Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ayyyy cevap çok güzelmiş.çok güldüm

evet canım aynen öyle dedi.
hatta bi ton kadın vardı .
ben yine de bi cesaretle sorim dedim.
milletin içinde öyle bi cevap verdi.neyse ki rahatladım ama.
yoksa biz habire çalışıyoruz ama olduğu gibi çıkıyor düşünüyorduk..
amannnn ne günlerdi işte.
altıma yastık koymalarrr..

en zoru da gece ilişkiye giriyorduk sabaha kadar kalkmim diye.
ama sabah banyo yapmak işkence gibiydi ayyyy
bildiginiz çin işkencesi. :)))))

canım özelden de sordum burdan da sorayım kaçıncı klomen kullanışında gebe kaldın?

Hayırlısı tabiki cimekacım benimde yumurtalarım çok dirençliymiş benim 12 tane içmeme rağmen klomeni anca büyüdü.Ama doktorum dediki yumurtaların çok dirençli bu iyi bişiymiş hastalıklara karşı daha korumalı oluyormuş öle olunca üzülme en azından neden olduğunu biliyoruz dedi bana sende hiç canını sıkma güselim herşeyin hayırlısı umarım en kısa zamanda hamiş olurussss hepimiz..benimde bakalım yarın adet günüm inş. gelmesde çift çizgileri görürüm

canım özelden de sordum burdan da sorayım kaçıncı klomen kullanışında gebe kaldın?

canım ben toplamda 4 klomen kullandım
ama ilk ikisini saymak istemiyorum çünkü rahimde varken kullandırmış mannyaaak kadın.
sonra serophene kullandım ve gebe kaldım Rabbimin izniyle.
inşallah sizler de en kısa zamanda sonuç alırsınız..

amin canım sağol..Allah inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

günaydın arkadaslar ben ocak ayı listesindeki toobe:)) 4 yıl doğum kontrol hapı kullamıstım 2.denememiz ama ilk klomen kullanmamdı.Bu ay olmadı 4 ocakta regl oldum.Dr um adetin 3 .günü serophen verdi salı kontrol var adetin 8.günü oluo

ayyy kızlar merhaba
ne günlerim geçti bu topicte

şimdi temmuz annesi topicindeyim.
sizler de inşallah en kısa zamanda diğer ay anne topiclerine gidersiniz.

canım benm demek anne olcaksın valla cok sevındım sennle yazışmıştık bnede ne zamandan berı ugramıorum topıge allahım saglıkla al ebgını kucagına ne ile hamıle kaldın bende hala tık yok.bu ay gonal f dıe bı ıgneye gectık gecen pazartesı cattlma ignesı oldum carsamabada aşılama 2 gunde ilişkı bıde bugun yapalım dıoz belkı tutmadıysatutar bıde progestan dıe bı ılac kullnıorum sarhoş ettı benı iice bebek varsa dusme tehlıkesı olmasın dıe verdı.ahh sorma bende aynı senn gıbı yastıklar bekımın altında sabah duş.bakalım 19 ocak ta gebelık testı yaptırcam allahım benımde yuzumu guldursun inş.:85:senn adına cok mutlu oldum nazarlardan saklasın rabbım.dualarını eksık etme olur mu hamılelerın duası kabul olurmuş.bıde senn rahatsızlıgın ne idi ne zamandan berı tedavı goruosun

seni çok erken çağırmış. normalde 5. günde başlayıp 9. günde bitiyor doktorlar 11 veya 12. günü çağırıyorlar. 8. gün yumoşların büyümemiş derse şaşırma sıkılma..büyük ihtimalle de cumaya tekrar çağıracaktır..

canım meraba iisindir inş.
ben uğramıorum pek eğer kızıosanda sonuna kadar haklısın
kuzenin konusunda da Rabbimin mucizesi diorum
Rabbim inş. en kısa zamanda sizlerede nasi etsin inş.
kuzeninde hayırlısıyla kucağına alır inş.

