- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
biyologcum
çalışmalar nasıl gidiyooo
bizim gün aşırı devam ..
ama sürekli kendimi dinliyorum
acaba karnım acıyo mu filan
gögüslerim şişiyo mu sert mi bilmem neee
son 9 gün benim seninde 8 ahh ahh
hemencicik geçsin bitsin :)))
çalışmalar devam yosun tuttu banyom ..:))) ben dinlememeye çalışıyorum dinledikce daha da çok belirti hissediyorum...geçen ay kusmuştum mesela...:))) dinlememeye çalış canım ya elinden geldiğince geçen ay puzzle almıştım unutayım diye..:)))
pazar günü kayınvalidemlere gidiyorum 5 günlüğüne okullar tatil olduya.... çabuk geçecek benim son günlerim orda...
kayınvalidem her aşamadan haberi var birşey sormazda evde babanne var bakalım o bişey dicek mi...komşular başlamıştır konuşmayada kiloluyum şimdi sorarlar..((
üzülmem 1 günlük zaten sonra tekrar yeni umutlara yelken açıyorum canım. adaçayı içtim ya büyük ihtimalle onunda etkisi vardır diye düşünüyorum nasip en hayırlı ve en tez vakitte gelsin bebişlerimiz inşallah
lobelya
yne adetin 3. günü kontrole gidicek misin? devammı klomene ...
iğne olmuşmuydun bu ay?
hızlı mı gecer daha stresli mi gecer orası malum valla
ne kadar kötü dimi insanlar, ve anlayışsız..
var ya şeytan neler de, diyo da tutuyorum kendimi işte.....
babaanne kesin der bişiler hazırla kendini : )))
kustun bide yaa
işte psikoloji çok deli bişeyyy
olmayan bişeyi nasıl var gibi göstertiyor bizee valla işimiz var
en güzeli başka bi ugraş bulmak
puzzle güzel fikir bende severim yapmayı
hatta iyi akıl ettin alsam bende iyi olur :)))
babanneyle yalnız kalmamaya özen göstericem başkası olunca yanımda bişey demez eşimden çekinir...eşimin ailesi sanki ben kırılacak bir cammışım gibi davranır bana..:))) o yüzden rahatım
varya 2 gündür miğdem bulanıyor ama ses etmiyorum miğdemi üşütmüşümdür diyip geçiyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum..:))))
gerçekten hamile olunca kesin anlamıcam..:)))
puzzle olayı süper biz eşimle oturuyorduk başına ohhh mis hem kafa dağıtıyorsun hemde birlikte birşey yapmış oluyorduk olmazsa kayınvalidemden gelince bende alayım bu sefer 1500 alayım geçen 1000 parçayı 10 günde bitirmiştim...
bizim iş yerinde arkadas bide puzzle halısı aldı
o kadar hastası yani: ))
10 gün hee valla iyimiş bizim bekleme süresince oyalar iştee
anlayışlı olmaları cok güzel bizimkilerde öyle ama yaşlılar bi garip oluyo
gecen sene kocamın ananesi de bize ayn seyi yapmıştı
sonra ben eve gelince aglama krizine girmiştimmm
ayy cok kötüü...
yanlız kalmasanda o bi yolunu bulur kesin ayyy bide bunlarla ugrasıyoruz ya deli oluyorummm
size ne kardeşiiiim yaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırasım var tüm dünyayaaaaaa
kızlar hayırlı sabahlar hepinize nasılsınız bakalım,
ben dün doktora minik bebeğimin kalp atışları başlamış doktor 1 tane bebek gördü ama ultrason cihazı o kadar fenaydı ki onu bile zor gördü :)) şimdilik gayet iyi sadece ultrasona göre 1 hafta geriden geliyo tam anlamış değilim ama doktor normal dedi bir sürü test filan istedi bu hafta onları yaptırıcam temmuzun 10 unda çağırdı tekrar bakalım hayırlısı artık RABBİM hayırlısıyla hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.öptüm hepinizi.
lobelya
yne adetin 3. günü kontrole gidicek misin? devammı klomene ...
iğne olmuşmuydun bu ay?
ben dün doktora minik bebeğimin kalp atışları başlamış doktor 1 tane bebek gördü ama ultrason cihazı o kadar fenaydı ki onu bile zor gördü :)) şimdilik gayet iyi sadece ultrasona göre 1 hafta geriden geliyo tam anlamış değilim ama doktor normal dedi bir sürü test filan istedi bu hafta onları yaptırıcam temmuzun 10 unda çağırdı tekrar bakalım hayırlısı artık RABBİM hayırlısıyla hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.öptüm hepinizi.
canim ben kasim aralik aylarinda klomen ve igne kullandim sonuc husran olunca doktorum asilamaya yonlendirdi ama ben kendimi henuz hazir hissetmedigim icin gtmedim. Biraktim oluruna artik. Cunku ilaclarla fazlasiyla beklenti icinde oluyorum oda ruhen cokertiyor beni o yuzden boyle biraz daha rahatim
kaç ay klomen kullanılıyor benide bu ay serophene başlattı doktor.
doktordan doktora degisiyor canim benim doktorum 2den fazla kullandirmadi kimisi 6ay kullandiriyor. Insallah bu ayki tedawin sonuc verirde hamile kalirsin
inşallah canım hepimiz.. bende ilk defa içiyorum. bir hamilelik başlangıcım oldu ama sonucu hüsranla bitti. bu defada herşey yolunda gider inş. ama akıntıya takıldım ben akıntım rengide açıldı birazdada sıvı oldu iççamaşıra baya baya geçiyor acaba yumurtlama oldumu bugün 5. ve son günüm ilaçta p.tesi dr çağırdı geç mi diye endişeleniyorum
arkadaşlar bende yeni katıldım sizlere . ya bir şey soracam klomen kullanmaya ne zaman başlanıyor bizde 3 aydır istiyoruz bebiş ama olmuyor. doktorda 1 sene beklemelisiniz diyor. böyle bir şart var mı.....
canim ben kasim aralik aylarinda klomen ve igne kullandim sonuc husran olunca doktorum asilamaya yonlendirdi ama ben kendimi henuz hazir hissetmedigim icin gtmedim. Biraktim oluruna artik. Cunku ilaclarla fazlasiyla beklenti icinde oluyorum oda ruhen cokertiyor beni o yuzden boyle biraz daha rahatim
selam hoşgeldinarkadaşlar bende yeni katıldım sizlere . ya bir şey soracam klomen kullanmaya ne zaman başlanıyor bizde 3 aydır istiyoruz bebiş ama olmuyor. doktorda 1 sene beklemelisiniz diyor. böyle bir şart var mı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?