Geç değil canım. Yumurta iğneden 36 saat sonra çatlar. Benim doktorda ilişki için ertesi gün diyor.
Klomene başladıktan sonra 5 kilo aldım ve tüm yan etkilerini de yaşadım. Şişkinlik, ateş, basması, aşırı iştah, gaz, baş ağrısı, kasık ağrısı, hafif tüylenme vs.
aynıları bende var şişme kılo alma gögüste hassasiyet gaz kızlar hamile olamazsak bu şişlik geçer mi öbür ay deneyimliler bizi bilgilendirse seviniriz
Aynen ya maf oldum 10kiloya yakın kilo aldım Diaforminde kullanıyorum ben beni maf etti o doktor iştahını keser dedi ama onu içtiğimde felaket yemek yiyordum. Bende PKoda var zor kilo veriyorum nasıl vercem bu kiloları yaa.. Çok çirkin bir hal almaya başladım poffffff...
4aydır kullanıyorum 4 ayda 10 kilo aldım nerdeysee şimdi kara kara düşünüyorum nasıl vercem diyeeeeee
cnm ben hiç duymadım ilaçmı ne o nasıl kullanılıormuşki acaba:44::44:Dün bir arkadaşla karşılaştım, bebek konusu açıldı, olmuyor deyince kendisinden bahsetti, 2. çocuğuna 2 yıl hamile kalamamış, dr. gitmiş, yumurta tembelliği var demiş ve sadece D-Flor kullanmış, dr. bunu 3 ay kullan 4. ay kesin hamile kalırsın demiş ve kadın 3. ayında hamile kalmış zaten, yumurta tembelliği için bir çok şey duydumda d-flor ilk kez duydum arkadaşlar, aramızda kullanan yada tavsiye edilen oldumu, d flor diş için yumurtalıklardaki rolünü anlayamadım, bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Aynen ya maf oldum 10kiloya yakın kilo aldım Diaforminde kullanıyorum ben beni maf etti o doktor iştahını keser dedi ama onu içtiğimde felaket yemek yiyordum. Bende PKoda var zor kilo veriyorum nasıl vercem bu kiloları yaa.. Çok çirkin bir hal almaya başladım poffffff...
alınıo cnm alını bende 6 kilo falan aldım çok hareketliyimdir vücudum yakıo yediklerimi bide kemiklerim ufak o yüzden kilom belli olmuo hiç ama ben biliorum aldım yanicnm nie glifor vermediki doktorum bende pko yokmuş var die 2 ay o ilaçtan verdi doktor nasıl ishal nasıl kusma yiyodum 15 dk sonra çıkarıodum geçen yıl kullandım 2 ayda 5 kilo falan verdim bıraktım sonra doktorudaa ilacıdaa sende 2 ay kullansan verirsin kiloları
4aydır kullanıyorum 4 ayda 10 kilo aldım nerdeysee şimdi kara kara düşünüyorum nasıl vercem diyeeeeee
merhaba kızlarrr..iğneyi vurulduktan sonra bugün 14.günüm :) daha gelen giden yok ama hiç bir belirtimde yok...ayrıca benim genital organda çok fena yanma var kızlar ne yapacağımı bilemiyorum
kan testi yaptırın isterseniz
merhaba kızlarrr..iğneyi vurulduktan sonra bugün 14.günüm :) daha gelen giden yok ama hiç bir belirtimde yok...ayrıca benim genital organda çok fena yanma var kızlar ne yapacağımı bilemiyorum
cnm o yanma iki üç gün bendede oldu dünde çok oldu yanmadan ziyade sanki bıçaklar girio ama ben hsgye bağladım bu olayı,ama seninki neden oldu aynı şekilde kasığımdada tam yumurtalıgın oldugu yerde ve rahimin oldugu yerde ara ara nasıl sancı girio devam etse nefesimi keser yani o denli nie oluo anlamıorum
doktorum serophene verdi yarın adetimin 5. günü balıcam yarın. 5 gün içiliyormuş sonrada kontrole gidicem acaba kontrolde yumurta oluşmuşmu diyemi bakıcak çatlatma iğnesimi vericek daha erken değilmi hemen oluşucakmıki .. pkoluyum
5 gün içince sonraki beşinci günde yumoşların oluşması lazım değilmi kızlar????
evet canım ilacı 5.güm kullanmaya başlıyorsun..ilaç bittikten 5 gün sonra doktora gidiyorsun..yumoşlara o zaman bakıyor :)
teşekkür ederim canım bende diyorum yarından itibaren incir suyu içmeye başlayayım ama korkuyorumda bi taraftan bu defa iki üç tane yumoş oluşmasından
canım ilacı bitirmeden istersen bence kür yapma..ikisini birden yapmak iyi değil diyorlar..zaten ilaç bi kaç tane yumoş yapacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?