- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
kızlarr nolur yardım edin bana lütfen
şimdi ben 9. günüm geçmişti kalktım test yapmadan tarlusal aldım 2 gün içtim
sonra göğüslerimde hassasiyet başladı sonra ben ilacı kestim gittim test aldım
yaptım çift çizgi inanmadımmmmmmmmmm allahım pozitifff kalktım bitane daha yaptım
oda pozitif ben ne yapacamı şaşırdım bi yandan sökücü içtim 2 gün onun korkusu bi yandan hamilemiyimmmm
kızlar kan testi yapmaya gidemedim bazı nedenlerden dolayı içim içimi yiyior ben hamilemiyim
tarlusalın etkisimi çift çizgiyi göstermesi nolur yardımm
cnm hiiçç takma benimde öle var hiç görüşmediğim arkadaslarım doğurup bide resimlerini yolluolar amaan rabbim büyük umudumuzu yitirmeyelim yeterki sıkma canını gitt ağdanı yaptır cnm bende kıllardan muzdaribim sir ağdayla alıorum kendim cosmedin saç ürünlerini falan kullanmaya başladım çoookk memnun kaldım saç dökülmem tamamen durdu eczanelerde satılıo bazılarında oda,arkadasım tüğ azaltıcı losyonu kullandı çookk memnun bende alıcam denicem sende al derim
evet bende kendim alıyorum özellikle bıyığımı ver her alışımda agda etimide alıyor yine aldı nasıl gidecem dersaneye oy oy her hafta bıyığımda leke traş olurken kesenler gibitedaviden dolayı bir türlü lazere gidemiyorum valla ben son günlerde meşhur olan pervin bulgak varya onun ürününü aldım kollarıma ilk defa uyguladım ,senin arkadaşın ne marka aldı ve kaç ayda sonuç aldı cosmedin bakayım netten
cnm bende bıyığımı iple kendim alıom diğer yerlerime yapıorum ağdayı beyaz tenliyim bende kıpkırmızı olur işe gidemem ağdayla alsamcnm 1 ayda sonuç aldı sakalları vardı günlük kesmek zorunda kalıodu şimdi ayda bi aldırıo ve onu sürüo çıkmıo bile yaa ultrasonla baktı güzellik uzmanı ölen kıl kökleri var o kadar belliki inanamadım yaa denicem bende
kızlarr nolur yardım edin bana lütfen
şimdi ben 9. günüm geçmişti kalktım test yapmadan tarlusal aldım 2 gün içtim
sonra göğüslerimde hassasiyet başladı sonra ben ilacı kestim gittim test aldım
yaptım çift çizgi inanmadımmmmmmmmmm allahım pozitifff kalktım bitane daha yaptım
oda pozitif ben ne yapacamı şaşırdım bi yandan sökücü içtim 2 gün onun korkusu bi yandan hamilemiyimmmm
kızlar kan testi yapmaya gidemedim bazı nedenlerden dolayı içim içimi yiyior ben hamilemiyim
tarlusalın etkisimi çift çizgiyi göstermesi nolur yardımm
çok samimiydik 10 yıldır tanıyorum içli dışlıyız psikolog bile anlam veremedi onun kendisiyle alakalı bir durum dedi epey anlattı , bende daha önce gidiyordum onun sayesinde kabullenmiş çocuğumuz olmadığını insanlara söylemeyi ,tabiki tavsiye ediyorum kız psikologlar neden var insanlara yardım için bana sen iyisin sürekli gelmene gerek yok ama çözümleyemediğim yerde gel dedi yaşın çok genç tüp bebek var olur çocuğun dedi içimi rahatlattı olur yada olmaz duymak iyi geldi sağolsun nasıl duru sakin bir sesi vardı bu arad ben dedim buna korunma diye bu sonra hamile kalmış bana diyor ben dr dr dolanamam çekemem olsun meğerse hamileymiş ,hamile kalınca hiç aramadı aradığımda görüşelim dedğimde bahane buldu sonra deprem falan ben kendi derdime düştüm
kızlar agdaya gidiyom ah ah bıktım bu kıllarımdan ya lazer de yaptıramıyorumm eşim doğur valla her yerini yaptıracam söz diyor ,bir tüy azlatıcı krem aldım deniyorum iyi sonuç alırsam yazarım size öpüldünüz
cnm bende bıyığımı iple kendim alıom diğer yerlerime yapıorum ağdayı beyaz tenliyim bende kıpkırmızı olur işe gidemem ağdayla alsamcnm 1 ayda sonuç aldı sakalları vardı günlük kesmek zorunda kalıodu şimdi ayda bi aldırıo ve onu sürüo çıkmıo bile yaa ultrasonla baktı güzellik uzmanı ölen kıl kökleri var o kadar belliki inanamadım yaa denicem bende
ay deneyelim valla bende o kadınınki kullanıyom ilk defa kullandım bakalım ne olacak , valla dudağımın üstü kocaman yara oldu iple alınca hemen çıkıyor ailenin bütün kıllarını bana vermişler kökleri sert değil ama var yani
Allah allaaaaaahh
he aynı sey gecen ay daha benim basıma geliyodu
brancayı bizim kuzenin eşine verdim o ay hamileyim dedi.. tabi ben şoook
ay nasıl fena oldummm
ki daha yeni evlendi şimdi yeni1 sene olucak...
