ya bu arada bişeyi merak ediyorum benden başka iki tane iğne olan varmı? 2 yumurtam olduğu için mi vermiştir acaba bilen varmı?
Slm merhaba herkese ben ocak 29da vuruldum iğneyi sizce ne zaman test yapmalıyım hic ağrım sancım yok sadece göbeğinden 2yan tarafıma doğru gerginlik var ve şişkinlik var acaba vurulduğum ovitrelle iğneden mi kaynaklanıyor umutsuzum doktorun dediği 2.gün yapamadık iğneyi vurulduğum ve 36 saat sonrasi ilişkiye girebildik 4senelik evliyiz artık olsun
hadi hayırlısı olsun.. inşallah güzel haberi alacağız senden..dinlen bence hiç yerinden bile kalkma.. boşver işi gücü...bir sonraki adımı sil kafandan aşılamadasın şuan.. ilerisini düşünme. anın tadını çıkar ve karnını okşa arada moral olsun:)) bu arada ben çok yeniyim aşılama nasıl oluyor tam??
kızlar birlikte olduktan sonra benim hep dışarı akıyor, bu sefer 1 saat yattım sonra kalkınca yine aktı,
hatta aşılama yaparken bile doktor ben içeri atıyorum rahmin dışarı fışkırtıyo dedi, aşılamam boşa bile gitmiş olabilir.sizinde akıyomu dışarı yoksa bende bir sorunmu var anlamadım gitti.
lütfen cevap yazın bu ayda tutmazsa tüp bebeğe gitcem zaten
kızlar dün doktora gittim yumurtalar çok ama hiçbiri büyümemiş yeteri kadar. biraz dirençli dedi doktorum..dün adetimin 15. günüydü. bundan sonra büyümez, şimdiye kadar büyürdü dedi.ama çarşamba tekrar görelim dedi. hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı.. biraz uğraşacak gibi görünüyoruz. bu ay serophene kullanmıştım. glifor verdi.ona da başlıyorum..bu ay boş geçecek dedi doktor önümüzdeki ay günde 3 taneye geçeriz serophene için dedi.. bakalım artık.. herşeyin hayırlısını versin Allahım.. herkes için..
kızlar birlikte olduktan sonra benim hep dışarı akıyor, bu sefer 1 saat yattım sonra kalkınca yine aktı,
hatta aşılama yaparken bile doktor ben içeri atıyorum rahmin dışarı fışkırtıyo dedi, aşılamam boşa bile gitmiş olabilir.sizinde akıyomu dışarı yoksa bende bir sorunmu var anlamadım gitti.
olsun canım bidahaki ay büyürler.bu arada glifor ne?
glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç metformin.. glucophage glukofen gibi eş değerleri de var.. bu da hem kilo vermeyi sağlıyormuş hem de polikistiğin etkilerini falan hafifletiyormuş hamileliği de kolaylaştırabiliyormş..bu arada cinsel ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum ya kalkınca bir damla birşey çıkmıyor.. onların hepsi içeride ne oluyor??vücut onu kendi kendi ne mi yok ediyor.. yada bendeki anormal mi:)) soruyu biraz saçma sordum ama merak ettim..
glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç metformin.. glucophage glukofen gibi eş değerleri de var.. bu da hem kilo vermeyi sağlıyormuş hem de polikistiğin etkilerini falan hafifletiyormuş hamileliği de kolaylaştırabiliyormş..bu arada cinsel ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum ya kalkınca bir damla birşey çıkmıyor.. onların hepsi içeride ne oluyor??vücut onu kendi kendi ne mi yok ediyor.. yada bendeki anormal mi:)) soruyu biraz saçma sordum ama merak ettim..
canım benim de öyle oluyo.ama 2 saatten önce kalkma sen.
ayyy kızlar merhaba
ne günlerim geçti bu topicte
şimdi temmuz annesi topicindeyim.
sizler de inşallah en kısa zamanda diğer ay anne topiclerine gidersiniz.
canım bende de öyle oluyorsu.hatta geceden ilişkiye giriyorduk biz hiç kalkma olmasın diye.
doktoruma sordum "dipsiz kuyu değil ki attığın dibinde kalsın" dedi.
demek ki lazım olan gidiyor canım sen hiç merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?