- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
geçen ay 67 vermiştim bu ay 2 tl almalıyım 65 olsun dediler:)) sanki 10 lira indirdiler...
valla canım doktora kısıklarım ağrıyor çok dedim ağrı kesici alayım mı demeden kendiliğinden söyledi alma çatlamaya engel olur diye...ben 2 yıldır ilaç içmiyorum zaten ya hamileysem diye..:))
canım yenişehir mahallesine giderken gümüş eczanesi var..ordan aldım ben..paşadan konak hastanesine giderken hani ana yol üzerinde..
sen hangi doktora gidiyordun canım ?
senin sorunun ne peki?
sebepsiz mi?
bende yumurta tembelliği var cok araştırdım tedavisiz hamile kalınmaz yazıyordu
bende o yüzen yeniden tedaviye başladım..
a-aa ben zaten yenişehirde oturuyorum:) sende mi yoksa....
tamam evime cok yakın orası ordan alırım ay sagol canm ya 20-25 tl fark var yani yuh diyorum...
ben tahsin özbek e gidiyorum lütfiye hanım..
gecen ay cankatan da mehmet ataman vardı taaa annemlerin zamanının dokoru
adam resmen başından savdı beni sinir oldum
cok pişman oldugm gittiğime...
sen kime gidiyorsun?
Canım aslında bendede yumurta tembelliği deniliyor ama, ilaç tedavisi olmadanda yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, ilaç tedavisi oluncada oluşuyor ve çatlıyor, ben yumurta kalitemde problem olduğumu zannetmiyorum, gayet düzenli adet oluyorum, fakat bende rahim ters bu hamile kalmama engel değil ama normal rahimli insanlara göre şansım biraz daha zormuş, birde aşimin sperm sayısı fazla olmasına rağmen, hareketliliği az, bu yüzden de. bana aşılama şansın şok yüksek dedi, 1. spermlerin kaliteli olanlarını alıp direk yumurtaya yakın bir yere bırakıcaklar, 2. rahim ters olduğu için spermleri yine rahime göre yerleştirecek, bunun çok önemli olduğunu söyledi dr. ve özellikle uyardı, aşılama aşamasında rahimin ters olduğunu bana muhakkat hatırlat dedi. Benim şansım çok yüksek aşılamada, eğer o ay yumurtalarda kaliteli olursa, bebişte gelirde inşallah.
yumurtalıkları uyaran ilaçlar yüzündendir canım çok normal yumurtalar büyüdükçe ağrı oluyorgünaydın kızlarr..
bende yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim artık son 6 gün..gün aşırı ilişki zor anacım be buna can dayanmaz valla :)
biyologcum ilişki esnasında yumrtalıklar neden ağrıyormuş onuda sorucaktım sorabildinmi canım
Selam Arkadaşlar;
Eski üyelerden beni tanıyanınız vardır, ben 9 yıldır yılmadan tedavi gören ve olacağına inanan dünyanın en sabırlı kadınlarında sadece biriyim.
1 yıldır tedaviye ara verdim, oluruna bıraktım, kafam rahattı, stres yapmadım, gün saymadım, yumurta takibi yapmadım yine olmadı, tam vaz geçtim artık istemiyorum derken eşim tekrar kanıma girdi ve son kez deneme karar verdik, bu ay adet olur olmaz tekrardan başlayacağız, fakat ben bu sefer tedaviyle vakit geçirmek istemiyorum, direk aşılama denizcez, yıllardır zaten bir aşılama birde tüp bebek denemedim, hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar, Allah cümlemize hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım aslında bendede yumurta tembelliği deniliyor ama, ilaç tedavisi olmadanda yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, ilaç tedavisi oluncada oluşuyor ve çatlıyor, ben yumurta kalitemde problem olduğumu zannetmiyorum, gayet düzenli adet oluyorum, fakat bende rahim ters bu hamile kalmama engel değil ama normal rahimli insanlara göre şansım biraz daha zormuş, birde aşimin sperm sayısı fazla olmasına rağmen, hareketliliği az, bu yüzden de. bana aşılama şansın şok yüksek dedi, 1. spermlerin kaliteli olanlarını alıp direk yumurtaya yakın bir yere bırakıcaklar, 2. rahim ters olduğu için spermleri yine rahime göre yerleştirecek, bunun çok önemli olduğunu söyledi dr. ve özellikle uyardı, aşılama aşamasında rahimin ters olduğunu bana muhakkat hatırlat dedi. Benim şansım çok yüksek aşılamada, eğer o ay yumurtalarda kaliteli olursa, bebişte gelirde inşallah.
