günaydın cnm göğüslerinin büyümesi acıması heeeppsiii klomenin etkisi işte bende her ay oluo kasık ağrısı göğüs uçları özellikle çok acıo hassaslasıo amaann bi sürü belirti işte sonuçta vücuda hormon yüklenio
canım ben akşam geç çıkıyorum işten 6 buçuk gibi çıkıyorum eşim alıyo direk eve gidiyoruz..aslında bende isterdim buluşmayı
limonlu olan nasıl oluyomuş canım ya söyle onuda yapayım
Tembel şeyler :) Evet 3. gün başlayanları okumuştum ama sanırım nedenini anladım canım.
Merak edenler vardır belki...
Yumurtlama günü değiştiği için...
Yumurtlama günü kısaldıkça, klomen kullanımı erkene alınıyor
14. gün yumurtlayan 5. gün başlıyor ama senin 13. gün olduğu için 3. gün gibi....
Akıntıya- yumurtlama ilişkisine gelince ben de duymuştum ama
sözü tecrübeli arkadaşlara bırakmakta fayda var
cnm bazı doktorlar 3. gün başlatıyo bazı doktorlar 5. gün bunun pek bi nedeni yok çünkü sonuçta hep 13-14-15-16-17inci günlerde çatlama oluo ve 11-12 gibi de olgunlasıo yani erken başlayınca bekliosun sadece olgunlaşması için
eyüp(a.s) demansız kaldı imdat demedi....
yusuf(a.s) karanlığa düştü eyvah demedi....
ibrahim(a.s) ateşe düştü yandım demedi....
bilal(a.s) kayalar altında kaldı ezildim demedi....
.....unutma..!sıkıntı ,dert ,tasa ,sevgili olandan başkasına verilmedi .....
Allah (c.c)tim sıkıntılarımızı biran önce gidersin,bekleyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin..........
Hamile olanlarıda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde evlatlarına kavuştursun inşallah (amin)
günaydın canım.teoride çatlatma iğnesinden sonraki 12.günde belli olur.ama sen 15 gün bekle derim.adete 5 günün varsa muhtemelen belli olur ama dediğim gibi sen çatlatma iğnesinden sonraki günleri say.bak bakalım kaç gün geçmiş.
Çatlatma iğnesi vurulalı bugün tam 15. gün aslında içimde hiç umut yok ama bu belirsizlik beni dahada yoruyor biran önce tuttu yada tutmadı bunu öğrenmek istiyorum
biran kendi yaşadığım heyecan geldi aklıma.çatlatma iğnesinden bir hafta sonra test yapmaya başlamıştım ve her gün de yapmaya devam etmiştim.ilginç tarafı ilk yaptığımda çıkmıştı silik çizgi ama iğnenin etkisimidir bilemiyorum sonra koyulaştı tabi ama hep acaba iğneden olabilr mi diye düşündüm.umarım sende hamilesindir canım çok güzel heyecanlar....
Çok teşekkür ederim olumlu bir haber almayı umut ediyorum bir yandan da bundan önceki aylarda olduğu gibi hüsrana uğramaktan korkuyorum.Bu akşam kan tahlili yaptıracağım,umarım hamilesiniz cevabını alırım :)
arkadaşım merhaba bende 22sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 15.günüm..
bat tarihim dündü 1 gün geçti üstünde bende çok heyecanlıyım
tatlım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar . sen yine çok heveslenme olurmu, sonra toparlanması zor oluyor. Git bir kan baktır, inşallah hayırlı bir haberdir :)
teşekkür ederim canım çok sağol..İnşallah bu ay tutmuştur Rabbim nasip eder :)
yarın idrar testi yapcam kan yaptırmak istemiyorum
arkadaşım merhaba bende 22sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 15.günüm..
bat tarihim dündü 1 gün geçti üstünde bende çok heyecanlıyım
Merhaba umarın çabalarımız boşa çıkmaz canım ikimizde aynı tarihte iş başı yapmışız :) .Bende çok heyecanlıyım geceleri bile gözüme uyku girmiyor kasıklarımda ağrı oluyor acaba psikolojikmi diye düşünüyorum.Pek umutlanmak istemiyorum sonrasında yıkılıyorum birde işin kötüsü eşim üzülmesin diye sıkıntımı ondan saklamaya çalışıyorum bu daha da zor geliyor.Buyüzden çok umutlu değilim olmazsa zaten 1-2 ay tedaviye ara vermeyi düşüniyorum
inan yazdığın bütün duygulara şuan bende sahibim..ben birde iğne testini yaptım oda kararma olmadı yarın birde test alıcam eczaneden onu yapıcam..
ama umarım kimizde hamişizdir arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?