canım niye bu kadar kilo aldın, hiç iyi değil, yediklerine dikkat etmen lazım beyaz ekmeği,pirinç pilavını,abur cuburu kes
cnm ben hiç duymadım ilaçmı ne o nasıl kullanılıormuşki acaba:44::44:
yürü bol bol cnm ben öğlenleri bile eve gidiyorum yürüyerek sırf bu yüzden ondan vücudum sıkı malesef bu zıkkım ilaç yapıo cnm yaa
canım biliyorsundur pko lu olunca kilo almak hepten olumsuz etki yapar hormonlarına, kilona dikkat etmek zorundasın. madem gezme şansın yok yediklerine dikkat etmeye çalış. önemli olan görüntün değil sağlığın, pko lu olup sadece kilo vererek hamile kalanlar olduSanırım hareketsizlikten. Ben şuan urfadayım burda kimsem yok gezilebilcek yerde yok. Yiyorum yatıyorum. Istanbulda da iyi yerdm ama kilom sabitti. Bunalıma girdmm ya bu kilo yüzünden..
Evt canım yaa. Ben çalışmıyorum da hareket olsa böyle olmazdım ki belkide... Allahımmmm sen bize yardım ettt..Dün kayınvalidemlerdeydmm işte yiğeni geldi hamile birsürü misafir vardı hepsi hamileydii. Böyle onlar anlatırken konuşurken içim gitti. Öyle bi dua ettim kii dedm ya rabbı senin katında şüphesiz var bana da nasip ett
Dün bir arkadaşla karşılaştım, bebek konusu açıldı, olmuyor deyince kendisinden bahsetti, 2. çocuğuna 2 yıl hamile kalamamış, dr. gitmiş, yumurta tembelliği var demiş ve sadece D-Flor kullanmış, dr. bunu 3 ay kullan 4. ay kesin hamile kalırsın demiş ve kadın 3. ayında hamile kalmış zaten, yumurta tembelliği için bir çok şey duydumda d-flor ilk kez duydum arkadaşlar, aramızda kullanan yada tavsiye edilen oldumu, d flor diş için yumurtalıklardaki rolünü anlayamadım, bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba kızlarrr..iğneyi vurulduktan sonra bugün 14.günüm :) daha gelen giden yok ama hiç bir belirtimde yok...ayrıca benim genital organda çok fena yanma var kızlar ne yapacağımı bilemiyorum
aaaa bende sorayım bakiyim dişçime sorayım önce sonra gittiğimde doktoruma sorarım..
bi eczaneye de sorayım
zaten coraspirin alıcam ...
vauuv süperrr
Canım inşallah gelmez kırmızılar yaaaaa
sen yapmıcakmıydı yalancı gebelik için test
normal regl tarihin ne zamandı?
yapacaktım canım ama yapmadım :) dayandım ilk defa bu ay hiç test yapmadım :)
normal regl tarihim bugün canım :)
iyi ki yapmamışsın boşver...
yarın yaparsın artık..
ben regl günümde yapmıştım testi cıkmıştı ....
ama sana yap demek istemiyorum....
eee var mı bi belirti
gögüslerde özellikle?
cnm ben hiç duymadım ilaçmı ne o nasıl kullanılıormuşki acaba:44::44:
Canım d flor vitamin aslında ve bebeklere diş çıkarma döneminde veriliyor, ben kızıma kullanmıştım ordan biliyorum fakat bugüne kadar hiçbir kadın doğum uzmanı hamilelik konusunda önermedi, önerenide duymadım, çok ilginç geldi bana.
kızlar kımse bana cevap yazmamıss ama cokk merak edıyorumm klomen ılk defa kullandım bugun adetın 21, gunu doktorum 14, gun yumurtamın catlıyacagını soylemıstı gogus uclarım cok agrıyor gebelik belirtisi olabilirmi yada klomenın boyle bır yan etkısı varmı
Canım gebelik belirtisi ve adet belirtisi birbirine çok benziyor, klomen karında şişlik, sancı, göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet yapıyor, ama bu herkeste her kullandığında olacak diye bir kural yok, mesela ben yıllarca klomen serophene kullanmama rağmen her ay farklı bir durumla karşılaşıyorum, sağlıklı bir yumurta ürettiysem ve çatladıysa o ay göğüslerim çok acıyor, yumurta çatlamadıysa yada kalitesisze ağırım olmuyor, kendini çok fazla dinleme canım, sürekli belirti arama, içini ferah tut ve Allahın bize verdiği sonsuz sabırla olacağına inandığın günü bekle. Elbet bir gün Yüce Rabbim tüm isteyenlere verecek.