aaa yakınmışız canım ya :) bende üç yola doğru doğu kışlanın orda oturuyorum :)
ben konak hastanesinde gülçin hanıma gidiyorum canım ya..şimdilik iyi bi doktor gibi geldi bana umarım yanıltmaz beni..
bende ilk başta mehmet beye gidecektim iyiki gitmemişim ozaman..zaten bi ton ugras veriyoruz birde kötü doktor hiç çekilmez yani..
zaten bende uzun süredir içmiyorum da zamanında cok içtim o mu yaptı diyorum ah ahhhh
ay sac içn aynı sey basıma geldii sürekli yıkadım yıkadım açılmadı :) aradan 2 ay gecti ancak açıldı valla...
ne renk yaptın sen?
ben sözde sütlü çikolata yaptım ama simsiyah olmuştu......
off tam tahmin ettiğim gibi 85 tl mi olmuş yaa offf
ben izmit merkezden belsa plaza nın civarından alıyorum
67 tl nerde ki valla giderim ordan alırım yaaa
bugün verebilir bana igne...
eleganla, kışkırtıcı kahveyi kattırdı, aldığım kozmetikçi kuaför, koyu kahve oldu bende esmerim :) bitter çikolata gibi olduk :) 1 ay bekliyimde içine açık renk boya alırım, bir yerin ağrıyınca parol iç gebelik olsa bike zararı yok benim fıtığım var dr dedm agrı tutunca napacam dedi parol iç hiç birşey olmaz
hım anladım canım
işte bana şimdilk sadece yumurta takibi ve hormon testleri yapıldı
rahmin güzel diyo sadece ama ekstra bir test yapılmadı
sizin için en iyisi aşılamaymış aslında 9 yıl cok beklemişsin yaa biz o kadar bekleyemeyiz heralde
yaş gidiyor en fazla 1 sene daha bekleriz heralde...
her gün yolumun üzeri:) işten dönerken yürüyorum hep.
mehmet ataman direk aşılama dedi bana yaaa iyi ki gitmemişsin sevmedim ben onu
tamam cok ilgili ama git bekle dedi resmen...
eger bi 3 ay daha bişey olmazsa aşılamaya gecilir mi bilmiyorum
eşimin sprem testleri de iyi ama morfolojisine bakılmadı bide o varmış ...
konak hastanesine yengem gitmişti başka bişey için o hiç memnun kalmadı ..
akademide bir doktordan bahsediyorlar canım erkek ama adını bilmiyorum o çok iyiymiş ama
ben şimdi doktorumu değiştirmek istemiyorum ne zaman canıma tak ederse değiştirecem..
konak herseye para alıyor galiba!!!
konağa her gittiğimde muayene parası ödüyorum :) 10 günde bir yani
ben erkek doktor istemedim canım birazda o yüzden tercih ettim orayı..benim eşimin sperm testi temiz çıktı benimde herşeyim temiz çıktı ama bekliyoruz işte nasip kısmet hersey
benim doktorumda 3ay ilaçla tedavi dedi bakalım bekliyoruz artıkın.
nasıl yaa, 10 gün kontrol süresi var cogu hastanede orda yok mu?
ben bu ay 3. defa gidicem sadece 19.50 tl ödedim...
çok garip yaaa resmen hamile kalamıyoruz ....
ve ne kadar çok kişiyiz...
yazdıklarını okuyunca dayanamadım annemin başına geleni yazayım dedim...annemin rahmi de ters ve senin çcuğun olmaz uğraşma demişler... sonuç 3 çocuğu var..:)) evlendikten 3 yıl sonra olmuş ben..:))şimdide ben bekliyorum gebe kalmayı..:)))
kızlar 1 saatlik fitness cd 25 dakika dayanabildim ,ee yeni başladım 52,700 grm olmuşum :)
yeni başladıysan 25 dk süper...20 dakika ilk sefer için önerilen..
Arkadaşlar bu yıl nekadar çok hamile var, nüfus patlaması yaşanacak, kimi görsem göbeğini şişirmiş geziyor, kışın kimseyi görmüyoruz tabi yaz geldiya bir bakıyorum koca göbekliler çevremde, yan komşum, karşı komşum, müdürüm hepsi hamile, inşallah bizde onlardan biri oluruz,
hele vanda herkes hamile gecen dr kadının biri nededi soğuk kış gecelerinde napalım kocalarımızla ugraştık öyle değerlendirdik dedi ağzım açık ,iyi çadırda yıkanabilmişler yani
ben 1999 daki 2 büyük depremide geçirdim düzceliyim.. benim oturduğum yerde nufus patlaması yaşandı depremden 7 yıl sonra okullara öğrenciler sığmadı..:)) 2 yengemde hamile kaldı..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?