- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ben onu yaptım valla daha ilk aydan herkese yaydım sonunda havamı aldım gerciiizaten bir hamile kalayım en görgüsüz hamile olucam..:)) sormadan söylicem herkese gebeyim diye...:))
Selam millet ne o çok karamsar gördüm bugün sizi.biyologcum sen hiiiiç sıkma canını.bi gün biz de hamile kalacaz.ve çok iyi anneler olucaz.buna inan.
Aynen bende uyuz oluyom bi gün bozdum birini zaten.dedim ne çok sordun yaaa.çok istiyorsan sen yap.meğer kadın bi de dulmuş ayrılmış kocasından.ne bilim kadınla samimi değilim zaten denk gelirsek konuşuyoruz.adını bile bilmem o denli yani. Millet ne konuştuğunu bilmiyo ki. Yakındır başka birilerini de bozmam.sürekli soruyolar.ulan olsa göbeğimi içeri çekmiyom ya görürsünüz heralde diyecem bigün.
En iyisi onları hiç sallamamak.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Mutluyuz ve umutluyuz.sonunda biz de anne olucaz hem ne biliyolar belki klomenciğimizin sevisilesi rabbimin izniyle belki de ikiz olacak.
Kızlar yeeterki yüzümüz gülsün gerisi boş.sizi ok seviyorum.burda konuşmak muhabbet etmek insanı çok rahatlatıyo
Arkadasim tesekkur ederm.. Bu klomen cok da bisey katmadi bana sanirim, gecen ay ilacsiz da 21 mm yumurta olmustu..erken yumurtluyorm ben 13. gun falan. Neysr hayirlisi olsun. Klomen diger aya da etki eder mi ki??
canım ben artık o fasılları geçtim sorana hayatımızı yaşıyoruz ne çocuğu geziyoruz tozuyoruz bebekle nasıl gezcem elbet olur acelem yok diyorum takmıyorum bile boş insanların lafını geçen birini bozdum benim gelin senle evlendi doğurdu sen hala geziyon dedi sanamı kalmış benim bebek uçkurumumuzu takip ediyonuz dedim susutu herkez haddini bilsin canım
kızlar dünün aksine bugün çok mutsuzum.umutlarım iyice azaldı.benim uyuz kocam dün kuzenleriyle falan buluştu ve saat 2 ye geliyordu eve geldiğinde.ya ben onca hsap kitap yaparken onun şu yaptığına bakın.ben sinir olmayayım da kim olsun.malum bu günlerimz altın değerindeydi.tek başına yapılabilen bir şey de dğilki kendi başımın çaresine bakayım.bugün o nöbetçi yarın da ben nöbetçiyim ta cumartesi akşm görücem.o da olsa ne olcak olmasa ne.iş işten geçmiş oluyo.
noluuuuur bana dua edin canlarım.bu ay son ilaçlı denememiz çünkü.2 ay ilaçsız devam edicez.klomen falan yok.ilaçla bile olmazken ilaçsız ne yaparız bilmem.
bugün perşembe gecesi bol dualı gecirelim inşallah
dileyen yürekten isteyen herkese nasip olsun sağlıklı bir bebiş inşallah
benim kasıklarım dünden beri cok ağrıyor kızlar,akıntımda var bat 12 haziran bunlar çatlama iğnesinden mi acaba?
birde iğneyi 26 mayısta vurundum sonraki 3 gün seyirme gibi sanki kalp atışı gibi atıyordu karnım
bu iğnenin size yaptıgı yan etkiler oldumu
kızlar dünün aksine bugün çok mutsuzum.umutlarım iyice azaldı.benim uyuz kocam dün kuzenleriyle falan buluştu ve saat 2 ye geliyordu eve geldiğinde.ya ben onca hsap kitap yaparken onun şu yaptığına bakın.ben sinir olmayayım da kim olsun.malum bu günlerimz altın değerindeydi.tek başına yapılabilen bir şey de dğilki kendi başımın çaresine bakayım.bugün o nöbetçi yarın da ben nöbetçiyim ta cumartesi akşm görücem.o da olsa ne olcak olmasa ne.iş işten geçmiş oluyo.
