Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

aynı durumdayız lütfen strese girme banada uzakya psikolog,ta nerde aslında bende eriniyorum hayırlısı üzülme hadi sen bende derse

Sagol canım sıcaklık ölçümü zaten yapıyorum ama bu ay adetimden beri 37.2c benim ne indi ne çıktı 17 Mayıs'tan beri anlamadım bu yüzden zaten son iki ay clomid tedavisinde olmazsa iğne olucam bekliyorum artık bazen hiç olmiycak gibi geliyo

mrb kızlar ben bugün doktordan geldim 2 tane yumurtam varmış biri 14mm diğeri16mm dedi gelişiyor dedi 3gün sonra gel dedi iğne vurcakmış 3 güne kadar daha iyi bir boyut kazanır iğneden sonra ilişki dedi perşembe gene doktordayım

canım doktor çatlatma iğnesi vermedimi sana

hadi hayırlısı ,çalışmlarad kolay gelsin

canım ben senden çok umutlyum bu ay olmazsa sonraki ay :))) inşallah sen cok beklemiceksin Allah Nasip etsin Canım

canım 10 dk doldu mesaj atacam bu seferde senin msj kutun dolu gönderemiyorum siliver canım hadi atayım msj lütfen sesimi duyarmısın huu kız nerelerde dolanıyorsun sennnnn

burdayım: )) valla dalıp gidiyorum hem iş hem arada ilginc böyle resimlere bakıyorum
arada fatmagülün bölüm tiyolarını filan okuyorum

sildim sildim ne ara dolmuş anlamadım...

burdayım: )) valla dalıp gidiyorum hem iş hem arada ilginc böyle resimlere bakıyorum

hele şükür gene bekliyom ben 10 dk doldu bende msj kendime attımki bir daha yazmıyım diye gene beklemedeyim allahımmmmmmmmmm

hele şükür yarabbim 1 saatin sonunda gönderdim msj çok mutluyum oku kız hemen hadi ,bırak fatmagülü ben biz bir fatmagül olmuşuz

geldim kızlar doktordan her iki tarafımda yumurtam var ama biri gelişmemiş diğerini durum gayet iyi...çatlatma iğnesi verdi doktor yarın vuracam sonrada ilişki...

kasıklarımda çok ağrı var dedim...olacak dedi iğneyi vurununca daha da olacak... etol majezik gibi ağrı kesicileri içme dedi yumurtayı çatlatmaya engel oluyormuş..eger ağrılarım geçmezse ona göre bir ilaç veririm dedi...

bu sefer hiç umudum yok boşaymış gibi geliyor aldık iğneyi bakalım hayırlısı olsun... neyseki birdaha gitmeme gerek kalmadı.

doktor bana bugün ve yarın ilişki yok dedi çarşamba ve perşembe ilşki dedi

senin adına sevindim neden umudun yok gayet güzel gelişmiş yumurtaların inşallah hepsi çatlarda kist falan olmaz inşallh bu ay süpriz yaparsın :)

senin adına sevindim neden umudun yok gayet güzel gelişmiş yumurtaların inşallah hepsi çatlarda kist falan olmaz inşallh bu ay süpriz yaparsın :)

bilmiyorum içimde hiçbir umut yok bu ay doktora gitmem ve ilaçları kullanmam rutin gibiydi nefes alma gibiydi heycanım yok bu ay...havalardanmıdır nedir içim karanlık

inşallah hasretimiz diner bir an önce

canım iğnenin fiyatı nedir

canım kalitesi önemli , benimde 1 tane kaliteli var tek umudumuz o
yani kaderimz aynı

kısmet bakalım...

igne boşa değil canım bence iyi gelecek ama bebek gelir mi bilemem işte
bu ay olmazsa sonraki ay gelebilir... ben kendimi öyle şartladm resmen ...iğne oldugum ay olmazsa sonraki ay umudum olur
eger olmazsa işte o zaman bende yıkılırım..

stres yapmadan güzel güzel çalışın canım 2 gün önemli çıkman lazım şu bunalımdan hadiiiii
en güzel 2 gün işte :) heyecanlıııı

bilmiyorum içimde hiçbir umut yok bu ay doktora gitmem ve ilaçları kullanmam rutin gibiydi nefes alma gibiydi heycanım yok bu ay...havalardanmıdır nedir içim karanlık

inşallah hasretimiz diner bir an önce

biyolog bu ne canım bir toparlan vallahi seni sınav stresi sardı çok kaldı sınava ondan ,sen çalışmalarını yap gerisi allaha bırak üzülme, bu arad kendini böyle bırakmana çok kızıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…