aklımda o iğne sorucam mutlaka...oturduğum şehirde piskolog yok şimdi gittiğim hastanede var birde onun için kalkıp gitmeyi gözüm kesmiyor... bunaldm artık hastaneleden herşeyden....
ünv mezunuyum hiçde kolay olmayan bir bölümü bitirdim üstüne işsizim çocuğum olmuyor off offf 1 ay sonra da kpss var aman yeter ya...
canım klomenle hamile kalanda çok var kalamayanda bende iki yıldır bekliyorum 2 klomen denemem başarısız oldu sadece bize kalan sabretmek.
çatladığını anlamak için ateş ölçme yöntemi var tavsiye ederim.kesin çatladığın yada çatlamadığını gösteriyor.ben 9 aydır ölçüyorum güvenilir bir yöntem.
aynı durumdayız lütfen strese girme banada uzakya psikolog,ta nerde aslında bende eriniyorum hayırlısı üzülme hadi sen bende derse
kızlar şimdi geldim doktordan.çatlamış yumurtalarım varmış.çatlayacak yumurtalar da varmış.bu ay olmazsa 2 ay ara verecez.kızlar dua edin inşallah bu ay olur.valla 1 haftadır çalışıyoruz.daha da devam edecez.valla banyo yapmaktan saçlarım bile uzadı :))))
dualaşalım 15 gün sonra kan tahlili yap dedi.inşallah bu ay olur.
mrb kızlar ben bugün doktordan geldim 2 tane yumurtam varmış biri 14mm diğeri16mm dedi gelişiyor dedi 3gün sonra gel dedi iğne vurcakmış 3 güne kadar daha iyi bir boyut kazanır iğneden sonra ilişki dedi perşembe gene doktordayım
gelecekse sana özelden msj yazmıştım baktınmı 10 dk dolmasını bekliyorum yazacam çıkma olurmu
allahım mesajı ne zaman okudum cevap yazdım göndere basmamışımşimdi gönderdim.
allahım mesajı ne zaman okudum cevap yazdım göndere basmamışımşimdi gönderdim.
kızlar şimdi geldim doktordan.çatlamış yumurtalarım varmış.çatlayacak yumurtalar da varmış.bu ay olmazsa 2 ay ara verecez.kızlar dua edin inşallah bu ay olur.valla 1 haftadır çalışıyoruz.daha da devam edecez.valla banyo yapmaktan saçlarım bile uzadı :))))
dualaşalım 15 gün sonra kan tahlili yap dedi.inşallah bu ay olur.
canım 10 dk doldu mesaj atacam bu seferde senin msj kutun dolu gönderemiyorum siliver canım hadi atayım msj lütfen sesimi duyarmısın huu kız nerelerde dolanıyorsun sennnnn
burdayım: )) valla dalıp gidiyorum hem iş hem arada ilginc böyle resimlere bakıyorum
arada fatmagülün bölüm tiyolarını filan okuyorum
sildim sildim ne ara dolmuş anlamadım...
burdayım: )) valla dalıp gidiyorum hem iş hem arada ilginc böyle resimlere bakıyorum
arada fatmagülün bölüm tiyolarını filan okuyorum
sildim sildim ne ara dolmuş anlamadım...
geldim kızlar doktordan her iki tarafımda yumurtam var ama biri gelişmemiş diğerini durum gayet iyi...çatlatma iğnesi verdi doktor yarın vuracam sonrada ilişki...
kasıklarımda çok ağrı var dedim...olacak dedi iğneyi vurununca daha da olacak... etol majezik gibi ağrı kesicileri içme dedi yumurtayı çatlatmaya engel oluyormuş..eger ağrılarım geçmezse ona göre bir ilaç veririm dedi...
bu sefer hiç umudum yok boşaymış gibi geliyor aldık iğneyi bakalım hayırlısı olsun... neyseki birdaha gitmeme gerek kalmadı.
doktor bana bugün ve yarın ilişki yok dedi çarşamba ve perşembe ilşki dedi
senin adına sevindim neden umudun yok gayet güzel gelişmiş yumurtaların inşallah hepsi çatlarda kist falan olmaz inşallh bu ay süpriz yaparsın :)
geldim kızlar doktordan her iki tarafımda yumurtam var ama biri gelişmemiş diğerini durum gayet iyi...çatlatma iğnesi verdi doktor yarın vuracam sonrada ilişki...
kasıklarımda çok ağrı var dedim...olacak dedi iğneyi vurununca daha da olacak... etol majezik gibi ağrı kesicileri içme dedi yumurtayı çatlatmaya engel oluyormuş..eger ağrılarım geçmezse ona göre bir ilaç veririm dedi...
bu sefer hiç umudum yok boşaymış gibi geliyor aldık iğneyi bakalım hayırlısı olsun... neyseki birdaha gitmeme gerek kalmadı.
canım iğnenin fiyatı nedir
bilmiyorum içimde hiçbir umut yok bu ay doktora gitmem ve ilaçları kullanmam rutin gibiydi nefes alma gibiydi heycanım yok bu ay...havalardanmıdır nedir içim karanlık
inşallah hasretimiz diner bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?