aaaa bende sorayım bakiyim dişçime sorayım önce sonra gittiğimde doktoruma sorarım..
bi eczaneye de sorayım
zaten coraspirin alıcam ..
Akşama benimde diş hekimimde randevum var bu konuyu muhakkat soracağım, çok ilginç geldi bana eğer gerçekten yumurtalıklarla bir bağlantısı varsa kesinlikle kullanmaya başlıyacağım, sonuçta zararsız bir vitamin bebeklerde de kullanılıyor. Hamile kalmama vesile olmazsa bile dişlerimi güçlendirir :)
canım biliyorsundur pko lu olunca kilo almak hepten olumsuz etki yapar hormonlarına, kilona dikkat etmek zorundasın. madem gezme şansın yok yediklerine dikkat etmeye çalış. önemli olan görüntün değil sağlığın, pko lu olup sadece kilo vererek hamile kalanlar oldu
ahhh ahhh bu ilaçlar yüzünden neler çekioruz ben bu yaşıma kadar hiççç kabızlık bilmezdimmm bu klomen dostineks benim bünyemi mahvetti biraz önce tuvaletten zor çıktım resmen kan geldi kızlar yaa((çok kötü oldum cnm nasıl yandı bu yasıma kadar hiç böle olmamıştım öldüm resmen öldüm işyerinde olmasam sabun filan sürerdim yaa ameliyat zamanıda olursa die içimi korku aldı kızlar göğüs uçlarındaki hassasiyete takılmayın ben 6 aydır kullanıorum klomen hep aynı belirtileri verdi göğüs uçlarıma şuandada el değmio hamile deilim malesef paşa paşa ayın 14ünü bekliorum adet olmayı:2:
bi eczaneye de sorayım
zaten coraspirin alıcam ..
evet sorun valla bende çok merak ettim
Akşama benimde diş hekimimde randevum var bu konuyu muhakkat soracağım, çok ilginç geldi bana eğer gerçekten yumurtalıklarla bir bağlantısı varsa kesinlikle kullanmaya başlıyacağım, sonuçta zararsız bir vitamin bebeklerde de kullanılıyor. Hamile kalmama vesile olmazsa bile dişlerimi güçlendirir :)
:) :) bu da güzelmiş
evet canım ilacı 5.güm kullanmaya başlıyorsun..ilaç bittikten 5 gün sonra doktora gidiyorsun..yumoşlara o zaman bakıyor :)
Deminden beri topiği okuyorum ama anlayamadığım bir şey var... Klomeni 5. günü içmeye başlayanların adeti 5 gün mi sürüyor acaba? Sanırım adet biter bitmez başlanıyor, yanılıyor muyum?
Deminden beri topiği okuyorum ama anlayamadığım bir şey var... Klomeni 5. günü içmeye başlayanların adeti 5 gün mi sürüyor acaba? Sanırım adet biter bitmez başlanıyor, yanılıyor muyum?
ahhh ahhh bu ilaçlar yüzünden neler çekioruz ben bu yaşıma kadar hiççç kabızlık bilmezdimmm bu klomen dostineks benim bünyemi mahvetti biraz önce tuvaletten zor çıktım resmen kan geldi kızlar yaa((çok kötü oldum cnm nasıl yandı bu yasıma kadar hiç böle olmamıştım öldüm resmen öldüm işyerinde olmasam sabun filan sürerdim yaa ameliyat zamanıda olursa die içimi korku aldı kızlar göğüs uçlarındaki hassasiyete takılmayın ben 6 aydır kullanıorum klomen hep aynı belirtileri verdi göğüs uçlarıma şuandada el değmio hamile deilim malesef paşa paşa ayın 14ünü bekliorum adet olmayı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?