Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar hangi ilaçtan bahsediyorsunuz kaçırdım galibaprogestanmı acaba o beni mahvedio çünkü ölüorum onu içince tansiyon yerlerde içtikten belli bi müddet sonra uyuyup kalıorum sızıyorum resmen

Evet progesteronu arttıran ilaç ben 1 hafta kullanabildim artık eşim bana tahammül edemedi,evde kedi köpek gibi olduk çünkü herşeye ağlayan bağıran bir tip oldum :) biraz daha devam etseydim panikatağa bağlayacaktım durumu.

ay canım yaaa ne güzell
İnşallah bebişin gelmiştir yaaaa
Allah ım kucagımızı boş bırakmasın (amin)

insallah canim hepimize nasip etsin Rabbim tez zamanda insallah. Okadar hasretimki artik baska cocuklari bile kucagma aldigmda iyicene sarip sarmaliyorum masum kokularini icime cekiyorum Allahm bu sabilerin hurmetine isteyen herkese bizde nasip etsin insallah diyorum. Yakinda hepimiz corap sokugu gbi burda mutlu haberlerimizi paylasicaz inaniyorum

Evet benim bu ay ki çalışmalarım hüsranla sonuçlandı canım inşallah sen iyi haberlerle gelirsin :) bu arada bende adet oldum doktorumu da aramadım zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Kadını aramaya korkuyorum ya çok yoğunmuş hastası varmış geçen pazar aradım ilaç beni kötü etkiliyor dedim,ee bırak ozaman dedi sanki ben kafama göre bu ilaca başladım,kafama göre de bırakacağım.Çok moralim bozuldu en son tahlillerim var reglimin 2 yada 3. gününde yaptıracağım sonuçları alınca başka doktor bulacağım.Sen doktorundan memnunmusun canım .Bence doktora gitmek için fırsat yarat çok önemli bir durum bu,hemde ben durumu çok merak ediyorum :)))) inşallah bebiş vardır.

hadi yaaa
ben öyle anladım ama
demekki ben yanlış anladım
:) ana ortalıgı karıştırdım

ekle kız beni face den
adımı biliyon nasılsa ben senin adını bilmiyorum

aahah ayy yoook canım yaa korkuyorum belki ikiz olcak diye ondan girmiştir rüyamaaa
klomende cogul gebelik riski var cünküüüü

evett ondan demmekki durup dururken terliyorum terlemek dışındada birsürü yan etkisi var yaa allahtan 5 gün inşallah başka denememize gerek kalmazz

evet ya menapozlu kadınlar gibi olduk iyiceneee
annemle aynı durumdayım suanda hahaahahaah

canım bana terleme dışında bişey yapmadı cok sükür...

Amin canım
işte bak sen ne güzel sevip atabiliyorsun içinden
ben kimsenin cocugunu sevemiyorum
sanki ne biliyim başkasının cocugunu sevmek bana harammış gibi... garip işte boşveeer

inşallah hepimiz peşpeşe dogruruz daaaa

kızz nerden uydurdun onu

ben hevük değilim yaw o ne demek ki zaten..ben bugüne bugün adıyla şanıyla tavuklumakarnayım..

ahahahah ay ne biliyim valla çok fena uydurmuşumm özürrrr

evet süpersin yerim seniiii

doktorundan memnun değilsen bırak canım
moral ve motivasyon cok önemliii
o ne demek öyle eee bırak o zaman
manyak mı neeeee

hayırlı olsun
yeni ay yeni doktor :)) sana bebiş getirsin inşallahhh

yok zaten zilli yazmışsın canım da ben öyle sordum

:) :)

hadi yaaa
ben öyle anladım ama
demekki ben yanlış anladım
:) ana ortalıgı karıştırdım

ekle kız beni face den
adımı biliyon nasılsa ben senin adını bilmiyorum

hiç sorma çorba ettin ortalığı :) kız adını bilmiyom açığım ben gönder bana istek ,sporumu yaptım mesajı şimdi gördüm :)

dunya boyle canim gidenlere uzuluyoruz ama yeni canlar gelsin diye bol bol dua ediyoruz. Rabbim hepimize istedigi kadar hayrli evlat versin ins annemin tabiriyle hangsine kostracagmizi sasiralim hep tatli telaslarimiz olsun ins

ayyy cnm inşallah öle olur bol bol çocuk:)

cnm ben onu aksam içtiğimde hemen yatarsam iyiyim yok yatmaz uğrasırsam bittim eşim kucağında götürüodu yatağa sızıyodum resmen

kızlar nasılsınız kaç gündür takip ediyorum ama bişey yazmak içimden gelmiyodu tedavim iptal olduğu için baya üzgündüm adetimide bekledim gelmedi bu ay biran önce bu ayki tedavime başlamak istiyorum bende farlutal aldım bugün kullanmaya başladım ben bugün çok güzel bi rüya gördüm rüyamda oğluşum olmuşdu annem abim ben hastaneye kontrole gitmiş öpüp kokluyodum oğlumu o kadar güzeldiki keşke hiç uyanmasaydım bu rüyadan inş. biran öncee hepimiz yavrularımıza kavuşuruz 3 seferdir oğlum olduğunu görüyorum rüyalarımda

Vee Capkinim guzel kusum sonunda Annecim dedi

bence ikiniz de güzel haberler alacaksınız yakında canlar. inşallah

fark ettimde hep erkek görüyoruz rüyamızda
ben daha hiç kız görmedim yaaaawww
İnşallah rüyalarımız bir gün gercek olur ( gerci ben ikiz erkek bebek görmüştüm Allah korusun ikiz hiç istemiyorum bakamam diyeeee)

Neden iptal oldu tedavin?
bide farlutal ilacını ilk kez duyyorum ne ilacı bu?

cnm ben pkoluyum yumurtlama tembelliği var bende ben 2 ay önce klomen çatlatma iğnesi kullandım özel bi hastaneye gitmişdim orda klomen günde 2 tane 5 gün kullandırdı doktor çok güzel gelişti yumurtalarım rahim kalılınlığım bile çok güzeldi çatlatma iğnesi kullandım yumurtada çatladı ama dölleenme gerçekleşmedi yada gerçekleşdi tutmadı bilmiyorum bu ayda ünv. hastanesine gittim tedavi olmak için ordaki doktorlar bende yumurtlama tembelliği olmasına rağmen bana günde 1 tane klomen kullandırdılar o kadar söylememe rağmen noldu yumurta gelişdi ama istenilen büyüklüğe gelmedi tedavi iptall oldu kendiliğinden ilişkiye bıraktılar adet günüm geçdi tabi bu ay zaten düzensizdir benim adetim gebelik testide yaptım negatif doktorumda adetimin gelmesi için farlutal yazdı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…