Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bana neden 24 saat dedi ya hayırlısı be canım senin adet tarih kaçında benim 16. da

benimde 18 i diyelim : ) 2 gün aramız var ama benim 30 günde bir zamanım ondan.. belki senin daha 28 günde bir filandır ...

zaten benim 10 saat 11 saat filan sonra olur akşama igneden sonra..
sonrada kalkmaz yatarsam eh anca yolu bulurlar..
unutmiyim akşama bi türk kahvesi yapayım kocişe
sende yap spremlere iyi geliyomuşşşş....

yol arkadaşlarım benim
şuanda nasıl mutluyum anlatamam ...
Kocam iş yerine kocaman bir buket çiçek

kocaman bir kutu çikolata ve içinde yüzük göndermişşşş:119:

Allahı m agzım kulaklarımda mı neeee

Son düzenleme:

ayyyyyyyy çok güzel senin adına çok sevindim ,evlenme teklif eder gibi oy oy maşallah mutluluğunuz daim olsun

canım gecti mi ağlaman ... olsun ben aglayana hiç kızmam agla ve açıl
bende gecenlerde hatırlarsan ne biçim aglamıştım ve açıldım gercekten
ve suanda çooook Mutluyummm

senin için çok mutlu oldum aglamam geçti benim zoruma giden benden gizlemesi görüşelim dediğimde müsait değilim demesi söyleseydi bak hamile kaldım allah sana da nasip etsin deseydi keşke içim tuhaf olurdu ama bu kadar üzülmezdim

Son düzenleme:

haklısın belki ama belkide o da seni düşündü üzülmenden korktu böyle düşün canım:26: Allah tez vakitte sanada nasip eder inşallahta bu çektilerini hep unutursun canım..

ayyyyyyyy çok güzel senin adına çok sevindim ,evlenme teklif eder gibi oy oy maşallah mutluluğunuz daim olsun
Sagol canım hepimiz cok mutlu olalım Nolur Allahım .....
valla öyle yeni sevgililer gibi olduk yüzüm kızardı beeee

canım sen üzülürsün diye düşünmüş olabilir mi?
eger cok cok yakın arkadaşınsa olabilir bak...
bide bu tarafından baksan?
biliyo mu senin cocuk istediğini?

sen suanda o hamile diye tabi ne kadar olsa için burkuldu biz neden değiliz diyee
aynı seyleri bende yaşadım biliyosun iş ark. karısı hamile kalınca çok kötü olmuştum
iş yerinde hiç konuşmalara katılmadım belkide ben üzülcem diye muhabbet bile etmiyolarrr buda beni sevdiklerini gösteriyor nolur üzülmee...

haklısın belki ama belkide o da seni düşündü üzülmenden korktu böyle düşün canım:26: Allah tez vakitte sanada nasip eder inşallahta bu çektilerini hep unutursun canım..

yok işte öyle olsa hiç üzülmem müd oldu evlendi ne oldum deli oldu , bana söylediği bir iki lafta vardı allahım olmayan herkese banada nasip etsin itin köpeğin lafından korusun bizi ,

yok yok öyle değil işte müd oldu hanım de evlendi hemen yapacam senin olmuyor diye benimkidemi olmayacak sanıyorsun ben çekemem ugraşamam hemen olsun sanki biz keyfimizden yapımıyoruz çok meraklıyız bacağımızı ikide bir dr ayırmaya

Son düzenleme:

hadi yaaa Allah allah garip işte
bizim burda içimiz yanarken onlar böyle yapıyorsa ne diyim canım ilahi adalet bir gün gelir..
Allah kimseye aratmasın ...
bizimde olsun bak nasıl sonradan görme olucaz hıhhhh

aynen bende sonradan görme olacam mızmızlancam şımarcam canım bukadar gerginliğin sonucunda hakkımız ama :))))

