kızlar hangi ilaçtan bahsediyorsunuz kaçırdım galibaprogestanmı acaba o beni mahvedio çünkü ölüorum onu içince tansiyon yerlerde içtikten belli bi müddet sonra uyuyup kalıorum sızıyorum resmen
ay canım yaaa ne güzell
İnşallah bebişin gelmiştir yaaaa
Allah ım kucagımızı boş bırakmasın (amin)
nesi var ki
hamile mi yoksaaa
bide sanırım o nick değiştirmiş...
tavuklu makarna mı ne yapmış :)))
gerçekmi kız dün yazıştım onla, hiç öyle demedi bak zilliye ,yazacam şimdi ,yok kız hamile değil özelden mesaj atıyom olmadı senide face ekliyim ben :) yok kız tavuk çalışıyor ,hevük ,hevük bence :)
zil mi?ne zili kız?yahu atıyor gelecekse yaw ben hevük neyim değilim yaa...
üzüldüm tatlımmmsıkma canını heran herşey olabiliyor yaa gününü bekle bide..ben 23 mayısta iğne oldum canım 25 ayısta vajinal jele başladım şuan 2 adet jel kaldı sabah 1 ni kullanıcam cuma da son jeli kullanıcam yalnız doktora gidemiyorum ya çalışıyorum ben işlerim çok yogun denetimim var.11 12 gibi hastalanabilirm bende offfffffffffffffffff napcaz yaaaa
pardon tavucuğum bir karışıklık oldu , ben dedim ama o değil diye :) ah ben hep eksik yazarım zilli olacak canım :)
gerçekmi kız dün yazıştım onla, hiç öyle demedi bak zilliye ,yazacam şimdi ,yok kız hamile değil özelden mesaj atıyom olmadı senide face ekliyim ben :) yok kız tavuk çalışıyor ,hevük ,hevük bence :)
ayy cnm çok güzel rüyan öpücük müjdeli haber rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek erkek çocugu görmekte çok ii amelin senin onun güzel olması.
hahah kızz daha ne istion ohh ikiz bebek çifter çifter gelsin bebekler
aminn cnm saol aynen öle herkes gidio geriye yaşanmışlıklar kalıo yarınımızın garantisi yok bi gün hepimiz gidecez ama ölüm acısı zor Allah gecinden versin
evett ondan demmekki durup dururken terliyorum terlemek dışındada birsürü yan etkisi var yaa allahtan 5 gün inşallah başka denememize gerek kalmazz
insallah canim hepimize nasip etsin Rabbim tez zamanda insallah. Okadar hasretimki artik baska cocuklari bile kucagma aldigmda iyicene sarip sarmaliyorum masum kokularini icime cekiyorum Allahm bu sabilerin hurmetine isteyen herkese bizde nasip etsin insallah diyorum. Yakinda hepimiz corap sokugu gbi burda mutlu haberlerimizi paylasicaz inaniyorum
kızz nerden uydurdun onu
ben hevük değilim yaw o ne demek ki zaten..ben bugüne bugün adıyla şanıyla tavuklumakarnayım..
Evet benim bu ay ki çalışmalarım hüsranla sonuçlandıcanım inşallah sen iyi haberlerle gelirsin :) bu arada bende adet oldum doktorumu da aramadım zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Kadını aramaya korkuyorum ya çok yoğunmuş hastası varmış geçen pazar aradım ilaç beni kötü etkiliyor dedim,ee bırak ozaman dedi sanki ben kafama göre bu ilaca başladım,kafama göre de bırakacağım.Çok moralim bozuldu en son tahlillerim var reglimin 2 yada 3. gününde yaptıracağım sonuçları alınca başka doktor bulacağım.Sen doktorundan memnunmusun canım .Bence doktora gitmek için fırsat yarat çok önemli bir durum bu,hemde ben durumu çok merak ediyorum :)))) inşallah bebiş vardır.
yok zaten zilli yazmışsın canım da ben öyle sordum
hadi yaaa
ben öyle anladım ama
demekki ben yanlış anladım
:) ana ortalıgı karıştırdım
ekle kız beni face den
adımı biliyon nasılsa ben senin adını bilmiyorum
dunya boyle canim gidenlere uzuluyoruz ama yeni canlar gelsin diye bol bol dua ediyoruz. Rabbim hepimize istedigi kadar hayrli evlat versin ins annemin tabiriyle hangsine kostracagmizi sasiralim hep tatli telaslarimiz olsun ins
Evet progesteronu arttıran ilaç ben 1 hafta kullanabildim artık eşim bana tahammül edemedi,evde kedi köpek gibi olduk çünkü herşeye ağlayan bağıran bir tip oldum :) biraz daha devam etseydim panikatağa bağlayacaktım durumu.
aahah ayy yoook canım yaa korkuyorum belki ikiz olcak diye ondan girmiştir rüyamaaa
klomende cogul gebelik riski var cünküüüü
ayy cnm bana versin allah 2iz 3üz ben bakarım off demem valla olsun sağlıklı olsunda yeterki 1i 5i farketmio ama ikiz üçüzde başka oluo çok seviyorum
Amin canım
işte bak sen ne güzel sevip atabiliyorsun içinden
ben kimsenin cocugunu sevemiyorum
sanki ne biliyim başkasının cocugunu sevmek bana harammış gibi... garip işte boşveeer
inşallah hepimiz peşpeşe dogruruz daaaa
ayy bende seviorum valla sanki kendi çocuğum gibi koklayıp yanıyorum içten içe nasıl kor gibiAllah bizede nasip eder inşallah
gelecekse kız ben birinin daveti aldım senmisin oçok hoş biri
Vee Capkinim guzel kusum sonunda Annecim dedi
kızlar nasılsınız kaç gündür takip ediyorum ama bişey yazmak içimden gelmiyodu tedavim iptal olduğu için baya üzgündüm adetimide bekledim gelmedi bu ay biran önce bu ayki tedavime başlamak istiyorum bende farlutal aldım bugün kullanmaya başladım ben bugün çok güzel bi rüya gördüm rüyamda oğluşum olmuşdu annem abim ben hastaneye kontrole gitmiş öpüp kokluyodum oğlumu o kadar güzeldiki keşke hiç uyanmasaydım bu rüyadan inş. biran öncee hepimiz yavrularımıza kavuşuruz 3 seferdir oğlum olduğunu görüyorum rüyalarımda
kızlar nasılsınız kaç gündür takip ediyorum ama bişey yazmak içimden gelmiyodu tedavim iptal olduğu için baya üzgündüm adetimide bekledim gelmedi bu ay biran önce bu ayki tedavime başlamak istiyorum bende farlutal aldım bugün kullanmaya başladım ben bugün çok güzel bi rüya gördüm rüyamda oğluşum olmuşdu annem abim ben hastaneye kontrole gitmiş öpüp kokluyodum oğlumu o kadar güzeldiki keşke hiç uyanmasaydım bu rüyadan inş. biran öncee hepimiz yavrularımıza kavuşuruz 3 seferdir oğlum olduğunu görüyorum rüyalarımda
fark ettimde hep erkek görüyoruz rüyamızda
ben daha hiç kız görmedim yaaaawww
İnşallah rüyalarımız bir gün gercek olur ( gerci ben ikiz erkek bebek görmüştümAllah korusun ikiz hiç istemiyorum bakamam diyeeee)
Neden iptal oldu tedavin?
bide farlutal ilacını ilk kez duyyorum ne ilacı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?