Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım klomenle hamile kalanda çok var kalamayanda bende iki yıldır bekliyorum 2 klomen denemem başarısız oldu sadece bize kalan sabretmek.
çatladığını anlamak için ateş ölçme yöntemi var tavsiye ederim.kesin çatladığın yada çatlamadığını gösteriyor.ben 9 aydır ölçüyorum güvenilir bir yöntem.

mrb arkadaslar pazartesi saat 3 te asilama oluyorum hayirlisiyla 3 tane yumurtam var 3 de ayni boyutta 19 mm di dun baktiginda dr. Rabbim dualarimi kabul eder ve bebegim benimle olur insallah

Canım inşallah aşılaman tutarda bebeğin seninle olur bu ay .. dualarım seninle ve benim gibi bekleyen herkesle.. inşallah tez zamanda bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alırız..

iyi geceler hanımlar...yarın yumurta takibim var bakalım büyümüş mü benimkiler...inşallah çatlamıştırda..:)) stres oldum yine

Umarm kistin falan da gitmistir, cok tesekkur ederm tekrardan, gwcmis olsun

inşallah canımi doğum kontrol hapı beni mahvediyor çünkü

biyololog81

iyi geceler hanımlar...yarın yumurta takibim var bakalım büyümüş mü benimkiler...inşallah çatlamıştırda..:)) stres oldum yine

inşallah büümüş sağlık yumurtalar olmuşlardır canım ,stres yok sakin :)

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar benim bu ay tedavim yok beklemedeyim ,doğum kontrol hapı beni mahvediyor 4 gündür içiyorum baş dönmesi mide bulantısı dayanamıyorum en az 15 tanesini içmem gerek umarım kistleride eritir ,tatile gidemiyoruz bu ay adetimin düzensiz gelmesinden ;(

2-3 gündür sesi soluğu çıkmıyor kimsenin hayırdır kızlar nerelerdesiziniz....çalışmalar hızlandı sanırım..:)))

merhaba kızlarr..adet zamanı yaklaştıkça daha çok stres oluyorum

sadece 1 hafta kaldı adet tarihime..

sizlere birşey sormak istiyorum kızlar..klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra..ilişki esnasında yumurtalıklarınız ağrıyormuydu:26:

inşallah güzel haberlerini alırız...benim de ilişki sırasında yumurtalklarımda ağrı oldu ama her seferinde değil...gerçi hem ağrıyor klomendenmidir nedir bugün yumurta takibim var sorucam doktoruma bu ağrıları sana da söylerim

tamam canım cevabını bekliyorum o zaman :)

bazen kasıklarıma ağrı giriyo..Ayyyy diyorum tuttu galiba seviniyorum sonradanda yok tutmadı diyip üzülüyorum iyice kafayı yedim artıkın

birde normalde benim adetime yakın göğüslerde ağrı olurdu ama henüz bi ağrı yok:26: bakalım nasip kısmet artık her şey ya

doğum kontrol hapını içtiğin sürece adetin gelmez ki canım, gitsenize tatile. tam sırasıdır
hapı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde geliyor adet

herkese günaydın kızlar cumartesi doktoruma gittim sonuçları gösterdim konuştum uzuun uzunn dedi hiç korkma ben yaparım labaroskopini yarım saatlik bişe açılacak gibiyse hiteroskopiyle açarım dedi yok deilse tüp bebeke yönlendiririm dedi ankaradaki tüp bebek merkezini aradım dedim doktorum böle böle dio labaroskopi zor bişeyse ben size gelecem dedim yok dediler siz oradada olabilirsiniz olun eğer tıkalı açılmıcak gibiyse gelin dediler labaroskopiyi bi tür anjiyo gibi düşünün dediler her doktor yapabilir dediler.doktorum dedi rutin yaptığım bişe 4 hafta önce birine yaptım doğuştan kapalıymış tüpleri açılcaak gibi deildi tüp bebeke yönlndrdm suan hamile dedi.bilmiyorum kızlar kafam çok karışıkadetin 5-6-7inci günü gibi gel yapalım dedi herhalde burda yaptırcam şimdi ankaraya git bi sürü para saç dökül bide tüp bebek için uğraş uzun sürcek hem hemde para boş yere gitcek sizcede burdamı yaptırayım doktorum çok ii herkes ona gidio zor randevu alıyorum ama kafam karışık işte hastanede medicalpark yorumlarınızı bekliyorum canlarım

kızlar şimdi ben çatlatma iğnesi oldum ya..ondan dolayı yalancı hamilelik çıkıyomuş ya..

acaba diyorum bi idrar tahlili yapıp yalancıktanda olsa çift çizgiyi görsemmi

kızlar şimdi ben çatlatma iğnesi oldum ya..ondan dolayı yalancı hamilelik çıkıyomuş ya..

onu bende çok düşündüm cnm bu ay vurunmadım iğne vurunsam yapcaktım kafaya koymuştum

oh gayet güzel
hadi bakalım bugünler güzel günler: ))) stress yok halvete devammmm

canım özelde nasıl rapor çıkartırıyor? benim doktorum hiç ben rapor cıkarttırırım demedi?
senin cıkartman lazım cok ugraşırsın dedi attı başından
ben sorayım o zaman gidince ...

Alla alla klomensizde kendi kendine gelişiyor yumurtaların boş yere kullanmana gerek yokmuş .
benimkiler yeterli büyüklüge ulaşmıyor kendi kendine klomenle ulaşıyor ama çatlamıyor.

ilaçlar bana sadece ateş yapıyo başka bişey yapmıyo çok şükür

size nasıl etki yapıyor?

cnm neden gidemiosunki tatile ne güzel hap kullanırken adet olma derdin de yok,bende haziran 20 gibi ameliyat olcam temmuz 1de tatile gitmeyi düşünüoduk acaba bişe olurmu ki o zamana kadar yaralarım iyileşirmiki daha önce hiiçç ameliyat olmadım nasıl geçio acaba onu takıorum kafama

günaydın..bence doktoruna gitmiş başka birini bul konuş içini rahatlatacaksa...ankarada ki hasatanede basit bir operasyon dediğine göre olduğun yerde ol derim ben... tüp bebek gibi bir yol söylerlerse ankaralara gider gelirsin...şimdi elinin altında böyle birşey varken değerlendir derim

hahah Allah seni
canım çıkmayabilir ama
kaç gün oldu igne olalı?

inşallah yalan değil gerçek oluuuuurrr

bizim alt komşu 10 aylık evli yeni doğum yaptı düşünün artık ne kadar hızlılar:)) ayy gece bebek ağlamasından uyuyamıorum sinirlerim bozuldu diorum bizdemi böle olcaz bebek nasıl feryadı basıo duymalısınız Allahım bizede nasip etsin inşallah o annenin yerinde olmak isterdim ne kadar mutuludur

1 yıl korunmasız gebe kalmamış olman gerekiyor sanırım kimileri 3 yıldır evli olmuş gerekiyor diyor...özel hastaneye gittiğim için pek uğraştıracaklarını sanmıyorum hastane kaybetmemek için her işi kendileri yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…