Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hım ay bende çok sıra bekliyorum sıkışıyorum hep tam beni çağıracakları sıra sekretere söyleyip wc gidiyorum diyorum:) burda sıra bekleniyor ya 7:30 sıra almay gidiyorum 11 :00 anacak muayene oluyorum

Son düzenleme:
Slm kızlar ben bu ayın 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum bugünde kasık ağrım oldu dayanamadık acile gittik
2 şişe serum verdiler kan değerim 3.2 çıktıı batım 1-2 haziran umut varmı acaba bilen varmıı

hım ay bende çok sıra bekliyorum sıkışıyorum hep tam beni çağıracakları sıra sekretere söyleyip wc gidiyorum diyorum:) burda sıra bekleniyor ya 7:30 sıra almay gidiyorum 11 :00 anacak muayene oluyorum

ben özele gidiyorum randevulu ama saatlerce bekliyorum..doğum oluyor acil hastası oluyor kadın doğumcular böyle malesef

her zaman umut vardır canım daha 10 gün geçmemiş iğneyi vurunalı dur bakalım...çatlatma iğnesinden 12 gün sonra belli oluyor diye biliyorum...çok geçmiş olsun bu arada..

Sağol canım...İnşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz...Bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor, zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah...Ben rahatım çok şükür 1 kızım var, kızıma kardeş çalışmaları yapıyorum şu anda...Allah öncelikle olmayanlara bu duyguyu tattırır , sonra da isteyenlere 2. yada 3. bebişleri nasip eder inşallah...

amin canım inşallah hayırlı haberler veririz hep beraber...

mrb arkadaslar pazartesi saat 3 te asilama oluyorum hayirlisiyla 3 tane yumurtam var 3 de ayni boyutta 19 mm di dun baktiginda dr. Rabbim dualarimi kabul eder ve bebegim benimle olur insallah

ilaçı bıraktığın için kür yapabilirisn ama soğan erken adet olmana neden olabilir onun adetine 10 gün kala başla bence

Himm anladm, tmm oyle yapaym o zmn.. Cok soru sordm farkndaym ama son bisey.. Erken adete sebep olabiliyorsa acaba gebe kalirsam dusuge de sebep olur mu ki? 1 cm polip var bende, o yuzden cok yapma ihtiyaci duyuyorm, klomen tedavisi bosa mi gider ki.. Yardimlarn icin Allah razi olsun

ben saraçoğluna sorduğumda olmaz dedi, bende kist yokken yapmıştım hiç erkenden falan adet olmadım ilk defa kist varken yaptım ara ara lekenmelerim oldu en sonunda çok fena adet oldum ,

mrb arkadaslar pazartesi saat 3 te asilama oluyorum hayirlisiyla 3 tane yumurtam var 3 de ayni boyutta 19 mm di dun baktiginda dr. Rabbim dualarimi kabul eder ve bebegim benimle olur insallah

Hayırlısı ile hamile kalırsın canım inş. Yumurtaların ve boyutları çok güzel. Sperm değerlerinizde iyi çıkarsa şansın yüksek diye düşünüyorum. Aşılamadan önce doktorun yumurtaya tekrar bakacakmı?

ins cnm bakmayacak sanirim dun gece catlatma ignemide oldum esimin sperm sayisi 98 milyon esimde problem yok ben pkoyum maleseff insallah ilk asilamada hamile kalirim

ins cnm bakmayacak sanirim dun gece catlatma ignemide oldum esimin sperm sayisi 98 milyon esimde problem yok ben pkoyum maleseff insallah ilk asilamada hamile kalirim

Çok iyi canım. Olacak inş. Ben aşılama olduğumda benim yumurtaya da bakmamıştı dr. Bakılması gerekmiyormuydu diye merak ettim.

Slm arkadaslar aranızda klomid yada klomen kullanıp hamile kalan varmı Cok merak ediyorum 2 yıllık evliyim klomen kullandım olmadı rahim filmi çektirdim sorun yok dediler şimdi clomid kullanıyorum çatlama oldumu anlamadım sadece umut arıyorum ufacık deliricem nerdeyse ne olur bi faydası olsun artık 2 yıldır hergün bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…