slm kızlar herkeseee nasılsınız bakalım bi ağlama furyası var ama topikte Allah hayır etse bende dün akşam hiç bişe yokken birdenbire ağlamaya başladım ne bileyim rahmetli babam geldi aklıma oda bahanesi oldu eşimde yoktu 1 saat kadar evde,bi güzelll ağladım,akşam çocuk görmeye gidip gelince oldu sanırım hiiiçç istemeyen 2 tane çocugu olan iş arkadasımın kazara olan 3. çocugunu görmeye gittikk herkes çocuguyla gelmiş işyerinde 2 kişinin ikizleri var bu 3. doğurdu 2sinin 1er yasında çocukları birininde 2 oğlu var herkes darısı sana darısı sana işte klasik laflar amaan sevdim durdum bende bebekleri çookk tatlılar içimdende hep dua ettim ne kadar şanslılar die heveslendim gizliden ama bi eşim anlamıştır o halimi canım benimm.bugünde müşterilerimi ziyarete çıktım dışarı yeni geldim gezdim dolandım akşama kadar bikaç bebek kıyafeti satan yere gittimm allahıımmm bi dantelli kız etekleri pantifleri vardı takım böle ikiside dantelli ben çok severim beyaz ve dantelli şeyleri nasıılll içim gitti anlatamam size hamile falan olsam sıradan hepsini alırdım herhalde bende görgüsüz hamile olacam işteee.neyse gelelim rüyama bugün rüyamda ameliyat oldum kızlar gözümden vuruyo narkozu düşününderken kestiii biççttii dio tıkalı zorladım ama çok az açıldı biri, biri açılmadı dio rapor alıorum 2 gün verio nasıl sinir oluorum bi uyandım karnım nasıl acıo yaa artık psikolojime nasıl etki yaptıysa düşünün bilinçaltımda hep o varr. ayyhh ne çok konuştum anlattım dilim şişmiş içimi size döktümm.

cnm benim Allah bölelerini ıslah etsin ne diyelim beddua etmek istemiorum artık çünkü benimde içimi yakanlar çookkk öle diyenler başta görümcem dedi biliosunuz yazmıştım evlencekmişte üstüne kocişimi dayı yapacakmış biz tembel tembel duralımmış boşveerr hiç üzülme böle insanlarla hiiiçç görüşme ben aramıorum geçende aramış seni kırcak bişe mi yaptım dio ben derdime düşmüşüm düşün ameliyat olcam içimde korku dediği laflara bak yok bişe dedim dahada aramam.

canııımm amiiinn yer gök duayla rabbim büyük bende bişe duydum 1001 tane fatiha suresi okuyanın ne derdi hastalığı varsa gidermiş ben okucam sizde okuyun cnm.

oooooovvv cnm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sana bol şans getirsin kocişinle beraberr çookk uzun mutlu yılar yaşarsın inşallah iyiki doğdun...
4 yıl oldu ne zaman olacak beni üzen bana söylememesi , ben ordayken benle görüşmek istememesi
rabbimm çok büyük cnm benim hiiçç üzülme bizde elbet anne olacaz elbet mutlu olacaz...

Merhabalar kizlar hepinize... yardiminiza fikrinize ihtiyacim var, ben bu ay klomen tedavisi oldum, klomenim dun bitdi, adetin 9cu gunu, 2gun sonar ultrasona girmem lazim bakalim buyumusmu diye, yani adetin 12ci gunu. ama ben 14cu gunu gitmek istiyorum, cunki cunki benim adetin zaten 30-31gunden bi olur, 12ci gun daha cok erken olur yumosun buyumesi icin dimi ? bi kere oyle gitmisdim kucuk cikmisdi, 2gun sonar gitdim buyumuslerdi bayaaa.sizce nasil yapayim?

cnm bence 14. gün çok geç deil zaten hep ozamanlarda tam büyüyo benimde bende 30 günde bi oluorum adet bence bi sıkıntı olmaz gidersin iğnenide yapar doktorun bi taşla iki kuş

inşallah burda heyecanla bekleyen herkesin güzel haberlerine şahit oluruz canım. sende durum ne ben yeniyim takip edemedim ?

ben salı günü iğnemi oldum bu ay ikinci denememiz klomenle hayırlısı bakalım 16 haziran adet günüm..:))) allah hakkımızda hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…