bende yapabilirim deliliğim üstümde sabah sabah
günaydın..bence doktoruna gitmiş başka birini bul konuş içini rahatlatacaksa...ankarada ki hasatanede basit bir operasyon dediğine göre olduğun yerde ol derim ben... tüp bebek gibi bir yol söylerlerse ankaralara gider gelirsin...şimdi elinin altında böyle birşey varken değerlendir derim
merhaba kızlarr..adet zamanı yaklaştıkça daha çok stres oluyorum
sadece 1 hafta kaldı adet tarihime..
sizlere birşey sormak istiyorum kızlar..klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra..ilişki esnasında yumurtalıklarınız ağrıyormuydu:26:
herkese günaydın kızlar cumartesi doktoruma gittim sonuçları gösterdim konuştum uzuun uzunn dedi hiç korkma ben yaparım labaroskopini yarım saatlik bişe açılacak gibiyse hiteroskopiyle açarım dedi yok deilse tüp bebeke yönlendiririm dedi ankaradaki tüp bebek merkezini aradım dedim doktorum böle böle dio labaroskopi zor bişeyse ben size gelecem dedim yok dediler siz oradada olabilirsiniz olun eğer tıkalı açılmıcak gibiyse gelin dediler labaroskopiyi bi tür anjiyo gibi düşünün dediler her doktor yapabilir dediler.doktorum dedi rutin yaptığım bişe 4 hafta önce birine yaptım doğuştan kapalıymış tüpleri açılcaak gibi deildi tüp bebeke yönlndrdm suan hamile dedi.bilmiyorum kızlar kafam çok karışıkadetin 5-6-7inci günü gibi gel yapalım dedi herhalde burda yaptırcam şimdi ankaraya git bi sürü para saç dökül bide tüp bebek için uğraş uzun sürcek hem hemde para boş yere gitcek sizcede burdamı yaptırayım doktorum çok ii herkes ona gidio zor randevu alıyorum ama kafam karışık işte hastanede medicalpark yorumlarınızı bekliyorum canlarım
bizim alt komşu 10 aylık evli yeni doğum yaptı düşünün artık ne kadar hızlılar:)) ayy gece bebek ağlamasından uyuyamıorum sinirlerim bozuldu diorum bizdemi böle olcaz bebek nasıl feryadı basıo duymalısınız Allahım bizede nasip etsin inşallah o annenin yerinde olmak isterdim ne kadar mutuludur
hahah Allah seni
canım çıkmayabilir ama
kaç gün oldu igne olalı?
inşallah yalan değil gerçek oluuuuurrr
Merhabalar..Klomen kullanmak rahim duvarınızda incelme yaptı mı ?
1 yıl korunmasız gebe kalmamış olman gerekiyor sanırım kimileri 3 yıldır evli olmuş gerekiyor diyor...özel hastaneye gittiğim için pek uğraştıracaklarını sanmıyorum hastane kaybetmemek için her işi kendileri yapıyor...
benim doktor her ay rahmin güzel diyor : ) demekki onuda kontrol edilyor ama hiç kalınlıgı yada inceligiyle ilgili bişey söylemedi...
ben gecen sene temmuz ayında cıkarttırdımö raporu aslında bi tanıdık aracılıgıyla , ama o ay hamile kalmışımkullanamadım
bu sene o kişi artık hastaneden ayrıldı , nasıl cıkartırabilirim bilmiyorum (üniversite hastanesinde)
3 yıldır evli olmak gerekmiyor ama hiç cocugunun olmaması gerekiyor.
özeldeki doktora söyliyim o zaman bakiyim ne dicek... ama benim hamileliğimin üstünden 1 yıl gecmedi,öyle bir zorunluluk varmı bilmiyorum verirler mi ki rapor...
