Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benimde görümcem evlencek temmuzda oda dio hemen yapcam çocuk sizin üstünüze die olur onunda benim üstüme aynen düğüne bende düğün günü gidecem napım yaa git şimdi buda gelinmi bebek yokmu sorularından usandım ve evet sanırım baya bi bunalmışım biride öle soru olunca delleniorum iice

banada diolar cnm annemin teyzesi var daha doğurmuon mu dio geçen gün yok dedim erken ne erkeni vakitlice yap dio yaşın geçio dio 25 yaşım yeni bitti benimde komşumuzda dio ne var kocanla bi kere birlikte olursun kalırsın gebe dio yaaa o kadar kolay insanlara göre tembeller sizi diolar bide onada ayrı sinir oluorum baya şeye sinir oluomuşum yani

evet aynen tembel diyorlardı ben de eşime diyordum ki kimse bizden çalışkan değildir valla

Arkadaslar merhaba bir sey soracagim; bu ay ilk kez klomen kullandim;5. gun basladm. 11. gun DRa gittim ve 2 yumurta oldugunu birinin daha baskin oldugunu soyledi. Biri 20.7mm, digeri 12.5 mm. simdi 12.5 mmlik olan yumurta catlamicak mi? 2 gun snra igne olacagim sanirm.. Yani benim 1 yumurtam mi gelismis oluyor bu durumda??

ah aah bu dönemleri ben atlattım canım

suandan itibaren saklamamaya karar verdim
hatta bi ara bebeği bıraktım insanların ne düşündügünü filan takmaya başlamıştım
artık kimse sormuyo çok şükür... anladı herkes olmadıgını
zaten bende artık tedavi görüyorum dicem atcam başımdan daha da detaya girmem çok sorarlarsa da tedavi görüyorum işte bu kadarını bil yeter dicem hıh
oh valla hafifiledim beee sakla sakla insanın içinde patlıyooo
sende artık inşallah sakladıgın süre içinde cok beklemeden hallolur da benim gibi söylemek zorunda kalmazsın..

aynen gerçekten etkilio ama yumuşatıoda çok rahatlattı beni bugünde yapacam,halvet dündü ama olsun yarında yapcam yarın halvet günüm hem, banyo tasına koydum üstüne oturdum

ay bu akşam iş yemeği cıktı yaaa halvet olmaz heralde ya tühhhh

aklıma gelmişken kocişe mesaj atayımda o süt alsın baride hemencik yapayım bende mutlaka yapıcam
yolları açsın

halvetten önce yapıp hemen halvet ediyosun dimi bana öyle demişlerdi...

11. günde 20mm yumurtan mı var vuuu süperr
benim 11 .günde daha 14 mm ve 15mm oldular pof yaaaaa
ne tembel bunlar
canım çatlayabilir daha 11. gündesin 16-18 . güne kadar büyüyebilir ve catlayabilir ama catlatma ignesini ne zaman yaıpcak ki?
benim bildiğim 20mm olmadan igne yapılmıyor yapılsada çatlamayabilir...
yani 1 yumurtan iyi valla süper hemde ondan ümit var...
zaten 1 tane olması normal...

ah şu dügün derken yok mu en cok bize dert oluyo vallaa
ben son 2-3 bebek mevlütüne gitmedim kendimi tutamıyorum aglamak geliyo içimden of cok zor...
dügünde geçiştirmek daha kolay ... ne dicene gelince bebek değil göbek dersin sende...
off dencek cok sey varda denmiyo işte....

siyah aldım zaten kıyafetimi korsede giyicem napim ya off aman bitsede şu düğünler kurtulsam

aslında soranlara çocuğum olmuyor teyze hala abla her neyse benim sen yapta bana ver diyesim geliyor... öyle desem mi acaba..:)))
kuzenimin düğünü olmasa sallarım ama mecburum gitmeye..

aslında soranlara çocuğum olmuyor teyze hala abla her neyse benim sen yapta bana ver diyesim geliyor... öyle desem mi acaba..:)))
kuzenimin düğünü olmasa sallarım ama mecburum gitmeye..

hehe dimi vucudumu bozmak istemiyorum filan..
aslında keşke öyle dalgacı olabilsek.. ama bu ruh halinde nasıl dalga gecilir ki....

ben cıkıyorum kızlar...
yarın kontrolüm varr
inaşllah yumoşlarım büyüyodur yaaa offf

sol kasıkta agrı oluyo ama hadi hayırlısı bakalım....

birazdan iş yemeğimiz varr bakalım 2 gündür zaten hep plansız işler cıkıyooo

kızlar bende 3 gündür akıntı geliyor uzayan akıntılar varya onlardan bu akıntı neyin anlamı kızlar yumurtanın çatlamasımı yoksa yumurtlama oluşumu dün akşamda havletteydik iğneden önce çatlamışsa ne yapcam ben ya ama çatlamışsa bile akşamki havlet işe yarar inşallah kızlar dua edin bana yarın doktor ne d,yecek bakalım

Selam millet ne o çok karamsar gördüm bugün sizi.biyologcum sen hiiiiç sıkma canını.bi gün biz de hamile kalacaz.ve çok iyi anneler olucaz.buna inan.

Aynen bende uyuz oluyom bi gün bozdum birini zaten.dedim ne çok sordun yaaa.çok istiyorsan sen yap.meğer kadın bi de dulmuş ayrılmış kocasından.ne bilim kadınla samimi değilim zaten denk gelirsek konuşuyoruz.adını bile bilmem o denli yani. Millet ne konuştuğunu bilmiyo ki. Yakındır başka birilerini de bozmam.sürekli soruyolar.ulan olsa göbeğimi içeri çekmiyom ya görürsünüz heralde diyecem bigün.

En iyisi onları hiç sallamamak.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Mutluyuz ve umutluyuz.sonunda biz de anne olucaz hem ne biliyolar belki klomenciğimizin sevisilesi rabbimin izniyle belki de ikiz olacak.

Kızlar yeeterki yüzümüz gülsün gerisi boş.sizi ok seviyorum.burda konuşmak muhabbet etmek insanı çok rahatlatıyo

canım ben artık o fasılları geçtim sorana hayatımızı yaşıyoruz ne çocuğu geziyoruz tozuyoruz bebekle nasıl gezcem elbet olur acelem yok diyorum takmıyorum bile boş insanların lafını geçen birini bozdum benim gelin senle evlendi doğurdu sen hala geziyon dedi sanamı kalmış benim bebek uçkurumumuzu takip ediyonuz dedim susutu herkez haddini bilsin canım

amannnn bencede sallamamak en iyisi bu bencede......:))

kuzenim ve çok yakın arkadaşım hamile ve bana bunu demek için çok zorlandıklarını söylüyorlar...ne yani kendi çocuğumuz yok diye olanlarınkini mi kıskanıp nazar mı değdircez töbe töbe..:))

süper cevap vermişsin....:))

Arkadasim tesekkur ederm.. Bu klomen cok da bisey katmadi bana sanirim, gecen ay ilacsiz da 21 mm yumurta olmustu..erken yumurtluyorm ben 13. gun falan. Neysr hayirlisi olsun. Klomen diger aya da etki eder mi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…