ayyy kızlar merhaba
ne günlerim geçti bu topicte
şimdi temmuz annesi topicindeyim.
sizler de inşallah en kısa zamanda diğer ay anne topiclerine gidersiniz.
amin canım inşallah..bu arada temmuzda anne mi oldun hamile mi kaldın??
ayyyy cevap çok güzelmiş.çok güldüm
evet canım aynen öyle dedi.
hatta bi ton kadın vardı .
ben yine de bi cesaretle sorim dedim.
milletin içinde öyle bi cevap verdi.neyse ki rahatladım ama.
yoksa biz habire çalışıyoruz ama olduğu gibi çıkıyor düşünüyorduk..
amannnn ne günlerdi işte.
altıma yastık koymalarrr..
en zoru da gece ilişkiye giriyorduk sabaha kadar kalkmim diye.
ama sabah banyo yapmak işkence gibiydi ayyyy
bildiginiz çin işkencesi. :)))))
kızlar dün doktora gittim yumurtalar çok ama hiçbiri büyümemiş yeteri kadar. biraz dirençli dedi doktorum..dün adetimin 15. günüydü. bundan sonra büyümez, şimdiye kadar büyürdü dedi.ama çarşamba tekrar görelim dedi. hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı.. biraz uğraşacak gibi görünüyoruz. bu ay serophene kullanmıştım. glifor verdi.ona da başlıyorum..bu ay boş geçecek dedi doktor önümüzdeki ay günde 3 taneye geçeriz serophene için dedi.. bakalım artık.. herşeyin hayırlısını versin Allahım.. herkes için..
canım özelden de sordum burdan da sorayım kaçıncı klomen kullanışında gebe kaldın?
canım ben toplamda 4 klomen kullandım
ama ilk ikisini saymak istemiyorum çünkü rahimde varken kullandırmış mannyaaak kadın.
sonra serophene kullandım ve gebe kaldım Rabbimin izniyle.
inşallah sizler de en kısa zamanda sonuç alırsınız..
ayyy kızlar merhaba
ne günlerim geçti bu topicte
şimdi temmuz annesi topicindeyim.
sizler de inşallah en kısa zamanda diğer ay anne topiclerine gidersiniz.
günaydın arkadaslar ben ocak ayı listesindeki toobe:)) 4 yıl doğum kontrol hapı kullamıstım 2.denememiz ama ilk klomen kullanmamdı.Bu ay olmadı 4 ocakta regl oldum.Dr um adetin 3 .günü serophen verdi salı kontrol var adetin 8.günü oluo
kızlar sizinle bişey paylaşmakistiyorum... benim kuzenim 1 yıllık evli 16 eylülde adet gördükten sonra bebiş düşündüler ekim de adeti gecikince test yaptırdı gebelik yoktu kasım oldu hala gelen giden yok tekrardan test yaptırdı gebelik yok doktor kist var dedi ve adet söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullandı yine adet görmedi derken oldu aralık 1-2gün önce tekrardan doktora gitmiş ewet kist varmış ve aynı zamanda 1,5 aylık hamile çıktı hepimiz şoktayız seviniyoruz bir yandanda şaşkınız en son eylül 16 da adet gören birisi nasıl oluyorda 1,5 aylık hamile oluyor ve nasıl oluyorda testlerde çıkmıyor yani benim anladığım adet görmeden hamile kaldı bizim kuzen böyle bişey varmı yaaa çok şaşkınım hala sizce bu nasıl bişey arkadaşlar ben ilk defa duydum böyle bişey
seni çok erken çağırmış. normalde 5. günde başlayıp 9. günde bitiyor doktorlar 11 veya 12. günü çağırıyorlar. 8. gün yumoşların büyümemiş derse şaşırma sıkılma..büyük ihtimalle de cumaya tekrar çağıracaktır..
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, mükemmel bir hafta olsun inşallah. 10 gün aradan sonra yine aranızdayım canlarım. Anjiomu oldum, iyileştim ve işe geri döndüm. Gerçi şimdi de boğazım ağrıyor ama, buna şükür. Sizler nasılsınız merak ediyorum ama hala geçmişi okuyamadım. Fırsat bulur bulmaz okuyacağım, yani hamile var mı görmek istiyorum.
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, mükemmel bir hafta olsun inşallah. 10 gün aradan sonra yine aranızdayım canlarım. Anjiomu oldum, iyileştim ve işe geri döndüm. Gerçi şimdi de boğazım ağrıyor ama, buna şükür. Sizler nasılsınız merak ediyorum ama hala geçmişi okuyamadım. Fırsat bulur bulmaz okuyacağım, yani hamile var mı görmek istiyorum.
günaydın kızlaarrrr... toobe nasip olduktan sonra yumoşlara bile bakmıyor sanırım bu iş..doktorunun yöntemi değişikmiş.. ben de çarşamba gideceğim. bu ay için geçti gerçi ama geç yumurtlama vardır belki..bana serophene verecek günde 3 tane.. 2.ayda bunu deneyeceğiz. ben herşeyin hayırlısını diliyorum. benim kuzenim evlendi..bebek konusunda problemler yaşadılar..sürekli en kısa zamanda bebek ver Allahım,sadece bebek istiyorum senden vs vs gibi dular etti. en sonunda bir bebeği oldu ama malesef özürlü.. 4 yaşında yürüyemiyor konuşamıyor hatta başını bile zor tututyor. Allah kimseye vermesin.. kuzen diyor ki dua ederken düşüneceksin.. çok yorgun mutsuz çocuğun haline sürekli üzülüyor.. her zaman herşeyin hayırlısını versin Allah.. düşük yaptığımda da o kuzen teselli etti vardır bir bildiği Allahın diyerek. gerçekten de öyle. ha insanın bebeğinin olmaması da kötü.. ama eğer ki en iyisi oysa o da Allahtan.. veren de alan da O..
hoşgeldin yokluğun hissedildi inan,bizler aynıyız çalısmaya devamHerkese günaydın, hayırlı sabahlar, mükemmel bir hafta olsun inşallah. 10 gün aradan sonra yine aranızdayım canlarım. Anjiomu oldum, iyileştim ve işe geri döndüm. Gerçi şimdi de boğazım ağrıyor ama, buna şükür. Sizler nasılsınız merak ediyorum ama hala geçmişi okuyamadım. Fırsat bulur bulmaz okuyacağım, yani hamile var mı görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?