Merhaba umarın çabalarımız boşa çıkmaz canım ikimizde aynı tarihte iş başı yapmışız :) .Bende çok heyecanlıyım geceleri bile gözüme uyku girmiyor kasıklarımda ağrı oluyor acaba psikolojikmi diye düşünüyorum.Pek umutlanmak istemiyorum sonrasında yıkılıyorum birde işin kötüsü eşim üzülmesin diye sıkıntımı ondan saklamaya çalışıyorum bu daha da zor geliyor.Buyüzden çok umutlu değilim olmazsa zaten 1-2 ay tedaviye ara vermeyi düşüniyorum
merhaba,
bende klomen ve şeker ilacı kullanıyorum çatlama iğnemi oldum bugün 14.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sonuç istersen biraz daha bekle üzülme benim gibi
canım idrar testi yaptım..okadar çok yorum okudum ki kimi aynı bugün yapmış negatif çıkmış kimi tam olacagı gün yapmış pozitif çıkmış.herkes farklı şeyler yazmış.canım senin doktorun sana vajinal krem verdimi bana o bittikden sonra gel demişti.içinde 15 tane var benim son 2 tane kaldı.onlar bittikden sonra gidicem ve herşey belli olacak oradaama karnım çok şişti benim yaaa içime bile çekemiyorum artık :)
gelecek_se evet canım çalışıyorum..denk düşmedi işte tüh..
olsun başka zamana inşallah :)
yarın Allah izin verirse kesin test yaparım heralde kızlar..
bu arada kendime ticketer yaptım havaya girdim
Allahım inşallah gerçek olur
guis bi tek ikimiz varız :)) ben cıkamıyorum burdan heee
siz ne zamanlar çalıştınız bakiyim?
biz bi perşembe bide cumartesi...
canım biz cuma pazar ve salı çalıştık ama 2 gündür başım dönüyor neden acaba bide gösleri ağrıyor
kızlar bu baş dönmesi için doktora gideyimmi baya dönüyor tansiyonmu düşüyor hergün acaba akıl verin neden oluyor sizlerinde başı dönüyormu
bugün serophene başladım hadi hayırlısı bakalımm çook heyecanlıyııııııımmmmmmmmmmmm
eger birimizin bebişi gelirse demekki digerimiz yanlış zamanda çalıştık:) bi tek salı günü yani bugün çalışmamız tutmuş:)))
neden dönüyo ki başın ? , bende bişey yok.
ee 5 gnde de hamilelik belirtisi olmucana göre!!
tansiyon olabilir bi tuzlu ayran iç bakalım..
sıcaklardan basına güneş gecmiş olabilr..[/QUOinşallah ikimizde hamiş oluruz canım baş dönmes,ini bende anlayamdım 2 gündür sersemim
evet canım olsun :)
önce idrar yap canım
artık bu saatten sonra varsa cıkar.. en kötü ihtimalle cıkmaz , kırmızılanmazsan bir kaç gün sonra kana gidersin.
tabi bekleyebilirsen söylemesi kolayy
hani ticker ın göremedim??
Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilmadetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum
Kızlar meraba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bazı arkadaşlar vajinal kremden bahsetmiş, doktor bana öyle bir şey vermedi, herkes kullandı mı onu?
banada vermedi canım bende ilk defa duydum:26:
şöyle birşey okudum nette:
Klomifen rahim ağzı salgısının niteliğini salgıyı koyulaştırıp kurutarak ve sperm için aşılamaz bir engel haline getirerek değiştirebilir. Hekim, rahim ağzı salgısını uygun kıvama getirmek için ilaç verebilir veya rahim ağzını aşmak için aşılama yapabilir.
dün ben doktordan çıktıktan sonra aramış ama ben sonra gördüm bugün arayım da sorıyım bakalım ne diycek, benim de aklıma acaba ilaç filan mı vercekti diye geldi..
ya bilmiyorumki bende acaba benim ilk ay oldugu için filanmı vermedi acaba diye düşündüm:26:
hayırlısı olsun canım..Allah ne zaman ol derse o zaman..biliyorum söylemsei kolay ama o durumu yaşamk çok zor..
biz seninle aynı gün çatlatma iğnesi olmuştuk senin adetine nasıl 4 fün var onu anlamadım:26: benim bat geçti:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?