Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çok saol cnm evet yaa bozuo insanın dengesini ilaçlar o ilaç neymişki cnm yaaa ama doğru benim bi, müşterimde demişti bitkisel haplarla hamile kaldı eşim 2 yıldır olmuodu die taa gecen sene evet bol bol dua lazım cnm Allah kabul etsin

günaydın cnm göğüslerinin büyümesi acıması heeeppsiii klomenin etkisi işte bende her ay oluo kasık ağrısı göğüs uçları özellikle çok acıo hassaslasıo amaann bi sürü belirti işte sonuçta vücuda hormon yüklenio

cnm bencede dinle doktorunu bak 2 aydır gizliden ilaç kullanıon yada kullanmıosun olmaz belkide kanaların ondan allah korusun bişe olur falan yapma böle doktor ne diosa onu yap soğan kürü her kist için ii olacak die bişe yokki belki onun yüzünden oldu bu kanamaların bence hapını iç bu ay adetini ol git doktoruna ona göre bi yol çiz kendine,bendede nasıl korku var yaa ameliyat olcam yaa ayy nasıl uyucam nasıl uyancam nasıl edecem kaç gün rapor alcam kaçında olurum bilmiorum ama 30 hazirana kadar yazsın rapor 1indede 1 hafta izne ayrılcam çünkü ikisi birleşsin napım dinlenim sonra iileşirsem tatile gitcem kuşadasına gitmeyi düşünüorum otellere bakıorum

idrarını bi bardağa yapıyorsun canım sonra içine iğne atıyorsun 8 saat sonra bakıyormuşsun kararmışsa hamileymişsin

yarında olmazsam test alıcam eczaneden canım çok sağol :)

canım bugün eger anneme gitmezsem dogukışlada buluşalım istersen hem test getirim sana hemde tanışmış oluruz
ne o öyle 8 saat
daha kolayları varrr
karbonat ve limon lu olanları
onları denesene beri :) hem cok beklemiyosun 5-10 dk filan..

ah canım keşke içseydin kistler d.kontrol hapı dışında pek gitmiyo ,
aslında sogan kürü de iyi ama bence kürler en az 3-6 ay arası kullanıldıgında iyi geliyor
eee bizimde öyle bir lüksümüz yok beklemek gibi...

neyseki sen yarıladın hapları
inşallah gitmişler kistler..
bazı doktorlar kistlerin hamileliğe engel olmadıgını söylüyor ama ...

bu arada günde 2-3 incir de ye canım o da iyi geliyor..
benim yumoşlar tembeldi ama gene iyi büyüyolar incir yedim onun faydası da vardır..

ya eskiden şişe kaparlardı yaa agrı oldugunda
şimdi nette onları yeni nesil olanları cıkmış
ondan aldık , içinde kagıt vardı
selülite sadece akapunktur tedavisinin iyi geldiği yazıyor

şişe kapatma da bir nevi akapunktur işlevi görüyormuşş
bir kaç gündür yapmadım gerci 15 gün boyunca yapıldıgında sonuc veriyormuşşş

cnm bencede dinle doktorunu bak 2 aydır gizliden ilaç kullanıon yada kullanmıosun olmaz belkide kanaların ondan allah korusun bişe olur falan yapma böle doktor ne diosa onu yap soğan kürü her kist için ii olacak die bişe yokki belki onun yüzünden oldu bu kanamaların bence hapını iç bu ay adetini ol git doktoruna ona göre bi yol çiz kendine,bendede nasıl korku var yaa ameliyat olcam yaa ayy nasıl uyucam nasıl uyancam nasıl edecem kaç gün rapor alcam kaçında olurum bilmiorum ama 30 hazirana kadar yazsın rapor 1indede 1 hafta izne ayrılcam çünkü ikisi birleşsin napım dinlenim sonra iileşirsem tatile gitcem kuşadasına gitmeyi düşünüorum otellere bakıorum

