- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
canım çok şükür iyiyim cuma günü gidicem doktora bende çok heyecanlıyım bakalım merakla bekliyorum sizi haberdar edicem canım
8 hafta olmuş bile..
zaman ne çabuk geçiyor....
evet canım ya kesinlik le zaman geçiyor RABBİM inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder.
Vedi tabi ama ben ancak 1 hafta kullanabildim bende çok ters etki yarattı depresif hallerime ben bile tahammül edemiyordum doktoruma söyledim bırak dedi.1 hafta kullandım pazardan beri kullanmıyorum bugün kan tahlili yaptıracağım yarın durumu paylaşırım sizinle
amin caNIM sabırla.. bekliyoruz bizde işte...
kısmet artık...
kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum
evlendim ama kendimi eksik hissediyorum
seninde keyfini kaçırmiyim gercii
sizin haberlerinize seviniyorum valla ama gercek hayatta hamile kalanları sevmiyorum sevinmiyorummmm
çok bencilim sevmiyorum bu yüzden kendimi ama elimde değil..
Vedi tabi ama ben ancak 1 hafta kullanabildim bende çok ters etki yarattı depresif hallerime ben bile tahammül edemiyordum doktoruma söyledim bırak dedi.1 hafta kullandım pazardan beri kullanmıyorum bugün kan tahlili yaptıracağım yarın durumu paylaşırım sizinle
canım benim seni çok iyi anlıyorum gerçekten keyfimi falan kaçırmazsın merak etme dertleşicez tabiki sonra sıkıntılarımız uçup gidecek inşalah elhamdülillah hepimiz inançlı inasanlarız ne gelirse mevladan gelir bunun bilincindeyiz siz umudunuzu kesmeyin RABBİM elbet size bir evlat nasip edecek ama herşeyin zamanı var demekki daha vakti gelmedi ben hep derim ki RABBİM dermansız dert vermesin ya evladımız olupta ALLAH korusun sakat olsa ölene kadar yatalak olsa ne yapıcaz o zaman ALLAH korusun isyana sürüklenicez biz sadece dua edelim en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun RABBİM katından sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bencillik az biraz hepimizde var canım biz beşeriz şaşarız ama RABBİM yolun dan şaşıtmasın inşallah. sen sıkma canını çok zor biliyorum ama akışına bırak sayma günleri bekleme kırmızıları düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et kendinede yazık ALLAH korusun sağlığın iyice bozulur canım benim dur bakalım daha genciz insanlar kırkından sonra doğuruyo ben inanıyorum bu sene topiğimiz bebeksiz kalmayacak hep dua ediyorum sizlere YA RABBİ önce arkadaşlarıma sonra tüm isteyenlere nasip et diye üzmeyin kendizinizi canlarım benim
Merhaba,
ben valla problem yaşamadım ama başım dönüyor halsizlik uyku hali yapıyor bende.sinirde var tabii ama çok problem yaşamıyorum valla kullanmaya devam ben.bende yarın doktoruma gidicem orda belli olacak herşey hayırllısıyla canım.Kan tahilini paylaşırsan sevinirm inşallah hayırlısı olur canımmm...
Merhaba,
ben valla problem yaşamadım ama başım dönüyor halsizlik uyku hali yapıyor bende.sinirde var tabii ama çok problem yaşamıyorum valla kullanmaya devam ben.bende yarın doktoruma gidicem orda belli olacak herşey hayırllısıyla canım.Kan tahilini paylaşırsan sevinirm inşallah hayırlısı olur canımmm...
amin caNIM sabırla.. bekliyoruz bizde işte...
kısmet artık...
kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum
evlendim ama kendimi eksik hissediyorum
seninde keyfini kaçırmiyim gercii
sizin haberlerinize seviniyorum valla ama gercek hayatta hamile kalanları sevmiyorum sevinmiyorummmm
çok bencilim sevmiyorum bu yüzden kendimi ama elimde değil..
