Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benim kaynanamda iyi aslinda yaptgm her isi takdir edr altli ustluyuz her sabah kahvaltimizi hazirlar biraz ortalgi toplar kahvaltidan snra gt yat dinlen isin varsa evinde git yap der kendi evimin isini yapana kadar o aksam yemegni bile yapiyo sagolsun. Tek sorunumuz torun ozlemini fazla ortbas edemiyor ama sonunda seninde dedgn gbi zamani war olur diyor.

boşver takma o zamn canım iyi hallerini düşün sadece derdi bebek onuda hoş karşılamak gerek

bende nerelerde bu sesi soluğu çıkmıyor diyordum...bence ne kadar geçiktirirsen o kadar gözünde büyür..bence bir an önce yaptır kurtul derim ben...korkulacak kadar acı vermiyormuş eger stres yapmazsan..

klomen ve çatlatma iğnesinin etkisinin birkaç ay sürdüğünü söylerler..

ah şu diğer insanlar olmazsa bu adar stres olup gerilmicez resmen bizi geriyorlar...benim adet tarihimi almanyadaki halam bile biliyor ve ogün arıyor adet oldum mu diye.... bizim derdimizi bizden başkası anlamaz

görümcen için üzüldüm.. bende ilk gebeliğimde troidden dolayı kaybettim allah sabrını versin...ilahi adalet demek istemiyorum..rabbim onu senin karşında sınamış ama o geçememiş sınavı..

allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin arkadaşım

lobelya merhaba ;boyle seyleri cok dusunupte kafana fazla takma canim.sonucta bu bizim elimizde olan bisey degilki.uzme canini allahtan hayirlisi o ne zaman ol derse olucak. cunku herkes biseyler diyor kulaklari tikayacaksin ve suanki bos zamanlarini keyifli bisekilde degerlendirmeye bak.en kisa zamanda insallah allah nasip eder hasretimizi bitirir insallah :)

canım bundan 2 ay önce bende çektirdim rahim flmi korkulcak bişey yok ben anestezili oldum hemde çok uygun fiyata izmirde doruk hastanesinde 60 milyna oldum allaha şükür temiz çıktı

bende uzuldum sewinmedim asla Allah biliyor lakin beni kiz kardes gorup cocugum olmadi diye uzuldugumde bile bile oyle yapmamaliydi diye dusunuyodum ama oldu olan. Rabbim onada sizlerede ve banada hayirli evlatlar versin ins. Hamilelik duygusu bna hayal geliyor. Hamileler ustun yetenekli insanlar gbi geliyor bana. Bugunlerin tadini cikartiyoruz esimle cok sukur yavrum bzen uzuldugumu gorunce dayanamiyor ne istese yapiyor. Iyiki askim var

Saolasın canım. Yokluğumuz belliyse ne alaa. :) Doğrudur, canım muhakkak ama ben bunaldm ya bu sıra biraz ara veriyim ve bu zaman zarfında kendimi hazırlıyım istiyorum. Hm, bide doğal yolla hamile kalıyormuşum:) Sanmam ama :)

ah ah millet neler yapıyor benim on yıllık arkadaşım benden sakladı hamileliğini görüşeli m dediğimde bahanelr bugün duydumki dün doğurmuş nasıl içime oturtu anlatamam,gün boyu agladım hemde ne aglama

Son düzenleme:

nasip kısmet işi canım bu belli olmaz...:)) inşallah olur...

iyi geceler kızlar...

yarın çankırıya gidiyorum düğünümüz var..:)) 3-4 gün yokum döndüğümde inşallah bir sürü gebe haberi alırım
dikkat edin kendinize allaha emanet olun...

canım sen üzülürsün diye görüşmemiştir senle. seni umursamasa, hava atmak için görüşürdü.

ayyy çok güzelmiş,nice senelere

maşallah size nazar değmesin bu sevgi bu aşk varken bebiş size çok yakındır öyle hissediyorum canım
kayınvalide konusuna gelince hepsi aynı,klasik torun isteği işte. ben de çok çektim; her ay sorardı adetimi, takip ederdi.iyi kadındır ama bunların beni nasıl olumsuz etkilediğini bilemedi;bilemeyecek..

cnm bence bekletme filmini çekin benim gibi yapma bende senin gibi yaptım ocaktan sonra şubat martta dinlendim ilaç falan almadım erteledim yani sonra mayısta çekindim işte biliosun akıbetini çekin kurtul ve kesinlikleee anestezi al sakın kanma doktorlara arkadasım

hıı adetliyken mi oluyo ameliyat bak bilmiyordum..
Hayırlısı canım
ee başımıza daha neler gelicek bilmiyoruz ki...
bu ay biticek inşallah bu iş....

kıyafet en kötü ihtimalle başkasına verilir ama bende hiç almıyorum acıkcası ..
ameliyattan sonra ne kadar sürede iyileşeceğine doktorun bilgi verir canım bi sor istersen.
hem nerden dikiş atılcak hiç bilmiyorum ben bu ameliyatı..

günaydın kızlaar nasılsınız biliyosunuz bu ayki tedavim iptal oldu doktor kendiliğinden ilişki önerdi bende soğan suyu içdim bugün 13. günüm hayırlısı herşeyin

günaydın kızlaar nasılsınız biliyosunuz bu ayki tedavim iptal oldu doktor kendiliğinden ilişki önerdi bende soğan suyu içdim bugün 13. günüm hayırlısı herşeyin

evet bir süre sonra ara veriliyor ama tedavi yinede devam ediyor bana öyle olmuştu cünkü
tedavidi bıraktıgımda hamile kalmıştım
inşallah sogan kürü de çok iyi gelmiştir...

ben dün igne oldum yaaa
popoşumda igne oldugum yer morarmiş yaaa sinir oldum
acıyo zaten bide....
sizinde morardı mı böyle????

ay insallah canim ya tez zamanda insallah. Rabbim dualarimizi bu mubarek gunde kabul eylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…