Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Slm merhaba herkese ben ocak 29da vuruldum iğneyi sizce ne zaman test yapmalıyım hic ağrım sancım yok sadece göbeğinden 2yan tarafıma doğru gerginlik var ve şişkinlik var acaba vurulduğum ovitrelle iğneden mi kaynaklanıyor umutsuzum doktorun dediği 2.gün yapamadık iğneyi vurulduğum ve 36 saat sonrasi ilişkiye girebildik 4senelik evliyiz artık olsun

ya bu arada bişeyi merak ediyorum benden başka iki tane iğne olan varmı? 2 yumurtam olduğu için mi vermiştir acaba bilen varmı?

ben de klomen dozajını arttırdığım ay 2 yumurtam olmuştu biri büyük biri küçüktü doktor çatlamama ihtimaline karşı 2. si için aynı ay 2. iğneyi verdi.o ay gecikmem oldu ve kan testimde yüksek çıktı ama tabi 2 iğnenin etkisindenmiş.

İğneden 14-15 gün sonra belli olur cnm o zamana kadar beklemelisin bence.

kızlar birlikte olduktan sonra benim hep dışarı akıyor, bu sefer 1 saat yattım sonra kalkınca yine aktı,
hatta aşılama yaparken bile doktor ben içeri atıyorum rahmin dışarı fışkırtıyo dedi, aşılamam boşa bile gitmiş olabilir.sizinde akıyomu dışarı yoksa bende bir sorunmu var anlamadım gitti.
lütfen cevap yazın bu ayda tutmazsa tüp bebeğe gitcem zaten

aşılamanın tek avantajı spermleri 10 -15 cm yolculuktan kurtarıyor.uçakla rahime iniyorlar gibi bide spermleri yıkıyorlaar ilaçla hareket kabiliyeti artıyor.çok fazla gebe kalma şansını çok fazla artırmıyor.

canım bendede aynı sorun var neden bilemiyorum doktoruma sormaya utanıyorum...:18:bende şuan tedavi aşamasındayım ilk tedavim klomen kullanıyorum bugün 3. gündeyim ama bende ağrı falan hiç yapmadı cumartesi doktor randevum var.bakalım ne olcak klomendeden sonraki aşama nedir yardımcı olurmusunuz bana hiç yumurtam gelişmiyormuş,eşimin tahlilleri iii çıktı...bakalım ne dicek doktor.

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gittim yumurtalar çok ama hiçbiri büyümemiş yeteri kadar. biraz dirençli dedi doktorum..dün adetimin 15. günüydü. bundan sonra büyümez, şimdiye kadar büyürdü dedi.ama çarşamba tekrar görelim dedi. hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı.. biraz uğraşacak gibi görünüyoruz. bu ay serophene kullanmıştım. glifor verdi.ona da başlıyorum..bu ay boş geçecek dedi doktor önümüzdeki ay günde 3 taneye geçeriz serophene için dedi.. bakalım artık.. herşeyin hayırlısını versin Allahım.. herkes için..

olsun canım bidahaki ay büyürler.bu arada glifor ne?

canım benim de öyle oluyo.ama 2 saatten önce kalkma sen.

Cnm rahimin kendini temizler bir yapısı var .Dışarı çıkması normal.Ama içeride kalan da oluyor muhakkak.Hatta ertesi gün bile dışarı çıkabiliyor.

olsun canım bidahaki ay büyürler.bu arada glifor ne?

glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç metformin.. glucophage glukofen gibi eş değerleri de var.. bu da hem kilo vermeyi sağlıyormuş hem de polikistiğin etkilerini falan hafifletiyormuş hamileliği de kolaylaştırabiliyormş..bu arada cinsel ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum ya kalkınca bir damla birşey çıkmıyor.. onların hepsi içeride ne oluyor??vücut onu kendi kendi ne mi yok ediyor.. yada bendeki anormal mi:)) soruyu biraz saçma sordum ama merak ettim..

Cnm dışarı çıkmaması çok ilginç ilk defa duydum açıkçası...Belki ertesi gğn falan akıntıyla karışık geliyordur sende...

canım ben doktoruma sordum istersen yazayım dedi.varmı böyle bişy ben söyleyince gerek yok ama istersen kullan dedi.napayım bilmiymki?olmazsa bidahaki ay başlarım.

doktorun gerek görmemiş sonuçta.ben hergün tiroid hapı glifor ve folik asit alıyorum offff.. şükür en azından ilçaları var rahatsızlıklarımızın...
çoooook şükür...

ayyy kızlar merhaba
ne günlerim geçti bu topicte

şimdi temmuz annesi topicindeyim.
sizler de inşallah en kısa zamanda diğer ay anne topiclerine gidersiniz.

canım bende de öyle oluyorsu.hatta geceden ilişkiye giriyorduk biz hiç kalkma olmasın diye.
doktoruma sordum "dipsiz kuyu değil ki attığın dibinde kalsın" dedi.
demek ki lazım olan gidiyor canım sen hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…