noluuuuur bana dua edin canlarım.bu ay son ilaçlı denememiz çünkü.2 ay ilaçsız devam edicez.klomen falan yok.ilaçla bile olmazken ilaçsız ne yaparız bilmem.
merhaba hanımlar.bende 4 mayısda regl oldum o gün doktora gittim klomen verdi 3. gün başla hapa 15 inde de gel dedi gittim yumurtaya baktı biri 16 diğeri 14 mm di. 17 sinde tekrar gel dedi gittim biri 20 diğeri 22 mm olmuş çok güzel dedi ovitrelle iğne verdi akşam üstü 4 de yaptır iğneni 18 i sabah -akşam 19 u akşam 20 si akşam olmak üzere ilişki önerdi. 3 hazirana kadar regl olmazsa gel test yapalım dedi. bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah yüzüm güler bu ay.
oh ne kadar detaylı bilgi vermiş doktorun öyle yaaa
bizimki saat filan vermiyor
bugünden tibaren gün aşırı diyoo sadece....
Hayırlısı olsun canım
yumurtaların cok güzel büyümüş inşallah bebiş te gelir...
benim dr bazen böyle detaya giriyor bazen hiç konuşmuyor gerçi çok kalabalık kadın ne yapsın günde 100 kişi muayene ediyor ya arad ameliyetlar doğumlar sözde özel hastane
gelecekse şöyle herkese toptan cevap veriyorsun ya nasıl yapıyorsun onu ben alıntıyla cevap ver diyorum mecburen herkes için ayrı sayfa açıyor gereksiz kalabalık oluyor o, bu arada bir kaç gündür fitnesse yapıyorum karnımın yanlarında çizgiler oluştu bile :)
evet haklısın
bende iş yerinde bazen bir müşteriye cok detaylı bilgi veriyorum bazırlarına da git al işte diyorumo andaki psikolojiye baglı
neyse bende bir 20 dk önce tüm işlerimi tamamlandım...
yani haklısın yoruluyor insan
şu igne parası canımı sıkıyodu
Allah yardım etti de 20 tl ye hallettim....
yumoşlarım süper rahim süper...
igne de oldum
Artık Allah yardımcımız olsun belimize kuvvvettt
neden iğneyi paralı alıyorsunuz raporlu 7 TL ovitrelle
VEEE Bugün benim Doğum Günüüüümmmm
iyiki doğdun canım allahım önüne hep iyi insanları çıkarsın ,şansın hep seninde olsun ağzının tadı bozulmasın ,kaç oldun kız :)
:119::118:
aa canım cok basit
Alıntı ile cevap verin yanında bir işret var ufak ona tıkla Tik atıcak
istediğin kişileri tikle sonra yanıtla de yada Cevap ver var en alttan
öyle yapınca hepsi tek sayfada oluşuyor aralara yanıtlarını yazabiliyorsun...
ne cizgisi oluştu ? oh yapabiliyorsun ne güzel bana da lazım valla çok hamlaştıkkk
doktor agrı oldu mu dedi
bende evet oldu dedim
istersen bekleyelim kendiliğinden çatlayacaga benziyor dedi... igne yapmayalım dedi
yok dedim bekleyememdaha önce denedik olmadı dedim igneden sonra oldu dedim
tamam o zaman dedi...
öyle işte....
oh ne kadar detaylı bilgi vermiş doktorun öyle yaaa
bizimki saat filan vermiyor
bugünden tibaren gün aşırı diyoo sadece....
Hayırlısı olsun canım
yumurtaların cok güzel büyümüş inşallah bebiş te gelir...
evet haklısın
bende iş yerinde bazen bir müşteriye cok detaylı bilgi veriyorum bazırlarına da git al işte diyorumo andaki psikolojiye baglı
neyse bende bir 20 dk önce tüm işlerimi tamamlandım...
şu igne parası canımı sıkıyodu
Allah yardım etti de 20 tl ye hallettim....
yumoşlarım süper rahim süper...
igne de oldum
Artık Allah yardımcımız olsun belimize kuvvvettt
VEEE Bugün benim Doğum Günüüüümmmm
:119::118:
inşallah canım gözümüz kulağımız hayırlı bi haberde. Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?