canım kalitesi önemli , benimde 1 tane kaliteli var tek umudumuz o
yani kaderimz aynı
kısmet bakalım...
igne boşa değil canım bence iyi gelecek ama bebek gelir mi bilemem işte
bu ay olmazsa sonraki ay gelebilir... ben kendimi öyle şartladm resmen ...iğne oldugum ay olmazsa sonraki ay umudum olur
eger olmazsa işte o zaman bende yıkılırım..
stres yapmadan güzel güzel çalışın canım 2 gün önemli çıkman lazım şu bunalımdan hadiiiii
en güzel 2 gün işte :) heyecanlıııı
biyolog bu ne canım bir toparlan vallahi seni sınav stresi sardı çok kaldı sınava ondan ,sen çalışmalarını yap gerisi allaha bırak üzülme, bu arad kendini böyle bırakmana çok kızıyorum
bende çok kızıyorum toparlanmam lazım farkındayım...3-4 gündür böyleyim neden olduğunu anlamadım...hava bugün çok güzel dolaşıp kendime gelirim...
Selam Arkadaşlar;
Eski üyelerden beni tanıyanınız vardır, ben 9 yıldır yılmadan tedavi gören ve olacağına inanan dünyanın en sabırlı kadınlarında sadece biriyim.
1 yıldır tedaviye ara verdim, oluruna bıraktım, kafam rahattı, stres yapmadım, gün saymadım, yumurta takibi yapmadım yine olmadı, tam vaz geçtim artık istemiyorum derken eşim tekrar kanıma girdi ve son kez deneme karar verdik, bu ay adet olur olmaz tekrardan başlayacağız, fakat ben bu sefer tedaviyle vakit geçirmek istemiyorum, direk aşılama denizcez, yıllardır zaten bir aşılama birde tüp bebek denemedim, hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar, Allah cümlemize hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
65 tl ödedim...benim velet gelmeden para harcatıyor babasına..:)))
bende var birazda hemen atıyorum kendimi dışarı ,biraz sınav stresi oldu yeterince çaşamadım yetişemedim depremden dolayı biraz orda biraz burda genemi evde kalacam millet atanacak stresi oldu ,bu arada bir bebek yapalım diyoruz oda yok hani kaygımız azalsın , ben her işim yolunda gider maşallah çokta şanslıyım ama bu bebek ve iş olmuyor ondan bunalıyorum bugünde garip garip rüya gördüm allahım hayırlara çıkarsın bir sürü işim var ya düzeltmem gereken notlar ....
Selam Arkadaşlar;
Eski üyelerden beni tanıyanınız vardır, ben 9 yıldır yılmadan tedavi gören ve olacağına inanan dünyanın en sabırlı kadınlarında sadece biriyim.
1 yıldır tedaviye ara verdim, oluruna bıraktım, kafam rahattı, stres yapmadım, gün saymadım, yumurta takibi yapmadım yine olmadı, tam vaz geçtim artık istemiyorum derken eşim tekrar kanıma girdi ve son kez deneme karar verdik, bu ay adet olur olmaz tekrardan başlayacağız, fakat ben bu sefer tedaviyle vakit geçirmek istemiyorum, direk aşılama denizcez, yıllardır zaten bir aşılama birde tüp bebek denemedim, hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar, Allah cümlemize hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Selam Arkadaşlar;
65 se cok iyi yaa ben gecen sene 75 ödemiştim... off zaten izmit çok pahalı yaaa...
bu sene kesn 80 olmuştur...
bu arada ben adet zamanı cok agrım olurdu hep (ponstane forte) agrı kesici aldım mazejik gibi..
acaba ondan mı oldu yumurta tembelliği.... :44::44:
65 se cok iyi yaa ben gecen sene 75 ödemiştim... off zaten izmit çok pahalı yaaa...
bu sene kesn 80 olmuştur...
günaydın kızlarr..
bende yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim artık son 6 gün..gün aşırı ilişki zor anacım be buna can dayanmaz valla :)
biyologcum ilişki esnasında yumrtalıklar neden ağrıyormuş onuda sorucaktım sorabildinmi canım
sordum canım klomen ve çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor dedi...katlanıcaz yanii..:))
banyo yapmaktan bıktım bende banyo kurumadan tekrar banyoya..:))
merhaba , nasılsın ha gayret bakalım allahım elini boş çevirmesin bu defa inşallah
parol iç canım , ben hep parol içiyorum benim ağrımı kesiyor, ben kaçayım kızlar kahvaltı edeyim saçıma bakım maskesi yapayım ,yıkanayım dün saçımı boyadım koyu oldu dedim çogu bak bu koyu olur bir iki yıkamada açılır dedizaten ben esmerim öpüldünüz
canım sen izmittemisin :) bende oradayım :)
bi yerde sordum 85 tl dedi..ama bi eczane buldum 67ye almıştım canım..
merak ettim canım senin doktorun kim
zaten bende uzun süredir içmiyorum da zamanında cok içtim o mu yaptı diyorum ah ahhhh
ay sac içn aynı sey basıma geldii sürekli yıkadım yıkadım açılmadı :) aradan 2 ay gecti ancak açıldı valla...
ne renk yaptın sen?
ben sözde sütlü çikolata yaptım ama simsiyah olmuştu......
off tam tahmin ettiğim gibi 85 tl mi olmuş yaa offf
ben izmit merkezden belsa plaza nın civarından alıyorum
67 tl nerde ki valla giderim ordan alırım yaaa
bugün verebilir bana igne...
merhaba , nasılsın ha gayret bakalım allahım elini boş çevirmesin bu defa inşallah
Canım benim, hani derlerya kafan rahat olunca bebek kendiliğinden gelir, hepsi boş, Allah nezaman nasip ederse ozaman olur, benim kafam son 1 yıldır çok rahattı, topik' e bile girmedim kafama birşey takmıyayım diye bak yine olmadı, son zamanlarda eşim çok ısrar etmeye başladı, yapamam bu yaştan sonra uğraşamam, sinirlerim çok gergin başa çıkamam derken yine kanıma girdi, bebek fikrini yeniden aşıladı, birde genel bir kontrol için dr. gitmiştim dr. da neden pes ettin, tedavini neden bıraktın, senin şansın tedavide değil aşılamada yüksek, birkez olsun dene deyince umut ışıkları yeniden belirdi, bir kez daha denemeye karar verdim, aşılama hep aklımdaydı zaten, içimde kalacağına deniyeyim, bakalım hayırlısı, olmazsa çok fazla üzülmem çünkü ben artık alıştım, ama olursa gerçek bir mucize yaşamış olurum. İnşallah seninkide olurda, dediğin gibi bebişlerimiz aynı yaşta olur, cimeka adına çok sevindim, Allah heppimize nasip etsin, sevde, ercelf ve sevo canlarım benim, umut yolculuğuna beraber devam ediyoruz, ne mutlu bize ki Allah içimizde ki umudu hiç bitirmiyor ve heppimiz sabırla hamile kalıp bebeklerimizi doğracağımız günü sabırlı bekliyoruz. Heppiniz öpüyorum, sevgiyle ve umutla kalın.nerelerdesin neredeyse 1.5 sene oldu yazmayalı ne güzel umutlusun ve aşılama deneyeceksinbende haziranda aşılama olcam allah kısmet ederse belki aynı anda olur yaşıt olur bebişler ne güzel arada yaz böyle bazen umutlu gitti kayboldu eskilerden bi cimeka hamiş bi kızı olcak inşallah sevde, ercelf, sevo aşılama yaptılar onlarınki negatif oldu ama tekrar deneyecekler umarım rabbim çok bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?