..
napıcaz bilmiyorum...
selam kızlar neler yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor çalışmalar... kısıklarımda sanki patlayacak birşeyler var gibi ağrıyor yada gaz sancısı çözemedim...stres yaptım sanırım ya yumurtalar büyümediyse..oysa bünyem ilaçlara çok güzel tepki veriri doktorların 6 ayda düzelir ilaçla dedikleri 1 ayda düzelir ama..(( hava kaalı bende kasvetli oldum sanırım...pazartesi yumoş kontrolüm var bakalım neler olacak...
selam arkadaşlar,
Ben ilk seferde günde 2 klomen, toplamda 5 gün kullandım.12. gün 3 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarındaydı, çatlatma iğnesi vuruldum, hamile kalamadım.
2. seferde günde 1 klomen aldım, doktor 2 tane al demesine rağmen. Yine 5 gün kullandım. Bu sefer adetin 12. günü 2 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarında, tekrar çatlatma iğnesi ve tekrar hamile kalamadım.
Bu ilaçlar beni çok etkilediği için bu ay hiç ilaç kullanmamaya karar verdim. İlaçsız adetin 14. günü 16 mm boyutlarında 1 yumurta oluştu. 2 gün sonra 20 mm boyutlarına ulaşır dedi. 2 gün sonra çalışmalara başlıyacağım. 2 gün sonra adetin 16. günü oluyor. Zaten ben 30 günde bir adet olduğum için 16,17. gün yumurtlama zamanım. Bakalım ne olacak ?
Çok zor kızlar, bu ilaç ve iğne insanın psikolojisini bayağı etkiliyor, hormon yüklüyorlar tabi, en azından bende böyle, inşallah sizler zorlanmıyorsunuzdur.
Allah hepinizin gönlünün muradını versin.Aminnnn...
inşallah herşeyin hayırlısı olur canım senin içinde herkes içinde
bende 10 ay önce 2 aylık evliyken nasılsa olur diyordum cocugum korunarak yumurtaları tembellestırdım
ah bilsem ilk gün denerdim çok pişman oldum
hayırlısıyla güzel şeyler duyarız birbirimizden inş
çıkmadık candan umutkesilmezmiş çalşmalara devam işte... doktorum bana da anlattı o iğneleri o yüzden o.. ile başlayan çatlatma iğnesine rapor çıkartmadı bu tedaviyle gebe kalamazsan o zaman çkartırım raporu dedi o iğnenin maliyeti 1000 tl imiş rapor çıkartınca devlet yarısını karşılıyormuş bende o yüzden şimdi çatlatma iğnesini parayla alıyorum 70 tl bayııdım geçen ay bu ay bakalım ne olacak... allah dünyaya getirdiği her canlının rızkını verirmiş o yüzden allah bizi çaresiz bırakmaz gibi geliyor
canım raporla 7 tl ye neden almıyorsun
inşallah herşeyin hayırlısı olur canım senin içinde herkes içinde
bende 10 ay önce 2 aylık evliyken nasılsa olur diyordum cocugum korunarak yumurtaları tembellestırdım
ah bilsem ilk gün denerdim çok pişman oldum
hayırlısıyla güzel şeyler duyarız birbirimizden inş
bundan sonraki aşamadaki iğneyi raporla alabilmen için rapor çıkartmıyorum sana dedi eger çıkartırsak 1000tl olan iğneye rapor yazamam dedi eşim devlet memuru ve devlet 3 hak veriyormuş bu iğneye ve basit olanı kendi paranızla alın dedi tmm dedik bizde
arakadaslar klomenle beraber sogan kurune baslayan var mı?
allah allah hangi iğneymiş o bize direk rapor çıkardı puregon iğneyede ovitrelleyede klomenide devalt karşılıyor zaten
bilmiyorum canım ne iğnesi ama komşumda o doktora gidiyor 5 yıl önce 250 tl vermişler o iğneye yarısını devlet ödemiş...klomeni reçeteye yazdı zaten çatlatma iğnesini normal aldım..( doktorum burdaki en iyi doktor ve hastasını hep kollar o yüzden güveniyorum bende...
gidince adını sorarmısın merak etim doğrusu valla ne iyi bizim dr herşeyin pahalısını yazıyor doğum kontrol hapını bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?