Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

aynen sorma yaa hiçbişi yapasım gelmiyor ev temizliği bile yapamadım bazen dengemi falan kaybediyorum :) yürüken oraya buraya çarpıyorum.saldım kendimi iyice yaaa...keyifisizleştirdi ilaçlar beni ben bide şeker ilacı kullanmaya devam ediyorum.artık hangisi yapıyor bilmiyorum ama içimde hiç umut yokk nedense arkadaşım

bana annemden kalma bişe yorarım kendimce ama hiiçç bi rüyayı kötüye yormam nasıl yorumlanırsa öle olurmuş
şimdi benimo getirdiler bana sanki ekişimiş gibi geldiii
dedim kokuyo buuu
yok normal diyolar.
alla alla aaa kafayı yedim galiba:))))
sen iiden iiye hamiş gibi oldun kız

kızlar hangi ilaçtan bahsediyorsunuz kaçırdım galibaprogestanmı acaba o beni mahvedio çünkü ölüorum onu içince tansiyon yerlerde içtikten belli bi müddet sonra uyuyup kalıorum sızıyorum resmen

günaydın kızlar nasılsınız bugün...ben çok iyiyim gazman oluşum dışında..:)) son 9 gün bakalım neler olacak

umutsuzluk yok bitanem

Herkese hayrli gunler canlar nasilsiniz? duruselcim benim ruyamida yorumlarmisin. Sabah namazina dogru bi ruya gordum hayrolsun ins. 2-3 aylik bir cocuk uzatiyolar bana diyolarki temizle altini gdiyorum kendi cekmecemden hemen bez pudra zibin gbi seyler cikariyorum sonrada diyorum ben hamile dgldimki bu cocuk benim olsun. Senin diyolar veriyolar kucagma tahminimce oglan cocugu yatiriyorum yere gobegini burnunu bana uzattgi minicik ellerini opuyorum. Karsilikli gulusuyoruz. Tam bezinin cirt cirtlarini acicaktimki esim uyandirdi "ne o surekli elinle karnini sevip kipirdanip guluyosun" diyor. O kadar guzeldi hala hawalarda ucuyorum sanki

Günaydınlaaarr

heh söyleye söyleye bende sonuda rüya mı desem kabus mu desem :) gördüm sonunda

ikiz cocuklarım oluyodu ve hemde ikisi de erkeeeekkk
nasıl telaş ettim rüyamda anlatamam sizeeee

kesin burdaki konuşmalardan etkilenmişimdir o yüzden bişeye yormuyorummm

Bu arada son 10 gün :)))))

bana annemden kalma bişe yorarım kendimce ama hiiçç bi rüyayı kötüye yormam nasıl yorumlanırsa öle olurmuş

sen iiden iiye hamiş gibi oldun kız

ah ne güzel evet neye yorarsan ona çıksın inşallah
bende rüya gördüm ama yorumlamasan daha iyi hehe
he valla kafayı yemek diye buna derim...

günaydın kızlar nasılsınız bugün...ben çok iyiyim gazman oluşum dışında..:)) son 9 gün bakalım neler olacak
biyologcuuum batdaşım gazmanmı oldun aman iyi iyi
belirti olsun bir sürü garipleşelim biraz
benimde son 10 a girdik yaaaa
yupppiiii

umutsuzluk yok bitanem

yok yok canım geçtiiii
kovdum onlarııı

günaydın kızlar, gelecekse sende, hevük numarası var branca topiğinden canım

başınız sağolsun canım üzülme

canım başınız sagolsun..

ölümlü dünya hepimiz bir gün gideceğiz.. Allah sıralı ölüm versin.

Güzel anılar kalacak geriye Allah kötülerini düşündürmesin canım benimm hep güzel seyler gelsin aklına...

guzel ruya seninki canim hayirlara insallah belki isarettir buda nasip yakindir o guzel gunler hayirlsylan

nesi var ki
hamile mi yoksaaa
bide sanırım o nick değiştirmiş...
tavuklu makarna mı ne yapmış :)))

gerçekmi kız dün yazıştım onla, hiç öyle demedi bak zilliye ,yazacam şimdi ,yok kız hamile değil özelden mesaj atıyom olmadı senide face ekliyim ben :) yok kız tavuk çalışıyor ,hevük ,hevük bence :)

Son düzenleme:
ayy cnm çok güzel rüyan öpücük müjdeli haber rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek erkek çocugu görmekte çok ii amelin senin onun güzel olması.

hahah kızz daha ne istion ohh ikiz bebek çifter çifter gelsin bebekler

başınız sağolsun canım üzülme

saol cnm benim sizler saolun

aminn cnm saol aynen öle herkes gidio geriye yaşanmışlıklar kalıo yarınımızın garantisi yok bi gün hepimiz gidecez ama ölüm acısı zor Allah gecinden versin

ay canım yaaa ne güzell
İnşallah bebişin gelmiştir yaaaa
Allah ım kucagımızı boş bırakmasın (amin)

dunya boyle canim gidenlere uzuluyoruz ama yeni canlar gelsin diye bol bol dua ediyoruz. Rabbim hepimize istedigi kadar hayrli evlat versin ins annemin tabiriyle hangsine kostracagmizi sasiralim hep tatli telaslarimiz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…