allaha çok şükür benim kayınvalidemler bana destek oluyorlar kafana takam olur zaman la diyorlar bugün iğne vuruldum diye 9 kez aradı yat kalkma ayağı ben geleyim istersen felan dedi çok şükür ya birde öyle kaynanayla uğraşmıyorum
benim kaynanamda iyi aslinda yaptgm her isi takdir edr altli ustluyuz her sabah kahvaltimizi hazirlar biraz ortalgi toplar kahvaltidan snra gt yat dinlen isin varsa evinde git yap der kendi evimin isini yapana kadar o aksam yemegni bile yapiyo sagolsun. Tek sorunumuz torun ozlemini fazla ortbas edemiyor ama sonunda seninde dedgn gbi zamani war olur diyor.
Merhaba.. Nasılsınız kızlar. Uzun zamandır giremiyorum fırsat bulamadım bir türlü. Sanki hamileler var içime öyle doğuyoo.. :) Hastaneye gittim en son işte yumurtalıklarımın çatladığını söyledi. Rahim röntgeni çekinmemi ondan sonra tedaviye devam edicez dedi.. Ama ben hala çektirmedim korkuyorum çünküBiraz da ara veriyim kendimi toparlıyım istiyorum. Ben malum PKOluyum adetlerim hep geçikiyor şimdi ilaç kullanmıyorum acaba adet düzenleyici mi alsam? Klomen ve çatlatma iğnesi önümüzdeki aylarda etki ediyor mu acaba?
Selam kizlar herkese. Herkes birilerinden laf duymaya bikmis. Bugun kendi annem bana diyoki kimse senin Ah ini almasin aninda basina geliyor diye. Gelelim gecen kaynanamla knusuyoruz iste surekli istedgi anda hamile kaldgni soyledi. Artik 1.5 senedn snra awazim ciktgi kadar bagrdim "sen ayse ben zeynep sen 70lerde hamile kalmisin simdiki zaman 2012 yicekler dunya artik farkli bunu gor artik durmadan kizindanda ornek werip durma bana dedim yas itibaryle hayat tecruben olabilir ama su andaki durumumu ne sen nede kizin anlar benim yanimda artik knusmayin" dedim. Neyse 2ay once gorumcem hamile kalmisti. Geldi bize kaynanamda yanimda "ay goruyonmu anne hemen senin gbi ewlendikten hemen snra hamile kaldim zeynep hesaplasana bebegmin dogcagi tarih ne zaman" dmisti senin yaptgn cocuk sen hesapla dedim ama kalbim nasil yaniyor. 2ay snrada kalbi durdugu icinde kurtaj oldu. Sevinmedim ama her doktordan geliste ay boyleyim ay doktor bna sunu dedi hormnlarim iyi calisiyomus flan filan beni uzdu ilahi adalet ne diyeyim simdi 1sene tiroid tedawisi gorcek. Gecen habertrkte sezeryan knusu wardi kaynim acti tw yi. Kaynanamda ac bkayim sesini dinleyeyim diyo masus yapiyo biliyorum. Bende esimin yaninda soyledim"ne o anne 4. Olursa sezeryan mi yapcn" dedim kaldi put gbi. Cok yazdim dertliyim kizlar napayim bir size acilip rahatliyorum sadece
Merhaba.. Nasılsınız kızlar. Uzun zamandır giremiyorum fırsat bulamadım bir türlü. Sanki hamileler var içime öyle doğuyoo.. :) Hastaneye gittim en son işte yumurtalıklarımın çatladığını söyledi. Rahim röntgeni çekinmemi ondan sonra tedaviye devam edicez dedi.. Ama ben hala çektirmedim korkuyorum çünküBiraz da ara veriyim kendimi toparlıyım istiyorum. Ben malum PKOluyum adetlerim hep geçikiyor şimdi ilaç kullanmıyorum acaba adet düzenleyici mi alsam? Klomen ve çatlatma iğnesi önümüzdeki aylarda etki ediyor mu acaba?
bende nerelerde bu sesi soluğu çıkmıyor diyordum...bence ne kadar geçiktirirsen o kadar gözünde büyür..bence bir an önce yaptır kurtul derim ben...korkulacak kadar acı vermiyormuş eger stres yapmazsan..
klomen ve çatlatma iğnesinin etkisinin birkaç ay sürdüğünü söylerler..
