- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
benim çok karnım ağrıyoooo
iğneyi oldun mu cnm kaç gün oldu?
benim yine miğdem bulanıyor ve yine hep uyumak istiyorum...(( başladı benim pskolojik belirtiler demek ki bu ay yine tık yok.. ((
merhaba arkadaşım bende çatlatma iğnesi oldum.benimde 2 3 gün içinde hastalanmam gerekiyor.iğneyi vurunalı 18 gün oldu.kasıklarım sızlıyor hafif ve akıntım var baya.bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktıgünümün geçmesini beklicem
biyologcuum valla bu son bir hafta sag cıkarsak iyidir:))
bende sürekli uyumak istiyorum gözlerimi açamıyom sürekli esniyorum... yatıncada uyuyamıyorum iyi miii..
psikolojiktir kesin diyorum bence deeee of off gerçek olsa nolur sankiiii yaaaa
canım testte bazen görünmeyebilir.
günün gectikten sonra eger hastalanmazsan gene yap bakalım belki gec cıkar.
hamilelik belirtilerinde de kasıklar agrıyoo
ama benim önceki hamileliğimde en cok karnım agrımıştıı....
sorma canım ya bir görsen sanki kusucak gibiyim hep uyumak istiyorum akıntım değişti devamlı tualete gidiyorum ama yemezler bu sefer kaptırmıcam kendimi şu haftayı atlatsak sağ salim...
hep dualarım allahım bebek yoksada geçiktirme ne olur ümitlendirme beni diye...((
yarabbim sen ol diyince olduransın rahimlerimize ol de de olsun...
İnşallah canım bende kaptırmıcam beklicem taaa adet günüme kadar test de yapmıcam
zaten yaz dönemi kendimizi eglendirebiliyoruz ..
1 hafta kaldı şunun şurasında zaten 1 hafta sonra hersey belli olcak ne gerek var dimi.. amaaannn
İnşşşah yoksa da gecikmezz varsa da hemencik test yapınca cıkar:)))
ama benim acayip agrıyo karnımla kasıklarım yawwsss
karnımı içime çekince de acıyooo töbe töbeeeee
sende böyle bişi var mı
bide sürekli bişiler yemek istiyorum ben yaa
karnım zaten aldı başını gitti okadar şişki artık içime bile çekemiyorum gören hamilemisin diyorofff yaaa ne bilim bazen testlerde 2.çizgi saatler sonra çıkıyormuş gidip zırt pırt teste bakıyorum allahım yaaa :)
karnım zaten aldı başını gitti okadar şişki artık içime bile çekemiyorum gören hamilemisin diyorofff yaaa ne bilim bazen testlerde 2.çizgi saatler sonra çıkıyormuş gidip zırt pırt teste bakıyorum allahım yaaa :)
bence en garantisi kan testi idrar testiyle kendimize resmen işkence ediyoruz...inşallah hamişsindir canım
eger adet günü gecmeden yada aynı gün yapılırsa kan testine de inanmıyorum
degerleri düşük cıkıp ( negaitf) yükselende oluyormuş..
varsa er yada gec bize görünür keşke beklemesini bilsek ah ahh
koskoca 1 ay bize sabır verip son 1 hafta sabrımızı bitiren Rabbim nolur bize yardım et şeytanın bize vesvese yapmasına kulak astırma onu bizden uzaklaştır (Amin)
bence en garantisi kan testi idrar testiyle kendimize resmen işkence ediyoruz...inşallah hamişsindir canım
şimdi gittim gene baktım hiç bişi yok :) markası pyro crınone yazıyor yarısı pembe beyaz olan canım. pazartesi yada salı doktoruma gidicem zaten orda herşey belli olacak
hehehe dimi yaa süper olurdu...AMİN......
en azından kan testinde negatifi görünce umudu kesiyoruz..((
keşke hemşire olsaydık hastanede her gün kan testi yapardık..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?