Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Aynen canım yaaa.o sıkıntı daha beter..eşim benden çok istiyor çocuk olmasını ondan duygularımı saklamak çok beter üzülüyorum ama üzüldüğümü göstermek istemiyorum sürekli aklımda bu sefer demi olmadı geçiyor bende umutsuzca bekliyorum bugün test yaptım dedim ya negatif sonuç üzüldüm gene..ara verme bence tedavine benim ilk tedavimdi olmazsa gene devam edeceğim canım.bence ara verme.vücut ilaçlara alışmışken devam yola sıkma canını hayırlısı.

merhaba,

bende klomen ve şeker ilacı kullanıyorum çatlama iğnemi oldum bugün 14.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sonuç istersen biraz daha bekle üzülme benim gibi

Üzüldüm canım inşallah Allah her isteyene sağlıklı bebekler nasip eder.Birşeyi merak ettim 14. günde yaptığın test idrarmı kan testimi? Peki iki gün sonra tekrar test yaptığımızı varsayalım olumlu çıkma ihtimali varmı acaba

canım idrar testi yaptım..okadar çok yorum okudum ki kimi aynı bugün yapmış negatif çıkmış kimi tam olacagı gün yapmış pozitif çıkmış.herkes farklı şeyler yazmış.canım senin doktorun sana vajinal krem verdimi bana o bittikden sonra gel demişti.içinde 15 tane var benim son 2 tane kaldı.onlar bittikden sonra gidicem ve herşey belli olacak orada ama karnım çok şişti benim yaaa içime bile çekemiyorum artık :)

Vedi tabi ama ben ancak 1 hafta kullanabildim bende çok ters etki yarattı depresif hallerime ben bile tahammül edemiyordum doktoruma söyledim bırak dedi.1 hafta kullandım pazardan beri kullanmıyorum bugün kan tahlili yaptıracağım yarın durumu paylaşırım sizinle

gelecek_se evet canım çalışıyorum..denk düşmedi işte tüh..

olsun başka zamana inşallah :)

yarın Allah izin verirse kesin test yaparım heralde kızlar..

evet canım olsun :)
önce idrar yap canım
artık bu saatten sonra varsa cıkar.. en kötü ihtimalle cıkmaz , kırmızılanmazsan bir kaç gün sonra kana gidersin.
tabi bekleyebilirsen söylemesi kolayy

bu arada kendime ticketer yaptım havaya girdim

Allahım inşallah gerçek olur

hani ticker ın göremedim??

kızlar bu baş dönmesi için doktora gideyimmi baya dönüyor tansiyonmu düşüyor hergün acaba akıl verin neden oluyor sizlerinde başı dönüyormu

canım biz cuma pazar ve salı çalıştık ama 2 gündür başım dönüyor neden acaba bide gösleri ağrıyor

kızlar bu baş dönmesi için doktora gideyimmi baya dönüyor tansiyonmu düşüyor hergün acaba akıl verin neden oluyor sizlerinde başı dönüyormu

eger birimizin bebişi gelirse demekki digerimiz yanlış zamanda çalıştık:) bi tek salı günü yani bugün çalışmamız tutmuş:)))

neden dönüyo ki başın ? , bende bişey yok.

ee 5 gnde de hamilelik belirtisi olmucana göre!!

tansiyon olabilir bi tuzlu ayran iç bakalım..

sıcaklardan basına güneş gecmiş olabilr..

Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilm adetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum

Kızlar meraba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bazı arkadaşlar vajinal kremden bahsetmiş, doktor bana öyle bir şey vermedi, herkes kullandı mı onu?

canım aldım hamilelik testi bakayım yapmaya cesaret edebilirsem yapıcam :)

hamilelik ticker'ı yapmıştım canım ama sonra utandım sildim

Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilm adetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum

hayırlısı olsun canım..Allah ne zaman ol derse o zaman..biliyorum söylemsei kolay ama o durumu yaşamk çok zor..

biz seninle aynı gün çatlatma iğnesi olmuştuk senin adetine nasıl 4 fün var onu anlamadım:26: benim bat geçti:26:

banada vermedi canım bende ilk defa duydum:26:

şöyle birşey okudum nette:

Klomifen rahim ağzı salgısının niteliğini salgıyı koyulaştırıp kurutarak ve sperm için aşılamaz bir engel haline getirerek değiştirebilir. Hekim, rahim ağzı salgısını uygun kıvama getirmek için ilaç verebilir veya rahim ağzını aşmak için aşılama yapabilir.

dün ben doktordan çıktıktan sonra aramış ama ben sonra gördüm bugün arayım da sorıyım bakalım ne diycek, benim de aklıma acaba ilaç filan mı vercekti diye geldi..

ya bilmiyorumki bende acaba benim ilk ay oldugu için filanmı vermedi acaba diye düşündüm:26:

hayırlısı olsun canım..Allah ne zaman ol derse o zaman..biliyorum söylemsei kolay ama o durumu yaşamk çok zor..

biz seninle aynı gün çatlatma iğnesi olmuştuk senin adetine nasıl 4 fün var onu anlamadım:26: benim bat geçti:26:[/QUOTE]

Tabiki hayırlısı normalde reglim 27-29 gün de bir oluyor 12 mayıs da regli olmuştum haziran 9-10 gibi bekliyorum daha birşey yok.Kafam çok karışık ilaçlara devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemiyorum.Kafam çok karışık

Tabiki hayırlısı normalde reglim 27-29 gün de bir oluyor 12 mayıs da regli olmuştum haziran 9-10 gibi bekliyorum daha birşey yok.Kafam çok karışık ilaçlara devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemiyorum.Kafam çok karışık [/QUOTE]

bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…