kızlar bende yarın sabah doktora gidecem yumurtalarımın boyutuna bakacak.inş iyidir.gelince yazarım size.
yarın 4te doktordayım. salı günü 12. günümdü adetin. gelişme yoktu. benim 30 günde bir oluyor. belki yarına yumoşlar gelişmiş görünür..inşallah haber bekleyen herkes güzel haberler alır..buraya hemen yazalım..
Herkese merhaba kızlar, bende bugün doktora gittim , klomen kullanmıştım bugün 13. gündü. 2 tane olgun yumurta bir tanede 16 mm de kalan var. Çatlatma iğnesi vurundum. Bu klomenle üçüncü ve son deneme olacak . Umarım bu ay tutar. Asıl zor olan bundan sonraki bekleme kısmı. Hepimize kolay gelsin , umarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur.
tamam canım yazalım.bence seninkiler büyümüştür.30 günse sirkulasyon 16.günü yumurtlama günün oluyo.yarın 15.günün oluyo sanırım.büyümüştür yumurtaların.
inş. canım o yumoşlarından biri bebiş olur güzel haberini bize duyurursun beklemek zor gerçekten bi an önce zaman geçsin sana
canım inşallh tutar.benimde bu 3.ayım.sonrasında napack doktorun?
Slm ben 25 yasındayım 3 yasında bır oglum var 2. Dusunmeye basladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım kımyasal oldu hemen tekrar kaldım yıne kımyasal oldu.drum daha saglıklı olması acısından klomen kullancam suan reglıyım ama bu ay ara verıp dınlencem bırdahakı reglıme kadar.klo men kullanırken ıgne vurulmak zorundamıyız.nerden vuruyolar cok acıyormu
Doktor aşılama dedi ama bu ayda tutmazsa ben 1 ya da 2 ay beklemeyi düşünüyorum. Umarım tutarda gerek kalmaz canım. İnşallah bu ay buradan bir sürü hamile kalan olacak hadi bakalım..
slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?