Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet cnm ya adetin 5inci günü gel dedi yada bitince dedi bende bitsin abdestli gideyim diorum çünkü nolur nolmaz ameliyat karından canm 2 yada 3 tane delik delinerek rahime böle hortum gibi bişeyle kamera yolluolar bakıolar kapalıysa açmak için kesiolar,adet olumda arıcam doktorumu tam günüde o zaman belli olur diorum cnm her deliğe 2 dikiş atılıomuş cnm bende bilmiodum ama bununda profesörü oldum araştıra araştıradün perşembe gecesi yasin okudum hepimize bağışladım dua ettim tek tek önce forumdaki herkes için sonra isteyen herkes için rabbim kabul etsin inşallah.BU ARADA HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR CANLARIM...

ben dün igne oldum yaaa
popoşumda igne oldugum yer morarmiş yaaa sinir oldum
acıyo zaten bide....
Sizinde morardı mı böyle????

popodan ne iğnesi vurundun ki cnm benim doktorum koldan bile yaptırtmıo herkes bilmez getir ben yapcam dio çatlatma iğnesini göbüşten yapıo:44::44::44:

Bugün kimsecikler yokk kızlar yaa nerdesiniz kimse kalmadıben bu iki gündür umutluyum yaa kızlar süt buharına oturuorum yaa nasıl karnım ağrıo ondan sonra sanki bişeler sökülüo içimden böle doktorun bile umudu yokken bide bu ay hamile kalırmışım ameliyatada gerek kalmazmış allahım inşallahh

Canım bende kendimi çok kasıyorum biliyorsun yedim bitirdim resmen. Birkaç ay ara veriyim kendimi hazırlayayım sonra çekineyim diyorum zaten bu ay Istanbula gitme durumum var orda radyomarı herkes çok öneriyor orda çekinicem yüksek ihtimalle. Evt, aynen alıcam senden snra gözüm iyice korktuu zaten.. Ama bence benm %70 tüplerim tıkalııı :/ Allahım bize yardım etsinn.. Sen naptn canım? Ameliyat olcakmışsın? Rabbım yar ve yardımcın olsun. Inş. hayırısyla atlatırsın ve tüplerin açılırr.. Ve hemen hamile kalırsın..

Ayy kıyamam ya okurken bile içim fenalaşıyo nefesim daralıyoo. Hiç dayanamam ki böyle şeylere. Rabbım bizleri o raddelere getirmesin. Bende klomen ve ovitrelle süresince hamile kalamadım şimdi hamile kalcam gibi geliyo. Umut dünyası işte. Kendimi avutuyorum belkide. Saol canım Allah razı olsun, Rabbım niyetini, dualarını kabul buyursunn inş. Sana da hayırlı cumalar dualarda buluşalım inş.

ikizimolsunistiyorum cnmm bende dün gece seni düşündüm geçmişte görmedim naptııınn bebiş ikizmi belli oldumu cancağızım

Canım doktormu yaptı sana popodan iğne ?

ben ya koldan yada göbekten yapılıyo diye biliyorum

bana 2 tane igne yapıldı
tanesi 10 tl 2 tane aldım
eskiden bu yapılıyormuş sonra ovit.. olan cıkmış
pahalı diye onu almadım
bu aldıgım da popodan yapılıyormuş

daha öncekini göbekten yapmıştı ovitre yi...
cok acıyo ama morarmış ne biçim zaten dün akşam halvette de cok zorlandım bacagım cok agrıdı...

Ayy baya meşakkatliymiş...
ama az az dikişler bide şimdi estetik yapıyolar onlar kaybolur...
inşallah kapalı değlidir de büyük operasyona gerek kalmaz.

hem açşalarda bişi olmaz nasılsa bebiş olursa artık sezeryan olursun her türlü iz olucak yani:111:
evet valla doktorlardan iyi biliyoruz
Allah Dualarını kabul etsin inşallahhhh bende biraz aksattım dualarımı

popodan ne iğnesi vurundun ki cnm benim doktorum koldan bile yaptırtmıo herkes bilmez getir ben yapcam dio çatlatma iğnesini göbüşten yapıo:44::44::44:

ovitral mı ne var ya benimki ondan değil.
popodan yapılıyormuş bu...

bu aldıgım igneleri her yerde bulamazsın eczacılar vermiyo saklıyolar dedi..
benimde tanıdık vardı gittim ondan rica ettim
saklıyordum tanıdıklar için dedi ondan aldım Alah Razı olsun
bende kadına baklava götürdüm napalım böyle bu işlerrr
Allah yardım etti bana
çok pahalısına gücümüz yetmiyodu
rapor cıkarmak zaten tam bir eziyet...