işte hem yardım edelim diyoruz hem çekemiyoruz..söylese bi deeert söylemeesee....
ama normal bir sekilde yaklaşsalar bizde heralde çıldırmayız
gelip gidip bana şöyle aş eriyom böyle aş eriyom diye anlatıyo göbeğini tutuyo yanımda filan çıldırıyorum tabi been..
biri hepten saklar digeri göbegini gere gere karşımızda oturur....
neyseki hamile değilmiş neden öyle bi sey attı ortaya onuda bilmiyoruz aksiyon yarattı heralde ( zaten daha 17 yaşında cocuk işte...)
ne demek ben doktor doktor dolanamam baksen sanki kendi elinde...
AAh aaah Allah düşürmemiş işte. töbe töbeee insan neler geciriyo içinden şimdi şeytana uymucaammm
işte benim neden okadar ağladığımı sen düşün ben öyle desem allah beni çarpar yemin olsunki dedimya psikologta anlam veremedi ,tekin normal dedi psikologa öneriyorum git yani, çocuk işte saçmalamış salak çekemem değilde bizim neden olmuyor diye üzülmek diyelim ona
yaa bende cok istiyorum
hatta diyom ki bi dogum günü hediyesi diye laze epilasyon gelse nasıl makbule gecerrNasıl fikir
ya işte tedavi sürecinde olduğumuz için olmuyor dr izin vermiyor bıyığımı yaptırayım dedim yani mırın kırın etti ya hamile kalırsan dedi eşimde sabret ben sana yaptıraca diyor hele bekleyelim fikir güzel
hastanekorkagıya işte tedavi sürecinde olduğumuz için olmuyor dr izin vermiyor bıyığımı yaptırayım dedim yani mırın kırın etti ya hamile kalırsan dedi eşimde sabret ben sana yaptıraca diyor hele bekleyelim fikir güzel
kızlar bu arkadaş davasına kaç gün dür için yandı biliyorsunuz ,dün eşim heycanla geldi , müd yanına çağırmış bak bizim ikincide olmuyor du aşılama şu bu herşeyi yaptım tüp yapacaktık , 8 yıldır olmuyormuş ikinci diğeri 10 yaşında çok güzel bir kızı var maşallah
biz bunları yaptık ilk ay oldu sizde yapın demiş size yazıyorum bana fikir verin dersaneye gidiyorum akşam gelince okuyacam yazın siz
baby star preseed jel , preseed tükürük testi,preseed kadın erkek vitaminler , seba med 3,8 kadın vajinal temizlik jeli kabak çekirdeği yemesin yenge demiş bunları kullanmışlar bilgisi olan hatta forumda topikte var bunla ilgili sizede haber vereyim dedim kistim giderse deneyecem
kızlar karnım çok şiş ve karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor iğne yapılalı 3 gün oldu neden acaba bu şişlk
Bugün kimsecikler yokk kızlar yaa nerdesiniz kimse kalmadıben bu iki gündür umutluyum yaa kızlar süt buharına oturuorum yaa nasıl karnım ağrıo ondan sonra sanki bişeler sökülüo içimden böle doktorun bile umudu yokken bide bu ay hamile kalırmışım ameliyatada gerek kalmazmış allahım inşallahh
mrb bende bu ay klomen kullandım bugün sattan sonraki 13.günüm çatlatma iğnesini saat 16:00da vuruldum ilişki için dr yarını söyledi geç değil mi?
Hayırlı hafta sonlarıı.. Kızlar Klomen ve Ovitrelle kullananlarda şişme oldu mu hiç? Kilo alma vs.
bende olmamıştı canım,ki normalde kolay kilo alırımHayırlı hafta sonlarıı.. Kızlar Klomen ve Ovitrelle kullananlarda şişme oldu mu hiç? Kilo alma vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?