benimde görümcem evlencek temmuzda oda dio hemen yapcam çocuk sizin üstünüze die olur onunda benim üstüme aynen düğüne bende düğün günü gidecem napım yaa git şimdi buda gelinmi bebek yokmu sorularından usandım ve evet sanırım baya bi bunalmışım biride öle soru olunca delleniorum iiceçok bunalmışsın arkadaşım sen ameliyat da olucaksın ya iyice sinirlerin bozulmuş...benimde bana allah sanada hayırlı çocuk nasip etsin dediklerinde avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum...hiç kolay birşey değil.. ayrıca tüplerinin kapalı olması kusur değil sakın öyle düşünme allahdan gelen birşey...
haftaya teyzemin kızı evleniyor ablası iinci çocuğuna hamile ve ilk önce ben evlendim büyük ihtimalle b evlenende benden önce gebe kalır...tüm sulalenin gözü benim üzerimde olacak kiloluyumda hamilemsin diye gelip soracaklar ne yapıcam bilmiyorum...sırf düğün telaşında beni unutsunlar diye düğün günü gidicem...allah hakkımızda hayırlısını versin canım napalım biz de böyle sınınanıyoruz demek ki
düğünde siyah renk giy canım kilonu kamufle et mutlaka. ben de tedavi sürecinde biraz kilo almıştım "kilo almışsın hamile misin" diye soruyorlardı, onları boğmak istiyordum. yaşlı bir kadın "neden hala bekliyorsun kızım yaşın geçmeden çocuk yap" demişti 2 saat ağlamıştım evde..hiçbir yere gitmiyordum kimseyle görüşmüyordum, bunlar çok doğal ,hepimiz aynısını yaşadık. inşallah sizin bu süreciniz de güzel bir haberle sona erecek.
evet aynen tembel diyorlardı ben de eşime diyordum ki kimse bizden çalışkan değildir vallabanada diolar cnm annemin teyzesi var daha doğurmuon mu dio geçen gün yok dedim erken ne erkeni vakitlice yap dio yaşın geçio dio 25 yaşım yeni bitti benimdekomşumuzda dio ne var kocanla bi kere birlikte olursun kalırsın gebe dio yaaa o kadar kolay insanlara göre tembeller sizi diolar bide onada ayrı sinir oluorum baya şeye sinir oluomuşum yani
ah aah bu dönemleri ben atlattım canımşu bebeği olup resmini gönderenler hayırlı olsun diyince,bebeği olanlara gözüaydın edince senin yokmu bebiş demelerine deliriyorum yaaa sanane eveett yokk tedavi görüyorum senin kadar şanslı değilim malesef Allah beni sizden ayrı yaratmış ameliyat olcam 20 gün sonra üstelik tüpümün açılacağı bile garanti deil ameliyat olacağımıda sadece işten 5 arkadasım kocam annem bilio saklıorum kusurumu her dakika yüzüme vuruosunuz yaa ondan saklıyorum sizden diyesim patlayasım var yaa deli olacam bi insan hergün illa birinden duyarmı bu lafı yok darısı sana Allah sanada versin demeleri bile gıcığıma gidio kızlar yaa bilmem ben mi abartıyorum ama deli oluorum artık yaa sormayın kardeşim sormayın ben bebek die ölüyorum sizin hiç çabalamadan elde ettiğiniz şey için ben 1 yıldır maddi manevi dökülüorum varımı yoğumu seriorum sırf verdiğim yol paralarını toplasam senin çocuğunun 1 yıllık bez mama parası çıkar ama el insaf artık yaaa
aynen gerçekten etkilio ama yumuşatıoda çok rahatlattı beni bugünde yapacam,halvet dündü ama olsun yarında yapcam yarın halvet günüm hem, banyo tasına koydum üstüne oturdum
Arkadaslar merhaba bir sey soracagim; bu ay ilk kez klomen kullandim;5. gun basladm. 11. gun DRa gittim ve 2 yumurta oldugunu birinin daha baskin oldugunu soyledi. Biri 20.7mm, digeri 12.5 mm. simdi 12.5 mmlik olan yumurta catlamicak mi? 2 gun snra igne olacagim sanirm.. Yani benim 1 yumurtam mi gelismis oluyor bu durumda??
