Evet canım o ilacın yan etkileri,bende aynı durumdaydım işten geliyordum yemek yiyip yatıyordum kilo almak bir yana vücudumda ciddi ödem yaptı prospektüsünde depresyon başladığında ilaç bırakılmalıdır yazıyordu bende baktım ilaç prikolojik anlamda beni çok etkiledi doktora söyleyip bıraktım.İlaçları bıraksam mı acaba bu yönde karasız kaldım sen nekadar zamandır kullanıyorsun ilaçları düzenli devam gerektirirmi acaba
ben hiç beceremem rüya yorumlamayı kiiii
maşallah ne güzel yorumlamışsın
rüyanı suya anlat derler.....
ben hiç bebiş görmüyom rüyalarımda yaa bilinç altıma yerleşmiyo bebek fikri demekkiiii
canım o günlerde gelicek inşallah yaaaaaaaaaa aaahhha ahhhhh
benim bugün iş iyi yaaa
kafam rahat ve keyfim yerinde...
sen iiden iiye hamiş gibi oldun kızşimdi benimo getirdiler bana sanki ekişimiş gibi geldiii
dedim kokuyo buuu
yok normal diyolar.
alla alla aaa kafayı yedim galiba:))))
oh diline sağlık ne güzeli anlatmışın kız içim açıldı . :) bu gazla epey iadere ederim :) inşallah işe girerim çok sıkıldım vallahi evde olmaktan eşime diyorum işe girince çıkmayacam valla sen git napayım gir çık gir çık bir hal oldum :) ,senin rüyanda çok güzelmiş, valla napalım evde kös kös oturduk tatlı yaptım ,ders çalıştım bende böyle spor yaptım
inşallah cnm allah gönlüne göre versin,amaann bugün benimde içimde bi sıkıntı vardı bunalıp duruodum hep babamın doğumgünü yaklasıo ondan galiba bide babalar günü ben onu hiiçç pastasız hediyesiz bırakmazdım her zaman bi süpriz yapardım hep uykuda banyodan çıktığında bornozla yapardım süpriz pastayı en son d.gününde dedim babiş bi dahakine pijamayla bornozla olma giyin fotolar hep böle dedim, oda senin cadılığından dedi nasıl gülmüştük ve ve tam 4 ay sonra öldü, bugün hep o anları düşündüm şu 15 haziran bi geçse rahatlıcamakşamda eşimin anneannesi ölmüş haber geldi ama işimiz var izin alıp gidemedik uzak zaten ben yeterince rapor filan alcam sıkıntı olur ,belki cuma akşam anca gideriz bendede haller böle işte cnm
aynen sorma yaa hiçbişi yapasım gelmiyor ev temizliği bile yapamadımbazen dengemi falan kaybediyorum :) yürüken oraya buraya çarpıyorum.saldım kendimi iyice yaaa...keyifisizleştirdi ilaçlar beni ben bide şeker ilacı kullanmaya devam ediyorum.artık hangisi yapıyor bilmiyorum ama içimde hiç umut yokk nedense arkadaşım
evet canım keşke aklımızdan hiç çıkmasa şu beterin beteri durumları..
Ben de hep kendimden daha kötüsünü düşünür halime şükrederim. Bazen oluyo işte böyle umutsuzluklar...
Saymasak günleri cok güzel deee ne için yaşıyoruz inan çok anlamsız geliyo hayat..
Sadece onu düşünüyosun bebeğim olsun diye umut ediyorsun..
Keşke kariyer yapcak olsam bebeği hiç düşünmesem..
Ama öyle bi imkanda yok...
Hamile kaldıgımda , hamile olmayan arkadaşlarımı görünce nasıl üzülürdüm o günler gecti diye nasıl sevinirdim kendime...
çok acıdım heralde :) başıma geldi yeniden...
Ayy gene umutsuzluga gömüldüm bi kaç haftadır ne iyiydim halbukii
offf istemiyorum bu hallerde olmak kafamı dagıtmam lazııımmm....
Rabbim sana da saglıklı bebişler versin inşallahhhhh
haberlerini yaz her zaman...
