aman he kız burda öyle olmuş çadırlarda falan töbe yarabbim bir bize yaramadı yahu gerçi biz kocamla ayrıydık
millet kendini oynaşmaya veriyor herhalde..:)))
bu arada şu yeni söylediğin plates gibi olan spora ne oldu araştırdın mı nasıl birşey bende zumba yapıyorum olmazsa ona da bir el atayım
vallahi o hayda nasıl oynaşıyorlar çadır bu öhö desen herkes duyar ay nebileyim yapı meselesi ben yapamam yani ,indirmeye çalıştım virüs falan dedi pc eşimi bekliyorum indirimdiğimde yazarım mutlaka zumba ne adı güzelmiş ama pilates süper ebru şallıyla yaptım 5 ayda darldım bacaklarımı açıp oturuyordum bugün baktım kemikler kıtır kıtır ediyor çok hamlamışım
zumba dans ederek zayıflayıp sıkılaşıyorsun çok eğlenceli 1 saatde 2000 kalori yaktırıyor
baktım şimdi vallahi bu daha zor nasıl hareketler yapıyorlarya ,ama güzelmiş tuba cd iyiydi yandı yağlarım çayır çayır :)
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-458.html bak forumda bu topik incele
eşi,m daha gelmedi cd devamını yapyım bari görüşürüz
canım ben senden çok umutlyum bu ay olmazsa sonraki ay :))) inşallah sen cok beklemiceksin Allah Nasip etsin Canım
geldim kızlar doktordan her iki tarafımda yumurtam var ama biri gelişmemiş diğerini durum gayet iyi...çatlatma iğnesi verdi doktor yarın vuracam sonrada ilişki...
kasıklarımda çok ağrı var dedim...olacak dedi iğneyi vurununca daha da olacak... etol majezik gibi ağrı kesicileri içme dedi yumurtayı çatlatmaya engel oluyormuş..eger ağrılarım geçmezse ona göre bir ilaç veririm dedi...
bu sefer hiç umudum yok boşaymış gibi geliyor aldık iğneyi bakalım hayırlısı olsun... neyseki birdaha gitmeme gerek kalmadı.
doktor bana bugün ve yarın ilişki yok dedi çarşamba ve perşembe ilşki dedi
tatlım inşallah.keşke ben de senin kadar umutlu olsam.malesef o kadar yoruldum ki.11 ay oldu.bu ay denemediğim sey kalmadı.ve bu ay olmazsa malum 2 ay ara vercez.inşallah dualarımız kabul olur.sen ben ve biyolog un durumu aynı.dualarım sizinle.
canım benim hiç sıkma canını hem neden umudun olmasın ki.1 tane yumurtan olsa bile bu yeter.bende geçen ay 4 tane vardı da ne oldu sanki.bir tane olsun temiz olsun
Klomenle birlikte soğan kürü kullanmayın her ikisi de rahmi inceltiyor, Saraçoğlu da yapmayın diyormuş. Zaten ilaçla yoruluyor yumurtalıklar, bi de bitkisellerle yormayın arkadaşlar bitkisel deyip önemsemidiğiniz şeyler düzenli kullanıldığında ilaç ya da zehir gibi tesirli olur.arakadaslar klomenle beraber sogan kurune baslayan var mı?
evet benim bugünkü kontrolümde iyi geci..
1 sagda 1 solda 2 yumoşum var
14 mm ve 15mm..
perş. günü yine gidicem
normal seviyesinde büyüyolar muhtemelen 16-18. günler çatlıcak heralde...
igne vercek mi daha bilmiyorum hiç bişey demiyo...
bişey sorucam bana ara ara çoook fena ateş basıyooo
menopoza mı giriyorum yaaaa deli olcam
size de böyle oluyo mu
birden bir ter boşanıyor sonra geçiyo....
ooo maşallah hayırlı olsun yumurtaların..:))
klomenin etkisi canım o ateş basmalar banada oluyor sonra hiçbirşey olmamış gibi üşüyorum..:)) kafamdan aşağıya sanki kaynar sular dökülüyor özellikle geceleri oluıyor..
ben gecen sene de kullandım hiç böyle yapmamıştı bu defa fena çarptı valla beni...