çok bunalmışsın arkadaşım sen ameliyat da olucaksın ya iyice sinirlerin bozulmuş...benimde bana allah sanada hayırlı çocuk nasip etsin dediklerinde avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum...hiç kolay birşey değil.. ayrıca tüplerinin kapalı olması kusur değil sakın öyle düşünme allahdan gelen birşey...
haftaya teyzemin kızı evleniyor ablası iinci çocuğuna hamile ve ilk önce ben evlendim büyük ihtimalle b evlenende benden önce gebe kalır...tüm sulalenin gözü benim üzerimde olacak kiloluyumda hamilemsin diye gelip soracaklar ne yapıcam bilmiyorum...sırf düğün telaşında beni unutsunlar diye düğün günü gidicem...allah hakkımızda hayırlısını versin canım napalım biz de böyle sınınanıyoruz demek ki
düğünde siyah renk giy canım kilonu kamufle et mutlaka. ben de tedavi sürecinde biraz kilo almıştım "kilo almışsın hamile misin" diye soruyorlardı, onları boğmak istiyordum. yaşlı bir kadın "neden hala bekliyorsun kızım yaşın geçmeden çocuk yap" demişti 2 saat ağlamıştım evde..hiçbir yere gitmiyordum kimseyle görüşmüyordum, bunlar çok doğal ,hepimiz aynısını yaşadık. inşallah sizin bu süreciniz de güzel bir haberle sona erecek.
evet aynen tembel diyorlardı ben de eşime diyordum ki kimse bizden çalışkan değildir valla
ah şu dügün derken yok mu en cok bize dert oluyo vallaa
ben son 2-3 bebek mevlütüne gitmedim kendimi tutamıyorum aglamak geliyo içimden of cok zor...
dügünde geçiştirmek daha kolay ... ne dicene gelince bebek değil göbek dersin sende...
off dencek cok sey varda denmiyo işte....
aslında soranlara çocuğum olmuyor teyze hala abla her neyse benim sen yapta bana ver diyesim geliyor... öyle desem mi acaba..:)))
kuzenimin düğünü olmasa sallarım ama mecburum gitmeye..
hehe dimi vucudumu bozmak istemiyorum filan..
aslında keşke öyle dalgacı olabilsek.. ama bu ruh halinde nasıl dalga gecilir ki....
evet tatlım ovitrelle raporla 7 tl ,
Selam millet ne o çok karamsar gördüm bugün sizi.biyologcum sen hiiiiç sıkma canını.bi gün biz de hamile kalacaz.ve çok iyi anneler olucaz.buna inan.
Aynen bende uyuz oluyom bi gün bozdum birini zaten.dedim ne çok sordun yaaa.çok istiyorsan sen yap.meğer kadın bi de dulmuş ayrılmış kocasından.ne bilim kadınla samimi değilim zaten denk gelirsek konuşuyoruz.adını bile bilmem o denli yani. Millet ne konuştuğunu bilmiyo ki. Yakındır başka birilerini de bozmam.sürekli soruyolar.ulan olsa göbeğimi içeri çekmiyom ya görürsünüz heralde diyecem bigün.
En iyisi onları hiç sallamamak.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Mutluyuz ve umutluyuz.sonunda biz de anne olucaz hem ne biliyolar belki klomenciğimizin sevisilesi rabbimin izniyle belki de ikiz olacak.
Kızlar yeeterki yüzümüz gülsün gerisi boş.sizi ok seviyorum.burda konuşmak muhabbet etmek insanı çok rahatlatıyo
Selam millet ne o çok karamsar gördüm bugün sizi.biyologcum sen hiiiiç sıkma canını.bi gün biz de hamile kalacaz.ve çok iyi anneler olucaz.buna inan.
Aynen bende uyuz oluyom bi gün bozdum birini zaten.dedim ne çok sordun yaaa.çok istiyorsan sen yap.meğer kadın bi de dulmuş ayrılmış kocasından.ne bilim kadınla samimi değilim zaten denk gelirsek konuşuyoruz.adını bile bilmem o denli yani. Millet ne konuştuğunu bilmiyo ki. Yakındır başka birilerini de bozmam.sürekli soruyolar.ulan olsa göbeğimi içeri çekmiyom ya görürsünüz heralde diyecem bigün.
En iyisi onları hiç sallamamak.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Mutluyuz ve umutluyuz.sonunda biz de anne olucaz hem ne biliyolar belki klomenciğimizin sevisilesi rabbimin izniyle belki de ikiz olacak.
Kızlar yeeterki yüzümüz gülsün gerisi boş.sizi ok seviyorum.burda konuşmak muhabbet etmek insanı çok rahatlatıyo
canım ben artık o fasılları geçtim sorana hayatımızı yaşıyoruz ne çocuğu geziyoruz tozuyoruz bebekle nasıl gezcem elbet olur acelem yok diyorum takmıyorum bile boş insanların lafını geçen birini bozdum benim gelin senle evlendi doğurdu sen hala geziyon dedi sanamı kalmış benim bebek uçkurumumuzu takip ediyonuz dedim susutu herkez haddini bilsin canım
süper cevap vermişsin....:))
11. günde 20mm yumurtan mı var vuuu süperr
benim 11 .günde daha 14 mm ve 15mm oldular pof yaaaaa
ne tembel bunlar
canım çatlayabilir daha 11. gündesin 16-18 . güne kadar büyüyebilir ve catlayabilir ama catlatma ignesini ne zaman yaıpcak ki?
benim bildiğim 20mm olmadan igne yapılmıyor yapılsada çatlamayabilir...
yani 1 yumurtan iyi valla süper hemde ondan ümit var...
zaten 1 tane olması normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?