cok gecmis olsun canim haplar iste bi yerden yaparken bi yerini bozuyor insanin. Klomen kullanirken benide alt tarafimi egzama yapmisti surekli catlayip kaniyordu hapi birakincada hepsi bitti cok sukur. Dun bitkisel ilac satan biyere gttim adam benden tahlilleri istedi gosterdim Rabbim bilir ama bu sonuclarla rahat rahat hamile kalabilirsin ama zamani war dmekki dedi hap oneririm Allahin izniyle 2ayda snuc aliriz ins ama yne nasip dedi aklima yatti ama cok pahaliydi. Mustafa Eraslaninda wardi oda 150tldi. Esim bekleyelim diyor.Zaten 3aylardayiz bol bol dua ediyorum hepimiz icin. Rabbim bayrama kadar bizede bayram hediyemizi nasip etsin insallah
klomen bana ateş basması dışında bi etki yapmadı valla....
off bugün igneden sonraki 5. gün ...
bu akşam çalışma olması lazım ama
kocamla küsüz...
olmaz yanii..
asla ilk adımı ben atmam.
ama kıyamadım gittim gene en sevdiği yemekten yaptım
bide tatlıyada bayılır bende ilk defa yedim hafta sonu (günde) bende bi deniyim dedim..
muhallebili kakaolu krepli filan bi tatlı..
ama çok uğraştırıyoo....
çok yoruldum bu akşam zaten halvet etcek hal kalmadı..
benim kasıklarım acayp agrıyo belik kopacak sanki..
sanırım göğüslerimde büyüyooo
bana bişeyler oluyoooo
inşallah öyledir,
canım bana dr doğum kontrolü gecen ay vermişti ya sözde bende soğan yapmıştım ,bu ay için bana dinlen dedi.
Ben gittim ilaçı aldım başladım,dr beni buay dinleniyor sanıyor bir daha dr yanıltmayacam,
keşke ilk günden ilaçı alıp içseydim .
sende haklısın tedavi desede preseed bana zararı yok, o zaman hiç ara ver demiyim zaten mayıs haziran boşa gitti ,fikir için sağol canım
şişeyi nasıl kapatıyorsun benimde selülütlerim var, kızlar ben kaçıyorum kahvaltı edeyim eve bakayım spor ders çamaşırlar çok işim var çooook öpüldünüz
idrarını bi bardağa yapıyorsun canım sonra içine iğne atıyorsun 8 saat sonra bakıyormuşsun kararmışsa hamileymişsin
yarında olmazsam test alıcam eczaneden canım çok sağol :)
inşallah öyledir,
canım bana dr doğum kontrolü gecen ay vermişti ya sözde bende soğan yapmıştım ,bu ay için bana dinlen dedi.
Ben gittim ilaçı aldım başladım,dr beni buay dinleniyor sanıyor bir daha dr yanıltmayacam,
sende haklısın tedavi desede preseed bana zararı yok, o zaman hiç ara ver demiyim zaten mayıs haziran boşa gitti ,fikir için sağol canım
şişeyi nasıl kapatıyorsun benimde selülütlerim var, kızlar ben kaçıyorum kahvaltı edeyim eve bakayım spor ders çamaşırlar çok işim var çooook öpüldünüz
inşallah öyledir,
canım bugün eger anneme gitmezsem dogukışlada buluşalım istersen hem test getirim sana hemde tanışmış oluruz
ne o öyle 8 saat
daha kolayları varrr
karbonat ve limon lu olanları
onları denesene beri :) hem cok beklemiyosun 5-10 dk filan..
ah canım keşke içseydin kistler d.kontrol hapı dışında pek gitmiyo ,
aslında sogan kürü de iyi ama bence kürler en az 3-6 ay arası kullanıldıgında iyi geliyor
eee bizimde öyle bir lüksümüz yok beklemek gibi...
neyseki sen yarıladın hapları
inşallah gitmişler kistler..
bazı doktorlar kistlerin hamileliğe engel olmadıgını söylüyor ama ...
bu arada günde 2-3 incir de ye canım o da iyi geliyor..
benim yumoşlar tembeldi ama gene iyi büyüyolar incir yedim onun faydası da vardır..