bana annemden kalma bişe yorarım kendimce ama hiiçç bi rüyayı kötüye yormam nasıl yorumlanırsa öle olurmuş
sen iiden iiye hamiş gibi oldun kız
biyologcuuum batdaşım gazmanmı oldun aman iyi iyigünaydın kızlar nasılsınız bugün...ben çok iyiyim gazman oluşum dışında..:)) son 9 gün bakalım neler olacak
umutsuzluk yok bitanem
Herkese hayrli gunler canlar nasilsiniz? duruselcim benim ruyamida yorumlarmisin. Sabah namazina dogru bi ruya gordum hayrolsun ins. 2-3 aylik bir cocuk uzatiyolar bana diyolarki temizle altini gdiyorum kendi cekmecemden hemen bez pudra zibin gbi seyler cikariyorum sonrada diyorum ben hamile dgldimki bu cocuk benim olsun. Senin diyolar veriyolar kucagma tahminimce oglan cocugu yatiriyorum yere gobegini burnunu bana uzattgi minicik ellerini opuyorum. Karsilikli gulusuyoruz. Tam bezinin cirt cirtlarini acicaktimki esim uyandirdi "ne o surekli elinle karnini sevip kipirdanip guluyosun" diyor. O kadar guzeldi hala hawalarda ucuyorum sanki
Günaydınlaaarr
heh söyleye söyleye bende sonuda rüya mı desem kabus mu desem :) gördüm sonunda
ikiz cocuklarım oluyodu ve hemde ikisi de erkeeeekkk
nasıl telaş ettim rüyamda anlatamam sizeeee
kesin burdaki konuşmalardan etkilenmişimdir o yüzden bişeye yormuyorummm
Bu arada son 10 gün :)))))
bana annemden kalma bişe yorarım kendimce ama hiiçç bi rüyayı kötüye yormam nasıl yorumlanırsa öle olurmuş
inşallah cnm allah gönlüne göre versin,amaann bugün benimde içimde bi sıkıntı vardı bunalıp duruodum hep babamın doğumgünü yaklasıo ondan galiba bide babalar günü ben onu hiiçç pastasız hediyesiz bırakmazdım her zaman bi süpriz yapardım hep uykuda banyodan çıktığında bornozla yapardım süpriz pastayı en son d.gününde dedim babiş bi dahakine pijamayla bornozla olma giyin fotolar hep böle dedim, oda senin cadılığından dedi nasıl gülmüştük ve ve tam 4 ay sonra öldü, bugün hep o anları düşündüm şu 15 haziran bi geçse rahatlıcamakşamda eşimin anneannesi ölmüş haber geldi ama işimiz var izin alıp gidemedik uzak zaten ben yeterince rapor filan alcam sıkıntı olur ,belki cuma akşam anca gideriz bendede haller böle işte cnm
günaydın kızlar, gelecekse sende, hevük numarası var branca topiğinden canım
havuk un telefon numarası mı lazım anlamadım?
havuk un teli yok bende galiba .. ona ilaç göndermedim ben...
evet canım hadi ya tüh ,yatıyor galiba face girmedi
Günaydınlaaarr
nesi var ki
hamile mi yoksaaa
bide sanırım o nick değiştirmiş...
tavuklu makarna mı ne yapmış :)))
ayy cnm çok güzel rüyan öpücük müjdeli haber rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek erkek çocugu görmekte çok ii amelin senin onun güzel olması.Herkese hayrli gunler canlar nasilsiniz? duruselcim benim ruyamida yorumlarmisin. Sabah namazina dogru bi ruya gordum hayrolsun ins. 2-3 aylik bir cocuk uzatiyolar bana diyolarki temizle altini gdiyorum kendi cekmecemden hemen bez pudra zibin gbi seyler cikariyorum sonrada diyorum ben hamile dgldimki bu cocuk benim olsun. Senin diyolar veriyolar kucagma tahminimce oglan cocugu yatiriyorum yere gobegini burnunu bana uzattgi minicik ellerini opuyorum. Karsilikli gulusuyoruz. Tam bezinin cirt cirtlarini acicaktimki esim uyandirdi "ne o surekli elinle karnini sevip kipirdanip guluyosun" diyor. O kadar guzeldi hala hawalarda ucuyorum sanki
Günaydınlaaarr
başınız sağolsun canım üzülme
canım başınız sagolsun..
ölümlü dünya hepimiz bir gün gideceğiz.. Allah sıralı ölüm versin.
Güzel anılar kalacak geriye Allah kötülerini düşündürmesin canım benimm hep güzel seyler gelsin aklına...
hayırlı olsun canım
aman bu sıcak havalarda pek cekilmiyo
fena ateş bastırıyo valla
Herkese hayrli gunler canlar nasilsiniz? duruselcim benim ruyamida yorumlarmisin. Sabah namazina dogru bi ruya gordum hayrolsun ins. 2-3 aylik bir cocuk uzatiyolar bana diyolarki temizle altini gdiyorum kendi cekmecemden hemen bez pudra zibin gbi seyler cikariyorum sonrada diyorum ben hamile dgldimki bu cocuk benim olsun. Senin diyolar veriyolar kucagma tahminimce oglan cocugu yatiriyorum yere gobegini burnunu bana uzattgi minicik ellerini opuyorum. Karsilikli gulusuyoruz. Tam bezinin cirt cirtlarini acicaktimki esim uyandirdi "ne o surekli elinle karnini sevip kipirdanip guluyosun" diyor. O kadar guzeldi hala hawalarda ucuyorum sanki
ayy cnm çok güzel rüyan öpücük müjdeli haber rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek erkek çocugu görmekte çok ii amelin senin onun güzel olması.
hahah kızz daha ne istion ohh ikiz bebek çifter çifter gelsin bebekler
saol cnm benim sizler saolun
aminn cnm saol aynen öle herkes gidio geriye yaşanmışlıklar kalıo yarınımızın garantisi yok bi gün hepimiz gidecez ama ölüm acısı zor Allah gecinden versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?