Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hayirli aksamlar kizlar..ya Avniyeden haber cikmadimi yine ?Deyerlerini yazdi gitdi yaa merakda kaldim..neyse benim bu gun 13cu gun ultrasona girmem lazimdi klomen yumoslara neler yapmis oyrenelim diye..ama kociss gec geldi eve gec cikdik evden veee doktor gitmisdi bile ((( afff....sol tarafim agriyor, bu aksam catlamasin yaa (((

Dün bir arkadaşla karşılaştım, bebek konusu açıldı, olmuyor deyince kendisinden bahsetti, 2. çocuğuna 2 yıl hamile kalamamış, dr. gitmiş, yumurta tembelliği var demiş ve sadece D-Flor kullanmış, dr. bunu 3 ay kullan 4. ay kesin hamile kalırsın demiş ve kadın 3. ayında hamile kalmış zaten, yumurta tembelliği için bir çok şey duydumda d-flor ilk kez duydum arkadaşlar, aramızda kullanan yada tavsiye edilen oldumu, d flor diş için yumurtalıklardaki rolünü anlayamadım, bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Klomene başladıktan sonra 5 kilo aldım ve tüm yan etkilerini de yaşadım. Şişkinlik, ateş, basması, aşırı iştah, gaz, baş ağrısı, kasık ağrısı, hafif tüylenme vs.

Aynen ya maf oldum 10kiloya yakın kilo aldım Diaforminde kullanıyorum ben beni maf etti o doktor iştahını keser dedi ama onu içtiğimde felaket yemek yiyordum. Bende PKoda var zor kilo veriyorum nasıl vercem bu kiloları yaa.. Çok çirkin bir hal almaya başladım poffffff...

aynıları bende var şişme kılo alma gögüste hassasiyet gaz kızlar hamile olamazsak bu şişlik geçer mi öbür ay deneyimliler bizi bilgilendirse seviniriz

4aydır kullanıyorum 4 ayda 10 kilo aldım nerdeysee şimdi kara kara düşünüyorum nasıl vercem diyeeeeee

canım niye bu kadar kilo aldın, hiç iyi değil, yediklerine dikkat etmen lazım beyaz ekmeği,pirinç pilavını,abur cuburu kes

cnm ben hiç duymadım ilaçmı ne o nasıl kullanılıormuşki acaba:44::44:

yürü bol bol cnm ben öğlenleri bile eve gidiyorum yürüyerek sırf bu yüzden ondan vücudum sıkı malesef bu zıkkım ilaç yapıo cnm yaa

günaydın kızlar ,ya bu doğum kontrol hapını kullandım kullanalı lekelenmem var bir çoğalıyor bir azalıyor kist eriyormudur acab dr soramıyorum dengem çok bozuldu buay hiç ilaç kullanasım yok,zaten 7 adet oldum 22 adet oldum dün gene biraz geldi oy oy

günaydın, kızlar bu doğum kontrol hapını kullandım kullanalı lekelenmem var , bir çoğalıyor bir azalıyor kist eriyormudur acaba ? dr soramıyorum, dengem çok bozuldu buay hiç ilaç kullanasım yok zaten , 7 adet oldum 22 adet oldum dün gene biraz geldi oy oy

merhaba kızlarrr..iğneyi vurulduktan sonra bugün 14.günüm :) daha gelen giden yok ama hiç bir belirtimde yok...ayrıca benim genital organda çok fena yanma var kızlar ne yapacağımı bilemiyorum

doktorum serophene verdi yarın adetimin 5. günü balıcam yarın. 5 gün içiliyormuş sonrada kontrole gidicem acaba kontrolde yumurta oluşmuşmu diyemi bakıcak çatlatma iğnesimi vericek daha erken değilmi hemen oluşucakmıki .. pkoluyum

merhaba kızlarrr..iğneyi vurulduktan sonra bugün 14.günüm :) daha gelen giden yok ama hiç bir belirtimde yok...ayrıca benim genital organda çok fena yanma var kızlar ne yapacağımı bilemiyorum

cnm o yanma iki üç gün bendede oldu dünde çok oldu yanmadan ziyade sanki bıçaklar girio ama ben hsgye bağladım bu olayı,ama seninki neden oldu aynı şekilde kasığımdada tam yumurtalıgın oldugu yerde ve rahimin oldugu yerde ara ara nasıl sancı girio devam etse nefesimi keser yani o denli nie oluo anlamıorum

canım benimki mantar heralde bilmiyorum ama çok canım yanıyo..

kızlar kımse bana cevap yazmamıss ama cokk merak edıyorumm klomen ılk defa kullandım bugun adetın 21, gunu doktorum 14, gun yumurtamın catlıyacagını soylemıstı gogus uclarım cok agrıyor gebelik belirtisi olabilirmi yada klomenın boyle bır yan etkısı varmı

5 gün içince sonraki beşinci günde yumoşların oluşması lazım değilmi kızlar????

evet canım ilacı 5.güm kullanmaya başlıyorsun..ilaç bittikten 5 gün sonra doktora gidiyorsun..yumoşlara o zaman bakıyor :)

teşekkür ederim canım bende diyorum yarından itibaren incir suyu içmeye başlayayım ama korkuyorumda bi taraftan bu defa iki üç tane yumoş oluşmasından

teşekkür ederim canım bende diyorum yarından itibaren incir suyu içmeye başlayayım ama korkuyorumda bi taraftan bu defa iki üç tane yumoş oluşmasından

canım ilacı bitirmeden istersen bence kür yapma..ikisini birden yapmak iyi değil diyorlar..zaten ilaç bi kaç tane yumoş yapacak inşallah :)

canım ilacı bitirmeden istersen bence kür yapma..ikisini birden yapmak iyi değil diyorlar..zaten ilaç bi kaç tane yumoş yapacak inşallah :)

ayyy inşallah 2 ay önce hiç bi tedavi uygulamadan doktora gitmiştik bebek istiyoruz artık diye tamda o gün yumurta tam oluşmuş meğer hemen iğne vermişti doktor ve ben hemen hamile kalmıştım ama gelişme olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.. şimdide garantiye almak için küre başlayayım diye düşünydum ama madem öle hiç yapmayayım inşallah canm yaa muradımıza ereriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…