umutlum sende iisindir inş.
işlerim yoğun demişsin bu hafta burda olursun heralde
bende uğrucam mutlaka
çok özledim bende sizleri
buarada ben ikili testimi yaptırdım çok şükür herşey yolunda görünüo şuan

geçen ayda aynısı olmustu,3 günde iğne vermişti yine yumurta geliştirici sora tekrar çağırıp çatlatma iğnesi vermişti.ölee benim dr un da yöntemi bu galiba bakalım salı hbr verrim.Bu arada geçen ay 2 güsel yumurtam vardı olmadı

günaydın kızlaarrrr... toobe nasip olduktan sonra yumoşlara bile bakmıyor sanırım bu iş..doktorunun yöntemi değişikmiş.. ben de çarşamba gideceğim. bu ay için geçti gerçi ama geç yumurtlama vardır belki..bana serophene verecek günde 3 tane.. 2.ayda bunu deneyeceğiz. ben herşeyin hayırlısını diliyorum. benim kuzenim evlendi..bebek konusunda problemler yaşadılar..sürekli en kısa zamanda bebek ver Allahım,sadece bebek istiyorum senden vs vs gibi dular etti. en sonunda bir bebeği oldu ama malesef özürlü.. 4 yaşında yürüyemiyor konuşamıyor hatta başını bile zor tututyor. Allah kimseye vermesin.. kuzen diyor ki dua ederken düşüneceksin.. çok yorgun mutsuz çocuğun haline sürekli üzülüyor.. her zaman herşeyin hayırlısını versin Allah.. düşük yaptığımda da o kuzen teselli etti vardır bir bildiği Allahın diyerek. gerçekten de öyle. ha insanın bebeğinin olmaması da kötü.. ama eğer ki en iyisi oysa o da Allahtan.. veren de alan da O..

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, mükemmel bir hafta olsun inşallah. 10 gün aradan sonra yine aranızdayım canlarım. Anjiomu oldum, iyileştim ve işe geri döndüm. Gerçi şimdi de boğazım ağrıyor ama, buna şükür. Sizler nasılsınız merak ediyorum ama hala geçmişi okuyamadım. Fırsat bulur bulmaz okuyacağım, yani hamile var mı görmek istiyorum.

çooook geçmiş olsun... sen yokken hiç hamilemiz yokk. ama benim gibi yeni gelenler çok....

canım iyi olmana çok sevindim.sen yokken bi gelişme olmadı.listemiz de öylece duruyo.

evet haklısın tabiki herseyin hayırlısı aslında benim aklımda yoktu bekarden çikolata kistim vardı ameliyat olmustum.Evlendim 4 ay yine aklıma bile gelmedi çocuk sonra Dr a gidip bi kontrol olayım dedim.Dr hemen ilacı bırakıosun,hamilelik sürecine baslıyoruz dedi.Aslında hala eşimde bende çocuk fikrini pek benimseyemedik ama olursa da mutlu oluruz sanırım Bu arada 4 yıla yakın yasmin kullandığım için o da geciktirebilirmiş süreci.Aslında içimden geçen mayıs ayında hamile kalmak okuldan izin vs..için en uygun zaman:82:
Senin bir kere olmus sanırım yanlış okumadıysam bak ne güzel demek ki bi sorun yok
kolay gelsin cnm ben yrn Dr a gidcem bakalım benim rezervler iyi çalısmıs mı

hoşgeldin yokluğun hissedildi inan,bizler aynıyız çalısmaya devam
benim 3.denemem olacak bu ay..Bu arada çook geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba
yumurta takibi yaptırıyorum ben,fakat şimdi şöyle bi durum oldu
bugün kontrolde 17.5mm lik yumurtam olduğunu söyledi,çatlatma iğnesi yazdı,aldım
bu iğne yarın yapılacak dedi
ben ovu testiyle takip ediyorum yumurtlamamı,o da bugün koyulaşmaya başladı :44:
yani yumurta zaten çatlamaya hazır hale geliyor
e ben şimdi iğneyi olsammı yarın?
yani yumurta kendi kendine çatlayacak,tekrar çatlatıcı iğne yapmanın bi zararı olurmu

benim listede ismim vardı,yarın yada öbür gün yumurtlama olacaksa
25 ocak tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…