Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar bende yarın sabah doktora gidecem yumurtalarımın boyutuna bakacak.inş iyidir.gelince yazarım size.

yarın 4te doktordayım. salı günü 12. günümdü adetin. gelişme yoktu. benim 30 günde bir oluyor. belki yarına yumoşlar gelişmiş görünür..inşallah haber bekleyen herkes güzel haberler alır..buraya hemen yazalım..

tamam canım yazalım.bence seninkiler büyümüştür.30 günse sirkulasyon 16.günü yumurtlama günün oluyo.yarın 15.günün oluyo sanırım.büyümüştür yumurtaların.

canım inşallh tutar.benimde bu 3.ayım.sonrasında napack doktorun?

tamam canım yazalım.bence seninkiler büyümüştür.30 günse sirkulasyon 16.günü yumurtlama günün oluyo.yarın 15.günün oluyo sanırım.büyümüştür yumurtaların.

ben de öyle düşünüyorum. doktorum tabi 30 günde bir olduğunu bilmiyor..yarın bakarız. daha bana ilişki falan demedi. ama ben başladım kalçama yastık koyup yatmaya... ilk ayım olduğu için stresim de yok..ama meraklanmıyor da değilim hani..

iyi akşamlar arkadaşlar ben geçen ay rahim filmi çektirdim malesef bu ay da hamile değilim filmden önce 2 ay klomen kullandım film temiz çok şükür ama bu arada dr değiştirdim tüp bebek merkezindeki doktora gittim bana 3 ay beklememmizi olmazsa 3 ay sonunda aşılamaya geçeceğimizi söyledi ben çok kararsızım bu ay da boş geçicek ama klomen kullansammı bu dönemde aşılamadan önce yumurtalarıma güvenmiyorum

emoşummmmmmm sen burdamısn :))
canım bende senı cok ozledım msn nede geldımıosun hıcc
bende sen az ugruosun dıe lısteyı aldım ama sen buradaysan sorun yk tatlım:))
ee nasılsın anlat bakalım nasıl gıdo
arada msn nende gel ben gunudzlerı acıorum genelde cok öptum senı

Slm ben 25 yasındayım 3 yasında bır oglum var 2. Dusunmeye basladıktan 2 ay sonra hamıle kaldım kımyasal oldu hemen tekrar kaldım yıne kımyasal oldu.drum daha saglıklı olması acısından klomen kullancam suan reglıyım ama bu ay ara verıp dınlencem bırdahakı reglıme kadar.klo men kullanırken ıgne vurulmak zorundamıyız.nerden vuruyolar cok acıyormu

selam arkadaşlar bende bugun klomene başladım devam bakalım neler olacak..bütün ilaçlar ödem şişlik hormonları bozuyor napalım kullanmak gerekiyor
BU yıl inşallah isteyenlerimiz anne oluruz :)

5 aydır kullanıyorum doktorum hiç çatlatma iğnesi vermedi bana kendiliğinden çatlıyor benimki doktoruna göre değişiyor...

herkese günaydın

umutlu benim yeni tarihim 1 şubat ama bu ay tedaviye ara verdim. yine de listeye ekler misinin bilmiyorum.

slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.

merhaba
benimde aynı senin gibi 2 19mm bi tane 16mm olduğu gün çatlatma iğnesi vuruldum koldan drum 2 tane vermiş 2 ayrı koldan vuruldum. dr bana35-36.saatlerde birlikte olmamı söyledi ama ben işi şana bırakmak istemedim ve okuduğum kadarıyla 24. saatler civarı ve 36.saatler civarı yaptık. bugün sabah kalktığımda ilk önce ateşim 35,9du sonra yattım 1 saat sonra falan tekrar ölçtüm 36,3 çıktı ve kasıklarım ağrıyordu ağrısı geçti. büyük ihtimalle çatladı. bu akşamda boş geçmicem inş. bu kadar uğraşımız boşa gitmez inş.

ya bu arada bişeyi merak ediyorum benden başka iki tane iğne olan varmı? 2 yumurtam olduğu için mi vermiştir acaba bilen varmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…