canım ben akşam geç çıkıyorum işten 6 buçuk gibi çıkıyorum eşim alıyo direk eve gidiyoruz..aslında bende isterdim buluşmayı

limonlu olan nasıl oluyomuş canım ya söyle onuda yapayım

Tembel şeyler :) Evet 3. gün başlayanları okumuştum ama sanırım nedenini anladım canım.
Merak edenler vardır belki...
Yumurtlama günü değiştiği için...
Yumurtlama günü kısaldıkça, klomen kullanımı erkene alınıyor
14. gün yumurtlayan 5. gün başlıyor ama senin 13. gün olduğu için 3. gün gibi....
Akıntıya- yumurtlama ilişkisine gelince ben de duymuştum ama
sözü tecrübeli arkadaşlara bırakmakta fayda var

cnm bazı doktorlar 3. gün başlatıyo bazı doktorlar 5. gün bunun pek bi nedeni yok çünkü sonuçta hep 13-14-15-16-17inci günlerde çatlama oluo ve 11-12 gibi de olgunlasıo yani erken başlayınca bekliosun sadece olgunlaşması için

Herkese günaydın

Ben klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum ve reglime 4-5 gün var.Acaba kan tahlili yaptırsam hamile olup olmadığım belli olurmu sanki 4 gün daha bekleyemeyeceğim gün saymayı geçtim dk sayıyorum artık

günaydın canım.teoride çatlatma iğnesinden sonraki 12.günde belli olur.ama sen 15 gün bekle derim.adete 5 günün varsa muhtemelen belli olur ama dediğim gibi sen çatlatma iğnesinden sonraki günleri say.bak bakalım kaç gün geçmiş.

Herkese günaydın

Ben klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum ve reglime 4-5 gün var.Acaba kan tahlili yaptırsam hamile olup olmadığım belli olurmu sanki 4 gün daha bekleyemeyeceğim gün saymayı geçtim dk sayıyorum artık

tatlım bir sakin ol benden dr gizli ilaç kullanmıyorum, bana bunu gecen ay yazdı gecen kullanmadım, bu ay kullanıyorum, kullanınca lekenlenmen olacak dedi oluyor zaten , bu ay dinlen demişti zaten adet olunca tabiki dr gidicem :) yazdıklarımı tam okusan görücende sen amliyetın telaşıyla görmüyorsun :) korkma iyi gecek inşallah ameliyatın

aslında sogan kürü de iyi ama bence kürler en az 3-6 ay arası kullanıldıgında iyi geliyor

benim yumoşlar tembeldi ama gene iyi büyüyolar incir yedim onun faydası da vardır..

bir kaç gündür yapmadım gerci 15 gün boyunca yapıldıgında sonuc veriyormuşşş[/QUOTE]

neyse geç oldu ama içiyorum dr sözünden çıkmayacam valla

durusel telaşlanma herşey iyi olacak allahım sağ salim girip çıkmayı nasip etsin

tatlım bir sakin ol benden dr gizli ilaç kullanmıyorum, bana bunu gecen ay yazdı gecen kullanmadım, bu ay kullanıyorum, kullanınca lekenlenmen olacak dedi oluyor zaten , bu ay dinlen demişti zaten adet olunca tabiki dr gidicem :) yazdıklarımı tam okusan görücende sen amliyetın telaşıyla görmüyorsun :) korkma iyi gecek inşallah ameliyatın

bir kaç gündür yapmadım gerci 15 gün boyunca yapıldıgında sonuc veriyormuşşş[/QUOTE]

neyse geç oldu ama içiyorum dr sözünden çıkmayacam valla

durusel telaşlanma herşey iyi olacak allahım sağ salim girip çıkmayı nasip etsin

yanii insanın böle acı tecrübeleri olunca telaşlanıo cnm ben korkarımdoktorun kanama olur dediysede sen bilirsin tabii

yanii insanın böle acı tecrübeleri olunca telaşlanıo cnm ben korkarımdoktorun kanama olur dediysede sen bilirsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…