selam kızlarrr :)
sizlere bişey sormak istiyorum bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm..çatlatma iğnesi yalancı gebeliği ne zaman çıkarmamaya başlıyo kızlar ya
12.gün diye biliyorum canım
sabredemiyo insan ya :26: sabah test alıcaktım tuttum kendimi almadım..hep son günler böyle oluyorum çok heyecanlanıyorum
heycanlanma canım rahat olmaya çalış 2 gün daha sabret az kalmış...
zaten hiç belirtimde yok neden heycanlanıyorsam
ayyy cnm benim inşallahh rabbimden ümidim kesilmiyor inşallah olur bitanem hepimiz bu ay süpriz yaparız:)çıkmadık candan umut kesilmezmiş...algıda seçiciliktenmidir nedir her tv açtığımda kadın doğum uzmanı çıkıyor karşıma..
yumurta oluştukdan sonra (eşde de sperm olsun ) her türlü çocuk olur diyorlar...
benim endişem yok hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alıcaz allahın izniyle..ama o süreçde çok yıpranıyoruz..kullandığımız ilaçlar iğneler hormonlarımızın dengesini bozuyor..bugün vurundum iğneyi sıkıntılarım katlandı
tüm dualrımda varsınız... bir bakmışsın bu ay gebe kalmışsın süper olur...:))
evet cnm bende duyuyorum uzun zamandır denedim dün akşam karnımda şişlik vardı inan bi rahatlattı sanki içimden iltihap sökülüp gelcekmiş gibi oldu yumuşadı amiinn cnm inşallah diyorum yaa bu ay müjdelerle geliriz rabbim büyük bende hamile kalmasam bu ay bile tüplerim açılır.süt buharıda cok iyiymiş bende yapıcam bu ay yumurta bi çatlasın ilişkinden önce yapıcam bakiyim...
daha önce de yapmıştım bende...inşallah iyi gelir canım
hadi hayırlısı ameliyata da karar verdin demek Allah yolumuzu açık etsin...ve tüplerimizi deee
bide evet ateşten sonra üşüme geliyo :hay Allahımmmdelirdik iyiceee
benim üstten geliyo ateş basması :)
klomenciler günydıııınnnn.nasıl gidiyo.keyifler de yerindedir umarım.sizleri cooook seviyorummmm.bugün içimde acayip bi mutluluk var.
ise gidicem kendinize iyi bakın.akşama görüşürüz.
klmen ve çatlatma iğnesi olmadan önceki aylarda adetim biter bitmez başlıyordum heycanlanmaya acaba olacak mı bu ay diye her ay umutla bekliyordum... şimdi iğneden sonra adet günüme kadar heycanlanıyorum sanki iğneden önce adetliymişim gibi..:)) heycan güzeldir..inşallah 2 gün sonra güzel haberlerini veririsin
klomenciler günydıııınnnn.nasıl gidiyo.keyifler de yerindedir umarım.sizleri cooook seviyorummmm.bugün içimde acayip bi mutluluk var.
ise gidicem kendinize iyi bakın.akşama görüşürüz.
ohh ne güzel herkesin keyfi yerinde..günaydın kızlar nasılız bakalım ben gayet iyiyim üzerimdeki o kötü bulutlar gitti umut dolu oldum yine..:))
bugün çalşmalara başlıyoruz hayırlısı artık..:)))
sabredemiyo insan ya :26: sabah test alıcaktım tuttum kendimi almadım..hep son günler böyle oluyorum çok heyecanlanıyorum
Günaydııııııııııın , ne güzel umarım hiç geçmez içindeki mutluluk...
ohh ne güzel herkesin keyfi yerinde..
valla ben de iyiyim bugün heee
sabah kocacım tost yaptı bana yedik işe geldim bende...
ama midem bulanıyo yaaa çalışmalar olsa valla hamileyim dicem heeee
ayy o günleri bende hiç yaşamak istemiyorum yaaa gerçekten çok sıkıcı beklemek ..
