Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım ya bence hemen bi doktoa git
yani bende korktum şimdi.....
umarım bi etkisi yoktur...
Senin adına çok sevindim ama Mutlulugunu gölegelmişsin

Neden içersin be arkadasım biliyorsun bebiş olabilir ah ahhhh :44:

Son düzenleme:

ahh cnm ahh niye içersin ilacın etkisi falan deilsin bence hamişsin veeee hemen doktora gittkan testi yaptır ve ilacıda kes doktor büyük ihtimal progestan falan verir inşallah bişe olmaz ama hemen gittt

Allah allaaaaaahh
he aynı sey gecen ay daha benim basıma geliyodu
brancayı bizim kuzenin eşine verdim o ay hamileyim dedi.. tabi ben şoook
ay nasıl fena oldummm
ki daha yeni evlendi şimdi yeni1 sene olucak...

işte hem yardım edelim diyoruz hem çekemiyoruz..söylese bi deeert söylemeesee....
ama normal bir sekilde yaklaşsalar bizde heralde çıldırmayız
gelip gidip bana şöyle aş eriyom böyle aş eriyom diye anlatıyo göbeğini tutuyo yanımda filan çıldırıyorum tabi been..

biri hepten saklar digeri göbegini gere gere karşımızda oturur....
neyseki hamile değilmiş neden öyle bi sey attı ortaya onuda bilmiyoruz aksiyon yarattı heralde ( zaten daha 17 yaşında cocuk işte...)

ne demek ben doktor doktor dolanamam baksen sanki kendi elinde...
AAh aaah Allah düşürmemiş işte. töbe töbeee insan neler geciriyo içinden şimdi şeytana uymucaammm

yaa bende cok istiyorum
hatta diyom ki bi dogum günü hediyesi diye laze epilasyon gelse nasıl makbule gecerr Nasıl fikir

merhabalr kızlar bişi soracağım,bileniniz varsa yanıtlayabilir mi acaba?
ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurulmadan yumurtam çatladı.şu an adetim geldi,7.günümdeyim ve aşırı geliyor.ağrılıyım,ilk günler ağrım sızım yoktu ve az az geliyordu,son 3 gündür fenalardayım.Neden olabilir sizce?Benim normalde 7.gün bitiyordu.Hatta 6.gün.

Son düzenleme:
kızlar bu arkadaş davasına kaç gün dür için yandı biliyorsunuz ,dün eşim heycanla geldi , müd yanına çağırmış bak bizim ikincide olmuyor du aşılama şu bu herşeyi yaptım tüp yapacaktık , 8 yıldır olmuyormuş ikinci diğeri 10 yaşında çok güzel bir kızı var maşallah
biz bunları yaptık ilk ay oldu sizde yapın demiş size yazıyorum bana fikir verin dersaneye gidiyorum akşam gelince okuyacam yazın siz

baby star preseed jel , preseed tükürük testi,preseed kadın erkek vitaminler , seba med 3,8 kadın vajinal temizlik jeli kabak çekirdeği yemesin yenge demiş bunları kullanmışlar bilgisi olan hatta forumda topikte var bunla ilgili sizede haber vereyim dedim kistim giderse deneyecem

Son düzenleme:

evet canım riske atma... olmaz olmaz olacagı tutar...
valla dogumdan sonra yaptırmak lazım bebişe gelecek hediyelerle

Son düzenleme:

ay benim kocam yiyodu kabak cekirdeği bende ondan yemiştim gecen aylarda ama kuş kadar bişi yedim yani normalde hiç yemem...

Canım denemekte fayda var
neyin iyi geleceğini bilemiyoruz ki...

kızlar karnım çok şiş ve karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor iğne yapılalı 3 gün oldu neden acaba bu şişlk

bu sut buharini bende duymustum.ama hic denemedim bunun zamani nerdir acaba?

selam ben bu ay klomene basladım bugun 19, gunum bı kac gundur karın agrısı ve mem ucu agrısı yasıyorum bu konuda bilgisi olan varmı normalmı bu durum

mrb bende bu ay klomen kullandım bugün sattan sonraki 13.günüm çatlatma iğnesini saat 16:00da vuruldum ilişki için dr yarını söyledi geç değil mi?

mrb bende bu ay klomen kullandım bugün sattan sonraki 13.günüm çatlatma iğnesini saat 16:00da vuruldum ilişki için dr yarını söyledi geç değil mi?

Geç değil canım. Yumurta iğneden 36 saat sonra çatlar. Benim doktorda ilişki için ertesi gün diyor.

Son düzenleme:
Hayırlı hafta sonlarıı.. Kızlar Klomen ve Ovitrelle kullananlarda şişme oldu mu hiç? Kilo alma vs.

Klomene başladıktan sonra 5 kilo aldım ve tüm yan etkilerini de yaşadım. Şişkinlik, ateş, basması, aşırı iştah, gaz, baş ağrısı, kasık ağrısı, hafif tüylenme vs.

aynıları bende var şişme kılo alma gögüste hassasiyet gaz kızlar hamile olamazsak bu şişlik geçer mi öbür ay deneyimliler bizi bilgilendirse seviniriz

Iyi aksamlar hanimlar buaksam calisma yapamicaz kocisle aramiz bozuk , bakalim ne zaman duzelcez.. kismet olmucak demekki bu ayda.. 2defa oldu gerci igneden sonra ama bakalim kismet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…