Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

zaten bir hamile kalayım en görgüsüz hamile olucam..:)) sormadan söylicem herkese gebeyim diye...:))
ben onu yaptım valla daha ilk aydan herkese yaydım sonunda havamı aldım gerciii
ama süper 2 ay gecirdim heee herkes üstüme titredi resmen çok güzeldi..

aynen de sende öyle laflara bak süper ya nerden aklınıza geliyooo
sizden feyz alıyorum yazıyorum hafızaya bi gün lazım olur kesin.!!!! hahaha

Arkadasim tesekkur ederm.. Bu klomen cok da bisey katmadi bana sanirim, gecen ay ilacsiz da 21 mm yumurta olmustu..erken yumurtluyorm ben 13. gun falan. Neysr hayirlisi olsun. Klomen diger aya da etki eder mi ki??

demekki seninki catlamıyo heralde igne vurursa işe yarar canım ..
benimde büyüyenler oluyodu ama catlamıyodu garip işte...

aklınla bin yaşa.... süpersin yaaa
benimde bozman istediğim bi kaç kişi var dur sen .......

Son düzenleme:
kızlar dünün aksine bugün çok mutsuzum.umutlarım iyice azaldı.benim uyuz kocam dün kuzenleriyle falan buluştu ve saat 2 ye geliyordu eve geldiğinde.ya ben onca hsap kitap yaparken onun şu yaptığına bakın.ben sinir olmayayım da kim olsun.malum bu günlerimz altın değerindeydi.tek başına yapılabilen bir şey de dğilki kendi başımın çaresine bakayım.bugün o nöbetçi yarın da ben nöbetçiyim ta cumartesi akşm görücem.o da olsa ne olcak olmasa ne.iş işten geçmiş oluyo.

noluuuuur bana dua edin canlarım.bu ay son ilaçlı denememiz çünkü.2 ay ilaçsız devam edicez.klomen falan yok.ilaçla bile olmazken ilaçsız ne yaparız bilmem.

bugün perşembe gecesi bol dualı gecirelim inşallah
dileyen yürekten isteyen herkese nasip olsun sağlıklı bir bebiş inşallah

benim kasıklarım dünden beri cok ağrıyor kızlar,akıntımda var bat 12 haziran bunlar çatlama iğnesinden mi acaba?
birde iğneyi 26 mayısta vurundum sonraki 3 gün seyirme gibi sanki kalp atışı gibi atıyordu karnım
bu iğnenin size yaptıgı yan etkiler oldumu

Son düzenleme:

umutsuz olma canım... neler duyuyor okuyoruz bir kere yapıpda hamile kalanlar var...kuzenim korunurken hamile kaldı en yakın arkadaşım 2 kerede hamile kaldı anlayacağın rabbim nasip ederse olur sıkma canını...dualarım seninle

bize verilen bu hormonları bir seferde erkeklere verilsede anlasalr ne çektiğimizi nasıl uğraştığımız..:)))

iğneden canım o kasık ağrıları doktoruma sormuştum kasıklarım çok ağrıyor diye klomen ve çatlatma iğnesinden dedi...napalım çekicez..:)))

üzülme canım klomenin etkisi sonraki ay da devam ediyor genelde

merhaba hanımlar.bende 4 mayısda regl oldum o gün doktora gittim klomen verdi 3. gün başla hapa 15 inde de gel dedi gittim yumurtaya baktı biri 16 diğeri 14 mm di. 17 sinde tekrar gel dedi gittim biri 20 diğeri 22 mm olmuş çok güzel dedi ovitrelle iğne verdi akşam üstü 4 de yaptır iğneni 18 i sabah -akşam 19 u akşam 20 si akşam olmak üzere ilişki önerdi. 3 hazirana kadar regl olmazsa gel test yapalım dedi. bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah yüzüm güler bu ay.