merhaba kızlar si sabah psikologa gittim geldim bana ayapılan çok zoruma gitti ,psikolog bile anlam veremedi gerizekalı insan ona dair herşey numarası face msn ne varsa sildim

bende çok araştırdım
genelde hem bu tedaviyi bırakınca hamile kalanlar olmuşşşşş

Son düzenleme:
merhaba kızlar si sabah psikologa gittim geldim bana ayapılan çok zoruma gitti ,psikolog bile anlam veremedi gerizekalı insan ona dair herşey numarası face msn ne varsa sildim

ay canım yaaa nasıl bişey psikologa gitmek tavisye ediyormusun?
ya nasıl 9 ay boyunca sakladı..
görüşmediniz mi hiç..
konuşmadınız mı
neden saklamış senden
samimiyetinizi de bilemiyorum yorum yapamıyorum...

merak etme canım girecek kameralar minicik, iğnenin ucunda, çok zor bir operasyon değilmiş
ağrısız sızısız atlatırsın inşallah

çok samimiydik 10 yıldır tanıyorum içli dışlıyız psikolog bile anlam veremedi onun kendisiyle alakalı bir durum dedi epey anlattı , bende daha önce gidiyordum onun sayesinde kabullenmiş çocuğumuz olmadığını insanlara söylemeyi ,tabiki tavsiye ediyorum kız psikologlar neden var insanlara yardım için bana sen iyisin sürekli gelmene gerek yok ama çözümleyemediğim yerde gel dedi yaşın çok genç tüp bebek var olur çocuğun dedi içimi rahatlattı olur yada olmaz duymak iyi geldi sağolsun nasıl duru sakin bir sesi vardı bu arad ben dedim buna korunma diye bu sonra hamile kalmış bana diyor ben dr dr dolanamam çekemem olsun meğerse hamileymiş ,hamile kalınca hiç aramadı aradığımda görüşelim dedğimde bahane buldu sonra deprem falan ben kendi derdime düştüm

Son düzenleme:
kızlar agdaya gidiyom ah ah bıktım bu kıllarımdan ya lazer de yaptıramıyorumm eşim doğur valla her yerini yaptıracam söz diyor ,bir tüy azlatıcı krem aldım deniyorum iyi sonuç alırsam yazarım size öpüldünüz

cnm hiiçç takma benimde öle var hiç görüşmediğim arkadaslarım doğurup bide resimlerini yolluolar amaan rabbim büyük umudumuzu yitirmeyelim yeterki sıkma canını gitt ağdanı yaptır cnm bende kıllardan muzdaribim sir ağdayla alıorum kendim cosmedin saç ürünlerini falan kullanmaya başladım çoookk memnun kaldım saç dökülmem tamamen durdu eczanelerde satılıo bazılarında oda,arkadasım tüğ azaltıcı losyonu kullandı çookk memnun bende alıcam denicem sende al derim
merak etme canım girecek kameralar minicik, iğnenin ucunda, çok zor bir operasyon değilmiş
ağrısız sızısız atlatırsın inşallah
öle diolar kücücük delikle açıolarmış açma ameliyatında ayrı bi sezaryen gibi kesim yokmuş
cnm ovitrella öle sen prengly mi ne ondan aldım sanırım anladım doğrudur o kalçadanda oluomuş

rabbim büyük cnm umudumda büyük en azından sebebini öğrendim die kendimi rahatlatıorum ameliyatla açılır öle kalırım diorum yok olmadı tüp bebek napalım yol uzun yol sabır gerek

ben bugün nedense çoookk umutluyum canlarım rabbimden umudumu kesmiorum hepimiz inşallah birer birer hamiş kalırızda burda çıldırırız ameliyatıda olum kurtulum açılsın inşallah tüpoşlar konsun göbüşüme bebişler

canım bence 13. gün git.
14. gün gec olabilir...
ama 20mm ve üstünde olunca sorun olmaz heralde ??

benimde aynı senin gibi
bugün 13. günüm ve ignemi oldum
tam 20mm olmuşlar
gec kalma derim...

haklisin canim oyle yapayim. ama bende bugune kadar 14cu gun hic 20 mm olmadi ki ((( ama 13u gideyim insallah

Son düzenleme:
kızlarr nolur yardım edin bana lütfen

şimdi ben 9. günüm geçmişti kalktım test yapmadan tarlusal aldım 2 gün içtim
sonra göğüslerimde hassasiyet başladı sonra ben ilacı kestim gittim test aldım
yaptım çift çizgi inanmadımmmmmmmmmm allahım pozitifff kalktım bitane daha yaptım
oda pozitif ben ne yapacamı şaşırdım bi yandan sökücü içtim 2 gün onun korkusu bi yandan hamilemiyimmmm
kızlar kan testi yapmaya gidemedim bazı nedenlerden dolayı içim içimi yiyior ben hamilemiyim
tarlusalın etkisimi çift çizgiyi göstermesi nolur yardımm

haklisin canim oyle yapayim. ama bende bugune kadar 14cu gun hic 20 mm olmadi ki ((( ama 13u gideyim insallah

Canım 20mm ve üstünde olması gerekiyor heralde 22 mm de olsa sorun olmaz igne için diye düşünüyorm

diger kızlarda yorum yaparsa sevinirim...

o zaman 14. günü bekle sen kendin daha iyi bilirsin kendini : )))

ben hangi taraftan yumurtladıgımı büyüdügünü bile anlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…