slm kızlar ben doktordan geldim iğnemi vurdu 24 saat sonra ilşki dedi ve poregestron hapı verdi yarın içeceğim hapı sabah akşam sizler neler yaptınız bugün doktra gidecekler
karın kaslarım çıktı aynada karnıma bakınca iki tarafında kaslarım çıkıyor çok güzel zaten zayıfım ya hemen şekillerinir vücudum,ben pilateste yapmıştım selülütüm varya gitsin biraz birde callanetics diyer bir topik var millet 1 hafatada faydasını görmüş ama video indiremiyorum bu arada toptan cevap verme için teşekkür ederim bu arada saçlarımı ilke defa koyu yapmıyorumda çok koyu sevmiyorum biraz aktı normale döndü ama bir daha boyarken 2- ton açığa boyayacağım
e hadi hayır olsun inşallah :)
kızlar ben bişey yaptım..:)) eger bu ay gebe kalırsam ne zaman doğururum diye hesaplama yaptım kendimce ve sonuçççç doğum günümde..:)))
biraz önce eşim aradı öğrencisi rüyasında görmüş eşim derse kızımız ve oğlumuzla giriyormuş...benim henüz fasülye bile olmayan oğlum rüyayı gören kızla sevgiliymiş..:)))
umutlandıracaklar durduk yerde beni..:)) allahım hayırlısını versin
slm kızlar ben doktordan geldim iğnemi vurdu 24 saat sonra ilşki dedi ve poregestron hapı verdi yarın içeceğim hapı sabah akşam sizler neler yaptınız bugün doktra gidecekler
iyi ki doğdun...nice senelere...yeni yaşın sana uğur getirsin birde bol bol çocuk..:))))
inşallah canım gözümüz kulağımız hayırlı bi haberde. Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin.
Aminnn.. allah düşmenımın başına vermesin...çekmeyen bilemez...
inşallah güzel haberlerini alırız
ya ben yürürken bile çok dikkat ediyorum eşim ayağı kaldırmıyor yat sen diyor gezme ayakta diyor keyfim iyihayırlı olsun iğnen..:)) bol çatlamalı günler olsun..:))) bende salı vurundum iğnemi dünle bugüne mutlaka ilşki dedi..beklemedeyim anlayacağın..
yuppi aynı gün igne olduk demekk aynı zamanı beklicezzz
bize bu akşam dedi 24 saat sonra demedi yaww btüün doktorlar farklı bişey söylüyooo offffff:44::44:
bende de progestan hapı var içsem mi ki daha önceden vermişti bu sefer vermedi
aman içiyim nolcak sanki zararı yok nasılsa...
kendi kendime doktorculuk oynuyorumm vallaaaa
kızlar 1 yıllık evli arkadaşım dün doğurmuş ,biz ne olacaz
bilmiyorum bilmiyorumburda yağmur yagıyoo ve ben bunalıma girdim
hüngür hüngür aglamamk için kendimi zor tutuyorum
Kevser Suresi
Bismillahirrahmanirrahim
1.İnnâ âtaynâ kel kevser 2.Fesalli li rabbike venhar3.İnne şanieke hüvel-ebter
1. Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. 2.Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. 3.Doğrusu sana(evladsız,nesli kesip diyip) dil uzatandır, hayırsı nesli kesik, ebter !
Bu sure Kur'anın en kısa suresidir. Müslümanlığın ilk devrelerinde nazil olmuştur.
Kevser Suresinin fazileti;
Bu sureyi yağmur yağarken (yağışlı anlarda) 100 kere okuyan kimsenin bütün dilekleri gerçekleşir.
Bu sureyi devamlı okuyan kimseye Cenab'ı hak, Cennet ırmaklarından suya kandıracaktır
Cuma Gecelerinde 1000 kere okuyan sevgili Peygamberimizi rüyasında görür
Evinde büyü olduguna inanan, bu sureyı okuyarak dua ederse, buyunun oldugu yer kendısıne ılham olur, ve buyu bulunur
Rabbim hepimizin dileklerini tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin
AMİN AMİN AMİN
KIZLAR ŞİMDİ DOLAŞIRKEN Bİ FORUMDA BULDUM BEN YAPTIM SİZEDE YAZAYIM DEDİM
hemen okuyorum canım zikirmatikim bile varrr
Allah kabul etsin canım dualarını...
gerci yagmur durdur....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?