Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet eşimde öle söylüyor o labaroskobi olmuş bayanı bulalım mesela onunla konuşalım diyor, evet operasyon basit diyolar 1 gece yatarsın sonra istersen çalış diolar ama benim canım tatlıdır ben 3-5 gün rapor alır yatarım evimde diorum:)

evet canım agrı oluyor bende de oluyooo
hatta daha igne olmadan benim agrıyoo

ah canım karar vermek de zor işte..
hiç bi fikrim yok ...

bence mutlu olması gerektiğinin farkında değildir, hiç bekletmeden gelmiş bebeği

Merhabalar..Klomen kullanmak rahim duvarınızda incelme yaptı mı ?

benim doktor her ay rahmin güzel diyor : ) demekki onuda kontrol edilyor ama hiç kalınlıgı yada inceligiyle ilgili bişey söylemedi...

ben gecen sene temmuz ayında cıkarttırdımö raporu aslında bi tanıdık aracılıgıyla , ama o ay hamile kalmışım kullanamadım
bu sene o kişi artık hastaneden ayrıldı , nasıl cıkartırabilirim bilmiyorum (üniversite hastanesinde)
3 yıldır evli olmak gerekmiyor ama hiç cocugunun olmaması gerekiyor.

özeldeki doktora söyliyim o zaman bakiyim ne dicek... ama benim hamileliğimin üstünden 1 yıl gecmedi,öyle bir zorunluluk varmı bilmiyorum verirler mi ki rapor...

Of yaaa parasızlıgın gözü kör olsunn

valla hiç bilmiyorum ki nasıl çıkartılacağını raporun..( daha önce hiçbirşey için rapor çıkartmamıştım eger bu ay hamile kalamzsam bana da rapor yolları görünüyor

Ay amin inşallah canım ya :)

bugün 7 gün oldu canım

kaldı 7 gün desene : )
7 gün sonra kesinleşir artık
inşallah olmuştur yaaa

valla hiç bilmiyorum ki nasıl çıkartılacağını raporun..( daha önce hiçbirşey için rapor çıkartmamıştım eger bu ay hamile kalamzsam bana da rapor yolları görünüyor

sen bugün gitmedin mi kontrole daha ?

benim yarın yeniden kontrolüm var
eger yarın iğne derse hemen gidip rapor için ugraşıcam sana söylerim...

kızlar şimdi geldim doktordan.çatlamış yumurtalarım varmış.çatlayacak yumurtalar da varmış.bu ay olmazsa 2 ay ara verecez.kızlar dua edin inşallah bu ay olur.valla 1 haftadır çalışıyoruz.daha da devam edecez.valla banyo yapmaktan saçlarım bile uzadı :))))

dualaşalım 15 gün sonra kan tahlili yap dedi.inşallah bu ay olur.

gelecekse sana özelden msj yazmıştım baktınmı 10 dk dolmasını bekliyorum yazacam çıkma olurmu

2-3 gündür sesi soluğu çıkmıyor kimsenin hayırdır kızlar nerelerdesiziniz....çalışmalar hızlandı sanırım..:)))

merhaba valla ben cumartesi pazar sabahtan akşam kadar dersanedeyim dersane çıkışı dışarda yemek yiyip eve geliyoruz çay dı ,arakadaşlardı derken pek elim değmiyor pc pazartesi ev toplama günü oluyor :) bide bu ay beklemedeyim ben doğum kontrol hapını içiyorum bende havadisler bu kadar :)

canım ben ayın 22 adet oldum doğal olarak diğer ay 22 olacam eşimin iznide 15 sonra bu ay boş geçti haziranda boş gecek e tatile gidersek 1 ayda öyle ooooo

Son düzenleme:

yok canım daha gitmedim eşimin dersi 3 de bitiyor beraber gidicez...iğneyi yine raporsuz verecek ki bana başka bir iğne varmış 1000tlymiş ona rapor çıkartırım buna çıkartmayalım dedi...bende tmm dedim...sen öğren bakalım ne diyecekler ne lazım mış

oh maşallah çatlayanda var çatlamayanda oh oh tü maşallah...birde ikiz gelirmiş ooooooo süper olur..:)) inşallah 15 gün sonra hayırlı haberlerini alırız

bende kendimle uğraşıyorum..haftasonu sadece yattım...bu ilaçlar beni kötü yapıyor farklı farklı hormonlar al vucuduna olacağı bu... zevk almaz oldum hiçbirşeyden hep yatmak istiyorum uyumak istiyorum depresyona mı giriyorum acaba...içime mi atıyorum ne...bana sorarsan çok iyiyim düşünmüyorum ama..((

oh maşallah çatlayanda var çatlamayanda oh oh tü maşallah...birde ikiz gelirmiş ooooooo süper olur..:)) inşallah 15 gün sonra hayırlı haberlerini alırız
inşallah canım yaaa.valla ok isterim ikiz olmasını.şuan ezan okunuyo ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize bebişlerimzi kucağımıza almayı nasip etsin.

sen ne yaptın.bugün kontrolun vardı dimi.yanlış hatırlamıyorsam.ne dedi doktor.

AMİNNN....inşallah rabbim dualrımızı kabul eder

daha gitmedim eşim ben götürücem gitme dedi...dersi 3 de bitiyor onu bekliyorum...

takmadığımızı sanıyoruz ,ama takıyoruz evet ilaçlar çok fena yapıyor insanı ,havalar güzelleşti birazdışarı çık açıl sınavada az kaldı ya onun streside var e bu dr git gel git gel yoruluyor insan ,bugün dr o pahalı olan iğneyi soracaktın unutma :) psikolog varsa yardım al iyi geliyor biraz testlere bakayım öpüyorum seni

Son düzenleme:

aklımda o iğne sorucam mutlaka...oturduğum şehirde piskolog yok şimdi gittiğim hastanede var birde onun için kalkıp gitmeyi gözüm kesmiyor... bunaldm artık hastaneleden herşeyden....

ünv mezunuyum hiçde kolay olmayan bir bölümü bitirdim üstüne işsizim çocuğum olmuyor off offf 1 ay sonra da kpss var aman yeter ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…