şimdi bende baktımda biraz benimde rahim duvarım yumurtamın gelişme sürecine göre geri kalıyor demişti dr buda bebeğin tutunmasınuı zorlaştırıyormuş. normalde 5 mm olması gerken günde benim 3mmdi rahim duvarım. bunun gelişmesi için ilça içtim sonra ölçtüğünde 5,2 dedi buda bizim için yeterli demişt. herhalde budur diye düşünüyorum.
fakat bu luteal faz defekti hakkında daha detaylı bilgisi olan varsa lütfen bizi bilgilendirebilirmi?
merhaba arkadaşlar ben bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş çok moralim bozuk rabbim kimseye yaşatmasın
evet haklısın tabiki herseyin hayırlısı aslında benim aklımda yoktu bekarden çikolata kistim vardı ameliyat olmustum.Evlendim 4 ay yine aklıma bile gelmedi çocuk sonra Dr a gidip bi kontrol olayım dedim.Dr hemen ilacı bırakıosun,hamilelik sürecine baslıyoruz dedi.Aslında hala eşimde bende çocuk fikrini pek benimseyemedik ama olursa da mutlu oluruz sanırımBu arada 4 yıla yakın yasmin kullandığım için o da geciktirebilirmiş süreci.Aslında içimden geçen mayıs ayında hamile kalmak okuldan izin vs..için en uygun zaman:82:
Senin bir kere olmus sanırım yanlış okumadıysam bak ne güzel demek ki bi sorun yok
kolay gelsin cnm ben yrn Dr a gidcem bakalım benim rezervler iyi çalısmıs mı
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, mükemmel bir hafta olsun inşallah. 10 gün aradan sonra yine aranızdayım canlarım. Anjiomu oldum, iyileştim ve işe geri döndüm. Gerçi şimdi de boğazım ağrıyor ama, buna şükür. Sizler nasılsınız merak ediyorum ama hala geçmişi okuyamadım. Fırsat bulur bulmaz okuyacağım, yani hamile var mı görmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar ben bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş çok moralim bozuk rabbim kimseye yaşatmasın
evet canım bizde de aynısı oldu gibi. ben de izinleri denk getirmek için yaza istiyordum hamilelik.. sonra hamile kalınca onun tadını hissini az da olsa yaşayınca hemen başlayalım dedik. pko var bende. doktorum da anca diyor.. bakalım artık... hayırlısı...
canım kaçıncı klomen kullanışın?[/QUOTE ]
Ben daha ilk klomen kullandım. günde iki tane verdi dr belkide fazla geldi bana 1 tane içsem belki ikiside aynı ölçüde gelişirdi. artık bakalım kısmet neolur.
slm arkadaslar bende yenı uyeyım ılk defa bu ay klomen kullandım ve yarın doktora cıkıcam kasıklarımda ve belımde agrı mıde yanması ve bulantılarım var acaba doktor ne dıcek gozume uyku gırmıo neolur cok dua edın bana :18:
Allah sabır versin gülüm. Geçen yıl ben de yaşadım o kürtaj olayını. Rabbim büyük düşmanıma vermesin. Ama yapacak, diyecek birşey yok. Katlanmamız gerek. İnşallahh en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlara kavuşuruz.merhaba arkadaşlar ben bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş çok moralim bozuk rabbim kimseye yaşatmasın
canımmm geçmiş olsun
bi süre yokum yazmışsın ama ben anjio olucağını düşünmemiştim
diodun olucam die ama zamanını bilmiodum
ii olduğuna sevindim canım
kendine dikkat et canım bol bol kivi yemeye çalış
geçmiş olsun canım
Rabbim birdaha yaşatmasın
bende bir yıl önce kürtaj olmuştum
Rabbim tekrardan en kısa zamanda bebeğinin müjdesini almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?