Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

yaz canım anlat dök içini bize: )))
ya ben gezemiyorum öyle cocuk magazalarını ... param yok olsa valla bebek mebek beklemeden alıcam da....
işte şu ziyaretler dügünler dernekler bizi bitiren zaten
yoksa normalde çok koymuyoooo
bende gecen mevlutten gelince 2 gün boyunca aglamıştım... of hatırlamak bile istemiyorum
nolcaz biz böyle yaaaa

bak görceksin ameliyatın hemen gecip gitcek hersey güzel olcak
bu arada ameliyet ne zaman gün aldın mı ne yapıcaksın?

Son düzenleme:
ya ben yürürken bile çok dikkat ediyorum eşim ayağı kaldırmıyor yat sen diyor gezme ayakta diyor keyfim iyi
yani şimdilik evleri bile toplatmadı sende durum ne çokmu evfamlıyız ya

bende ağır kaldırmamaya çalışıyorum ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum...bunun dışında pek birşey yapmıyorum...keyfini çıkar canım oh iyi yapıyorsun

kızlar 1 yıllık evli arkadaşım dün doğurmuş ,biz ne olacaz

bizde doğurucaz olacak olan bu...ağlamak ağlamayı getirir kızlar ağlamayın artık iyi düşünün iyi olsun...allahınıza sığının ve dua edin..yapacak başka birşey yok

yarın kuzenimin düğününe gidiyorum ve ablası olan kuzenim ikinciye hamile ilk çocuğu bir yaşına girmeden ikinciye gebe kaldı korunurken...ne yapacağımı bilmiyorum herkesin gözü bende olacak...allah yardımcım olsun..(
allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat versin

ameliyat olayını kafana çok takmışsın o yüzden rüyana girmiş canım..sıkma canını çok güzel geçicek ameliyatın...
çok kolay bir operasyonmuş hem...

bende ne zaman alışverişe çıksam eşimle çocuk mağzalarından geçerken bunu da alırız şunuda alırız deriz hep..allahım bize nasip et dualarımızı kabul et

canım bence 13. gün git.
14. gün gec olabilir...
ama 20mm ve üstünde olunca sorun olmaz heralde ??

benimde aynı senin gibi
bugün 13. günüm ve ignemi oldum
tam 20mm olmuşlar
gec kalma derim...

bakıyorum herkes ağlamış rahatlamış ben yokken...şimdi ağlamayı kesiyoruz ve şükrediyoruz hanımlar allah sevdiği kula dert verirmiş...
şükürler olsun dertlerimizde büyük değil hepimizin bir çaresi var..allah kimseye dermansız dert vermesin..

kızlar bugün iğnemin 2. günü ve çok ağrım var zor duruyorum ayakta yarında düğün için yola çıkıyorum ne yapıcam bilmiyorum..(

bende öyle olmuştum canım Allah yardımcın olsun..bende 1 hafta geçmemişti ağrı:26:

hadi yaa cok mu agrıyo....
ben daha önce olmuştum hiç agrı hatırlamıyorum cok az olmuştu yani kasıklarda batma ama..
bakalım benimde yarın cıkar heralde acısı...

nereye dügüne gidiyosunuz bakiimm
çalışma oldu mu sizde?

çoook uzaklara gidiyorum 2 günlüğüne çankırıya ..:)) dünle bugün çalışma doktora söyledim sorun olmaz dedi..asıl olan 2 gün dedi..
ağrıdan kalkamıyorum yatıyorum doktor olacak demişti zaten

ben salı günü iğnemi oldum bu ay ikinci denememiz klomenle hayırlısı bakalım 16 haziran adet günüm..:))) allah hakkımızda hayırlısını versin canım

canım bende bugün vuruldum iğnemi benimde 16 da adetim inşallah o gün güzel haberleri burda paylaşırız allah dualarımızı kabul eder inşallh

yani igneyi oldugun gün ve sonraki gün mi?

oh ne güzel gez eglen canım
gerci bizim için böyle dügün derken biraz eziyet oluyo amaa .... napalım...

