- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
bana neden 24 saat dedi ya hayırlısı be canım senin adet tarih kaçında benim 16. da
ben aglıyom çok üzgünüm çok
Ağlama kuzum ağlama(söyleyene bak ) elbet bigün bizimde olucak kuzularımız Allah dermansız dert vermesin inşallah
ben aglıyom çok üzgünüm çok
yol arkadaşlarım benim
şuanda nasıl mutluyum anlatamam ...
Kocam iş yerine kocaman bir buket çiçek
kocaman bir kutu çikolata ve içinde yüzük göndermişşşş:119:
Allahı m agzım kulaklarımda mı neeee
canım gecti mi ağlaman ... olsun ben aglayana hiç kızmam agla ve açıl
bende gecenlerde hatırlarsan ne biçim aglamıştım ve açıldım gercekten
ve suanda çooook Mutluyummm
senin için çok mutlu oldum aglamam geçti benim zoruma giden benden gizlemesi görüşelim dediğimde müsait değilim demesi söyleseydi bak hamile kaldım allah sana da nasip etsin deseydi keşke içim tuhaf olurdu ama bu kadar üzülmezdim
Sagol canım hepimiz cok mutlu olalım Nolur Allahım .....ayyyyyyyy çok güzel senin adına çok sevindim ,evlenme teklif eder gibi oy oy maşallah mutluluğunuz daim olsun
senin için çok mutlu oldum aglamam geçti benim zoruma giden benden gizlemesi görüşelim dediğimde müsait değilim demesi söyleseydi bak hamile kaldım allah sana da nasip etsin deseydi keşke içim tuhaf olurdu ama bu kadar üzülmezdim
haklısın belki ama belkide o da seni düşündü üzülmenden korktu böyle düşün canım:26: Allah tez vakitte sanada nasip eder inşallahta bu çektilerini hep unutursun canım..
Sagol canım hepimiz cok mutlu olalım Nolur Allahım .....
valla öyle yeni sevgililer gibi olduk yüzüm kızardı beeee
canım sen üzülürsün diye düşünmüş olabilir mi?
eger cok cok yakın arkadaşınsa olabilir bak...
bide bu tarafından baksan?
biliyo mu senin cocuk istediğini?
sen suanda o hamile diye tabi ne kadar olsa için burkuldu biz neden değiliz diyee
aynı seyleri bende yaşadım biliyosun iş ark. karısı hamile kalınca çok kötü olmuştum
iş yerinde hiç konuşmalara katılmadım belkide ben üzülcem diye muhabbet bile etmiyolarrr buda beni sevdiklerini gösteriyor nolur üzülmee...
yok işte öyle olsa hiç üzülmem müd oldu evlendi ne oldum deli oldu , bana söylediği bir iki lafta vardı allahım olmayan herkese banada nasip etsin itin köpeğin lafından korusun bizi ,
yok yok öyle değil işte müd oldu hanım de evlendi hemen yapacam senin olmuyor diye benimkidemi olmayacak sanıyorsun ben çekemem ugraşamam hemen olsun sanki biz keyfimizden yapımıyoruz çok meraklıyız bacağımızı ikide bir dr ayırmaya
aynen bende sonradan görme olacam mızmızlancam şımarcam canım bukadar gerginliğin sonucunda hakkımız ama :))))
cnm benim Allah bölelerini ıslah etsin ne diyelim beddua etmek istemiorum artık çünkü benimde içimi yakanlar çookkk öle diyenler başta görümcem dedi biliosunuz yazmıştım evlencekmişte üstüne kocişimi dayı yapacakmış biz tembel tembel duralımmış boşveerr hiç üzülme böle insanlarla hiiiçç görüşme ben aramıorum geçende aramış seni kırcak bişe mi yaptım dio ben derdime düşmüşüm düşün ameliyat olcam içimde korku dediği laflara bak yok bişe dedim dahada aramam.yok yok öyle değil işte müd oldu hanım de evlendi hemen yapacam senin olmuyor diye benimkidemi olmayacak sanıyorsun ben çekemem ugraşamam hemen olsun sanki biz keyfimizden yapımıyoruz çok meraklıyız bacağımızı ikide bir dr ayırmaya
Kevser Suresi
Bismillahirrahmanirrahim
1.İnnâ âtaynâ kel kevser 2.Fesalli li rabbike venhar3.İnne şanieke hüvel-ebter
1. Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. 2.Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. 3.Doğrusu sana(evladsız,nesli kesip diyip) dil uzatandır, hayırsı nesli kesik, ebter !
Bu sure Kur'anın en kısa suresidir. Müslümanlığın ilk devrelerinde nazil olmuştur.
Kevser Suresinin fazileti;
Bu sureyi yağmur yağarken (yağışlı anlarda) 100 kere okuyan kimsenin bütün dilekleri gerçekleşir.
Bu sureyi devamlı okuyan kimseye Cenab'ı hak, Cennet ırmaklarından suya kandıracaktır
Cuma Gecelerinde 1000 kere okuyan sevgili Peygamberimizi rüyasında görür
Evinde büyü olduguna inanan, bu sureyı okuyarak dua ederse, buyunun oldugu yer kendısıne ılham olur, ve buyu bulunur
Rabbim hepimizin dileklerini tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin
AMİN AMİN AMİN
KIZLAR ŞİMDİ DOLAŞIRKEN Bİ FORUMDA BULDUM BEN YAPTIM SİZEDE YAZAYIM DEDİM
oooooovvv cnm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sana bol şans getirsin kocişinle beraberr çookk uzun mutlu yılar yaşarsın inşallah iyiki doğdun...yol arkadaşlarım benim
şuanda nasıl mutluyum anlatamam ...
Kocam iş yerine kocaman bir buket çiçek
kocaman bir kutu çikolata ve içinde yüzük göndermişşşş:119:
Allahı m agzım kulaklarımda mı neeee
rabbimm çok büyük cnm benim hiiçç üzülme bizde elbet anne olacaz elbet mutlu olacaz...4 yıl oldu ne zaman olacak beni üzen bana söylememesi , ben ordayken benle görüşmek istememesi
Merhabalar kizlar hepinize... yardiminiza fikrinize ihtiyacim var, ben bu ay klomen tedavisi oldum, klomenim dun bitdi, adetin 9cu gunu, 2gun sonar ultrasona girmem lazim bakalim buyumusmu diye, yani adetin 12ci gunu. ama ben 14cu gunu gitmek istiyorum, cunki cunki benim adetin zaten 30-31gunden bi olur, 12ci gun daha cok erken olur yumosun buyumesi icin dimi ? bi kere oyle gitmisdim kucuk cikmisdi, 2gun sonar gitdim buyumuslerdi bayaaa.sizce nasil yapayim?
inşallah burda heyecanla bekleyen herkesin güzel haberlerine şahit oluruz canım. sende durum ne ben yeniyim takip edemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?