Of yaaa parasızlıgın gözü kör olsunn
Ay amin inşallah canım ya :)
bugün 7 gün oldu canım
valla hiç bilmiyorum ki nasıl çıkartılacağını raporun..( daha önce hiçbirşey için rapor çıkartmamıştım eger bu ay hamile kalamzsam bana da rapor yolları görünüyor
benim doktor her ay rahmin güzel diyor : ) demekki onuda kontrol edilyor ama hiç kalınlıgı yada inceligiyle ilgili bişey söylemedi...
ben gecen sene temmuz ayında cıkarttırdımö raporu aslında bi tanıdık aracılıgıyla , ama o ay hamile kalmışımkullanamadım
bu sene o kişi artık hastaneden ayrıldı , nasıl cıkartırabilirim bilmiyorum (üniversite hastanesinde)
3 yıldır evli olmak gerekmiyor ama hiç cocugunun olmaması gerekiyor.
özeldeki doktora söyliyim o zaman bakiyim ne dicek... ama benim hamileliğimin üstünden 1 yıl gecmedi,öyle bir zorunluluk varmı bilmiyorum verirler mi ki rapor...
Of yaaa parasızlıgın gözü kör olsunn
2-3 gündür sesi soluğu çıkmıyor kimsenin hayırdır kızlar nerelerdesiziniz....çalışmalar hızlandı sanırım..:)))
cnm neden gidemiosunki tatile ne güzel hap kullanırken adet olma derdin de yok,bende haziran 20 gibi ameliyat olcam temmuz 1de tatile gitmeyi düşünüoduk acaba bişe olurmu ki o zamana kadar yaralarım iyileşirmiki daha önce hiiçç ameliyat olmadım nasıl geçio acaba onu takıorum kafama
kaldı 7 gün desene : )
7 gün sonra kesinleşir artık
inşallah olmuştur yaaa
sen bugün gitmedin mi kontrole daha ?
benim yarın yeniden kontrolüm var
eger yarın iğne derse hemen gidip rapor için ugraşıcam sana söylerim...
kızlar şimdi geldim doktordan.çatlamış yumurtalarım varmış.çatlayacak yumurtalar da varmış.bu ay olmazsa 2 ay ara verecez.kızlar dua edin inşallah bu ay olur.valla 1 haftadır çalışıyoruz.daha da devam edecez.valla banyo yapmaktan saçlarım bile uzadı :))))
dualaşalım 15 gün sonra kan tahlili yap dedi.inşallah bu ay olur.
merhaba valla ben cumartesi pazar sabahtan akşam kadar dersanedeyim dersane çıkışı dışarda yemek yiyip eve geliyoruz çay dı ,arakadaşlardı derken pek elim değmiyor pc pazartesi ev toplama günü oluyor :) bide bu ay beklemedeyim ben doğum kontrol hapını içiyorum bende havadisler bu kadar :)
inşallah canım yaaa.valla ok isterim ikiz olmasını.şuan ezan okunuyo ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize bebişlerimzi kucağımıza almayı nasip etsin.oh maşallah çatlayanda var çatlamayanda oh oh tü maşallah...birde ikiz gelirmiş ooooooo süper olur..:)) inşallah 15 gün sonra hayırlı haberlerini alırız
inşallah canım yaaa.valla ok isterim ikiz olmasını.şuan ezan okunuyo ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize bebişlerimzi kucağımıza almayı nasip etsin.
sen ne yaptın.bugün kontrolun vardı dimi.yanlış hatırlamıyorsam.ne dedi doktor.
bende kendimle uğraşıyorum..haftasonu sadece yattım...bu ilaçlar beni kötü yapıyor farklı farklı hormonlar al vucuduna olacağı bu... zevk almaz oldum hiçbirşeyden hep yatmak istiyorum uyumak istiyorum depresyona mı giriyorum acaba...içime mi atıyorum ne...bana sorarsan çok iyiyim düşünmüyorum ama..((
takmadığımızı sanıyoruz ,ama takıyoruz evet ilaçlar çok fena yapıyor insanı ,havalar güzelleşti birazdışarı çık açıl sınavada az kaldı ya onun streside var e bu dr git gel git gel yoruluyor insan ,bugün dr o pahalı olan iğneyi soracaktın unutma :) psikolog varsa yardım al iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?