Slm arkadaslar aranızda klomid yada klomen kullanıp hamile kalan varmı Cok merak ediyorum 2 yıllık evliyim klomen kullandım olmadı rahim filmi çektirdim sorun yok dediler şimdi clomid kullanıyorum çatlama oldumu anlamadım sadece umut arıyorum ufacık deliricem nerdeyse ne olur bi faydası olsun artık 2 yıldır hergün bekliyorum
mrb arkadaslar pazartesi saat 3 te asilama oluyorum hayirlisiyla 3 tane yumurtam var 3 de ayni boyutta 19 mm di dun baktiginda dr. Rabbim dualarimi kabul eder ve bebegim benimle olur insallah
Umarm kistin falan da gitmistir, cok tesekkur ederm tekrardan, gwcmis olsun
merhaba kızlarr..adet zamanı yaklaştıkça daha çok stres oluyorum
sadece 1 hafta kaldı adet tarihime..
sizlere birşey sormak istiyorum kızlar..klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra..ilişki esnasında yumurtalıklarınız ağrıyormuydu:26:
inşallah güzel haberlerini alırız...benim de ilişki sırasında yumurtalklarımda ağrı oldu ama her seferinde değil...gerçi hem ağrıyor klomendenmidir nedir bugün yumurta takibim var sorucam doktoruma bu ağrıları sana da söylerim
nasılsınız kızlar benim bu ay tedavim yok beklemedeyim ,doğum kontrol hapı beni mahvediyor 4 gündür içiyorum baş dönmesi mide bulantısı dayanamıyorum en az 15 tanesini içmem gerek umarım kistleride eritir ,tatile gidemiyoruz bu ay adetimin düzensiz gelmesinden ;(
kızlar şimdi ben çatlatma iğnesi oldum ya..ondan dolayı yalancı hamilelik çıkıyomuş ya..
acaba diyorum bi idrar tahlili yapıp yalancıktanda olsa çift çizgiyi görsemmi
bugün kontrolüm vardı
2 gün önce yumurtalarım 15mm ve 16mm di
şimdi 18mm ve 22mm olmuş
doktor çok güzel dedi
kendide çatlayabilir ama ben garanti olması açısından çatlama iğnesi vericem dedi
hemen kolumdan vurundum
ve 3 gün boyunca ilişki dedi
çok umutluydu
bide progestan verdi sabah akşam günde 2 kez içicem 10 gün
inşallah 12 haziranda adet olmammmm
çıkmadık candan umutkesilmezmiş çalşmalara devam işte... doktorum bana da anlattı o iğneleri o yüzden o.. ile başlayan çatlatma iğnesine rapor çıkartmadı bu tedaviyle gebe kalamazsan o zaman çkartırım raporu dedi o iğnenin maliyeti 1000 tl imiş rapor çıkartınca devlet yarısını karşılıyormuş bende o yüzden şimdi çatlatma iğnesini parayla alıyorum 70 tl bayııdım geçen ay bu ay bakalım ne olacak... allah dünyaya getirdiği her canlının rızkını verirmiş o yüzden allah bizi çaresiz bırakmaz gibi geliyor
selam arkadaşlar,
Ben ilk seferde günde 2 klomen, toplamda 5 gün kullandım.12. gün 3 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarındaydı, çatlatma iğnesi vuruldum, hamile kalamadım.
2. seferde günde 1 klomen aldım, doktor 2 tane al demesine rağmen. Yine 5 gün kullandım. Bu sefer adetin 12. günü 2 yumurta oluştu ve 20 mm boyutlarında, tekrar çatlatma iğnesi ve tekrar hamile kalamadım.
Bu ilaçlar beni çok etkilediği için bu ay hiç ilaç kullanmamaya karar verdim. İlaçsız adetin 14. günü 16 mm boyutlarında 1 yumurta oluştu. 2 gün sonra 20 mm boyutlarına ulaşır dedi. 2 gün sonra çalışmalara başlıyacağım. 2 gün sonra adetin 16. günü oluyor. Zaten ben 30 günde bir adet olduğum için 16,17. gün yumurtlama zamanım. Bakalım ne olacak ?
Çok zor kızlar, bu ilaç ve iğne insanın psikolojisini bayağı etkiliyor, hormon yüklüyorlar tabi, en azından bende böyle, inşallah sizler zorlanmıyorsunuzdur.
Allah hepinizin gönlünün muradını versin.Aminnnn...
nasılsınız kızlar benim bu ay tedavim yok beklemedeyim ,doğum kontrol hapı beni mahvediyor 4 gündür içiyorum baş dönmesi mide bulantısı dayanamıyorum en az 15 tanesini içmem gerek umarım kistleride eritir ,tatile gidemiyoruz bu ay adetimin düzensiz gelmesinden ;(
herkese günaydın kızlar cumartesi doktoruma gittim sonuçları gösterdim konuştum uzuun uzunn dedi hiç korkma ben yaparım labaroskopini yarım saatlik bişe açılacak gibiyse hiteroskopiyle açarım dedi yok deilse tüp bebeke yönlendiririm dedi ankaradaki tüp bebek merkezini aradım dedim doktorum böle böle dio labaroskopi zor bişeyse ben size gelecem dedim yok dediler siz oradada olabilirsiniz olun eğer tıkalı açılmıcak gibiyse gelin dediler labaroskopiyi bi tür anjiyo gibi düşünün dediler her doktor yapabilir dediler.doktorum dedi rutin yaptığım bişe 4 hafta önce birine yaptım doğuştan kapalıymış tüpleri açılcaak gibi deildi tüp bebeke yönlndrdm suan hamile dedi.bilmiyorum kızlar kafam çok karışıkadetin 5-6-7inci günü gibi gel yapalım dedi herhalde burda yaptırcam şimdi ankaraya git bi sürü para saç dökül bide tüp bebek için uğraş uzun sürcek hem hemde para boş yere gitcek sizcede burdamı yaptırayım doktorum çok ii herkes ona gidio zor randevu alıyorum ama kafam karışık işte hastanede medicalpark yorumlarınızı bekliyorum canlarım
kızlar şimdi ben çatlatma iğnesi oldum ya..ondan dolayı yalancı hamilelik çıkıyomuş ya..
acaba diyorum bi idrar tahlili yapıp yalancıktanda olsa çift çizgiyi görsemmi
onu bende çok düşündüm cnm bu ay vurunmadım iğne vurunsam yapcaktım kafaya koymuştum
oh gayet güzel
hadi bakalım bugünler güzel günler: ))) stress yok halvete devammmm
canım özelde nasıl rapor çıkartırıyor? benim doktorum hiç ben rapor cıkarttırırım demedi?
senin cıkartman lazım cok ugraşırsın dedi attı başından
ben sorayım o zaman gidince ...
Alla alla klomensizde kendi kendine gelişiyor yumurtaların boş yere kullanmana gerek yokmuş .
benimkiler yeterli büyüklüge ulaşmıyor kendi kendine klomenle ulaşıyor ama çatlamıyor.
ilaçlar bana sadece ateş yapıyo başka bişey yapmıyo çok şükür
size nasıl etki yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?