Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

eczanelerin indirim yaptıgını bilmiyordum hee valla iyiymiş...
:)) dimi bende içmiyordum ama gectiğimiz aylarda diş agrısında öldügüm için cok ilaç içtim...

bakalım bu ay bizi ne bekliyor...

canım yenişehir mahallesine giderken gümüş eczanesi var..ordan aldım ben..paşadan konak hastanesine giderken hani ana yol üzerinde..

sen hangi doktora gidiyordun canım ?

a-aa ben zaten yenişehirde oturuyorum:) sende mi yoksa....
tamam evime cok yakın orası ordan alırım ay sagol canm ya 20-25 tl fark var yani yuh diyorum...
ben tahsin özbek e gidiyorum lütfiye hanım..
gecen ay cankatan da mehmet ataman vardı taaa annemlerin zamanının dokoru
adam resmen başından savdı beni sinir oldum
cok pişman oldugm gittiğime...
sen kime gidiyorsun?

senin sorunun ne peki?
sebepsiz mi?

bende yumurta tembelliği var cok araştırdım tedavisiz hamile kalınmaz yazıyordu
bende o yüzen yeniden tedaviye başladım..

Canım aslında bendede yumurta tembelliği deniliyor ama, ilaç tedavisi olmadanda yumurtam oluşuyor ve çatlıyor, ilaç tedavisi oluncada oluşuyor ve çatlıyor, ben yumurta kalitemde problem olduğumu zannetmiyorum, gayet düzenli adet oluyorum, fakat bende rahim ters bu hamile kalmama engel değil ama normal rahimli insanlara göre şansım biraz daha zormuş, birde aşimin sperm sayısı fazla olmasına rağmen, hareketliliği az, bu yüzden de. bana aşılama şansın şok yüksek dedi, 1. spermlerin kaliteli olanlarını alıp direk yumurtaya yakın bir yere bırakıcaklar, 2. rahim ters olduğu için spermleri yine rahime göre yerleştirecek, bunun çok önemli olduğunu söyledi dr. ve özellikle uyardı, aşılama aşamasında rahimin ters olduğunu bana muhakkat hatırlat dedi. Benim şansım çok yüksek aşılamada, eğer o ay yumurtalarda kaliteli olursa, bebişte gelirde inşallah.

aaa yakınmışız canım ya :) bende üç yola doğru doğu kışlanın orda oturuyorum :)

ben konak hastanesinde gülçin hanıma gidiyorum canım ya..şimdilik iyi bi doktor gibi geldi bana umarım yanıltmaz beni..

bende ilk başta mehmet beye gidecektim iyiki gitmemişim ozaman..zaten bi ton ugras veriyoruz birde kötü doktor hiç çekilmez yani..

yazdıklarını okuyunca dayanamadım annemin başına geleni yazayım dedim...annemin rahmi de ters ve senin çcuğun olmaz uğraşma demişler... sonuç 3 çocuğu var..:)) evlendikten 3 yıl sonra olmuş ben..:))şimdide ben bekliyorum gebe kalmayı..:)))

yumurtalıkları uyaran ilaçlar yüzündendir canım çok normal yumurtalar büyüdükçe ağrı oluyor

Allah tedavinizde güzel sonuçlar nasip etsin canım

hım anladım canım
işte bana şimdilk sadece yumurta takibi ve hormon testleri yapıldı
rahmin güzel diyo sadece ama ekstra bir test yapılmadı

sizin için en iyisi aşılamaymış aslında 9 yıl cok beklemişsin yaa biz o kadar bekleyemeyiz heralde
yaş gidiyor en fazla 1 sene daha bekleriz heralde...

her gün yolumun üzeri:) işten dönerken yürüyorum hep.
mehmet ataman direk aşılama dedi bana yaaa iyi ki gitmemişsin sevmedim ben onu
tamam cok ilgili ama git bekle dedi resmen...

eger bi 3 ay daha bişey olmazsa aşılamaya gecilir mi bilmiyorum

eşimin sprem testleri de iyi ama morfolojisine bakılmadı bide o varmış ...

konak hastanesine yengem gitmişti başka bişey için o hiç memnun kalmadı ..
akademide bir doktordan bahsediyorlar canım erkek ama adını bilmiyorum o çok iyiymiş ama
ben şimdi doktorumu değiştirmek istemiyorum ne zaman canıma tak ederse değiştirecem..

