Tabiki hayırlısı normalde reglim 27-29 gün de bir oluyor 12 mayıs da regli olmuştum haziran 9-10 gibi bekliyorum daha birşey yok.Kafam çok karışık ilaçlara devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemiyorum.Kafam çok karışık
Kızlar meraba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bazı arkadaşlar vajinal kremden bahsetmiş, doktor bana öyle bir şey vermedi, herkes kullandı mı onu?
Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilmadetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum
bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık
Tabiki hayırlısı normalde reglim 27-29 gün de bir oluyor 12 mayıs da regli olmuştum haziran 9-10 gibi bekliyorum daha birşey yok.Kafam çok karışık ilaçlara devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemiyorum.Kafam çok karışık
kız tavuk ölüyom senin nick ne :) canım kremden ben bahsettim banada dr önermedi. preseed jel eşimin müd eşime tavsiye etmiş, bende kızların bilgisi olsun diye yazdım. dr hiç birşey vermiyor ,biraz bende kuruluk var biz zeytinyağı kullanıyorduk onu prof demişti , onu da size verdiğim ilişki günlerinde kullanmayın ama diğer günlerde kullanın doğal zaten zararı olmaz dedi
ya bilmiyorumki bende acaba benim ilk ay oldugu için filanmı vermedi acaba diye düşündüm:26:
kızlar ben gidiyorum evi topluyum , kahvaltımı yapayım ,derse bakayım ,canım tatlı çekiyor kazandibi ,revani yapayım, eşim revanı istiyordu. akşama yemek düşüneyim gelirim :) bu arada iş başvurları yapıyorum ,ama sonuç sıfırhep evdemi olacam ben
hee iyi olmuş de mibütün kızlar hasta oluyo zaten nickime normal yaane senin de hoşuna gitmesi
hmm anladım şekerim, ben de gittim doktora progestan yazmış olursa tutunsun yoksa gitsin yumurtalar diye galiba, daha önce öyle açıklamıştı..hepimizin hakkında hayırlısı yaa...seni de okumuştum ben manyak arkadaşının yaptığını da..benim de hiç aramayan sormayan bi tip vardı ben buna kırılmıştım filan arıyor ee ne var hamileyim iyi hayırlı olsun dedim..ama dokunuyor insana..fekat sennkini okuyunca iyi ki söylemiş dedim..
progestanı bana yazmıştım, bebek olursa tutunsun diye , çok kırıldım evet benimki aramadı ki ben kuzeninden duydum ,görüşmüyoruz biz onla , söyleyen biyologun arkadaşı karıştırdın sen :) allaha havale ettim ben onları
yaa doktora bana çok tatlı ve çok tuzlu yeme dedi, bunu da kaç kez tekrarladı, doktoruma da güveniyorum, dikkat et bence yaa..ben yemiyom sen niye yiyon
kız bana öyle birşey demedi kimse .zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. dr adet olunca gidecem,ya ne yapayım canım çekti spor yapıyom ben birşey olmaz hergün callanetics yapıyom tatlı serbest bana yapıp resmini ekliyim buraya ,sende yazık git bir çikolota ye,tuzlu yemem bu arada :)
Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilmadetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum
ikizimolsunistiyorum ne yaptın nasıl gidiyor ikiz olma durumu vardı ne oldu
ne zamandır kullanıyordun ki ilaçları ? kaç ay oldu
benim önceki tedavimde tam 4 ay sonra gelmişti bebek, ama gelişmedi ...[/QUOTE
1 seneden fazla korunmuyoruz,2 aydır da tedavi görüyorum ama ilaçların yan etkileri çok zorluyor beni.Çalışıyorum ilaçların etkisine katlanmak daha da zor oluyor,oyüzden ilaç kullanmadan yaz döneminde denesem mi diyorum
1 seneden fazla korunmuyoruz,2 aydır da tedavi görüyorum ama ilaçların yan etkileri çok zorluyor beni.Çalışıyorum ilaçların etkisine katlanmak daha da zor oluyor,oyüzden ilaç kullanmadan yaz döneminde denesem mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?