Canım ya ben kullanmaya devam 2 tane kaldı.bende baş dönmesi uyku halsizlik yapıyor galibaa :) o mu yapıyor onu anlamış değilim.valla napcamı şaşırdım yaailaçlar şişirdi hep beni karnımı içeri bile çekemiyorum :)
doktoruna söyle canım belki başka ilaç verir....
2 aydır devam ediyorsan bence bırakma...
yumurta tembelliği mi var?=
tatlişkom pes etmek yok, napalım nasip böyleymiş, üzülme , hangimiz böyle olmasını isterdik kısmet bak sen değinden beri nokta virgül kullanıyorum gerçi noktalam işaretlerinde çok zayıfımdır o soruları hep yanlış çözüyorumsana rüyamı anlatayım yorumla hele kız annem bana lila ama beyaz çok yakın bir yatak örtüsü getiriyor kucağında bir erkek bebek içerde bir bebek dolanıyor mısırdan turşu yapmışız ,ay iş başvurusuna gittim haber gelirmi çok sıkıldım evde olmaktan çok üzülüyorum çoooook
tatlişkom pes etmek yok, napalım nasip böyleymiş, üzülme , hangimiz böyle olmasını isterdik kısmet bak sen değinden beri nokta virgül kullanıyorum gerçi noktalam işaretlerinde çok zayıfımdır o soruları hep yanlış çözüyorumsana rüyamı anlatayım yorumla hele kız annem bana lila ama beyaz çok yakın bir yatak örtüsü getiriyor kucağında bir erkek bebek içerde bir bebek dolanıyor mısırdan turşu yapmışız ,ay iş başvurusuna gittim haber gelirmi çok sıkıldım evde olmaktan çok üzülüyorum çoooook
cnm rüyan güzel ben yorumlayım hemen inşallah hamiş olcan güzel bi erkek çocugun olcak,mısır bollu bereket demek işe girecen:))bende bugün rüyamda doğurmuşum getiririp kucağıma bi erkek bebek veriolar erkek mi die soruorum evet diolar mavi elbiseler giymiş ayyy bi güzel bembeyaz sağ göğsümü çıkarıp emzirim diorum bi sütüm var foşur foşur akıo böle bebekte tutuo ayy nasıl emio bi görseniz ii diyorum emio bari uyandım gercek gibi içim annelik sevgisitle dolmuş ayy hep bilinçaltım işte
bu arada herkese slm kızlar çookk yorucu yoğun stresli bi iş günü geçirdim yorudum öldüm sizlerde ne var ne yokk
cnm rüyan güzel ben yorumlayım hemen inşallah hamiş olcan güzel bi erkek çocugun olcak,mısır bollu bereket demek işe girecen:))bende bugün rüyamda doğurmuşum getiririp kucağıma bi erkek bebek veriolar erkek mi die soruorum evet diolar mavi elbiseler giymiş ayyy bi güzel bembeyaz sağ göğsümü çıkarıp emzirim diorum bi sütüm var foşur foşur akıo böle bebekte tutuo ayy nasıl emio bi görseniz ii diyorum emio bari uyandım gercek gibi içim annelik sevgisitle dolmuş ayy hep bilinçaltım işte
bu arada herkese slm kızlar çookk yorucu yoğun stresli bi iş günü geçirdim yorudum öldüm sizlerde ne var ne yokk
evet canım gecti o halim:) sabah kötü oldum yaaa
aman olmak istemiyorum öyle...
Canım turşu nerden geldi aklına ilahiiii
canın çekmiştir: )
başka işlere de başvur canım sen boşver orayı....
Canım kan tahlilim negatif çıktı hamile değilimiyiki ilacı bırakmışım yoksa boşuna kullanış olacaktım.Senden güzel haberler bekliyorum inşallah hamilesindir.Acaba erken mi yaptım testi daha regli olmadım,kendimide çok umutlandirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?