ya eskiden şişe kaparlardı yaa agrı oldugunda
şimdi nette onları yeni nesil olanları cıkmış
ondan aldık , içinde kagıt vardı
selülite sadece akapunktur tedavisinin iyi geldiği yazıyor
şişe kapatma da bir nevi akapunktur işlevi görüyormuşş
bir kaç gündür yapmadım gerci 15 gün boyunca yapıldıgında sonuc veriyormuşşş
inşallah öyledir,
canım bende 3. günü başladım bu ay
benimkiler çok tembeldi ancak büyüdü 13. güne kadar
13. gün igne oldum..
muhtemelen 14. yada 15. gün çatladılar
suanda çok agrıyolar...
ama hiç akıntım yok benim , igneden sonra akıntısı olan varmı????????
akıntı yumurtlamayı gösteriyomuş sanırım!!
benim igne oldugum gün ve sonraki gün akıntı olmuştu biraz...
Tembel şeyler :) Evet 3. gün başlayanları okumuştum ama sanırım nedenini anladım canım.
Merak edenler vardır belki...
Yumurtlama günü değiştiği için...
Yumurtlama günü kısaldıkça, klomen kullanımı erkene alınıyor
14. gün yumurtlayan 5. gün başlıyor ama senin 13. gün olduğu için 3. gün gibi....
Akıntıya- yumurtlama ilişkisine gelince ben de duymuştum ama
sözü tecrübeli arkadaşlara bırakmakta fayda var
cnm doktoruna bi sorsana bu kanamalar ii bişe deil kansız kalırsın sonra bide spor yapıosun halsiz düşer bayılırsın allah korusun
Herkese günaydın
Ben klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum ve reglime 4-5 gün var.Acaba kan tahlili yaptırsam hamile olup olmadığım belli olurmu sanki 4 gün daha bekleyemeyeceğim gün saymayı geçtim dk sayıyorum artık
cnm bencede dinle doktorunu bak 2 aydır gizliden ilaç kullanıon yada kullanmıosun olmaz belkide kanaların ondan allah korusun bişe olur falan yapma böle doktor ne diosa onu yap soğan kürü her kist için ii olacak die bişe yokki belki onun yüzünden oldu bu kanamaların bence hapını iç bu ay adetini ol git doktoruna ona göre bi yol çiz kendine,bendede nasıl korku var yaa ameliyat olcam yaa ayy nasıl uyucam nasıl uyancam nasıl edecem kaç gün rapor alcam kaçında olurum bilmiorum ama 30 hazirana kadar yazsın rapor 1indede 1 hafta izne ayrılcam çünkü ikisi birleşsin napım dinlenim sonra iileşirsem tatile gitcem kuşadasına gitmeyi düşünüorum otellere bakıorum
cnm bencede dinle doktorunu bak 2 aydır gizliden ilaç kullanıon yada kullanmıosun olmaz belkide kanaların ondan allah korusun bişe olur falan yapma böle doktor ne diosa onu yap soğan kürü her kist için ii olacak die bişe yokki belki onun yüzünden oldu bu kanamaların bence hapını iç bu ay adetini ol git doktoruna ona göre bi yol çiz kendine,bendede nasıl korku var yaa ameliyat olcam yaa ayy nasıl uyucam nasıl uyancam nasıl edecem kaç gün rapor alcam kaçında olurum bilmiorum ama 30 hazirana kadar yazsın rapor 1indede 1 hafta izne ayrılcam çünkü ikisi birleşsin napım dinlenim sonra iileşirsem tatile gitcem kuşadasına gitmeyi düşünüorum otellere bakıorum
tatlım bir sakin ol benden dr gizli ilaç kullanmıyorum, bana bunu gecen ay yazdı gecen kullanmadım, bu ay kullanıyorum, kullanınca lekenlenmen olacak dedi oluyor zaten , bu ay dinlen demişti zaten adet olunca tabiki dr gidicem :) yazdıklarımı tam okusan görücende sen amliyetın telaşıyla görmüyorsun :) korkma iyi gecek inşallah ameliyatın
cnm söz konusu kanama olunca ben telaşlanırım valla benim annem gençken böle düzensiz d.kontrol hapı kullanmaktan ara kanamaları olmuş sürekli bilememiş nasıl kullanacağını kanamalar onu aşırı kansız bırakmış sonra akdeniz ateşine yakalandı hala çekio,aynı şekilde arkadasım böle ara kanamalardan rahim kanseri oldu dalak rahim herşeyini aldılar o yüzden Allah korusun dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?