bak ben sana diyorum bu ay olmazsa sonraki aylar kesin olur diye canını sıkma..
hem gece 2 de gelmiş sizde hemen bi iş pişirseydiniz

illa o gün olması lazım değil hem 1-2 gün arayla olması daha iyi....

gelecekse şöyle herkese toptan cevap veriyorsun ya nasıl yapıyorsun onu ben alıntıyla cevap ver diyorum mecburen herkes için ayrı sayfa açıyor gereksiz kalabalık oluyor o, bu arada bir kaç gündür fitnesse yapıyorum karnımın yanlarında çizgiler oluştu bile :)

Son düzenleme:

oh ne kadar detaylı bilgi vermiş doktorun öyle yaaa
bizimki saat filan vermiyor
bugünden tibaren gün aşırı diyoo sadece....

Hayırlısı olsun canım
yumurtaların cok güzel büyümüş inşallah bebiş te gelir...

benim dr bazen böyle detaya giriyor bazen hiç konuşmuyor gerçi çok kalabalık kadın ne yapsın günde 100 kişi muayene ediyor ya arad ameliyetlar doğumlar sözde özel hastane

benim dr bazen böyle detaya giriyor bazen hiç konuşmuyor gerçi çok kalabalık kadın ne yapsın günde 100 kişi muayene ediyor ya arad ameliyetlar doğumlar sözde özel hastane

evet haklısın
bende iş yerinde bazen bir müşteriye cok detaylı bilgi veriyorum bazırlarına da git al işte diyorum o andaki psikolojiye baglı

neyse bende bir 20 dk önce tüm işlerimi tamamlandım...

şu igne parası canımı sıkıyodu
Allah yardım etti de 20 tl ye hallettim....
yumoşlarım süper rahim süper...
igne de oldum
Artık Allah yardımcımız olsun belimize kuvvvettt

VEEE Bugün benim Doğum Günüüüümmmm

:119::118:

aa canım cok basit
Alıntı ile cevap verin yanında bir işret var ufak ona tıkla Tik atıcak
istediğin kişileri tikle sonra yanıtla de yada Cevap ver var en alttan
öyle yapınca hepsi tek sayfada oluşuyor aralara yanıtlarını yazabiliyorsun...

ne cizgisi oluştu ? oh yapabiliyorsun ne güzel bana da lazım valla çok hamlaştıkkk

doktor agrı oldu mu dedi
bende evet oldu dedim
istersen bekleyelim kendiliğinden çatlayacaga benziyor dedi... igne yapmayalım dedi
yok dedim bekleyemem daha önce denedik olmadı dedim igneden sonra oldu dedim
tamam o zaman dedi...
öyle işte....

karın kaslarım çıktı aynada karnıma bakınca iki tarafında kaslarım çıkıyor çok güzel zaten zayıfım ya hemen şekillerinir vücudum,ben pilateste yapmıştım selülütüm varya gitsin biraz birde callanetics diyer bir topik var millet 1 hafatada faydasını görmüş ama video indiremiyorum bu arada toptan cevap verme için teşekkür ederim bu arada saçlarımı ilke defa koyu yapmıyorumda çok koyu sevmiyorum biraz aktı normale döndü ama bir daha boyarken 2- ton açığa boyayacağım

e hadi hayır olsun inşallah :)

Son düzenleme:

inşallah canım gözümüz kulağımız hayırlı bi haberde. Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin.

iyi ki doğdun...nice senelere...yeni yaşın sana uğur getirsin birde bol bol çocuk..:))))

kızlar ben bişey yaptım..:)) eger bu ay gebe kalırsam ne zaman doğururum diye hesaplama yaptım kendimce ve sonuçççç doğum günümde..:)))
biraz önce eşim aradı öğrencisi rüyasında görmüş eşim derse kızımız ve oğlumuzla giriyormuş...benim henüz fasülye bile olmayan oğlum rüyayı gören kızla sevgiliymiş..:)))
umutlandıracaklar durduk yerde beni..:)) allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…