Selam kizlar herkese. Herkes birilerinden laf duymaya bikmis. Bugun kendi annem bana diyoki kimse senin Ah ini almasin aninda basina geliyor diye. Gelelim gecen kaynanamla knusuyoruz iste surekli istedgi anda hamile kaldgni soyledi. Artik 1.5 senedn snra awazim ciktgi kadar bagrdim "sen ayse ben zeynep sen 70lerde hamile kalmisin simdiki zaman 2012 yicekler dunya artik farkli bunu gor artik durmadan kizindanda ornek werip durma bana dedim yas itibaryle hayat tecruben olabilir ama su andaki durumumu ne sen nede kizin anlar benim yanimda artik knusmayin" dedim. Neyse 2ay once gorumcem hamile kalmisti. Geldi bize kaynanamda yanimda "ay goruyonmu anne hemen senin gbi ewlendikten hemen snra hamile kaldim zeynep hesaplasana bebegmin dogcagi tarih ne zaman" dmisti senin yaptgn cocuk sen hesapla dedim ama kalbim nasil yaniyor. 2ay snrada kalbi durdugu icinde kurtaj oldu. Sevinmedim ama her doktordan geliste ay boyleyim ay doktor bna sunu dedi hormnlarim iyi calisiyomus flan filan beni uzdu ilahi adalet ne diyeyim simdi 1sene tiroid tedawisi gorcek. Gecen habertrkte sezeryan knusu wardi kaynim acti tw yi. Kaynanamda ac bkayim sesini dinleyeyim diyo masus yapiyo biliyorum. Bende esimin yaninda soyledim"ne o anne 4. Olursa sezeryan mi yapcn" dedim kaldi put gbi. Cok yazdim dertliyim kizlar napayim bir size acilip rahatliyorum sadece
Saolasın canım. Yokluğumuz belliyse ne alaa. :) Doğrudur, canım muhakkak ama ben bunaldm ya bu sıra biraz ara veriyim ve bu zaman zarfında kendimi hazırlıyım istiyorum. Hm, bide doğal yolla hamile kalıyormuşum:) Sanmam ama :)
iyi geceler kızlar...
yarın çankırıya gidiyorum düğünümüz var..:)) 3-4 gün yokum döndüğümde inşallah bir sürü gebe haberi alırım
dikkat edin kendinize allaha emanet olun...
canım sen üzülürsün diye görüşmemiştir senle. seni umursamasa, hava atmak için görüşürdü.ah ah millet neler yapıyor benim on yıllık arkadaşım benden sakladı hamileliğini görüşeli m dediğimde bahanelr bugün duydumki dün doğurmuş nasıl içime oturtu anlatamam,gün boyu agladım hemde ne aglama
ayyy çok güzelmiş,nice senelereyol arkadaşlarım benim
şuanda nasıl mutluyum anlatamam ...
Kocam iş yerine kocaman bir buket çiçek
kocaman bir kutu çikolata ve içinde yüzük göndermişşşş:119:
Allahı m agzım kulaklarımda mı neeee
maşallah size nazar değmesin bu sevgi bu aşk varken bebiş size çok yakındır öyle hissediyorum canımbende uzuldum sewinmedim asla Allah biliyor lakin beni kiz kardes gorup cocugum olmadi diye uzuldugumde bile bile oyle yapmamaliydi diye dusunuyodum ama oldu olan. Rabbim onada sizlerede ve banada hayirli evlatlar versin ins. Hamilelik duygusu bna hayal geliyor. Hamileler ustun yetenekli insanlar gbi geliyor bana. Bugunlerin tadini cikartiyoruz esimle cok sukur yavrum bzen uzuldugumu gorunce dayanamiyor ne istese yapiyor. Iyiki askim var
iyi geceler kızlar...
yarın çankırıya gidiyorum düğünümüz var..:)) 3-4 gün yokum döndüğümde inşallah bir sürü gebe haberi alırım
dikkat edin kendinize allaha emanet olun...
cnm bende alım diorum yaa önceden bebek olmadan almak ii deilmiş diolar yaa o yzden almıom yoksa o eteğe bittim içimden dedim alım olmazsada sevim dursun die ama almadım sonra rabbim bi gün o günleri gösterir inşallah ameliyat adet olup ya biterken ya bittikten sonraki ertesi gün oluomuş bat gecikmezse stresten 14ü yani 20-21i gibi olurum ameliyat diorum işte adet olum gün alacam dua edin nolur çoookk korkuorum nasıl olcak die hiçç dikişim olmamıştı bu ilk olacak rabbim beterinden saklasın ne deyim((
cnm evet takıorum kafama nasıl olcak ne zaman olcak ne yapcam hemen sonrasında görümcemin düğünü var onlara nasıl belli etmicem 10günden falan iileşirmiyim acaba tatile gitcez nasıl olcak amaaan cnm düşünüomda düşünüom napayım rabbim büyük valla bebek elbiselerine ölüyyoruuumm yaa içimm gidio resmen internette bile hep onlara bakıorum(
günaydın kızlaar nasılsınız biliyosunuz bu ayki tedavim iptal oldu doktor kendiliğinden ilişki önerdi bende soğan suyu içdim bugün 13. günüm hayırlısı herşeyin
maşallah size nazar değmesin bu sevgi bu aşk varken bebiş size çok yakındır öyle hissediyorum canım
kayınvalide konusuna gelince hepsi aynı,klasik torun isteği işte. ben de çok çektim; her ay sorardı adetimi, takip ederdi.iyi kadındır ama bunların beni nasıl olumsuz etkilediğini bilemedi;bilemeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?