tamam canım unutmazsam sorarım mutlaka..doktorun yanına girince altdan muane olunca bir an önce çıkıp wc girme isteği oluyor bende muaneden önce ne sorarsam o oluyor..:)))
benim doktor herşeyi anlatıyor şu ilaç pahalı ama işine yarıyor al yada 2 ilaç var biri pahalı diğeri ucuz ikiside aynı işi yapıyor ucuzu al falan diye..şimdilik iyi gidiyoruz bakalım ne olacak...
hım ay bende çok sıra bekliyorum sıkışıyorum hep tam beni çağıracakları sıra sekretere söyleyip wc gidiyorum diyorum:) burda sıra bekleniyor ya 7:30 sıra almay gidiyorum 11 :00 anacak muayene oluyorum
Slm kızlar ben bu ayın 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum bugünde kasık ağrım oldu dayanamadık acile gittik
2 şişe serum verdiler kan değerim 3.2 çıktıı batım 1-2 haziran umut varmı acaba bilen varmıı
Sağol canım...İnşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz...Bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor, zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah...Ben rahatım çok şükür 1 kızım var, kızıma kardeş çalışmaları yapıyorum şu anda...Allah öncelikle olmayanlara bu duyguyu tattırır , sonra da isteyenlere 2. yada 3. bebişleri nasip eder inşallah...hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim...hormon yüklenmesinden dolayı dengemiz bozuldu ama ne yapalım elimizden gelen birşey yok dua edip doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok...inşallah iyi haberlerini alırız
ah sorma evliliğimiz il aylarında istemedik 5-6 ay korunduk..( pişmanım ama yapılacak birşey yok...inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
her zaman umut vardır canım daha 10 gün geçmemiş iğneyi vurunalı dur bakalım...çatlatma iğnesinden 12 gün sonra belli oluyor diye biliyorum...çok geçmiş olsun bu arada..
ilaçla kür asla yapma saraçoğluda yapmayın diyor bizzat görüştüm
Sağol canım...İnşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz...Bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor, zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah...Ben rahatım çok şükür 1 kızım var, kızıma kardeş çalışmaları yapıyorum şu anda...Allah öncelikle olmayanlara bu duyguyu tattırır , sonra da isteyenlere 2. yada 3. bebişleri nasip eder inşallah...
hiç pişmanlık duyma canım korunurken hamile kalanlar da oluyor. nasip işi bu
Tmm cok tesekkur ederm, 10. Gun klomen bitiyo 15. Gun baslasam sogana o zmn sorun olmaz sanirm degil mi
ilaçı bıraktığın için kür yapabilirisn ama soğan erken adet olmana neden olabilir onun adetine 10 gün kala başla bence
Himm anladm, tmm oyle yapaym o zmn.. Cok soru sordm farkndaym ama son bisey.. Erken adete sebep olabiliyorsa acaba gebe kalirsam dusuge de sebep olur mu ki? 1 cm polip var bende, o yuzden cok yapma ihtiyaci duyuyorm, klomen tedavisi bosa mi gider ki.. Yardimlarn icin Allah razi olsun
mrb arkadaslar pazartesi saat 3 te asilama oluyorum hayirlisiyla 3 tane yumurtam var 3 de ayni boyutta 19 mm di dun baktiginda dr. Rabbim dualarimi kabul eder ve bebegim benimle olur insallah
Hayırlısı ile hamile kalırsın canım inş. Yumurtaların ve boyutları çok güzel. Sperm değerlerinizde iyi çıkarsa şansın yüksek diye düşünüyorum. Aşılamadan önce doktorun yumurtaya tekrar bakacakmı?
ins cnm bakmayacak sanirim dun gece catlatma ignemide oldum esimin sperm sayisi 98 milyon esimde problem yok ben pkoyum maleseff insallah ilk asilamada hamile kalirim
ben saraçoğluna sorduğumda olmaz dedi, bende kist yokken yapmıştım hiç erkenden falan adet olmadım ilk defa kist varken yaptım ara ara lekenmelerim oldu en sonunda çok fena adet oldum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?