Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benim yine miğdem bulanıyor ve yine hep uyumak istiyorum...(( başladı benim pskolojik belirtiler demek ki bu ay yine tık yok..((

merhaba arkadaşım bende çatlatma iğnesi oldum.benimde 2 3 gün içinde hastalanmam gerekiyor.iğneyi vurunalı 18 gün oldu.kasıklarım sızlıyor hafif ve akıntım var baya.bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktı günümün geçmesini beklicem

benim yine miğdem bulanıyor ve yine hep uyumak istiyorum...(( başladı benim pskolojik belirtiler demek ki bu ay yine tık yok..((

biyologcuum valla bu son bir hafta sag cıkarsak iyidir:))
bende sürekli uyumak istiyorum gözlerimi açamıyom sürekli esniyorum... yatıncada uyuyamıyorum iyi miii..
psikolojiktir kesin diyorum bence deeee of off gerçek olsa nolur sankiiii yaaaa

canım testte bazen görünmeyebilir.
günün gectikten sonra eger hastalanmazsan gene yap bakalım belki gec cıkar.

hamilelik belirtilerinde de kasıklar agrıyoo
ama benim önceki hamileliğimde en cok karnım agrımıştıı....

sorma canım ya bir görsen sanki kusucak gibiyim hep uyumak istiyorum akıntım değişti devamlı tualete gidiyorum ama yemezler bu sefer kaptırmıcam kendimi şu haftayı atlatsak sağ salim...

hep dualarım allahım bebek yoksada geçiktirme ne olur ümitlendirme beni diye...((
yarabbim sen ol diyince olduransın rahimlerimize ol de de olsun...

karnım zaten aldı başını gitti okadar şişki artık içime bile çekemiyorum gören hamilemisin diyor offf yaaa ne bilim bazen testlerde 2.çizgi saatler sonra çıkıyormuş gidip zırt pırt teste bakıyorum allahım yaaa :)

İnşallah canım bende kaptırmıcam beklicem taaa adet günüme kadar test de yapmıcam
zaten yaz dönemi kendimizi eglendirebiliyoruz ..
1 hafta kaldı şunun şurasında zaten 1 hafta sonra hersey belli olcak ne gerek var dimi.. amaaannn

İnşşşah yoksa da gecikmezz varsa da hemencik test yapınca cıkar:)))

ama benim acayip agrıyo karnımla kasıklarım yawwsss
karnımı içime çekince de acıyooo töbe töbeeeee
sende böyle bişi var mı
bide sürekli bişiler yemek istiyorum ben yaa

bu ay devamlı kasıklarım ağrıdı zaten şimdi de zaman zaman iğne batırır gibi ağrı giriyor canımı yakıyor...
hep yemek yiyim ağzım boş durmasın canım hep yemek istiyor benimde ama ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı daha doğrusu onu tesadüfen öğrendiğim için anlamamıştım...

oh şimdi konuşuyoruz ya başım da dönmeye başladı dön lan dön bir sen kalmıştın..:)))

şimdi karnımı içime çektim azıcık bir ağrı var...allahdan yarın kayınvalidemlere gidiyorum orda unuturum evde tek başıma olmucam

işallah hamilesindir ama :))) ben artık testlere cok fazla inanmıyorum canım yaa
artık kesin 2 çizgi net cıkarsa inanırım saatler sonra cıkana inanmıcam gibi
son aylarda hep saatler sonra 2. silik cizgim oldu ama sonra adet oldum

kırmızılamadıgımız sürece umut var ama :) üzerinden 1 hafta gecmesi lazım kesin olması için bide..
biz sabırsız oldugumuz için bir sürü vesvese yapıyoruz işte...

kaç saat gecti testin üstünden?

bide markası ne?

bence en garantisi kan testi idrar testiyle kendimize resmen işkence ediyoruz...inşallah hamişsindir canım

hastanekorkagı kız kefalleri izlediniz mi nasıldı? sonrada yakalayıp yemişsinizdir siz şimdi onları afiyetle :))))

bence en garantisi kan testi idrar testiyle kendimize resmen işkence ediyoruz...inşallah hamişsindir canım

eger adet günü gecmeden yada aynı gün yapılırsa kan testine de inanmıyorum
degerleri düşük cıkıp ( negaitf) yükselende oluyormuş..
varsa er yada gec bize görünür keşke beklemesini bilsek ah ahh
koskoca 1 ay bize sabır verip son 1 hafta sabrımızı bitiren Rabbim nolur bize yardım et şeytanın bize vesvese yapmasına kulak astırma onu bizden uzaklaştır (Amin)

şimdi gittim gene baktım hiç bişi yok :) markası pyro crınone yazıyor yarısı pembe beyaz olan canım. pazartesi yada salı doktoruma gidicem zaten orda herşey belli olacak

AMİN......
en azından kan testinde negatifi görünce umudu kesiyoruz..((
keşke hemşire olsaydık hastanede her gün kan testi yapardık..:)))

şimdi gittim gene baktım hiç bişi yok :) markası pyro crınone yazıyor yarısı pembe beyaz olan canım. pazartesi yada salı doktoruma gidicem zaten orda herşey belli olacak

hım demekki yok bişey..
yanlız gec döllenme olursa adetten ancak 7-8 gün sonra cıkıyo testte de..
işte beklicez
yada kana gidicez başka care yok..

AMİN......
en azından kan testinde negatifi görünce umudu kesiyoruz..((
keşke hemşire olsaydık hastanede her gün kan testi yapardık..:)))
hehehe dimi yaa süper olurdu...
kanda 2 küsür cıkmıştı bende onda bie ümitlenmiştim kızzz valla
biz ne istersek onu düşüyoruz ben sana diyimmmm
biz öyle olmasını istediğimiz için kırmızılar gelmeden inanmıyoz negatiflere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…