konak herseye para alıyor galiba!!!

eleganla, kışkırtıcı kahveyi kattırdı, aldığım kozmetikçi kuaför, koyu kahve oldu bende esmerim :) bitter çikolata gibi olduk :) 1 ay bekliyimde içine açık renk boya alırım, bir yerin ağrıyınca parol iç gebelik olsa bike zararı yok benim fıtığım var dr dedm agrı tutunca napacam dedi parol iç hiç birşey olmaz

Son düzenleme:

bu kahverengi boyada siyah gibi oluyomuş resmen ve kolay kolay açılmıyo.. ilk defa mı bu kadar koyulttun
benim ancak şmdi kendi rengine döndü sacım 2 ay sonra...
parol aklımda olsun
zaten suanda da heryeri agrıyoo basım ayaklarm sanırım üşüttüm
doktora gitcembi parol yazdırayım en iyisi...
sagolasın:)

konağa her gittiğimde muayene parası ödüyorum :) 10 günde bir yani

ben erkek doktor istemedim canım birazda o yüzden tercih ettim orayı..benim eşimin sperm testi temiz çıktı benimde herşeyim temiz çıktı ama bekliyoruz işte nasip kısmet hersey

benim doktorumda 3ay ilaçla tedavi dedi bakalım bekliyoruz artıkın.

nasıl yaa, 10 gün kontrol süresi var cogu hastanede orda yok mu?
ben bu ay 3. defa gidicem sadece 19.50 tl ödedim...

çok garip yaaa resmen hamile kalamıyoruz ....
ve ne kadar çok kişiyiz...

nasıl yaa, 10 gün kontrol süresi var cogu hastanede orda yok mu?
ben bu ay 3. defa gidicem sadece 19.50 tl ödedim...

çok garip yaaa resmen hamile kalamıyoruz ....
ve ne kadar çok kişiyiz...

ay valla bilmiyorum canım ya hiç sormadımda habire ödüyorum valla parayı..her gidişimde 42 tl alıyolar yani..

bu ay tutmazsa bi dahaki ay kontrole çağırdığında sorayım bari canım ya

evet kalamıyoruz malesef..Allahım bir an önce nasip etsin inşallah

Evet canım maalesef bazıları olmaz deyip baştan savıyor, benim 1 tane kızım var 9 yaşında istediğim an hamile kaldım, çok fazla uğraşmadım, yani rahmin ters olması tek başına bir engel değil, sadece diğer engellere katkısı oluyor, mesela eşimin spermler zaten hareketsiz, benim ters rahimde yolunu bulana kadar yolda kalıyor zavallılar, hedefine ulaşamadan bitiyor yolculuk, ama aşılama benim için şans gerçekten, denemekte fayda var.

Arkadaşlar bu yıl nekadar çok hamile var, nüfus patlaması yaşanacak, kimi görsem göbeğini şişirmiş geziyor, kışın kimseyi görmüyoruz tabi yaz geldiya bir bakıyorum koca göbekliler çevremde, yan komşum, karşı komşum, müdürüm hepsi hamile, inşallah bizde onlardan biri oluruz,

hele vanda herkes hamile gecen dr kadının biri nededi soğuk kış gecelerinde napalım kocalarımızla ugraştık öyle değerlendirdik dedi ağzım açık ,iyi çadırda yıkanabilmişler yani

hele vanda herkes hamile gecen dr kadının biri nededi soğuk kış gecelerinde napalım kocalarımızla ugraştık öyle değerlendirdik dedi ağzım açık ,iyi çadırda yıkanabilmişler yani

ben 1999 daki 2 büyük depremide geçirdim düzceliyim.. benim oturduğum yerde nufus patlaması yaşandı depremden 7 yıl sonra okullara öğrenciler sığmadı..:)) 2 yengemde hamile kaldı..:))

ben 1999 daki 2 büyük depremide geçirdim düzceliyim.. benim oturduğum yerde nufus patlaması yaşandı depremden 7 yıl sonra okullara öğrenciler sığmadı..:)) 2 yengemde hamile kaldı..:))

aman he kız burda öyle olmuş çadırlarda falan töbe yarabbim bir bize yaramadı yahu gerçi biz kocamla ayrıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…