Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

yanii insanın böle acı tecrübeleri olunca telaşlanıo cnm ben korkarımdoktorun kanama olur dediysede sen bilirsin tabii

topik hata veriyor ve yazılan hiç birşeyi görmüyorum bir sayfada takıldı topiğide çıldırdıktık stresimizle evet arkadaşlar topiğe pozitif enerji veriyoruz ve topiğimizi çağırıyoruz omm om om

evet yani 5 günde hamilelik belli olmucaana göree
hormonsaal
ama hiç şikayetci değilim
ihtiyacım vardı :))))
canım klomen yada igne işte herneyseee.

canım ben akşam geç çıkıyorum işten 6 buçuk gibi çıkıyorum eşim alıyo direk eve gidiyoruz..aslında bende isterdim buluşmayı

limonlu olan nasıl oluyomuş canım ya söyle onuda yapayım

hee çalışıyosun sendeee bilmiyordum
bende calısıyorum da bugün gece nöbetindeyim gündüz biraz vaktim vardı :)

idrarına limon sıkıyomuşsun pütürleri üstte durursa hamileymişsin galiba çökerse değil
emin değilim
karbonat koyunca köpürürse hamileymişsin
ben hiç görmedim köpürdügünü deee
görenler var işteee:))))

evet yaa çok tembeller hiç bana cekmemişler cok hareketliyimdir been yerimde duramam ama .. ablama cekti heralde benim yumoşlar o çok tembelll
benim hareketlerde ablamım yumoşlarda üstüne ceket atsa enişte hamile kalıyooooo

demekki daha erken uyarmak lazım yumurtaları o yüzden 3.gün başlatıyodur. bilmem ki bende.. bi ona aklım ermedi...

gelecek_se evet canım çalışıyorum..denk düşmedi işte tüh..

olsun başka zamana inşallah :)

yarın Allah izin verirse kesin test yaparım heralde kızlar..

bu arada kendime ticketer yaptım havaya girdim

Allahım inşallah gerçek olur

eyüp(a.s) demansız kaldı imdat demedi....

yusuf(a.s) karanlığa düştü eyvah demedi....

ibrahim(a.s) ateşe düştü yandım demedi....

bilal(a.s) kayalar altında kaldı ezildim demedi....

.....unutma..!sıkıntı ,dert ,tasa ,sevgili olandan başkasına verilmedi .....

Allah (c.c)tim sıkıntılarımızı biran önce gidersin,bekleyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin..........

Hamile olanlarıda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde evlatlarına kavuştursun inşallah (amin)

amiinn cnm ne güzel duaymış öle

Çatlatma iğnesi vurulalı bugün tam 15. gün aslında içimde hiç umut yok ama bu belirsizlik beni dahada yoruyor biran önce tuttu yada tutmadı bunu öğrenmek istiyorum

Arkadaslar catlatma ignesinden 50-55 saat sonra yumurtanin catladigi gorulmus mudur?? Ustelik 12. Gun yumurtam 23 mm idi ve o gun igne oldum, ama atesime bakarsak ben daha dun yumyrtladm.. Acaba atesim beni yaniltiyor olabilir mi

Çatlatma iğnesi vurulalı bugün tam 15. gün aslında içimde hiç umut yok ama bu belirsizlik beni dahada yoruyor biran önce tuttu yada tutmadı bunu öğrenmek istiyorum

biran kendi yaşadığım heyecan geldi aklıma.çatlatma iğnesinden bir hafta sonra test yapmaya başlamıştım ve her gün de yapmaya devam etmiştim.ilginç tarafı ilk yaptığımda çıkmıştı silik çizgi ama iğnenin etkisimidir bilemiyorum sonra koyulaştı tabi ama hep acaba iğneden olabilr mi diye düşündüm.umarım sende hamilesindir canım çok güzel heyecanlar....

Çok teşekkür ederim olumlu bir haber almayı umut ediyorum bir yandan da bundan önceki aylarda olduğu gibi hüsrana uğramaktan korkuyorum.Bu akşam kan tahlili yaptıracağım,umarım hamilesiniz cevabını alırım :)

arkadaşım merhaba bende 22sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 15.günüm..

bat tarihim dündü 1 gün geçti üstünde bende çok heyecanlıyım

tatlım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar . sen yine çok heveslenme olurmu, sonra toparlanması zor oluyor. Git bir kan baktır, inşallah hayırlı bir haberdir :)

tatlım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar . sen yine çok heveslenme olurmu, sonra toparlanması zor oluyor. Git bir kan baktır, inşallah hayırlı bir haberdir :)

teşekkür ederim canım çok sağol..İnşallah bu ay tutmuştur Rabbim nasip eder :)

yarın idrar testi yapcam kan yaptırmak istemiyorum

merhaba,

bende klomen ve şeker ilacı kullanıyorum çatlama iğnemi oldum bugün 14.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sonuç istersen biraz daha bekle üzülme benim gibi

Merhaba umarın çabalarımız boşa çıkmaz canım ikimizde aynı tarihte iş başı yapmışız :) .Bende çok heyecanlıyım geceleri bile gözüme uyku girmiyor kasıklarımda ağrı oluyor acaba psikolojikmi diye düşünüyorum.Pek umutlanmak istemiyorum sonrasında yıkılıyorum birde işin kötüsü eşim üzülmesin diye sıkıntımı ondan saklamaya çalışıyorum bu daha da zor geliyor.Buyüzden çok umutlu değilim olmazsa zaten 1-2 ay tedaviye ara vermeyi düşüniyorum

inan yazdığın bütün duygulara şuan bende sahibim..ben birde iğne testini yaptım oda kararma olmadı yarın birde test alıcam eczaneden onu yapıcam..

ama umarım kimizde hamişizdir arkadaşım

inan yazdığın bütün duygulara şuan bende sahibim..ben birde iğne testini yaptım oda kararma olmadı yarın birde test alıcam eczaneden onu yapıcam..

ama umarım kimizde hamişizdir arkadaşım

İnşallah canım inşallah Allah bizimde yüzümüze güler inşallah ama bu sefer ben dayanamayıp kan testi yaptıracağım,kan testi yaptırmak bile beni bukadar heyecanlandırıyor.Canım ya idrar testi için dah erken değilmi normalde adetinin 5 gün gecikmesi gerekiyormuş bildiğim kadarıyla.Aslında kan testi kesinmiş çünkü adetten 3-5 gün önce yapıldığında doğru sonuç verebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…