aglıyoruz aglıyoruz açılıyoruz işte...
hadi ben kaçar öptüm siizi yarın görüşrüz

Merhaba.. Nasılsınız kızlar. Uzun zamandır giremiyorum fırsat bulamadım bir türlü. Sanki hamileler var içime öyle doğuyoo.. :) Hastaneye gittim en son işte yumurtalıklarımın çatladığını söyledi. Rahim röntgeni çekinmemi ondan sonra tedaviye devam edicez dedi.. Ama ben hala çektirmedim korkuyorum çünkü Biraz da ara veriyim kendimi toparlıyım istiyorum. Ben malum PKOluyum adetlerim hep geçikiyor şimdi ilaç kullanmıyorum acaba adet düzenleyici mi alsam? Klomen ve çatlatma iğnesi önümüzdeki aylarda etki ediyor mu acaba?

Son düzenleme:
Selam kizlar herkese. Herkes birilerinden laf duymaya bikmis. Bugun kendi annem bana diyoki kimse senin Ah ini almasin aninda basina geliyor diye. Gelelim gecen kaynanamla knusuyoruz iste surekli istedgi anda hamile kaldgni soyledi. Artik 1.5 senedn snra awazim ciktgi kadar bagrdim "sen ayse ben zeynep sen 70lerde hamile kalmisin simdiki zaman 2012 yicekler dunya artik farkli bunu gor artik durmadan kizindanda ornek werip durma bana dedim yas itibaryle hayat tecruben olabilir ama su andaki durumumu ne sen nede kizin anlar benim yanimda artik knusmayin" dedim. Neyse 2ay once gorumcem hamile kalmisti. Geldi bize kaynanamda yanimda "ay goruyonmu anne hemen senin gbi ewlendikten hemen snra hamile kaldim zeynep hesaplasana bebegmin dogcagi tarih ne zaman" dmisti senin yaptgn cocuk sen hesapla dedim ama kalbim nasil yaniyor. 2ay snrada kalbi durdugu icinde kurtaj oldu. Sevinmedim ama her doktordan geliste ay boyleyim ay doktor bna sunu dedi hormnlarim iyi calisiyomus flan filan beni uzdu ilahi adalet ne diyeyim simdi 1sene tiroid tedawisi gorcek. Gecen habertrkte sezeryan knusu wardi kaynim acti tw yi. Kaynanamda ac bkayim sesini dinleyeyim diyo masus yapiyo biliyorum. Bende esimin yaninda soyledim"ne o anne 4. Olursa sezeryan mi yapcn" dedim kaldi put gbi. Cok yazdim dertliyim kizlar napayim bir size acilip rahatliyorum sadece

cnm bende alım diorum yaa önceden bebek olmadan almak ii deilmiş diolar yaa o yzden almıom yoksa o eteğe bittim içimden dedim alım olmazsada sevim dursun die ama almadım sonra rabbim bi gün o günleri gösterir inşallah ameliyat adet olup ya biterken ya bittikten sonraki ertesi gün oluomuş bat gecikmezse stresten 14ü yani 20-21i gibi olurum ameliyat diorum işte adet olum gün alacam dua edin nolur çoookk korkuorum nasıl olcak die hiçç dikişim olmamıştı bu ilk olacak rabbim beterinden saklasın ne deyim((

cnm evet takıorum kafama nasıl olcak ne zaman olcak ne yapcam hemen sonrasında görümcemin düğünü var onlara nasıl belli etmicem 10günden falan iileşirmiyim acaba tatile gitcez nasıl olcak amaaan cnm düşünüomda düşünüom napayım rabbim büyük valla bebek elbiselerine ölüyyoruuumm yaa içimm gidio resmen internette bile hep onlara bakıorum(

cnm yaa kıyamam bende aynı doluydum boşalttım içimi burayane deyim takdiri ilahi sevinmeyelim rabbim kime ne yapacağını bilio adaletine kurban olduğum bendede aynı dert bekar görümcem yaktı canımı ne diyim allahıma havale ediorum

allaha çok şükür benim kayınvalidemler bana destek oluyorlar kafana takam olur zaman la diyorlar bugün iğne vuruldum diye 9 kez aradı yat kalkma ayağı ben geleyim istersen felan dedi çok şükür ya birde öyle kaynanayla uğraşmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…