- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
slm kızlar herkeseee nasılsınız bakalım bi ağlama furyası var ama topikte Allah hayır etse bende dün akşam hiç bişe yokken birdenbire ağlamaya başladım ne bileyim rahmetli babam geldi aklıma oda bahanesi oldu eşimde yoktu 1 saat kadar evde,bi güzelll ağladım,akşam çocuk görmeye gidip gelince oldu sanırım hiiiçç istemeyen 2 tane çocugu olan iş arkadasımın kazara olan 3. çocugunu görmeye gittikk herkes çocuguyla gelmiş işyerinde 2 kişinin ikizleri var bu 3. doğurdu 2sinin 1er yasında çocukları birininde 2 oğlu var herkes darısı sana darısı sana işte klasik laflar amaan sevdim durdum bende bebekleri çookk tatlılar içimdende hep dua ettim ne kadar şanslılar die heveslendim gizliden ama bi eşim anlamıştır o halimi canım benimm.bugünde müşterilerimi ziyarete çıktım dışarı yeni geldim gezdim dolandım akşama kadar bikaç bebek kıyafeti satan yere gittimm allahıımmm bi dantelli kız etekleri pantifleri vardı takım böle ikiside dantelli ben çok severim beyaz ve dantelli şeyleri nasıılll içim gitti anlatamam size hamile falan olsam sıradan hepsini alırdım herhalde bende görgüsüz hamile olacam işteee.neyse gelelim rüyama bugün rüyamda ameliyat oldum kızlar gözümden vuruyo narkozu düşününderken kestiii biççttii dio tıkalı zorladım ama çok az açıldı biri, biri açılmadı dio rapor alıorum 2 gün verio nasıl sinir oluorum bi uyandım karnım nasıl acıo yaa artık psikolojime nasıl etki yaptıysa düşünün bilinçaltımda hep o varr. ayyhh ne çok konuştum anlattım dilim şişmiş içimi size döktümm.
ya ben yürürken bile çok dikkat ediyorum eşim ayağı kaldırmıyor yat sen diyor gezme ayakta diyor keyfim iyi
yani şimdilik evleri bile toplatmadı sende durum ne çokmu evfamlıyız ya
kızlar 1 yıllık evli arkadaşım dün doğurmuş ,biz ne olacaz
mrb kızlar bende bu ay ilk defa klomene başladım dün dr kontrolum vardı yumoşlar büyümüşmü dıye bakıldı solda 7-7mm sagda 15-11 mm yarın tekrar gidecem 13. güne göre normalmi günde 1 tane attım yarın bakalım kaç olacaklar inş bu ay beşilerimiz gelir anne olmak istiyorum bır ana önce rabbım dualarımızı karşılıksız bırakma yakın arkadaşım 3 aylık hamıle yakında onu gördukce ağlıcam
slm kızlar herkeseee nasılsınız bakalım bi ağlama furyası var ama topikte Allah hayır etse bende dün akşam hiç bişe yokken birdenbire ağlamaya başladım ne bileyim rahmetli babam geldi aklıma oda bahanesi oldu eşimde yoktu 1 saat kadar evde,bi güzelll ağladım,akşam çocuk görmeye gidip gelince oldu sanırım hiiiçç istemeyen 2 tane çocugu olan iş arkadasımın kazara olan 3. çocugunu görmeye gittikk herkes çocuguyla gelmiş işyerinde 2 kişinin ikizleri var bu 3. doğurdu 2sinin 1er yasında çocukları birininde 2 oğlu var herkes darısı sana darısı sana işte klasik laflar amaan sevdim durdum bende bebekleri çookk tatlılar içimdende hep dua ettim ne kadar şanslılar die heveslendim gizliden ama bi eşim anlamıştır o halimi canım benimm.bugünde müşterilerimi ziyarete çıktım dışarı yeni geldim gezdim dolandım akşama kadar bikaç bebek kıyafeti satan yere gittimm allahıımmm bi dantelli kız etekleri pantifleri vardı takım böle ikiside dantelli ben çok severim beyaz ve dantelli şeyleri nasıılll içim gitti anlatamam size hamile falan olsam sıradan hepsini alırdım herhalde bende görgüsüz hamile olacam işteee.neyse gelelim rüyama bugün rüyamda ameliyat oldum kızlar gözümden vuruyo narkozu düşününderken kestiii biççttii dio tıkalı zorladım ama çok az açıldı biri, biri açılmadı dio rapor alıorum 2 gün verio nasıl sinir oluorum bi uyandım karnım nasıl acıo yaa artık psikolojime nasıl etki yaptıysa düşünün bilinçaltımda hep o varr. ayyhh ne çok konuştum anlattım dilim şişmiş içimi size döktümm.