bu arada ben doktora gittim okumuşsundur belki.. yarın yine gidicem pofff 2 günde bir gidiyorum yaaa
günaydın kızlar bende yarın sabah doktora gideceğim çatlatma iynesi verecek yarın bana bu çatlatma iğnesini raporya uyguna alabiliyormuyuz kızlar
günaydın güzellikler, herşey gönlünüzce olsun :)
evet cnm bende duyuyorum uzun zamandır denedim dün akşam karnımda şişlik vardı inan bi rahatlattı sanki içimden iltihap sökülüp gelcekmiş gibi oldu yumuşadı amiinn cnm inşallah diyorum yaa bu ay müjdelerle geliriz rabbim büyük bende hamile kalmasam bu ay bile tüplerim açılır.
günaydınn cnm ne güzel rabbim yüreğindeki ışığı hiç söndürmesin şükür ki hala umudumuz var bizi ayakta tutan
okudum canım 2 tane yumoşun olmuş ne kadar güzel..inşallah döllenirlerde anne olursun canım :)
biraz önce bi topikte göbeğiniz karnınıza çekin acırsa hamilesiniz diyodu çektim ama acımadı
Amin canım yaaa Ah ah tek dileğimiz var Anne olmak...
evet psikolojik olarak bile cok etkiliyor...
bende bugün süt alayımda bari ilk halvette yapayımm
yumuşatıyo çok rahat oluyo ben daha önce yapmıştım...
aynen gerçekten etkilio ama yumuşatıoda çok rahatlattı beni bugünde yapacam,halvet dündü ama olsun yarında yapcam yarın halvet günüm hem, banyo tasına koydum üstüne oturdum
şu bebeği olup resmini gönderenler hayırlı olsun diyince,bebeği olanlara gözüaydın edince senin yokmu bebiş demelerine deliriyorum yaaa sanane eveett yokk tedavi görüyorum senin kadar şanslı değilim malesef Allah beni sizden ayrı yaratmış ameliyat olcam 20 gün sonra üstelik tüpümün açılacağı bile garanti deil ameliyat olacağımıda sadece işten 5 arkadasım kocam annem bilio saklıorum kusurumu her dakika yüzüme vuruosunuz yaa ondan saklıyorum sizden diyesim patlayasım var yaa deli olacam bi insan hergün illa birinden duyarmı bu lafı yok darısı sana Allah sanada versin demeleri bile gıcığıma gidio kızlar yaa bilmem ben mi abartıyorum ama deli oluorum artık yaa sormayın kardeşim sormayın ben bebek die ölüyorum sizin hiç çabalamadan elde ettiğiniz şey için ben 1 yıldır maddi manevi dökülüorum varımı yoğumu seriorum sırf verdiğim yol paralarını toplasam senin çocuğunun 1 yıllık bez mama parası çıkar ama el insaf artık yaaa
düğünde siyah renk giy canım kilonu kamufle et mutlaka. ben de tedavi sürecinde biraz kilo almıştım "kilo almışsın hamile misin" diye soruyorlardı, onları boğmak istiyordum. yaşlı bir kadın "neden hala bekliyorsun kızım yaşın geçmeden çocuk yap" demişti 2 saat ağlamıştım evde..hiçbir yere gitmiyordum kimseyle görüşmüyordum, bunlar çok doğal ,hepimiz aynısını yaşadık. inşallah sizin bu süreciniz de güzel bir haberle sona erecek.çok bunalmışsın arkadaşım sen ameliyat da olucaksın ya iyice sinirlerin bozulmuş...benimde bana allah sanada hayırlı çocuk nasip etsin dediklerinde avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum...hiç kolay birşey değil.. ayrıca tüplerinin kapalı olması kusur değil sakın öyle düşünme allahdan gelen birşey...
haftaya teyzemin kızı evleniyor ablası iinci çocuğuna hamile ve ilk önce ben evlendim büyük ihtimalle b evlenende benden önce gebe kalır...tüm sulalenin gözü benim üzerimde olacak kiloluyumda hamilemsin diye gelip soracaklar ne yapıcam bilmiyorum...sırf düğün telaşında beni unutsunlar diye düğün günü gidicem...allah hakkımızda hayırlısını versin canım napalım biz de böyle sınınanıyoruz demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?