Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık[/QUOTE]

Canım üzülme sakın Allah hayırlı olduğu zamanda verecek bize bebeği şimdi zamanı değil demek bende düşünüyorum bazen kendimi avutuyorum aman çocuk olsa ayak bağı olur geceleri uykusuzluk falan filan... :) avuntu işte

günaydın kızlar ben geldim..:))) bol bol oynadım stres attım geldim...:)) ben yokken gebe kalın demiştim varmı aranızda hamiş olan..:))benim adete 10 gün var hala çalışma ve bekleme var anlayacağınız..

ne var ne yok anlatın bakalım

Kızlar meraba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bazı arkadaşlar vajinal kremden bahsetmiş, doktor bana öyle bir şey vermedi, herkes kullandı mı onu?

kız tavuk ölüyom senin nick ne :) canım kremden ben bahsettim banada dr önermedi. preseed jel eşimin müd eşime tavsiye etmiş, bende kızların bilgisi olsun diye yazdım. dr hiç birşey vermiyor ,biraz bende kuruluk var biz zeytinyağı kullanıyorduk onu prof demişti , onu da size verdiğim ilişki günlerinde kullanmayın ama diğer günlerde kullanın doğal zaten zararı olmaz dedi

Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilm adetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum

bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık

hayırlısı olsun canım üzülme , yeniden başlayalım tedaviye napalım bizimde kısmetimiz bu çok ağlama olurmu ,sonra kendimize zarar ediyoruz, bak bana gecen hafta psikologluk oldum, her yerim yara döktü kısmet

romaroma
Tabiki hayırlısı normalde reglim 27-29 gün de bir oluyor 12 mayıs da regli olmuştum haziran 9-10 gibi bekliyorum daha birşey yok.Kafam çok karışık ilaçlara devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemiyorum.Kafam çok karışık [/QUOTE]

bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık

üzlme canım hayırlısı olsun

biyolog
günaydın kızlar ben geldim..:))) bol bol oynadım stres attım geldim...:)) ben yokken gebe kalın demiştim varmı aranızda hamiş olan..:))benim adete 10 gün var hala çalışma ve bekleme var anlayacağınız..

ne var ne yok anlatın bakalım

hoşgeldin canım yokluğun anlaşılıyor ,yeni bir şey yok canım , ben gecen hafta bir arakadaş kazığı yedim dr oldum her yerim yara döktü sen onda burdamıydı ,onun haricinde gebemiz yok galiba

Son düzenleme:

bende az önce yaptım testi kocaman bi tek çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun artık[/QUOTE]

canım üzme kendini bence git bide kanda baktır idrara testleri her zaman doğru sonuçları vermez henüz kırmızılar gelmediyse hala bir umut var bence

burdaydım canım ya arkadaşının yaptığı gerçekten çok kötü..benimde en yakın arkadaşım hamile bana söylemek için 1 ay uğraşmış söylediğinde ağlamaya bir başladım 1 saat boyunca ben ağladım o ağladı...6 aylık hamile şimdi ama hamile olduğunu hiçbir zaman belli etmiyor karnı da pek büyümedi ben sormadıkca anlatmıyor.. sorduğum şeyler olunca kırmadan anlatıyor...bana öyle davranıyor ki sanki ben hamileyim o değil..:)))
allaha havale et arkadaşını boşver ne yapacaksın

hee iyi olmuş de mibütün kızlar hasta oluyo zaten nickime normal yaane senin de hoşuna gitmesi

hmm anladım şekerim, ben de gittim doktora progestan yazmış olursa tutunsun yoksa gitsin yumurtalar diye galiba, daha önce öyle açıklamıştı..hepimizin hakkında hayırlısı yaa...seni de okumuştum ben manyak arkadaşının yaptığını da..benim de hiç aramayan sormayan bi tip vardı ben buna kırılmıştım filan arıyor ee ne var hamileyim iyi hayırlı olsun dedim..ama dokunuyor insana..fekat sennkini okuyunca iyi ki söylemiş dedim..

kızlar ben gidiyorum evi topluyum , kahvaltımı yapayım ,derse bakayım ,canım tatlı çekiyor kazandibi ,revani yapayım, eşim revanı istiyordu. akşama yemek düşüneyim gelirim :) bu arada iş başvurları yapıyorum ,ama sonuç sıfır hep evdemi olacam ben

yaa doktora bana çok tatlı ve çok tuzlu yeme dedi, bunu da kaç kez tekrarladı, doktoruma da güveniyorum, dikkat et bence yaa..ben yemiyom sen niye yiyon

progestanı bana yazmıştım, bebek olursa tutunsun diye , çok kırıldım evet benimki aramadı ki ben kuzeninden duydum ,görüşmüyoruz biz onla , söyleyen biyologun arkadaşı karıştırdın sen :) allaha havale ettim ben onları

hee öyle mi olabilir, bu ara biraz kafam dumanlı zaten normalgecen gün diyorum eşime "yaa ben ekmek almıştım, markette mi unuttum acaba" tam da yemek yiycez, neyse meger buzdolabına koymuşumbunun gibi bisürü şeyler işte..hadi kolay gelsin şekerim tutmayalım seni..ben de kaçıyom zatı..

yaa doktora bana çok tatlı ve çok tuzlu yeme dedi, bunu da kaç kez tekrarladı, doktoruma da güveniyorum, dikkat et bence yaa..ben yemiyom sen niye yiyon

kız bana öyle birşey demedi kimse .zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. dr adet olunca gidecem,ya ne yapayım canım çekti spor yapıyom ben birşey olmaz hergün callanetics yapıyom tatlı serbest bana yapıp resmini ekliyim buraya ,sende yazık git bir çikolota ye,tuzlu yemem bu arada :)

hee ben de bugün misafirin bahanesine yerim bi tatlı zaten, merak etmekilona dikkat et dedi bir de..

kızlar kusura bakmayın, lönk diye daldım böyle..biz de 5 aydır filan düşünüyoruz, arada bir kist dönemi oldu, şimdi bu ay klomene başladım, sizi okumaya aynı zamanda, görüşürüz yine..kendinize dikkat edin..doktor bana bir de dışarlarda çok gezip yorma kendini dedi..hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar inşallah..

Kızlar tahlil yapırdım 2.7 çıktı yani hamile değilm adetime 4 gün var.Büün umutlarım bitti sanki,tekrar aynı ilaçları kullanmaya gücüm varmı bilmiyorum

ne zamandır kullanıyordun ki ilaçları ? kaç ay oldu
benim önceki tedavimde tam 4 ay sonra gelmişti bebek, ama gelişmedi ...

Son düzenleme:

doktoruna söyle canım belki başka ilaç verir....

2 aydır devam ediyorsan bence bırakma...

yumurta tembelliği mi var?=

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…