canım sende de 1 tane var ya zaten 1 tane olması yeterli biliyosun 2 tane olması bişey ifade etmiyo hem öyle olursa ikiz olma ihtimali olur : )
normalde demekki cogu herksde 1 tane yumurta kalitelioluyo ve herkes tek bebek yapıyoo
ondan lütfen moralini bozmaa
benim de 2 tane var ama doktor 1 tanesini kaliteli görüyor ondan umutlu!!! bakalım kısmet yinede..
olmazsa da alıştık artıkkk dicez geccezz....
zaten normalde 1 yumurta yumurtlarız klomenle bu şansı çoğaltıyor doktorlar...geçen ay 2 tane vardı bişi olmadı bakarsın tek yumurtayla olur..:)))
ben alıştım ateş basmalara artık..:)) menopoza girince yabancılık çekmicem..:)))
evet benim bugünkü kontrolümde iyi geci..
1 sagda 1 solda 2 yumoşum var
14 mm ve 15mm..
perş. günü yine gidicem
normal seviyesinde büyüyolar muhtemelen 16-18. günler çatlıcak heralde...
igne vercek mi daha bilmiyorum hiç bişey demiyo...
bişey sorucam bana ara ara çoook fena ateş basıyooo
menopoza mı giriyorum yaaaa deli olcam
size de böyle oluyo mu
birden bir ter boşanıyor sonra geçiyo....
saol canım ya daha iyiym şimdi birkaç gün karamsardım ama artık iyiyim...mevlam verecek oldukdan sonra ha 1 tane olmuş ha 10 tane olmuş ona sebep mi gerek...allah gönlümüze göre versin
cnm aynen o ateş basmaları bendede oluo işyerinde bi daralıorum açıorum klimayı sonra üşüyüp kapatıorum ayaklarım öle yanıo ki geçende işyerinde masanın altında gizlice poşet serdim ayakkabılarımı çıkardım bastım yere napım.
bencede cnm fazla olmasının pek bi önemi yok ben tüplerim tıkalı her ay en az 3 yumoş oluşuo 20-22mm arası ama bak tüpler tıkalıymış ama ben ümidimi hala yitirmedim bugün geldim süt buharına oturdum kaynatıp, kociş dalga geçio yakma bi tarafını die napım çıkmadık canda umut var bakarsın dedim bu ay ameliyata gerek kalmadan açılır tüpler eskiden böle olan kadınları hamama götürürlermiş bugün işyerinde biri dedi.bugün müdürümede dedim ben öbür ayın 20si gibi ameliyat olcam ondanda rahatladım içimde bi huzur var bilmiorum inşallah tüplerim açılacak gibidir nolur banada dua edin kızlar:18::18:rabbim hepimizin yüzüne baksın çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahhh
cnm aynen o ateş basmaları bendede oluo işyerinde bi daralıorum açıorum klimayı sonra üşüyüp kapatıorum ayaklarım öle yanıo ki geçende işyerinde masanın altında gizlice poşet serdim ayakkabılarımı çıkardım bastım yere napım.
bencede cnm fazla olmasının pek bi önemi yok ben tüplerim tıkalı her ay en az 3 yumoş oluşuo 20-22mm arası ama bak tüpler tıkalıymış ama ben ümidimi hala yitirmedim bugün geldim süt buharına oturdum kaynatıp, kociş dalga geçio yakma bi tarafını die napım çıkmadık canda umut var bakarsın dedim bu ay ameliyata gerek kalmadan açılır tüpler eskiden böle olan kadınları hamama götürürlermiş bugün işyerinde biri dedi.bugün müdürümede dedim ben öbür ayın 20si gibi ameliyat olcam ondanda rahatladım içimde bi huzur var bilmiorum inşallah tüplerim açılacak gibidir nolur banada dua edin kızlar:18::18:rabbim hepimizin yüzüne baksın çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahhh
klomenciler günydıııınnnn.nasıl gidiyo.keyifler de yerindedir umarım.sizleri cooook seviyorummmm.bugün içimde acayip bi mutluluk var.
ise gidicem kendinize iyi bakın.akşama görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?