Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

slm kızlar ben doktordan geldim iğnemi vurdu 24 saat sonra ilşki dedi ve poregestron hapı verdi yarın içeceğim hapı sabah akşam sizler neler yaptınız bugün doktra gidecekler

slm kızlar ben doktordan geldim iğnemi vurdu 24 saat sonra ilşki dedi ve poregestron hapı verdi yarın içeceğim hapı sabah akşam sizler neler yaptınız bugün doktra gidecekler

hayırlı olsun iğnen..:)) bol çatlamalı günler olsun..:))) bende salı vurundum iğnemi dünle bugüne mutlaka ilşki dedi..beklemedeyim anlayacağın..

bişey değil : ) ne demek....

sıkı olmak için spor yapmak lazım sarkıcaz valla yaşlanınca...
hiç bırakma sporu

sacının acılmasına sevindim boyalar zaten üstündeki gibi olmuyo hep bi koyusu oluyo da düşünemiyoruz işte

hehehe ay ne güzel : ))) İnşallah malum olmuştur canım.

Azıcık umuttan bişey olmaz hem bekleme günlerinin umutlu gecmesi daha iyi yaaa
son günler insan fena oluyooo valla Allah yardımcımız olsun....

yuppi aynı gün igne olduk demekk aynı zamanı beklicezzz
bize bu akşam dedi 24 saat sonra demedi yaww btüün doktorlar farklı bişey söylüyooo offffff:44::44:

bende de progestan hapı var içsem mi ki daha önceden vermişti bu sefer vermedi

aman içiyim nolcak sanki zararı yok nasılsa...
kendi kendime doktorculuk oynuyorumm vallaaaa

iyi ki doğdun...nice senelere...yeni yaşın sana uğur getirsin birde bol bol çocuk..:))))

Sagol canım yaaa , güzel geciyo günüm çok şükür...
ah inşallah bu yaş cocuk getirsin ilk defa duat ettim dogum günümde bebeğim olsun diyeee
zaten bu akşam çalışma var : )))) dogum günümde hamile kalsam ne güzel olurrr sende dogum gününde doğursaannn

hayırlı olsun iğnen..:)) bol çatlamalı günler olsun..:))) bende salı vurundum iğnemi dünle bugüne mutlaka ilşki dedi..beklemedeyim anlayacağın..
ya ben yürürken bile çok dikkat ediyorum eşim ayağı kaldırmıyor yat sen diyor gezme ayakta diyor keyfim iyi
yani şimdilik evleri bile toplatmadı sende durum ne çokmu evfamlıyız ya

bana neden 24 saat dedi ya hayırlısı be canım senin adet tarih kaçında benim 16. da

mrb kızlar bende bu ay ilk defa klomene başladım dün dr kontrolum vardı yumoşlar büyümüşmü dıye bakıldı solda 7-7mm sagda 15-11 mm yarın tekrar gidecem 13. güne göre normalmi günde 1 tane attım yarın bakalım kaç olacaklar inş bu ay beşilerimiz gelir anne olmak istiyorum bır ana önce rabbım dualarımızı karşılıksız bırakma yakın arkadaşım 3 aylık hamıle yakında onu gördukce ağlıcam

Kevser Suresi

Bismillahirrahmanirrahim
1.İnnâ âtaynâ kel kevser 2.Fesalli li rabbike venhar3.İnne şanieke hüvel-ebter

1. Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. 2.Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. 3.Doğrusu sana(evladsız,nesli kesip diyip) dil uzatandır, hayırsı nesli kesik, ebter !
Bu sure Kur'anın en kısa suresidir. Müslümanlığın ilk devrelerinde nazil olmuştur.

Kevser Suresinin fazileti;

Bu sureyi yağmur yağarken (yağışlı anlarda) 100 kere okuyan kimsenin bütün dilekleri gerçekleşir.

Bu sureyi devamlı okuyan kimseye Cenab'ı hak, Cennet ırmaklarından suya kandıracaktır

Cuma Gecelerinde 1000 kere okuyan sevgili Peygamberimizi rüyasında görür

Evinde büyü olduguna inanan, bu sureyı okuyarak dua ederse, buyunun oldugu yer kendısıne ılham olur, ve buyu bulunur

Rabbim hepimizin dileklerini tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin

AMİN AMİN AMİN

KIZLAR ŞİMDİ DOLAŞIRKEN Bİ FORUMDA BULDUM BEN YAPTIM SİZEDE YAZAYIM DEDİM

Kızlar bende az önce bunalım girdim ama şuan duayıda filan okuyunca toparladım kendimi sizde toparlanın..

Allah nasip kısmet ederse inşallah bizde anne olucaz,kocaman karnımız olucak bebişlerimiz bizi tekmeliycekler,onları emziricez bi güzel :)

Allahım ne olursun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul et bizede evlat nasip et kucağımızı boş bırakma Rabbim

hemen okuyorum canım zikirmatikim bile varrr
Allah kabul etsin canım dualarını...
gerci yagmur durdur....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…