Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Şimdi bir arkadaşım aradı ve bana çok iyi bir dr. tavsiye etti, 40 yaşında, hem eşinde hem kendisinde problem olan, yılarca bebeği olmayan bir arkadaşı tavsiye etmiş onada, mükemmel bir dr. olduğunu söyledi, fakat Antalyada kendisi, benim için oralara gidip tedavi olmak imkansız, burdan isim ve numara vernek nekadar doğru bilmiyorum, Antalya yada civarında bulunan, imkanı olan arkadaşlara mesaj olarak atabilirim.

takip edildi ve yumurtan gelişmedi mi? hani belki hamilesindir hemen kullanma ilacını dicem ama
yumurta gelişmedi ve çatlamadıysa gerci bişey yoktur.
bende senin gibi bir hataya düştüm gecen ay
başka doktora gittim
o doktor ay içme yumurta boyun cok iyi bilmem ne dedi
bende zorla klomen yazdırdım
ama günde yarım tane içiceksin dedi manyak adam.. noldu fosss ....

bi 5 -6 gün gecmeden ilac kullanma canım belki gec döllenir filan..

aslında böle şeylere hiç inanmam karınca yağını falanda hiç kullanmadım kızlar ama hamam otu yağını sipariş verdim gitti 2 kutu çünkü bunu anneannemden duymuştum kendisi bi tane tüyü olmayan bi hatundur zamanında çocukken buna hamam otu sürmüşler tabi o çok iğrenç kokan bi ot ama bu yağın içine esanslar koymuşlar kokusu gitmiş 5-6 ay epilasyon yaptıktan sonra 4-5 gün kullanıosun ve tüylerin zamanla bitiomuş aldım ve denicem bakalım belki faydasını görürüm bıktım ağdadan epilasyondan, ucuz zaten iki kutu aldım 35 lira bide karta taksit imkanı var bakım denicem faydasını görürsem yazarım size

kızlar hangi ilaçtan bahsediyorsunuz kaçırdım galibaprogestanmı acaba o beni mahvedio çünkü ölüorum onu içince tansiyon yerlerde içtikten belli bi müddet sonra uyuyup kalıorum sızıyorum resmen

merhaba canım evet aynen o ilaçdan bahsediyoruz :)ben vajinal kremini kullanıyorum sen?

sorma canim ya bioder kullandim ilk zamanlar iyiydi birakinca eski haline donduler karinca yagida killarin cikmasini geciktiriyodu 2ay kadar ama biktim birakincada tekrar eski haldeler. Insallah bu yagdan faydasini gorursun

eskilr diyosa doğrudur canım:)
kocakarıları seviyorum ben yaaa

kullan bakalım inşallah iyi gelirde bizde kullanırız...

Herkese gunaydinlar kizlar hayrli cumalar bugun yaptgimiz dualarimiz Rabbimin katinda kabul olsun insallah. Moralim bozuk kirmizi karti gordum bugun itibariyle. Hayret ettim bu ay tam gunu gunune geldi sasirtti beni yavrucum. Hic unutmaz beni ama Insallah yakin zamanda 9ay unutur gelmeyi

günaydın kız bana sor o işleri , bu tüylerden ne çekiyorum ,tedavi olduğumuz için lazerde olmuyor, canım ben yaptım hamam otunu agdadan sonra sürdüm dikkat et minik yara olur, ne sipariş verdin iki lira falan zaten direk aktardan alsaydın bende işe yaramadı ,karınca yağı, bioder falan aklına ne gelirse kullandım :) şimdi pervin kremini kullanıyom yazarım sonucu

cnm bu hamam otu deil,yağını aldım ben bugün gelcek ağdanı normal yapıosun sonra yağını sürüosun çok güzel yapıomuş bacakları hemde yumuşacık dur bakım deneyimde sölerim size bende

cnm rabbim büyük hiç üzülme umudumuz var çok şükür benimde 14ünde ama bugün karnım ağrıo terslik ameliyat olcam yaa erken olurum şimdi yaa ufff(

merhaba ben özel mesaj yollayamıyorum size yetkim yokmuş. sadece doktorun adını buradan yazabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.

merhaba ben özel mesaj yollayamıyorum size yetkim yokmuş. sadece doktorun adını buradan yazabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.

gününde gelmesi de sevindirici bişey canım üzülmee....

selam kızlar nasılsınız...ben çok iyiyim bugün eşimle pikniğe gittik doğaya attık kendimizi stres attım geldim...ilk defa bugün düşünmedim adet tarihimi çocuk özlemimi çok güzeldi...

selam kızlar nasılsınız...ben çok iyiyim bugün eşimle pikniğe gittik doğaya attık kendimizi stres attım geldim...ilk defa bugün düşünmedim adet tarihimi çocuk özlemimi çok güzeldi...

merhaba ,çok iyi yapmışssın canım ,bizde yarın inci kefallerini izlemeye gideceğiz nasip olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…