hyaırlısı tatlım benımd eesım bugun sperm ornegını verdı yarın doktora gıderken nu getırecegız bakalım merakla beklemedeyım suan
ben ağrıdayım canım.korkum ğeçerse inşlh çektirecemde geçmiyor bi türlü ben parayı düşünmüyorm tek derdim şu korku psikolojisini üzerimden atmam çünkü ben ultrason muayenesinde bile kendimi kasıyorm kaldıki rahim filmi bide etrafımdaki arkadaşlarım beni korkutunca hiç casaretim yok
canım hangi şehirdesin ve eşine verdiği ilaçlar ne acaba,benim eşimdede yüzde 55 falan hareketli sperm vardı bu ay yüzde 25 çıkmış bide işlem sonrası yani normal yolla yüzde 15 falan olcak heraldevarikosel ameliyatı olupta yılar sonra cocugu olanları biliyorm ama bazen ameliyatta çözüm olayabiliyor benim bi akrabam 2 defa ameliyat oldu 8 seneden sonra çoçuğu oldu bazılarında ise 3 seneden sonra oluyor benim eşim çok sigara içiyordu o yüzden spermleri hareketsizdi sigarıyı bıraktıktan sonra harektli sperm sayısı biraz yükseldi artı bide beslenmesine dikkat edecek stresten uzak duracak bide doktormz bize sperm artırıcı bi ilaç verdi 120 150 tl civarında onlarla hareketli sperm sayısı yükseldi ama 6 aya kadr bu ilaçları kulanacak bi ayda iki paket kulanıyor ve bu bizim maddi durumumuzu baya sarsıyor ama ne yapalım herşeyimizden kısıp bebek için katlanıyorz hayırlısı bakalm
kıslarr saat 10 dan sonra eşim sperm verebildi.
ben artık ağlamaya başlamıştım .
12de aşılamamı yaptılar,3 gün rapor verdi doktor
bütün gün yattım bu ay umarım olur, hayırlısı artık
işin kötüsü işyerimde öğrendi izin almaktan çekiniyorum artık,
olmazsa tüp bebek için uğraşcam umarım zor bişey değildir.
bende bugün son kontrolüme gittim ve 3 yumrutamdan 1 16 mmdekalmış diğer 2si 19mm olmuş ve rahim duvarmda şükür 5,2 olmuş drum bu sonuçlar için istediğimiz sonuçlar diyo. ve bugün sabah 11de çatlatma iğnesi oldum kolumdan ya ama herke genelde 1 iğne olurken dr bana 2 tane iğne yazdı bende oldum niye çözemedim 2 yumurtam olduğu içinmi fikri olan varmı?
bana perşembe akşamı için çalış dedi yani tam 36 saate geliyo ama ben işimi sağlama almayı düşünüyorm inş. bu ilk klomen kullanışımda olur. duaya devam kızalr... 4
benide li,steye alın demiştim ama ismim yok muhtemel adet tarihim 25 ocak.
canım hangi şehirdesin ve eşine verdiği ilaçlar ne acaba,benim eşimdede yüzde 55 falan hareketli sperm vardı bu ay yüzde 25 çıkmış bide işlem sonrası yani normal yolla yüzde 15 falan olcak heralde
meyve yemeyi azalttık 1-2 aydır bide çerez onun etkisi oldu heralde,
Herkese merhaba kızlar, bende bugün doktora gittim , klomen kullanmıştım bugün 13. gündü. 2 tane olgun yumurta bir tanede 16 mm de kalan var. Çatlatma iğnesi vurundum. Bu klomenle üçüncü ve son deneme olacak . Umarım bu ay tutar. Asıl zor olan bundan sonraki bekleme kısmı. Hepimize kolay gelsin , umarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?