Merhabalar kizlar hepinize... yardiminiza fikrinize ihtiyacim var, ben bu ay klomen tedavisi oldum, klomenim dun bitdi, adetin 9cu gunu, 2gun sonar ultrasona girmem lazim bakalim buyumusmu diye, yani adetin 12ci gunu. ama ben 14cu gunu gitmek istiyorum, cunki cunki benim adetin zaten 30-31gunden bi olur, 12ci gun daha cok erken olur yumosun buyumesi icin dimi ? bi kere oyle gitmisdim kucuk cikmisdi, 2gun sonar gitdim buyumuslerdi bayaaa.sizce nasil yapayim?
bakıyorum herkes ağlamış rahatlamış ben yokken...şimdi ağlamayı kesiyoruz ve şükrediyoruz hanımlar allah sevdiği kula dert verirmiş...
şükürler olsun dertlerimizde büyük değil hepimizin bir çaresi var..allah kimseye dermansız dert vermesin..
kızlar bugün iğnemin 2. günü ve çok ağrım var zor duruyorum ayakta yarında düğün için yola çıkıyorum ne yapıcam bilmiyorum..(
bakıyorum herkes ağlamış rahatlamış ben yokken...şimdi ağlamayı kesiyoruz ve şükrediyoruz hanımlar allah sevdiği kula dert verirmiş...
şükürler olsun dertlerimizde büyük değil hepimizin bir çaresi var..allah kimseye dermansız dert vermesin..
kızlar bugün iğnemin 2. günü ve çok ağrım var zor duruyorum ayakta yarında düğün için yola çıkıyorum ne yapıcam bilmiyorum..(
hadi yaa cok mu agrıyo....
ben daha önce olmuştum hiç agrı hatırlamıyorum cok az olmuştu yani kasıklarda batma ama..
bakalım benimde yarın cıkar heralde acısı...
nereye dügüne gidiyosunuz bakiimm
çalışma oldu mu sizde?
ben salı günü iğnemi oldum bu ay ikinci denememiz klomenle hayırlısı bakalım 16 haziran adet günüm..:))) allah hakkımızda hayırlısını versin canım
çoook uzaklara gidiyorum 2 günlüğüne çankırıya ..:)) dünle bugün çalışma doktora söyledim sorun olmaz dedi..asıl olan 2 gün dedi..
ağrıdan kalkamıyorum yatıyorum doktor olacak demişti zaten
çoook uzaklara gidiyorum 2 günlüğüne çankırıya ..:)) dünle bugün çalışma doktora söyledim sorun olmaz dedi..asıl olan 2 gün dedi..
asıl olan 2 gün demişin ne günler canım o günler
yani igneyi oldugun gün ve sonraki gün mi?
iğneyi olduktan 36 saat sonraki gün ve ertesi gün
evet canım iğneyi sabah oldum ertesi gün ve ondan sonraki gün..salı sabah oldum iğneyi çarşamba ve perşembe akşam ilişki dedi[/Q
tşk ederim canım ozamn ben bugün iğne vuruldum yarın ve pazar havlet demekki :Ç)
cnm bende alım diorum yaa önceden bebek olmadan almak ii deilmiş diolar yaa o yzden almıom yoksa o eteğe bittim içimden dedim alım olmazsada sevim dursun die ama almadım sonra rabbim bi gün o günleri gösterir inşallah ameliyat adet olup ya biterken ya bittikten sonraki ertesi gün oluomuş bat gecikmezse stresten 14ü yani 20-21i gibi olurum ameliyat diorum işte adet olum gün alacam dua edin nolur çoookk korkuorum nasıl olcak die hiçç dikişim olmamıştı bu ilk olacak rabbim beterinden saklasın ne deyimyaz canım anlat dök içini bize: )))
ya ben gezemiyorum öyle cocuk magazalarını ... param yok olsa valla bebek mebek beklemeden alıcam da....
işte şu ziyaretler dügünler dernekler bizi bitiren zaten
yoksa normalde çok koymuyoooo
bende gecen mevlutten gelince 2 gün boyunca aglamıştım... of hatırlamak bile istemiyorum
nolcaz biz böyle yaaaa
bak görceksin ameliyatın hemen gecip gitcek hersey güzel olcak
bu arada ameliyet ne zaman gün aldın mı ne yapıcaksın?
ameliyat olayını kafana çok takmışsın o yüzden rüyana girmiş canım..sıkma canını çok güzel geçicek ameliyatın...
