- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
göğüslerim şişmedi ağrıda yok..sadece dünden beri göğüsümün sadece uçları acıyo canım ?
o gögüs ağrısı bendede var kızlar iğne vurulalı 5 gün oldu çalışmalar devam ediyor
kuzuuuuuuu uyaaaaaaaaannnnnnnnn listemiiiiiiiiiiizzzzz geeetttttiiiiii::gitme:))))))))
aman hemen güncelle. listemiz olmadan ne yaparız ayoooooooollllll
bende bu ay kullandım klomeni bu günde çatlatma iğnesi yaptırdım insallah birkaç hafta içinde bende hamiş olacağım
Topikte yazılanlara bakılırsa kimisinde adetin 3.cü gününde başlayanlar var da o yüzden kafam karıştı :26: Peki adetin 5. günü başlanıyor ve 5 gün boyunca kullanılıyorsa, 10 gün ediyor, sonra neden ilişki öneriliyor? Yumurtlama adetin 14. günü olmuyor mu?
Iyi Aksamlar kizlar. size bi sorum olacak lutfen bilgisi olan ilgilensin, bugun adetin 14cu gunu klomen kullandim bu ay, vitamin falanda ..buggun ultrasona girdim yumoslar icin 13mm dedi sol tarafda, oysa bende hem sol hemde sag taraf feci agriyordu, sagda hic bi yomus yok dedi, bu aradaa2gun sonra gel dedi, 2gun sonra 18mm e kadar ulasa bilirmi yumoslar> boyla bir vakasi olan varmi ?
off nasil ortaliycam bunu yaaaaa
Roma Roma Günaydıııınnnn
Var mı güzel haberlerrr
hadi meraktan ölceeezzz
hastanekorkagi canım günaydıııın
bu sabah sporunu yaptın mı
Roma Roma Günaydıııınnnn
Var mı güzel haberlerrr
hadi meraktan ölceeezzz
hastanekorkagi canım günaydıııın
bu sabah sporunu yaptın mı
Günaydın canım :) daha henüz kırmızılar gelmedi canım bekl,yorum bende :)
şu iğne testi varya canım sabahtan onu yaptımbirde eczaneden test alacaktım ama kapalıydı
günaydın canım nasılsın yok yapamadım valla daha oyalanıyorum ,kaç gündür akıntım lekeli geliyor canım sıkkın sanki adet olacam gene bu 3. ziyaret oluyor bu ay tedaviye ara verip şu preseed falan branca deniyim diyorum tabi kistler gittiyse doğum kontrol hapında 11. yuttum
iğne testi ne ki?? ben bilmiyorum onuuu
aa bende çok test var :) yakınız verirdim sana netten bir sürü almıştım
ama pek güvenmiyorum ben laboquik testine...
uf şu ara kanamalar.. canım belki kist gidiyordur...
önümüzdeki ay kist giderse doktor ne dedi? tedavi veriyor mu?
Eğer vermiyorsa brancayı kullan canım preseed i her durumda kullanırsın zaten ..
bende selülitler için şişe kapatıyorum bacaklarıma
günaydın canım nasılsın yok yapamadım valla daha oyalanıyorum ,kaç gündür akıntım lekeli geliyor canım sıkkın sanki adet olacam gene bu 3. ziyaret oluyor bu ay tedaviye ara verip şu preseed falan branca deniyim diyorum tabi kistler gittiyse doğum kontrol hapında 11. yuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?