çok kolay bir operasyonmuş hem...
bende ne zaman alışverişe çıksam eşimle çocuk mağzalarından geçerken bunu da alırız şunuda alırız deriz hep..allahım bize nasip et dualarımızı kabul et
Selam kizlar herkese. Herkes birilerinden laf duymaya bikmis. Bugun kendi annem bana diyoki kimse senin Ah ini almasin aninda basina geliyor diye. Gelelim gecen kaynanamla knusuyoruz iste surekli istedgi anda hamile kaldgni soyledi. Artik 1.5 senedn snra awazim ciktgi kadar bagrdim "sen ayse ben zeynep sen 70lerde hamile kalmisin simdiki zaman 2012 yicekler dunya artik farkli bunu gor artik durmadan kizindanda ornek werip durma bana dedim yas itibaryle hayat tecruben olabilir ama su andaki durumumu ne sen nede kizin anlar benim yanimda artik knusmayin" dedim. Neyse 2ay once gorumcem hamile kalmisti. Geldi bize kaynanamda yanimda "ay goruyonmu anne hemen senin gbi ewlendikten hemen snra hamile kaldim zeynep hesaplasana bebegmin dogcagi tarih ne zaman" dmisti senin yaptgn cocuk sen hesapla dedim ama kalbim nasil yaniyor. 2ay snrada kalbi durdugu icinde kurtaj oldu. Sevinmedim ama her doktordan geliste ay boyleyim ay doktor bna sunu dedi hormnlarim iyi calisiyomus flan filan beni uzdu ilahi adalet ne diyeyim simdi 1sene tiroid tedawisi gorcek. Gecen habertrkte sezeryan knusu wardi kaynim acti tw yi. Kaynanamda ac bkayim sesini dinleyeyim diyo masus yapiyo biliyorum. Bende esimin yaninda soyledim"ne o anne 4. Olursa sezeryan mi yapcn" dedim kaldi put gbi. Cok yazdim dertliyim kizlar napayim bir size acilip rahatliyorum sadece
Selam kizlar herkese. Herkes birilerinden laf duymaya bikmis. Bugun kendi annem bana diyoki kimse senin Ah ini almasin aninda basina geliyor diye. Gelelim gecen kaynanamla knusuyoruz iste surekli istedgi anda hamile kaldgni soyledi. Artik 1.5 senedn snra awazim ciktgi kadar bagrdim "sen ayse ben zeynep sen 70lerde hamile kalmisin simdiki zaman 2012 yicekler dunya artik farkli bunu gor artik durmadan kizindanda ornek werip durma bana dedim yas itibaryle hayat tecruben olabilir ama su andaki durumumu ne sen nede kizin anlar benim yanimda artik knusmayin" dedim. Neyse 2ay once gorumcem hamile kalmisti. Geldi bize kaynanamda yanimda "ay goruyonmu anne hemen senin gbi ewlendikten hemen snra hamile kaldim zeynep hesaplasana bebegmin dogcagi tarih ne zaman" dmisti senin yaptgn cocuk sen hesapla dedim ama kalbim nasil yaniyor. 2ay snrada kalbi durdugu icinde kurtaj oldu. Sevinmedim ama her doktordan geliste ay boyleyim ay doktor bna sunu dedi hormnlarim iyi calisiyomus flan filan beni uzdu ilahi adalet ne diyeyim simdi 1sene tiroid tedawisi gorcek. Gecen habertrkte sezeryan knusu wardi kaynim acti tw yi. Kaynanamda ac bkayim sesini dinleyeyim diyo masus yapiyo biliyorum. Bende esimin yaninda soyledim"ne o anne 4. Olursa sezeryan mi yapcn" dedim kaldi put gbi. Cok yazdim dertliyim kizlar napayim bir size acilip rahatliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?